Cronici de masaj – masaj de prostată – partea a 2a

 Cronici de masaj – masaj de prostată – partea a 2a

– Minunat, hai să te punem pe spate. 

Atunci am observat sânii goi ai lui Betty susținuți de corset și părul de la păsărică maro deschis. Nu mi-aș fi dorit niciodată să mi-o trag cu o doamnă matură, dar mi-ar fi plăcut să mi-o trag cu Betty în acel moment. Era cea mai sexy doamnă de vârstă mijlocie pe care am întâlnit-o vreodată.

Am văzut, de asemenea, locul umed de mărimea unei monede din centrul mesei, în locul în care îndreptase penisul meu. Penisul mi s-a ondulat ca un șarpe gros furios pe abdomen când m-am întors. Din păcate, nu mai eram complet erect. 

– Când ai orgasm de la prostată, uneori e ca la o femeie, pentru un bărbat, a recitat Betty în fața mea nedumerită. Uneori poți ajunge la punctul culminant încă o dată sau de două ori.

Mi-a rostogolit testiculele în palma ei, apoi mi-a masat ușor penisul.

– De două ori?

 Nu mai eram adolescent. 

– Ți-ar plăcea să mai ai un orgasm de prostată?

 Ea mi-a zâmbit. Zâmbetul ei mi-a dat sentimentul că nu era ceva ce ea a oferea fiecărui bărbat.

– Hm sigur, da. 

Nu vedeam cum era posibil acest lucru. Ochii mei s-au concentrat asupra păsăricii ei.

– Iti place asta! Betty mi-a îndreptat palma în sus spre buzele ei umede.  Îți va plăcea, vei vedea. Cu mâna ei lângă a mea, mi-a ghidat două degete în păsărica ei caldă.

– Grozav? Betty mi-a cerut aprobarea.

Am dat din cap.

– Mmm-hmm. Clitorisul ei era ferm ca o boabă de strugure fierbinte în palma mea, în timp ce Betty mi-a tras degetele pentru câteva minute.

După ce mi-a pus câteva perne sub cap, Betty s-a îndreptat din nou la picioarele mesei de masaj.

De data aceasta, mi-a desfășurat picioarele larg și s-a urcat pe piciorul mesei. 

– Ridică-ți picioarele, te rog. 

Mi-am ridicat picioarele în sus și Betty le-a desfăcut și le-a strecurat pe ale ei dedesubt. 

De fiecare dată când mi-am ridicat șoldurile și picioarele, Betty s-a târât înainte până când coapsele ei îmi susțineau ischio-jambierii. Am inteles. Fundul meu era acum ridicat din nou, oferindu-i acces mai ușor.

– Gata?

– Așa cred. 

Eram încă înclinat să nu cred că este posibil să ejaculez din nou. Nu știam totul despre orgasmul de prostată. Anii mei de adolescență au trecut de mult. Asta și nici penisul meu nu mai era tare.

– Doar relaxează-te, respiră adânc, voi avea grijă de asta.

 Betty și-a folosit ambele mâini pentru a-mi masa ușor penisul și testiculele, pentru a împiedica o erecție sau un răspuns.

Sincer să fiu, mintea mea nu părea să fie interesată de asta, nici penisul meu. Cu toate acestea, nu am vrut să o dezamăgesc.

——-

– Relaxează-te, relaxează-te, doar respiră.

 Betty s-a aplecat în față și mi-a masat pieptul și sfarcurile. A fost frumos, relaxant și senzual. Nu părea să fie nicio grabă, Betty își făcea timp, înconjurându-mi mușchii pectorali apoi atingându-mi sfarcurile. Cercuri spre exterior apoi spre interior. Cu fiecare cerc, sfarcurile mele doreau mai mult. Mi-am împins pieptul în sus. Betty i-a ciupit, făcându-mi furnicături în zona inghinală.

Ea mi-a zâmbit. I-am zâmbit înapoi, luându-i sânii și corpul ei drăguț. Era sexy. Am simțit încă o furnicătură când ea mi-a ajustat un mamelon. Betty era foarte conștientă de reacție și s-a aplecat în față atingându-și gura de pieptul meu. Mi-a supt și mi-a mușcat sfarcul cu putere, apoi a trecut pe cealaltă parte. Am tresărit și la fel și penisul meu, trezit acum.

– Îți place aici? 

