Cronici de masaj – masaj de prostată

Cronici de masaj – masaj de prostată

 

Fiind un începător relativ la acea vreme, masajul erotic m-a încântat. Am fost mereu în căutarea diferitelor variații, a experiențelor diferite. Cum să duci sentimentul senzual și intim al atingerii erotice la următorul nivel.

Pe unul dintre forumurile locale de masaj, pe care l-am frecventat exista un thread despre masajul prostatei.

Din momentul în care am învățat să mă masturbez, am fost conștient de senzațiile minunate care vin odată cu stimularea anală. Era tabu. Nu se vorbea despre asta, dar mă simțeam foarte bine! Curând, stimularea a crescut până la penetrarea cu un deget în timp ce mi-o frecam, așa că atunci când am citit despre masajul complet al prostatei, am fost intrigat. Ar putea fi și mai bine?

Memoria mea semi-fotografică și-a amintit de o reclamă pe care o văzusem nu cu mult timp în urmă și imediat am început să navighez pe reclamele de masaj.

A apărut un anunț pe pagină care apărea la fiecare câteva săptămâni pentru o doamnă de masaj care oferea un masaj de prostată ca parte a „tratamentului terapeutic”. Penisul mi s-a îngroșat când l-am găsit.

Acea reclamă promitea experiențe senzuale supreme de la o doamnă europeană.

Mintea mea a inventat imediat o doamnă grasă de tipul Elvira, cu excepția părului blond, spunându-mi să mă aplec într-un accent puternic european.

Timiditatea m-a împiedicat să o sun imediat. Trebuia să știu mai multe. Cum era? Am navigat pe câteva site-uri porno pentru imagini și videoclipuri. Acestea au variat de la stimulare anală blândă până la mulsul penisului Femdom și sex cu curele.

De-ar putea fi așa! Doar gândirea la asta a făcut ca penisul meu să aibă câteva nuanțe de violet.

Am cercetat, chiar mai mult, uitându-mă la recenzii online fantezând și visând cu ochii deschiși despre cum ar fi. Sincer să fiu, nu a fost mare lucru. Fie se petrecea foarte puțin din acest tip de masaj, fie toată lumea păstra secretul. Online, nu am găsit nimic concret despre această doamnă.

La acea vreme, eram un începător în masaj erotic, mi-au trebuit luni de zile să-mi fac curaj să o sun pe Betty, darămite să o văd. Între acea decizie au fost o mulțime de sesiuni de masturbare lungi.

Îmi lubrifiam și mângâiam fundul în timp ce mi-o frecam. Presupun că majoritatea băieților nu au brațe suficient de lungi, așa că indiferent de ce am făcut, nu am ajuns niciodată foarte adânc. Totuși, a fost suficient pentru a mă face să ejaculez. Ejaculez mult, așa că de cele mai multe ori mi-am pictat pieptul, gâtul și uneori fața cu dungi de spermă lipicioasă.

Nu mi-am masat complet prostata, indiferent de ce am făcut. Gândul că o fată sau o doamnă face asta pentru mine, în timp ce eram sub controlul ei, suna mult mai palpitant.

În cele din urmă, după săptămâni și săptămâni, mi-am adunat suficient curaj ca să o sun. Accentul ei amabil și încrezător cu flexie austriacă era atât de sexy, atât de perfect. Exact așa cum am fanteziat. Trebuia să fac asta!

Vocea ei era liniștitoare, dar directă și atât de experimentată, dar, din păcate, locația ei era chiar în centrul orașului. Acest loc era un coșmar de parcare și departe de munca mea. Mintea mea era hotărâtă. Nu aveam de gând să las nimic să mă oprească și am derulat locațiile de transport pe google maps.

Datorită locației cu metroul, am putut să planific o modalitate alternativă de a ajunge la salonul ei din centrul orașului.

