E timpul pentru masaj

E timpul pentru masaj

 

După ce am stat luni de zile fără să fiu atins, am cedat și am programat o întâlnire cu un prieten pentru un masaj. Masajul a fost normal și adecvat. Reacțiile mele, probabil foarte nepotrivite. Din păcate, mintea mea murdară își imaginează și rătăcește cu minunatul masaj profund care vorbește despre latura mea masochistă, pe care ea o cunoaște foarte bine. Vă rog să țineți cont, am mintea foarte perversă.

Azi am mers cu mașina la studioul de masaj, un pachet de nervi. Hotărât să fiu cuminte și să nu-mi fac de rușine maseurul cu gemete, mormăieli și scâncete. De asemenea, mi-am promis că nu-l voi apuca pentru a ajuta cu plăcerea puternică pe care o primesc de la un masaj puternic și profund. În capul meu se repeta următoarea mantră:

– Mă voi comporta frumos. Nu-l voi face să se simtă inconfortabil.

Mergând până la studio, am fluturi în burtă. Partea mea timidă e în război cu dorința mea de a avea mâinile lui să mă bucure. Adică să-mi repare mușchii încordați. Aduna-te. Mă voi comporta frumos.

Deschid ușa și intru. El stă la recepție cu un coleg. Ochii mei se îndreaptă spre el și repede spre podea. Sunt atât de emoționată și entuziasmată. Mă adun și încerc din greu să mă comport normal.

Mă duce în cameră și îmi permite să mă dezbrac și să mă simt confortabil pe masă înainte de a intra. În timp ce stau acolo, așteptând, mintea mea se gândește la cum ar fi dacă el ar rămâne și ar insista să mă pregătesc cu un observator sau ca el să mă dezbrace singur. Încep să mă simt excitată. La naiba! Poartă-te frumos!

El intră și mă întreabă dacă am zone cu probleme. Le subliniez cu vocea mea nervoasă care se poticnește. Din fericire pentru mine, se pricepe să-mi calmeze nervii. Vorbește despre filme și începe pe spatele meu. Sunt distrasă de vocea lui, calmul și mâinile minunate care călătoresc pe umerii mei și pe partea superioară a spatelui.

La început, este blând, dar ferm și în capul meu senzual. Apoi se adâncește până la senzația delicioasă aproape dureroasă care pare să-mi hrănească sufletul și să-mi facă corpul să zumzăie. Încerc atât de mult să nu mă gândesc la faptul că deja devin udă între picioare. Încerc să-mi amintesc să nu eliberez gemetele.

Nu sunt sigură cât durează lupta mea pentru a-mi controla zgomotele. Se simte ca pentru totdeauna. Apoi un geamăt scapă. La dracu. Nu îl  bagă in seama si continua ca și cum nu ar fi fost. Îi simt corpul mare și puternic lângă mine. Aplecându-se pentru a slăbi un alt mușchi încordat. Este penisul lui care mă atinge pe partea mea? La dracu ‘! Un alt geamăt sugrumat scapă.

Bine, poate că păstrarea tăcerii nu se va întâmpla. Schimbarea regulilor, fă-o cât mai liniștit. Mă relaxez puțin cu îngăduința minții pentru o oarecare eliberare de plăcerea pe care o simt. El nu pare să observe sau să fie deranjat, așa că suntem bine.

Între o presiune super adâncă de umezire a păsăricii și următoarea, mintea mea rătăcește. Mi-l imaginez aplecându-se ritmic să se frece de mine în timp ce lucrează și eu scâncesc. Nevoia de a-l atinge este intensă. Am promis că mă comport frumos, așa că îmi strâng mâinile în pumni pentru control.

Mi-ar plăcea mâinile lui pe fundul meu. Să-l simt că se despart de mine, ca să-mi imaginez că văd cât de udă mă face. Gândul la acest lucru mă aprinde și mă face să mă zvarcolesc și sucurile încep să-mi acopere interiorul coapselor.

Dă-mi naibii! Adună-te, femeie! Controlează-te!

El trece în sus, astfel încât mâna lui pune presiune pe gâtul meu. Creierul meu se concentrează pe minunata plăcere de a mă simți controlată. Oh, naiba. 

Vreau să mă lipească de masă cu trupul lui. Penisul lui eliberat și tachinandu-mi pliurile umede și clitorisul tare. Mâna încă pe gâtul meu, mă zvârcolesc. Corpul meu se încordează și păsărica se scurge.

El trece la picioarele mele. Începând din spatele gleznei mele. Se simte așa de bine. În timp ce mâinile lui călătoresc pe picioarele mele, îmi imaginez cum ar fi dacă ar continua. Mâinile lui din nou la fundul meu pipăind și deschizându-mă. Mâinile atât de puternice. Ar folosi un deget sau două pentru a răspândi umezeala pe care o smulsese de la mine. M-ar freca de câteva ori până aș ajunge la limită.

La naiba! Înapoi în realitate. Fac tot felul de zgomote pe care chiar nu am vrut să le fac. Trebuie să nu mă mai gândesc atât de mult. Între plăcerea pe care o primesc de la masajul profund și obraznicia din cap, sunt atât de udă. Micile orgasmuri pe care le-am avut mă fac năucită și amețită.

Masajul s-a terminat. Acum să mă adun cât mai grațios posibil și să plec acasă ca să mă pot ocupa de durerea care se construiește. Chicotesc ca un om beat. Plătește masajul și grăbește-te acasă.