Betty a prins penisul meu oarecum îngroșat și l-a îndreptat spre păsărica ei. Ea a folosit capul meu penis pentru a-și freca clitorisul și buzele păsăricii.

– Doamne.

 Aspectul supus al acestui lucru m-a trezit. Ea îmi folosea penisul ca jucărie personală de masturbare. Frecându-l între labiile ei și făcându-l să-i întărească clitorisul.

Ea era în control și, de asemenea, îmi folosea corpul și de data aceasta capul penisului pentru a se bucura!

– Atât de frumos!

 

 Am zâmbit. Tragându-mi penisul din nou în jos, ea l-a frecat ferm în sus și în jos pe fanta ei umedă. Până când s-a oprit, nu știu cine era mai stimulat, eu sau ea. 

– Acolo, vezi. Betty părea mulțumită de penisul meu acum semi-erect.

Mi-a turnat ulei pe penis și testicule, lăsându-l să se reverse sub ele în fundul meu. Cu o mână pe penisul meu, Betty mi-a băgat din nou un deget în fund. Ea a introdus degetul adânc căutând locul meu de plăcere. În timp ce lucra cu degetul ei, ea a prins penisul meu gras semi-erect și a mângâiat în sus. Fiecare tragere și degetare mă convingea mai tare. Orice ar fi făcut ea în fundul meu, a sporit acel efect.

– Atât de mare, a zâmbit ea mângâindu-mi mândră penisul strălucitor. 

Betty știa și ea să se joace cu penisul unui bărbat, ducându-și mâna chiar sub creasta mea groasă, apoi înapoi în jos.

– Atât de frumos. 

Mi-am lăsat capul pe spate bucurându-mă de manipularea ei asupra corpului meu.

– Poate două degete? Betty împingea un al doilea deget în jurul sfincterului meu.

Privind în jos la penisul meu alunecos fiind mângâiat încet de Betty, doar cuvintele m-au făcut să mă întăresc și mai mult. Am dat din cap.

– Minunat. 

Al doilea ei deget mic a alunecat ușor în fundul meu. Ba chiar mai mult, mi-a plăcut cum mi-a întins fundul.

În mod expert, ambele degete au început să lucreze pe prostata mea. La naiba, m-am simțit bine. 

– Oh, ce plăcut!

———–

Treptat, Betty și-a micșorat tempo-ul pe penisul meu, l-a eliberat încet și mi-a masat fundul cu degetele. Alternând mișcările pe penis în timp ce cele două degete nenorocite îmi stimulau prostata.

– Oh omule!

– E bine, relaxează-te, vei vedea.

Puteam vedea. Penisul meu nu era complet erect, dar gaura mea era căscată. 

– Oh asta e bine.

Betty a apăsat cu degetele, ridicându-mi cumva fundul din interiorul meu. Îmi dădeam fundul pe mâna ei din nou. De data aceasta, degetele ei tremurau mai repede. Poate că acum îmi cunoștea locurile din interior, sau poate că era la fel pentru fiecare tip, nu mi-a păsat. Sentimentul acela s-a repetat încet.

M-am uitat la penisul meu și am putut vedea o picătură albă cremoasă adunându-se la vârf.

Vederea ei m-a încântat. Știind că Betty avea să mă facă să ejaculez din nou. Ea se concentra intens asupra nenorocirii mele acum, conștientă și că eram aproape.

Corpul meu se ondula pe degetele ei.

– Bine, relaxează-te.

 Și-a apăsat palma sub testiculele mele, ridicându-le în timp ce îmi masa prostata cu vârful degetelor.

– Relaxeaza-te si lasa sa se intample! 

Frământându-mi locul și mângâindu-mi cu degetele în fund a adus un alt val.

– Doamne, se întâmplă.

– Bine bine. 

Betty și-a ținut ritmul constant, apoi deodată degetele ei s-au lovit rapid de glanda mea. Punctul culminant a venit rapid, ca de nicăieri. De parcă aș sări de pe o stâncă și m-aș fi lovit de apă.

– Uf huh DA! 

Mi-am ridicat pelvisul, împingându-mi anusul în degetele ei încă pâlpâitoare. Corpul mi s-a cutremurat și m-am uitat la penisul meu pentru a vedea crema curgând încet din uretra mea.

– Bine bine, asta este. 

Betty a continuat să-mi stimuleze glanda prostatică și să-mi strângă penisul.

