Cel mai sexy cadou

Cel mai sexy cadou

– Bună, ai sunat la Vip Zone. Cum te putem ajuta, l-a întrebat celebra voce profundă și sexy pe ultimul ei apelant.

– Bună, mă numesc Oana. Vreau să-i fac un cadou logodnicului meu, Bogdan. A făcut multe pentru mine în ultimele luni. A renunțat la vacanță pentru a-mi vizita părinții. Am fost de acord să mă mut aici după ce ne căsătorim. Așa că plănuiam o noapte distractivă, specială pentru noi. A trecut peste o săptămână de când a avut parte de vreo acțiune și îl tachinez de fiecare dată când am ocazia. Aseară am ieșit cu o veche prietenă care lucrează pentru voi și mi-a spus că la voi se găsesc cele mai bune masaje erotice. Bogdan se antrenează pentru a alerga un maraton, așa că m-am gândit că să las o tipă drăguță și goală să-l frece jos ar fi un cadou grozav. Va fi singur acasă la părinții mei poimâine.

Mulțumesc că ai sunat, Oana. Se pare că ai un tip de nota zece, mă bucur să văd că îl apreciezi.

Zâmbetul era evident în vocea ei. 

– Prietena ta are dreptate. Avem maseuze autorizate care vor masa clienții nud. Vrei să alegi tu maseuza sau să aleg eu una?

Oana se gândește o clipă: 

– Am posibilitatea de a alege. Este grozav. Din câte pot alege?

– Ei bine, asta răspunde la o întrebare. Este o situație de tipul poți să te uiți, dar nu pune mâna, sau îi dai lui Bogdan undă verde?

– Undă verde, cu siguranță. Merită. Pot să mă alătur și eu?

– Da, dar există o taxă suplimentară pentru o a doua persoană.

– Mi se pare corect, aprobă ea. Când va începe, vor fi ea și Bogdan. Voi apărea mai târziu și voi urmări sau mă voi alătura. Încă nu sunt sigură. A, și asta este o surpriză. El știe că am programat un masaj, dar nu știe că este vorba despre un masaj erotic sau… alte lucruri. Vreau ca asta să fie o surpriză. Deci există un site pe care trebuie să mă uit sau…

– Dă-mi o secundă dragă. Femeie, bi, poimâine… Am două doamne disponibile care ar trebui să lucreze pentru tine. Ambele sunt LMT și bi. Lasă-mă să-ți trimit profilurile lor.

Telefonul Oanei a sunat și a văzut că avea două mesaje noi. Ea a atins pictograma pentru a deschide mesajul.

Prima poză a fost o fată bronzată, cu picioare lungi, într-un compleu negru. Avea părul blond și lung, o constituție atletică și sâni mici. Avea o față drăguță, cu trăsături unghiulare ascuțite și buze pline. În stânga sus a fotografiei, erau câteva informații personale despre ea,

Luna

34

160 cm 

65 kg 

90-75-95 

În dreapta jos, erau specificate serviciile pe care această doamnă le presta.

Oana a deschis a doua imagine și a văzut o fată înaltă și foarte sexy. Era îmbrăcată într-un compleu negru senzual. Avea părul brunet și lung. Când Oana i-a văzut antebrațele, încheieturile și mâinile, a dat din cap în semn de aprobare pentru această opțiune. Ea a citit informațiile din această imagine.

Katy

34

180 cm

67 kg 

85-70-95

Katy este o maseuză profesionistă cu experiență de un an. Pe lângă masaj, este certificată și în reflexologie, presopunctură, acupunctură și aromaterapie. 

– Fantastic, Katy arată perfect pentru ceea ce am avut în minte. Ai putea să o trimiți la noi la ora 12:00 peste două zile? Îl voi anunța pe Bogdan că i-am programat un masaj.

– Bine, atunci mai avem câteva detalii de pus la punct și apoi vei primi un mesaj text pentru a confirma programarea.