Cu un traseu în minte și cu energia sexuală intensificată, în cursul săptămânii, mi-am făcut o programare pentru după-amiaza târziu. Întâlnirea pe care am făcut-o a fost suficient de târziu după-amiaza pentru a-mi permite să mă strecor departe de serviciu și să ajung acasă destul de devreme, pentru a descuraja orice suspiciune a soției. Puteam oricând să mă prefac că am o întâlnire prelungită la sfârșitul după-amiezii, legată de muncă.

Îmi amintesc că prima mea vizită a fost într-o zi de primăvară târzie sau de început de vară. Vremea era favorabilă și însemna o plimbare rapidă de zece până la cincisprezece minute de la stația de metrou.

Când am sunat la apartamentul ei și Betty a deschis ușa, am fost încântat. Betty nu era o Elvira blondă, dar a bifat minunat toate căsuțele. Betty avea o față rotundă, cu o linie izbitoare a maxilarului. Avea puțin machiaj pe sprâncenele și pe genele ei. Ochii ei albaștri deschis sclipeau cu acea experiență milf. Ar fi putut fi suedeză sau germană. Nu conta. Această frumusețe MILF era probabil cu cincisprezece ani mai în vârstă decât mine, dar arăta bine. Am bănuit că ar fi putut fi un model când era mai mică, care îmbătrânise atât de grațios. Fața ei era matură, dar încă foarte frumoasă. Ea a zâmbit, la fel și ochii ei albaștri când m-a lăsat să intru. Mi-am dat seama că i-am plăcut.

– Ești atât de atrăgător. 

Mi-a atins mușchii brațului, introducându-mă în apartamentul ei de sus, comentând mușchii mei. 

– Și foarte ferm. 

Betty mi-a atins fundul amintindu-ne amândurora de ce eram acolo.

Betty s-a mutat în colțul zonei de masaj, care era decorat cu lucrări de artă de bun gust și perdele deschise în nuanțe pământii, încadrând o vedere în mare parte neobstrucționată a centrului orașului. Era o masă mare de masaj, rezistentă, acoperită cu lenjerie albă. Un mic prosop pliat în formă de gogoașă a fost plasat în jurul găurii feței. Am chicotit. Cel puțin nu existau bice, lanțuri sau dildouri cu curele!

– Poţi să te dezbraci aici.

Bănuiesc că o să mă urmărească. Întotdeauna am fost în formă, dar asta era o noutate. Foarte puține femei m-au urmărit dezbrăcându-mă înainte. Am respirat. Ceva despre asta era perfect și emoționant. Am o femeie europeană îmbrăcată, care avea să-mi mângâie fundul, să mă privească, să mă verifice în timp ce mă dezbrac în fața ei. Se întărea penisul. În loc să arunc totul în ghemul obișnuit, m-am asigurat să-mi ămpăturesc bine hainele și să le așez pe scaun.

Eram complet gol, stând acolo. Am stat acolo în tăcere. Mi-am imaginat-o pe jumătate să-mi ceară să mă aplec și să-mi atingă degetele de la picioare! În schimb, Betty mi-a întins un prosop mare din țesătură și m-a îndrumat către dușul din apartament. M-am curățat foarte bine, petrecând timpul adecvat spălând regiunile inferioare înainte de a mă întoarce la masa de masaj, având deja o erecție slabă. Mintea și corpul meu erau pregătite pentru această experiență.

—-

-Ești mai mare decât ursul obișnuit! 

Privindu-mi penisul, ea a zâmbit, plănuind ce avea să-mi facă, fără îndoială. Betty se schimbase și purta un corset de dantelă neagră, cu chiloți de culoare bej foarte transparentă, când am intrat în zona de masaj. Era ușor să vezi corsetul oprit sub sânii ei și deasupra păsăricii. Am avut o vedere frumoasă asupra tufișului ei fin și ușor și sfârcurilor prin materialul transparent. Penisul meu s-a ridicat ca pentru cineva cu douăzeci de ani mai tânăr. Până acum asta era tot ce mi-aș fi putut dori. Femeia drăguță cu experiență perfectă care să mă maseze și să mă învețe totul despre masajul prostatei.

– Hai să te punem pe burtă. 

Betty m-a îndrumat cu fața în jos.