– Oh, Dumnezeule meu, se întâmplă! 

Prostata îmi concentra din nou punctul culminant. A crescut apoi a devenit un orgasm mai moale, blând și continuu, nu ca o ejaculare bruscă. O plăcere lentă și delicioasă.

Din gaura mea curgea un suflu cremos și constant de lichid de prostată.

Betty a continuat, menținându-mi punctul culminant, cu cealaltă mână a băgat-o în balta de spermă. 

 Vrei să gusti? Ea și-a ridicat sprâncenele în timp ce încă îmi păstra punctul culminant la limită. Incearcp.

În mod șocant, ea și-a lins de pe deget, apoi a strâns un alt fel de cremă, oferindu-mi-o.

Această scenă m-a încântat și a adăugat la faptul că punctul culminant nu scădea. Am deschis gura, Betty și-a frecat degetul pe limba mea. Am tremurat și am lins.

Avea dreptate că era diferit. Mi-am gustat lichidul seminal și sperma de multe ori înainte. De fapt, îmi plăcea mai mult gustul de lichid seminal, dar ca Betty să mă facă să-mi ling lichidul de prostată de pe degetul ei a fost altceva. Pervers și fierbinte.

– Bine, da?

Am dat din cap: 

– Este atât de bine! respirația mi-a atins apogeul și punctul culminant mi-a scăzut încet.

– Ți-a plăcut? Betty și-a retras degetele și mi-a masat ușor testiculele. Totul în vintre părea trezit la un nivel crescut de sensibilitate.

– Da, Doamne, da.

– Bun. Betty avea acest zâmbet viclean. Ești gata să ejaculezi acum?

Cum? Eram gol, nu-i așa? Serios?

Betty mi-a frământat testiculele. 

– Da, încă poți să ejaculezi. Nu vrei să încerci?

Iisuse. Credeam că tocmai m-a făcut să am orgasm până la moarte?

Betty se strecura de pe masă. 

– Lasă-mă să-ți aduc un pahar cu apă.

 

  1. Cronici de masaj – masaj de prostată – partea a 3a

Stăteam acolo simțindu-mă destul de epuizat, fără să înțeleg cum ar fi posibil acest lucru. Bând apă, cred că Betty îmi evalua privirea întrebătoare.

– Ai încredere în mine, o să-ți placă.

– E bine, presupun. 

Penisul meu arăta ca un dragon ucis, așa că nu eram optimist, dar această milf europeană minunată reușise să-mi ofere deja două orgasme uimitoare. 

Betty mă ajuta, ținând paharul și dându-mi apă.

Am terminat rehidratarea atât de necesară și, cât eram încă pe spate, Betty mi-a poziționat o pernă pufoasă sub fundul meu. S-a urcat pe masă îngenuncheată între picioarele mele desfăcute. Cu penisul meu proaspăt uleiat aproape flasc în mână, ea a început să-l mângâie încet. Apoi, aplecându-se în sus, mi-a frecat penisul de tufișul și movila ei, frecându-l ocazional în buzele păsăricii.

Fără să se grăbească, mi-a permis sensibilitatea și să revin treptat. Ochii ei mă rugau să i-o trag. Să-mi pun penisul în păsărica ei.

– La naiba, am mormăit. 

Nu-mi ascundeam dorința secretă de a i-o trage. Betty își folosea fantezia pentru a mă încânta.

Ea doar a zâmbit viclean și a ținut-o până când am fost din nou aproape tare. A fost incredibil, deși trebuia să-și mențină mâna mângâindu-mă și mișcându-se pentru a mă menține drept de data aceasta. Aplecându-se în sus, mi-a masat penisul alunecos pe pelvisul ei inferior și pe movila ei. Își ține mâinile în jurul ei și-l apăsă în piele. Senzația a fost ca și cum i-aș fi tras-o în păsărică.

– Penisul tau in pasarica mea uda, da?

– Ugh, la naiba, la naiba, e frumos! 

M-am împins în sus și în jos de parcă aș fi fost în interiorul păsăricii ei și penisul mi s-a îngropat complet. Mândră că m-a avut din nou tare, Betty mi-a înghiontit glandul bulbos peste clitoris, închizând ochii și bucurându-se de stimulare.