Vocea a colectat informațiile de care avea nevoie pentru profilul clientului și a procesat plata. De îndată ce Katy a confirmat serviciul, Oana a primit un mesaj pentru a o anunța că aceasta va fi acolo în timp util.

Bogdan ieși din duș, cu un prosop înfășurat în jurul taliei înguste. Și-a pus o pereche de pantaloni scurți de alergare fără lenjerie intimă. Și-a gândit că ar fi potrivite pentru masaj. Își trecu degetele prin părul castaniu auriu, tuns. Apoi și-a întins mușchii umărului și a spatelui pentru a scape de unele tensiuni. În timp ce se întindea, auzi o bătaie în uşă. A coborât pe scări și a deschis ușa.

A fost foarte entuziasmat la vederea drăguței brunete de treizeci și ceva de ani de la ușa lui. La naiba, arăta fierbinte în uniforma ei strâmtă. Penisul lui s-a agitat în pantaloni. Trecuse aproape o săptămână de când fusese singur cu Oana sau petrecuse singur timp de calitate cu pornhub. „Încetează, Bogdan”, își spuse el. Este o profesionistă.

– Bună, sunt Katy. A sunat Oana pentru masaj. Așa că sunt a ta pentru următoarele ore.

– Bună Katy, eu sunt Bogdan. Intră. Ai nevoie de ajutor cu ceva?, a întrebat el.

Katy i-a zâmbit bărbatului înalt, bine făcut, pe jumătate gol. 

– Mă descurc, mulțumesc, a răspuns ea în timp ce își ridică masa portabilă de masaj și îl urma în casă. 

– Frumos loc.

– Aparține viitorilor mei socri. Facem o vizită pentru a alege locurile pentru nuntă și recepție. Eu și Rach locuim în nordul statului, dar ne mutăm aici după ce ne căsătorim.

Se opri și arătă spre sufragerie. 

– Te poți instala acolo. 

Bogdan o privi trecând pe lângă el, rochia pe care o purta lăsa să i se vadă picioarele lungi goale de la genunchi în jos. Ochii lui au urcat în sus și s-au oprit să-i privească fundul mișcându-se în timp ce așeza masa. „Ce măgar”, gândi el în timp ce își linga buzele. La naiba, vreau să gust din asta, a recunoscut el în timp ce ea făcea ultimele ajustări.

– Ai preferințe de parfum pentru loțiune sau lumânări”

– Fără gunoi urât mirositoare, tomberon vechi, pește stricat sau…,

– CÂINE UD, au spus ei la unison și au început să râdă.

– Îmi place Monsters Inc. Cel mai bun film realizat de Pixar vreodată.

– Mi-a plăcut mai mult Toy Story, dar Monsters Inc e pe locul al doilea, a fost de acord Bogdan.

Katy a pus o lumânare cu aromă levănțică și una cu plăcintă cu dovleac pe polița de deasupra șemineului și le-a aprins. Își pusese uleiurile de masaj la îndemână și se uita la Bogdan. 

– Poți purta pantaloni scurți, sau îți pot da un prosop și te poți dezbrăca, cum dorești.

Ochii ei se fixară pe ai lui și avea un zâmbet dulce și inocent pe față. Lui Bogdan i se părea că îl provoca să rămână gol pentru masaj. Nu era sigur dacă el sau pofta lui gândea asta.

El i-a zâmbit înapoi: 

– O să iau prosopul. 

Katy scoase un prosop alb curat și i-l întinse. 

Dezbraca-te și întinde-te pe masă, cu fața în jos. Asigură-te că prosopul acoperă tot ceea ce nu vrei să fie masat. Cât timp faci asta, trebuie să folosesc baia.

Bogdan arătă: 

– Pe hol, a doua uşă din dreapta. 