Mi-am poziționat corpul cu fața în jos, până când capul meu s-a uitat prin gaura feței la covorul berber în stilul anilor 80 și am așteptat atingerea ei. De unde va începe? M-ar împinge în fund și ar fi sondat? A durat o clipă, dar ea a venit în capul mesei făcând un masaj ușor al mușchilor gâtului și spatelui meu. Cu capul aruncând o privire prin gaura din masă, mi-am ridicat privirea uitându-mă la picioarele ei goale și la faptul că materialul transparent pe care îl purtase era acum îndepărtat.

Când ea s-a aplecat să-mi maseze partea inferioară a spatelui, mi-am lăsat accidental, lejer, mâinile să se ridice și să-i atingă picioarele. Betty nu a obiectat verbal și nu s-a înțepenit, așa că atunci când mi-a masat fesele goale, mi-am lăsat mâinile să urce mai sus până au ajuns chiar lângă păsărica ei. Sânii ei goi și sfarcurile ferme mi-au zdrobit capul și partea superioară a spatelui. Cu cât masa și se freca mai mult de mine, cu atât sfarcurile ei deveneau mai pronunțate. Ea se stimula pe mine!

Mi-a placut! Penisul meu s-a întărit prins între masa de masaj și abdomen când m-a lăsat să-i ating buzele păsăricii cu degetele. Mâinile ei făceau mișcări circulare simetrice peste fesierii mei, masându-i separat în cercuri ferme. Mi se deschidea de fiecare dată.

– Ai un fund foarte musculos, accentul atrăgător al lui Betty era atât de stimulant. 

Betty mi-a mai vărsat puțin ulei pe fese. Am luat asta ca pe o undă verde și mi-am strecurat degetele printre labiile ei. Ea a stat călare, lăsând degetele mele să danseze în buzele ei umede. Tot timpul făceam asta și lăsându-mi degetele să alunece din ce în ce mai aproape de vaginul ei, Betty a continuat masajul circular erotic al feselor mele.

Mi-am legănat fundul dintr-o parte în alta peste penisul meu bombat prins și sub mâinile ei experimentate. Nervii de pe tot fundul meu erau atât de sensibilizați. Ea mă pregătise cu lăcomie.

Am curbat un deget în sus în păsărica lui Betty. Era mătăsos și confortabil, ca cel al unei femei mult mai tinere.

– O, ești un băiat rău! spuse ea cu un strop de umor.

Apoi am simțit-o, un firicel de ulei turnându-mi în fund. Degetul meu s-a bătut în vaginul ei, în timp ce ea a început să-mi frece corpul. Betty și-a rostogolit vârful degetului în jurul găurii mele, relaxând-o. Iar și iar, circular, încă nu intră în mine. Doamne, a fost o senzație atât de excitantă. Am vrut-o înăuntru și mi-am împins bobocul de trandafir pe degetul ei.

Încet, cu pricepere, Betty a alunecat un deget în sus, apoi în jos, tachinandu-mi sfincterul încă o dată ținând presiunea. Am încercat să o împing în sus, făcându-i degetul să intre în fundul meu, dar nu m-a lăsat. Nu încă. A fost o tachinare atât de lentă și pricepută, mai bună decât mi-am imaginat vreodată. Degetul ei mi-a înconjurat bobocul tachinându-l până când practic am implorat-o pe Betty să-l bage.

Mâinile mele erau înghețate între picioarele ei, nu puteam decât să aștept.

Apoi l-a împins înăuntru, rotindu-și degetul. 

– Oh, ești drăguț și strâns, nu-i așa?

– Mmm, la naiba, da, am gemut în timp ce Betty îmi dădea încet cu degetul în fund. Prea încet.

A fost nebun de bine. Perfect. Mi-am împins genunchii. Îmi doream asta atât de rău!

– Ești gata de încă un pic? A întrebat ea trecând de la capul mesei în jos la celălalt capăt, unde nu am putut-o vedea. Mâna ei uleioasă mi-a trasat tot drumul în timp ce mergea. Peste spate, fund și pe spatele piciorului.