Mi-am închis ochii și mi-am rotit capul în cercuri lente, stimulate într-o aproape supraîncărcare. Când Betty mi-a împins capul penisului în buzele ei umede, aproape că am leșinat. Strângându-și cei doi pumni uniți în jurul penisului meu, am împins în sus. Ea permitea capului penisului meu să intre în căldura ei. Cu siguranță aș fi țâșnit spermă în deschiderea ei vaginală matură, dacă nu pentru cele două stimulări anterioare de prostată.

– Destul din asta. 

Betty m-a tras într-un mod reticent, ceea ce mi-a indicat că dacă aș fi insistat ar fi putut să mă lase să i-o trag. Poziționându-mi penisul în sus și înainte, ea mi-a îndreptat din nou lungimea venoasă strălucitoare spre mine.

– Acestea vor fi dureroase după asta. 

Strângându-mi baza testiculelor până când au devenit prune rotunde strălucitoare, ea le-a tras cu putere.

– O, Doamne, Doamne, Dumnezeule! 

Betty îmi mulgea penisul încet, prea încet ca să mă facă să ejaculez. A fost somptuos și anevoios în același timp. Strângerea bruscă de testicule mi-a trimis un strop de disconfort, apoi de plăcere. Această femeie matură arăta mai mult din experiența ei.

———

Mișcându-și rapid mâna peste creasta glandului meu timp de aproximativ zece secunde, ea a adus nivelul de sensibilitate al penisului meu la un nivel înalt, apoi și-a încetinit mângâiatul, atingând ușor partea de jos mai puțin sensibilă a penisului meu.

Mi-am ridicat privirea pentru a-mi vedea gaura de sperma căscată cu lăcomie și a arătat spre mine. Cu șoldurile și capul sprijinit de perne, vârful penisului era la doar opt până la zece centimetri de fața mea. Părea mai de aproape în acel moment.

Pe lângă faptul că ejaculez mult, ejaculasem întotdeauna la o distanță destul de mare. Nu ar fi prima dată când îmi făceam un auto-facial. Ceea ce nu știa Betty, este că aveam fantezii să ejaculez în propria mea gură. Fiorul m-ar face să mă masturbez cu gura deschisă, dar de cele mai multe ori, în ultima secundă, împușcam și trăgeam în altă parte sau când eram suficient de curajos, ținta meu era proastă și ratam.

De parcă ar fi putut să-mi citească gândurile perverse, mi-a meditat privirea. 

– Unde ar trebui să te facem să ejaculezi?

 Ea mi-a îndreptat penisul în sus. 

– În aer ca o fântână?

Știam că va ajunge peste tot, poate chiar va lovi tavanul ei. Nu am spus nimic. Betty mi-a mișcat penisul în jos, îndreptându-l spre mușchii abdominali.

– Pe pieptul tău într-o băltoacă mare? Ea a zâmbit într-un mod care m-a făcut să cred că mă va face să gust din nou.

Voiam doar să ejaculez. Ea întindea marginea până la limită.

– Sau poate vrei totul în gură? 

Ea a zâmbit ironic, îndreptându-mi gaura de ejaculare spre fața mea și trăgându-mi penisul spre ochi.

Mi-am ținut respirația, prea timid să răspund. Tremurând și pulsand involuntar, penisul meu a răspuns pentru mine sfidându-mi timiditatea.

– Ești un mâncător de spermăd?

 Arătând un zâmbet obraznic, Betty mi-a mângâiat rapid creasta penisului încă vreo zece secunde înainte de a-și lăsa mâna să se desprindă și să alunece ușor. Atunci ar trebui să deschizi gura.

– Oh, la naiba! 

Mi-am lăsat buzele să se despartă ușor când ea m-a apropiat din nou.

Tragându-și pumnul în sus și în jos în timp ce îmi strângea scrotul, ea m-a apropiat și mai mult. 

– Trebuie să deschizi.

——-

Mi-am deschis gura puțin mai larg, încă nesigur că voiam ca Betty să facă asta. Totuși, sugestia ei de a mă mânca singur mă făcea profund excitat. Mi-a plăcut controlul asupra penisului meu demonstrat de chinuitorul meu matur. În secret, am vrut ca ea să mă controleze. Spunându-mi ce să fac.

Mișcările rapide ale mâinii peste glandul meu deveneau din ce în ce mai dese și mai lungi până când pumnul ei flutura rapid peste butonul meu uns de mărimea unui bec.