Katy a dat din cap spre el și a plecat. Bogdan privi cum i se mișca fundul în timp ce se îndepărta de el. Când Bogdan a auzit ușa închizându-se, s-a pus pe masă și și-a ajustat prosopul astfel încât să-i acopere fesele. Își puse fața în leagănul căptușit și inhală aroma plăcută. 

Mult mai bine decât câinele ud, gândi el, simțindu-și penisul mișcându-se. În timp ce aștepta, și-a imaginat-o pe Katy topless și penisul lui acoperit de sânii ei. A auzit-o întorcându-se înapoi în cameră în timp ce îi arunca spermă imaginară pe față.

Katy a zâmbit când a văzut că el și-a acoperit doar fesele. A venit lângă masă și a spus:

– Nu-mi place să lucrez în uniforma asta. Mi se pare prea restrictivă. Te superi dacă o dau jos?

Stătea acolo nemișcat. Nici măcar nu a respirat când se gândea la ce a spus ea. “Nu m-a întrebat asta, nu? Probabil că am auzit greșit. 

Ce!? Ai nevoie de haine? Sunt sigur că pot găsi ceva de-al Oanei.

– Nu! Am o ținută, nu vreau să te fac să te simți inconfortabil.

– Dă-i drumul și fă-te confortabilă. Sunt un tip de genul „trăiește și lasă-i și pe alții să trăiască”.

– Abia aștept să mă distrez cu el. Este cel mai tare client pe care l-am avut în ultimele luni. Gândea ea în timp ce coboara fermoarul uniformei. A dat din umeri iar lui Bogdan i-a căzut falca prin tetiera până la podea. Katy stătea acolo într-o pereche de pantaloni scurți negri și sutien sport asortat.

– La naiba, a exclamat el când i-a văzut abdomenul plat, sânii mari și fundul plin și suculent. Err… umm… adică înțeleg ce vrei să spui despre libertatea de mișcare, a glumit el, simțindu-și penisul mișcându-se. „Stai calm, nătăflețule”, i-a spus el penisului, în timp ce se întindea spre fata drăguță aproape nudă.

– Așa e mai bine, oftă ea. Își aruncă rochia pe canapea. Acum să începem. 

A pornit o coloană sonoră preprogramată pe telefonul ei. În timp ce muzica umplea camera, ea și-a turnat ulei în mâini și le-a frecat. 

– Ce tip de masaj vrei, a întrebat ea.

– Un masaj sportiv, a întrebat el în timp ce îi privea picioarele lungi și suple flexându-se în timp ce își muta greutatea. 

– Concentrează-te pe cvadricepși, șolduri, coapse și gambe. Mă antrenez pentru un maraton și este brutal.

A încercat să-și ferească privirea, nu a vrut ca ea să observe cum s-a umflat după ce s-a dezbrăcat. Tentația era prea mare pentru ca el să reziste. Și-a ridicat capul și s-a prefăcut că își scarpină bărbia. Îi zări abdomenul și fundul sânilor. Și-a ținut respirația când a văzut că era un spațiu între partea de jos a sutienului sport și pieptul ei. Era într-un unghi prost și nu putea vedea globurile cărnoase, dar imaginația lui umplea detaliile absente.

Katy a coborât pe corpul lui Bogdan, găsind și frământând câteva noduri. Ea s-a concentrat asupra corpului său ferm și tânăr și i-a văzut mușchii mișcându-se în timp ce el ridică privirea la ea. Ea i-a zâmbit și i-a făcut cu ochiul. Știa ce face, dar de aceea era aici, deși el nu știa asta. 

– În afară de alergare, ce altceva faci pentru a obține un corp atât de sexy?

„Se dă la mine?”, se întrebă el. „Nu, ea știe că sunt logodit. Flirtează cu mine așa că îi voi da un bacșiș frumos. Nu m-ar deranja să-i dau bacșișul meu”, chicoti el în sine. „Nu e nimic rău într-un mic flirt inofensiv”, își spuse el.

