Maseuze

Fotografii și descrieri 100% reale și de actualitate!

RECOMANDĂRI

Pentru ca ședința de masaj erotic să fie o experiență plăcută, unică și cu încărcătură erotică majoră, vă recomandăm să alegeți o maseuză care:

Vă zâmbește încă de la prezentare
Are bifate pe afiș sau în profilul din galeria foto, servicii, tehnici și fantezii de masaj erotic, precum și permisivități pe care le apreciați
În final, verificați și rating-ul general al maseuzei, ușor de identificat prin numărul de stele de pe afiș/ profil
Beneficiați de dușul inițial asistat, unde maseuza vă va spăla din exteriorul căzii pe tot corpul
Comunicați cu maseuza aleasă, spuneți-i ce vă place și ce vă deranjează

BONUSURI / TIPS

În cazul în care ați fost pe deplin mulțumit de atitudinea și serviciile oferite de către maseuză, îi puteți lăsa acesteia, personal, o atenție de maximum 100 lei la recepție. Această atenție îi va aparține în totalitate.

În cadrul salonului VIP ZONE NU tolerăm ca maseuzele să vă solicite sume de bani pentru extra servicii, tehnici, fantezii, permisivități și cu atât mai mult, pentru cele incluse în ședința de masaj erotic, declarate de către maseuză ca fiind disponibile, afișate în profilul de pe site/afiș și achitate deja la receptie.

Dacă acest lucru totuși se întâmplă, vă rugăm să anunțați la recepție!

FEEDBACK

⭐⭐⭐⭐⭐

Pentru a putea menține serviciile la cele mai înalte standarde, la finalul ședinței de masaj vă rugăm să ne lăsați la recepție un feedback sincer.
Dorim să ne asigurăm că timpul petrecut în cadrul salonului VIP ZONE este unul de calitate pentru fiecare dintre clienții noștri.

CONDUITĂ

Pentru a menține o atmosferă plăcută, relaxantă și erotică în salon, vă rugăm să țineți cont de regulile de mai jos. În caz contrar, sedința de masaj se va încheia fără returnarea sumelor deja achitate, iar în cazul unor abateri grave se va apela la serviciile firmei de pază.

NU hărțuiți, bruscați, jigniți, țipați la personalul angajat (maseuze, recepționere, personal auxiliar)
NU fumați țigări clasice și NU consumați substanțe interzise
NU fotografiați/ filmați/ înregistrați audio nicăieri în incinta salonului și cu atât mai mult maseuzele
NU solicitați insistent servicii care pot fi asociate cu prostituția
NU folosiți un limbaj trivial în salon