– Ai mai cerut cuiva să-ți facă un masaj de prostată?

– Nu, este prima dată. Această tachinare lentă mă ucidea erotic. Glumești, Bagă-mi degetul în fund! Te rog!

– Minunat, lasă-mă să te fac să-ți ridici șoldurile mai sus. Betty mi-a împins călcâiele și m-am ridicat.

Am fost surprins când ea mi-a prins penisul tare și l-a tras în jos, între picioarele mele. Am fost la fel de surprins că, în starea mea erectă, va rămâne acolo. Ea se pricepea!

Betty mi-a așezat o pernă destul de mare sub șolduri, astfel încât să fie ridicate.

– Bine, întinde-te înapoi.

Mi-am lăsat șoldurile să cadă înapoi pe pernă, făcându-mi spatele să fie arcuit și ridicându-mi ușor fundul în timp ce îmi țin penisul îndreptat în jos între picioare. 

– Stai comfortabil? întrebă ea cu grijă.

– Da.

 Eram confortabil și excitat ca naiba. Gata pentru mai multă joacă la fund. Să am penisul îndreptat înapoi a fost neobișnuit, dar nu prea rău. Nu am înțeles de ce era necesar până când cu un singur deget mi-a gâdilat frenul. Folosind aceeași abilitate chinuitoare folosită pe anus, acel singur deget mi-a învârtit un cerc mic peste despicătura din gland și frenul mi-a făcut penisul să se întărească complet.

– Oh wow, mmm, mi-a tremurat tot trupul. 

Betty era, fără îndoială, cea mai pricepută și cu experiență sexuală doamnă de care am avut plăcerea să fiu vreodată și în acel moment eram pe cale să mă predau complet ei. Orice ar fi vrut să-mi facă, cu mine, aș lăsa-o!

—-

– Hai să încercăm să luăm puțin lichid de prostată. Ai mai avut vreodată o ejaculare de prostată?

– UM, nu.

Îmi plăcea stimularea prostatei, dar niciodată nu am ejaculat așa. Nici nu știam că este posibil. Nu la acel moment.

Nu am înțeles de ce, Betty mi-a împins picioarele împreună.

– Genunchii depărtați. 

A regizat din nou cu acea voce minunată. Foarte direct de parcă ea mă stăpâneea. Da! Mi-a plăcut atât de mult, încât ea avea controlul.

În această poziție neobișnuită, cu genunchii depărtați și picioarele unite, penisul în jos, cedam la o experiență senzuală cât se poate de neobișnuită și trezitoare. Cu genunchii larg depărtați, era ciudat de confortabil și făcea din fundul meu o țintă perfectă. Betty a scăpat ceea ce s-a simțit ca o sticlă de ulei de masaj între coapsele mele când s-a cățărat pe spatele mesei de masaj, călare pe mușchii gambei și picioarele. Îi simțeam coapsele goale pe pielea mea. Apoi și-a coborât păsărica ei minunată și caldă umedă peste unul dintre călcâiele mele.

– Și o fată ar trebui să se distreze, nu? Când și-a rotit pelvisul, i-am simțit buzele calde umede de păsărică strângându-mi călcâiul.

– Da, am mormăit în gaura mesei de masaj.

Am simțit că uleiul s-a vărsat generos pe crăpătura fundului meu din nou. Doamne, da, avea să-și facă plăcere în timp ce îmi face plăcere pe mine. De ce nu?

Degetul ei a alunecat cu ușurință în fundul meu uleios și, ca înainte, ea a intrat ușor, de data aceasta din ce în ce mai adânc.

– Asta e, relaxează-te, ai un fund frumos. 

Și-a înfipt degetul mai adânc până când am simțit o furnicătură. Apoi și-a mișcat degetul în ceea ce s-a simțit ca o mișcare laterală în fundul meu.

– Ai o prostată sănătoasă, a spus Betty tachinand cu pricepere senzații neobișnuite din adâncul meu.