– De asemenea, fac antrenamente cu greutăți de câteva ori pe săptămână…., OHHHHH, a gemut el când ea a găsit un nod în partea inferioară a trapezului său. 

Se uită din nou la ea. Nu-i venea să creadă cât de sexy arăta în sutien și pantaloni scurți. Se lupta să-și oprească creșterea penisului în timp ce mâinile ei calde și uleioase lucrau asupra mușchilor lui. S-a mutat puțin pentru a elimina o parte din presiunea de pe penis, astfel încât să fie mai confortabil.

Katy a simțit cât de strâns era acel nod și și-a folosit cotul pentru a-l rezolva. 

– Primești des masaje, a întrebat ea în timp ce se străduia mai jos pe spatele lui.

– Nu atât de des. Obișnuiam să fac când mergeam la o sală de sport. Apoi m-am mutat în apartamentul Oanei și aveau un centru de fitness frumos, așa că am renunțat la abonament. Nu are rost să plătești pentru ceva ce primești gratis.

Katy chicoti la cuvintele lui. „Bine că Oana nu gândește așa, altfel nu aș fi aici”, se gândi ea. Ea a făcut o pauză și și-a dezbrăcat sutienul sport și a încercat să ascundă mormăitul în timp ce l-a schinuit să îl scoată de pe corp. Sfarcurile ei ieșiră în evidență când se întorcea la masaj. Ea s-a aplecat asupra lui Bogdan și și-a lăsat sânii să se apese în spatele lui. 

– Îmi pare rău că trebuie să ajustez asta…, a spus ea

Bogdan simți pielea goală pe spate și clăGiullia din cap. „Îți imaginezi lucrurile, frate. Nu este topless și nu își apasă sânii goi pe spatele tău. După ce pleacă, trebuie să fac ceva înainte ca testiculele să-mi explodeze,” și-a spus el.

Katy a așteptat ca el să se uite la ea, să vadă dacă era topless. Când nu a făcut-o, ea a continuat masajul. 

– Deci, spune-mi, cu ce te ocupi?

– Sunt profesor de sport la liceu și antrenez echipa de atletism.

– E grozav. Poți să faci bani făcând ceea ce îți place. Puțini oameni au această oportunitate. Bine pentru tine. Dar Oana cu ce se ocupă?

– Ea face politică. Un reprezentant de stat a angajat-o să-l ajute să devină guvernator. Încă plănuiesc, iar campania începe când ne întoarcem din luna de miere.

– Asta-i tare, cred…, spuse ea. 

Katy a început să lucreze la coapsa lui stângă și a simțit cât de încordată era. A început cu un masaj suedez ușor. Își lăsă mâna să maseze până la marginea prosopului și înapoi la genunchiul lui. De fiecare dată când mâinile ei alunecau pe piciorul lui, ea împingea prosopul ceva mai sus. Acum putea vedea începutul curbei fesei lui în timp ce lucra. Bogdan se relaxase până în punctul în care nu observă prosopul în timp ce i se mișca în sus pe corp.

Katy îi descoperise jumătate din fesă și se hotărâse să vadă cum va reacționa. 

– Ar trebui să masez asta?, a întrebat ea în timp ce își sprijinea mâna pe muschiul gol. Aceasta nu făcea parte din masaj, ci o uvertură sexuală flagrantă în timp ce ea o strânse.

Bogdan și-a strâns fundul imediat ce ea l-a atins. „La naiba, se dă la mine!” A rămas blocat, neștiind cum să răspundă. O iubea pe Oana și nu avea de gând să o înșele. Cel puțin nu în realitate. Ce s-a întâmplat în capul lui, a rămas în capul lui. 

S-a uitat în spatele lui și orice cuvinte pe care era pe cale să le spună au înghețat când i-a văzut areola mare palidă și sfarcurile tari. A înghițit în sec și a răspuns: 

– Asta… asta… se simte… drăguț. Continuă și îndepărtează nodurile. Fesierii fac un antrenament bun la alergare. 