– Doamne, asta e bine. 

În mod normal aș fi speriat până acum și mi-aș fi resemnat că s-au golit rezervele, n-ar mai fi nimic. Cu toate acestea, penisul meu era atât de tare și se simțea al naibii de bine.

– Deschide larg. 

Arătând din nou viclean, m-a instruit, aparent trăgându-mi capul penisului și mai aproape de fața mea.

Presupunând că nu riscam nimic altceva decât un suflu sau un dribling în cel mai bun caz, m-am conformat, deschizând cu un ușor zâmbet. A fost chinuitor, dar cel mai plăcut.

Dintr-o dată, Betty mi-a eliberat testiculele și a început să tragă cu un deget în și din fundul meu. Mi-o trăgea în fund cu degetul ei. Rapid!

– Ahh ughhhh. Tot ce puteam face a fost să gem. Picioarele mele au început să tremure începând mișcarea corpului meu până la punctul culminant.

– Deschide. 

Șoldurile îmi împingeau cu reamintirea lui Betty. Tot ce făceam era sub controlul ei. Penisul meu s-a întărit și s-a îngrozit până la punctul în care arăta violet ca o prună strălucitoare.

– Ughhhh!

 Corpul meu avea convulsii, în timp ce respirația mi se zguduia și flutura. Mi-am deschis gura când corpul meu a intrat într-o criză de orgasm.

– Da, da, da… lasă să se întâmple, o încuraja Betty, fără să piardă ritmul cu șoldurile.

– OHHHHHH DA.

 Acel vârf al orgasmului cuiva când altcineva îl controlează era acolo, ca niciodată înainte. Uretra mi s-a deschis complet și penisul meu întins pulsa, dar nimic nu a izbucnit.

Pulsând în mână, Betty și-a încetinit mișcările mâinii și a tras în jos toată lungimea penisului meu, mișcările mâinii ei aproape perfect sincronizate cu penisul meu în spasme, apoi am văzut-o, o frânghie globulară de esperma, grosimea caldă împrăștiindu-mi-se pe bărbie și gât. Odată cu lovitura în afara țintei, am fost momentan ușurat.

– Ugnnhhh. 

Mă simțeam nebunește bine, simțeam că testiculele mi se strâng.

Betty trebuie să-mi fi ajustat poziția penisului, deoarece următorul buchet de spermă mi-a aterizat direct în gură.

– Bun!

Din nou și din nou, ea mă pompa, cremă groasă și caldă, propriul meu material seminal aruncându-mi în gură.

Mișcarea mâinii ei a încetinit în timp odată cu vărsarea semințelor mele, până când a devenit doar o salivare albă și siropoasă.

– Atât de bine. Ea a zâmbit la priveliște. Gura mea de auto-răsplată.

– Are gust bun, nu-i așa?

Avea gust carnal. Mi-am închis buzele, nu știu dacă a fost pentru că mi-a stimulat prostata de două ori mai devreme, dar avea un gust diferit. Mai bun. Mai dulce. Am înghițit. A fost mult spermă. 

– Mmm-hmm, am răspuns.

– Da, este. 

Betty mi-a ridicat penisul și l-a tras spre ea. Ea mi-a sărutat vârful penisului. Penisul meu ultra-sensibil post-orgasmic s-a răsucit din nou când i-am simțit limba învârtindu-se în cercuri, apoi împingând-o în gaura mea de sperma. O gusta și ea.

– Ughh, m-am plâns pe jumătate de plăcere amestecată cu disconfort.

Betty mi-a sărutat glandul cu blândețe, dulce. 

– Sper să vii să mă vezi din nou.

Buzele ei străluceau cu crema rămasă.

Betty a fost profesionista supremă și a completat sesiunea cu un masaj senzual ușor cu vârful degetelor, pe tot corpul meu.

Mi-a promis că, dacă mă întorc, mă va învăța cum să fac pe plac unei femei. Sună aproape fetișic, având un profesor sexual matur care îmi dă instrucțiuni.

M-am întors, de cel puțin două ori din câte îmi amintesc și da, mi-am tras-o cu Betty. De fiecare dată când o vedeam, testiculele mele erau complet golite și de obicei dureau cel puțin o zi după aceea. Dureri într-un mod bun. Betty avea o mulțime de tehnici foarte unice și mai multe lecții de predat. Lecții de plăcere care nu au fost uitate.