Greutatea păsăricii ei a căzut pe călcâiul meu. Îi simțeam umezeala, forma păsăricii ei deschise deasupra mea și clitorisul ei dur. Ea a folosit piciorul meu pentru a-și face clitorisul tare în timp ce îmi freca fundul cu degetele.

– Să vedem dacă putem obține o ejaculare de prostată. 

Ea a început să aplice presiune asupra mea înăuntru.

Mi s-a părut ciudat la început, apoi plăcut. Apoi degetul ei s-a întors în interiorul meu și ea a repetat.

Corpul mi s-a cutremurat.

– Te simți bine acolo? m-a întrebat ea entuziasmată, bănuind că a găsit un punct sensibil pe glanda mea.

– Da, se simte bine acolo. 

Voiam mai mult din asta, cât de bine ar putea fi?

– Minunat.

 Betty și-a mișcat degetul în sus și în jos, apăsând și lovind în același loc.

Terminațiile nervoase centrate pe prostata mea s-au electrizat. Betty era o expertă și mi-a oferit prima mea experiență la plăcerea profundă a prostatei. Mi-am ridicat șoldurile și m-am împins înapoi pe mâna ei. Voiam mai mult din asta!

– Oh, îți place mai adânc acolo. 

Și-a înfipt degetul până la deget și a lovit un loc pe care nu-l pot descrie.

– MMM, am gemut eu tare pe masa de masaj. 

Am mormăit ca un animal și mi-am arcuit spatele cât am putut.

Betty a tras mai adânc și și-a mișcat degetul dintr-o parte în alta pe glanda mea.

Foarte curând am simțit umezeală la vârful penisului. La început, am intrat în panică și am crezut că făceam pipi.

– Oh, bine că văd niște spermă de prostată!

 Betty a fost la fel de încântată că m-a stimulat pentru prima dată în acest fel. Păsărica ei se învârtea pe călcâiele mele în timp ce eu m-am împins înapoi pe mâna ei.

– Bine… bine… se simte bine da!

Deși, nu am putut vedea nimic, am primit un punct umed distinct de penisul meu și totul de la degetul în fund al lui Betty.

– Uf, am gemut. Indiferent ce ieșea, ea controla.

Betty mi-a frecat piciorul mai repede și m-a frecat cu degetele mai repede.

Apoi am simțit, acest sentiment ciudat. Ca un orgasm care abia începe undeva diferit. În fundul meu! Trebuie să fi simțit tensiunea corpului meu, deoarece mișcarea degetelor a devenit mult mai intenționată. Cercuri lente peste prostata mea. Mi-am imaginat forma prin mișcările degetelor ei. Ea a pocnit rapid vârful degetelor dintr-o parte în alta, apoi a atins un loc. Vârful degetului ei frecă încet la început. Apoi din ce în ce mai repede. Mai repede!

—–

– Oh, da, mai repede, exact așa! Corpul meu s-a cutremurat incontrolabil. 

Gâfâiam ca un câine entuziasmat.

– Asta e bine, vei ajunge la orgasm, relaxează-te.

Betty și-a pus cealaltă mână pe partea mică a spatelui meu, ținându-mă sub greutatea corpului ei. Mi s-a simțit călcâiul ud când și-a ridicat păsărica de pe mine.

Degetul lui Betty mi-a frecat prostata ca și cum ar fi lucrat la o chitară electrică cu o notă înaltă! A fost o încărcătură fulgerătoare când m-a adus la primul meu punct culminant al prostatei. Mi-am putut simți penisul curgând în timp ce corpul meu se convulsionase cu fața în jos pe masă.

Am gemut ca un animal rănit. Eram prizonierul ei de bună voie. Umiditatea s-a adunat sub capul penisului meu pe măsură ce orgasmul a crescut, apoi a scăzut.

Mi-a frecat capul și mi-a masat spatele după ce respirația mi s-a normalizat. 

– Cum a fost?

– Uimitor! 

Mi-am întors capul și am zâmbit, deja complet mulțumit presupunând că aceasta ar fi fost concluzia masajului de prostată.