Vocea îi suna ciudat în urechi. Și-a dres glasul și a lăsat capul în jos și a sperat că sună oarecum îndepărtat.

Katy a tras prosopul de pe el și a început să-i maseze fesierii cu seriozitate. “Ăsta e încăpăţânat… nu pot…”, se urcă pe masă şi se aşeză pe spatele lui. Se aplecă și își lăsă sânii să se legăne. Sfarcurile ei tari se atingeau de el în timp ce sânii ei se legănau. Bogdan gemu de plăcere. Nu-și putea aminti ultima dată când a fost atât de tare. Felul în care sânii ei îl mângâiau pe spate a fost una dintre cele mai erotice senzații pe care le-a simțit vreodată. A trebuit să-și ajusteze erecția înfloritoare, dar nu a putut atâta timp cât ea se întindea pe spatele lui.

Și-a ajustat poziția pentru a aduce mai multă greutate pe nod. În ciuda pantalonilor scurți pe care îi purta, Bogdan a simțit căldura și umezeala între picioarele ei. Ea și-a legănat șoldurile, astfel încât vintrele ​​ei să-i frece spatele în timp ce-i lucra fesierii.

Katy zâmbi în timp ce mâna ei mângâia crapătura dintre feselelui. “L-am tachinat destul,” își spuse ea. “Ei bine, încă puțin. Vreau să-l înnebunesc”. 

– Ai un fund sexy, murmură ea în timp ce cobora de pe el. Inima îi bătea în urechi și el nu era sigur de ce spunea ea. Aproape de la sine, brațul i-a alunecat de pe masă și i-a mângâiat gambele. 

Katy l-a încurajat cu un zâmbetul ei și i-a făcut din ochi. El zâmbi și își trecu mâna de la genunchiul ei până la jumătatea coapsei. Ar fi urcat mai sus, dar nu a putut din cauza unghiului. Problema lui principală, pe lângă cât de excitat era, era cum să-și ascundă erecția. O atingere pe fund este o treabă, dar să-mi flutur penisul tare prin fața ei este cam prea mult. Rach nu ar fi de acord cu asta”. Căută prosopul care să protejeze puGiullia modestie care i-a mai rămas. Spera că Katy nu va observa starea lui.

Katy s-a mutat de cealaltă parte a mesei și a început să lucreze la celălalt picior. A început de la coapsă și a coborât. Bogdan nu a văzut prosopul nicăieri, dar atâta timp cât stătea pe burtă, nu era expus. A lucrat repede, dar a terminat. Odată ce ea termină cu spatele lui, el se îndreptă spre capul mesei. 

– Este timpul să te întorci cu fața în sus, îi zâmbi ea. Amintește-ți că acoperi doar ceea ce nu vrei să-ți masez, îi spuse ea și îi întinse prosopul. Ea s-a întors spatele ca el să aibă puGiullia intimitate.

Bogdan a încremenit când a auzit comentariul lui Katy despre acoperire. El stătea întins acolo și se întrebă cât de departe avea să ajungă și cât de departe o va lăsa. Voia să-și acopere erecția și să fie fidel Oanei, dar îi era greu din cauza femeii dulce și sexy topless din fața lui. „Dacă aș fi singur, lucrurile pe care ți le-aș face…”, a gândit el în timp ce se întorcea și a hotărât să facă un compromis. „Oana nu ar fi de acord, dar nu este aici.”

– Bine, sunt gata, i-a spus el lui Kathy. 

Ea s-a întors și a zâmbit când a văzut cum a poziționat prosopul. Și-a acoperit erecția și nimic altceva. Părul pubian tuns ieșea la vedere din părțile laterale ale prosopului. Katy și-a dat seama că era tare. Ea zâmbi când a pulsat, ceea ce a făcut ca prosopul să alunece în jos, astfel încât o parte din vârf să fie vizibilă.

