Servicii de masaj erotic

HAPPY HOURS 14: 00-16: 00 – 20% discount

De luni pana vineri, in intervalul 14:00- 16:00, pentru orice orice serviciu ales care are valoarea mai mare de 250 lei, beneficiati de o  reducere de 20% din pretul final.

Fie ca sunteti intr-o pauza la serviciu, fie aveti de asteptat pe cineva sau pur si simplu doriti cateva minute de relaxare pentru a va deconecta, in saloanele de masaj erotic HotAngels va asteptam cu aceleasi servicii de calitate, masaj de relaxare, masaj body-senzual si masaj erotic cu doua finalizari, la care aplicam o reducere de 20%.


25% reducere pentru grupuri de 4 prieteni

Oferta 25% reducere: Toate grupurile de 4 prieteni primesc o reducere de 25% din pretul total. 

 *Oferta este valabila indiferent de intervalul orar si de zi.
* Oferta este valabila si pentru multiplu de 4 clienti.

Inainte sau dupa o noapte in oras sau inaintea plecarii in cluburi, saloanele de masaj erotic HotAngels va astepta cu o reducere de 25% aplicata grupurilor de patru prieteni.

Va garantam ca timpul petrecut alaturi de fetele noastre si de prietenii dumneavoastra vor genera amintiri placute ce nu vor fi uitate prea repede!


Masaj Erotic cu doua finalizari

Masajul erotic încorporează diferite tehnici de masaj. Toate erotice. Acest tip de masaj se concentrează asupra mișcării senzuale, asigurându-vă că vă puteți relaxa complet și puteți opri rutina dvs. obișnuită.

O infuzie caldă de ulei natural pur intră în porii tăi, pe măsură ce maseuza indeparteaza stresul fizic și tensiunile. Explorați senzațiile care curg prin centrul corpului și vă fac să intrați într-o zona de relaxare profundă.

Vă permite să experimentați puterea atingerii și să vă simțiți răsfățați de o maseuza frumoasa, nud.

In timpul sedintei de masaj puteti avea doua finalizari, ambele realizandu-se prin tehnici deosebite de masaj cu clavicula, sanii, abdomenul, fesele, coapsele, picioarele si mainile maseuzei.


Masaj Dublu – cu doua maseuze

Masajul dublu cu doua maseuze, este o oportunitate de a experimenta o gama de senzații care au fost anterior inaccesibile.

Nu este surprinzator faptul ca iubitorii adevarati ai acestui masaj l-au denumit ”regal” .

Maseuzele noastre frumoase care lucrează la dublu acționează simultan în zone sensibile.

În același timp, creierul produce doza maximă de endorfine, care au un efect benefic asupra organismului în ansamblu. Marea majoritate a clienților sunt încărcați cu energie și dorință.

Deci acest tip de masaj este recomandat si bărbaților care suferă de disfuncție sexuală. De asemenea, este recomandat chiar și femeilor care vor să-și dezvăluie si să-si deblocheze propria sexualitate, să-și cunoască dorințele ascunse.


Masaj Erotic Cupluri

Masajul pentru cupluri oferit de HotAngels este una dintre cele mai bune experiente pe care le putem oferi partenerilor care doresc sa se supuna unei experinte tantrice si erotice in aceeasi camera cu partenerul.

Impartirea unui masaj erotic cu partenerul dvs este o sansa de a va relaxa, de a experimenta si de a imbunatatii relatia si nivelul de intimitate.

Maseuzele HotAngels sunt experte in masajul erotic pentru cupluri si vor respecta limitarile dvs.

Pentru dvs este o sansa de a invata cum sa mangaiati, sa va atingeti, sa activitati punctele sensibile ale partenerului.

Experienta o sa fie una placuta, naturala si memorabila.


Masaj Erotic Doamne (Masaj Yony)

Masajul Yoni este un tip de masaj erotic oferit exlusiv doamnelor.

Baza de masaj Yoni este combinația de atingeri ușoare și mângâieri, cu un accent special pe zonele erogene – despre care știm că sunt mult mai multe si mai sensibile in cazul femeilor, decat al barbatilor.

Masajul Yoni acoperă întregul corp cu un ulei de masaj parfumat.

Există diverse uleiuri de masaj produse special pentru Yoni, toate realizate și selectate cu atenție pentru o experiență incredibilă.

Acest tip de masaj poate acoperi și zone intime, însă scopul său nu este de a trezi dorința sexuală, ci de a oferi o experiență extraordinară de masaj.


Masaj BDSM

Multor barbati le plac femeile dominante. Femeile puternice si increzatoare cresc respectul si stima, care de multe ori cauzeaza excitare sexuala.

Deci, de ce nu ascultați ordinele lor și sa va bucurati de cateva momente de supunere?

Saloanele HotAngels oferă o gamă largă de servicii pentru fanii femeilor dominante. Maseuzele noastre vă vor ajuta să dati viata fanteziilor dvs.

Poți să te rogi pentru milă, dar stăpâna ta nu se va opri și îți va da pedeapsa pe care o meriti. Puteți alege de exemplu o polițistă strictă, o asistentă nerușinată, Scufita Rosie sau stewardesa.

Maseuzele HotAngels pot juca orice rol. Deci, nu vă fie frică să ne spuneți dorințele dvs secrete, iar noi vom face tot posibilul pentru a vi le îndeplini.