– E niște tensiune acolo dedesubt. Sigur nu vrei să masez până când tensiunea scade?

Bogdan a tușit neîncrezător: „La naiba, s-a oferit ea să mă maseze?”, se întrebă el în timp ce ajusta prosopul. „La naiba, asta devine periculos. Nu am înșelat de când m-am logodit. Nu vreau să încep din nou rahatul acela”. 

A încercat să vină cu un răspuns care să-l scoată… din încurcătură. În timp ce a renunțat la mai multe răspunsuri, penisul i s-a smucit și prosopul a căzut și l-a lăsat descoperit.

El ridică privirea la Katy înfometat de ea. Sânii ei arătau uimitor, iar el putea vedea locul umed prin pantalonii scurți. S-a întins acolo și nu a spus nimic, o va lăsa pe ea să ia o decizie.

Ea i-a ignorat penisul și i-a lucrat gâtul și umerii. Devenise o profesionistă detașată și spuse pe un ton monoton: 

– Nu voi atinge nimic din ceea ce ai acoperit, dar dacă nu este acoperit atunci… 

Ea a lăsat restul frazei în aer. El a vrut să audă restul, dar ea a lăsat restul nespus.

– Am înțeles, a fost tot ce a spus ca răspuns. Mirosul excitării ei l-a copleșit pe cel al lumânărilor. Închise ochii când un val de amețeală îl cuprinse. Respiră adânc pentru a capta cât mai mult din parfumul ei amețitor, în timp ce mâinile ei curgeau pe pieptul lui. „La naiba… la naiba… la naiba…” i-a trecut prin cap cu viziuni despre Katy goală deasupra lui, în timp ce ea îi călărea penisul roșu furios.

Katy a renunțat la pretinsul masajului. Ea s-a jucat cu sfarcurile lui mai mult de un minut înainte de a-și lăsa mâinile să treacă peste pectoralii lui. A privit cum penisul lui se zvâcnea din nou și se străduia să ajungă la ea.

Bogdan era foarte excitat, hotărârea lui se năruise. A închis ochii și a așteptat ca Katy să-l atingă.

Când Katy l-a văzut închizând ochii, și-a scos pantalonii scurți și și-a lăsat mâinile să alunece de la pieptul lui până la abdomen. I-a urmărit mușchii abdominali și și-a lăsat mâinile să se miște de-a lungul abdomenului lui. I-a evitat penisul în timp ce mâinile ei alunecau pe centura lui pelviană și îi prindeau testiculele. Se ridică și se uită la ea. I-au luat câteva secunde să proceseze forma ei nudă. 

-Oh, Katy, ești superbă.

– Întinde-te pe spate, relaxează-te și lasă masajul în grija mea. 

Ea s-a întins în jos și i-a luat penisul în mână și a început să-l mângâie.

El s-a lăsat pe spate și a gemut în timp ce mâna ei a alunecat în sus și în jos pe penisul lui. Uleiul încălzit și mâinile ei moi pe erecția lui erau o senzație de nedescris. Ea a început cu o mână și a continuat încet, în timp ce cealaltă a cuprins și s-a jucat cu testiculele lui. 

Ea a continuat să-l mângâie în timp ce îi învăluia mâna cu sânii ei mari, calzi, moi. 

– Ohhh, Doamne, icni el în timp ce își ridică capul și o văzu pe Katy folosindu-și sânii pentru a-i face plăcere. 

Din experiența ei, știa că el era aproape. Ea și-a re tras mâna și sânii de pe penisul lui și i-a ciupit axul sub cap. Știa că asta îi va întârzia orgasmul. Când nevoia lui de a ejacula a dispărut, ea și-a continuat mișcările lungi și lente. Mâna ei a alunecat în sus, până când doar degetul mic și degetul mare au ajuns în contact cu capul lui. Apoi mâna ei l-a coborât până când degetul mare și arătatorul ei se cuibăriră în pubisul lui.