Fantezia unui masaj

Fantezia unui masaj

Săptămâna aceasta a fost atât de stresantă încât nu am făcut altceva decât să muncesc, să beau o grămadă de cafea și mi-am invadat gândurile de o fantezie recurentă despre a-ți oferi un masaj complet. Cred că creierul meu continuă să încerce să mă deturneze în locul meu fericit.

Aș aprinde niște lumânări și aș așeza niște cearșafuri pufoase pe pat, te-aș ajuta să te dezbraci… odată ce ești gol te întinzi cu fața în jos pe așternuturi cu capul pe o pernă și închizi ochii…

Unii ar avea muzică blândă, dar eu nu… Vreau să aud orice oftat sau geamăt care să scape de buzele tale și vreau să aud sunetul mâinilor mele unse pe pielea ta. Vreau să aud schimbările din respirația ta.

Dacă ai vrea un ulei parfumat, aș folosi orice ți-ar plăcea. Dar dacă nu îți dorești cu adevărat, aș alege fără parfum pentru că ador mirosul pielii tale, nu mi-ar plăcea să maschez asta. Perceptibil doar la un nivel subconștient al schimbării sunt parfumurile noastre naturale bazate pe starea noastră de excitare este fascinant pentru mine. Probabil de aceea vreau să-mi îngrop fața în gâtul tău, în pieptul tău, în părul tău… să te inspiri.

De acolo aș începe… cu părul tău. În timp ce mâinile mele sunt încă uscate, aș sta în spatele tău și aș face un masaj lent al scalpului. Effleurage, cercuri lente cu vârfurile degetelor mele, grade diferite de presiune care acoperă fiecare centimetru al scalpului tău de la linia părului până la partea de jos, mâinile mele în părul tău moale. Ți-aș freca tâmplele, acordând o atenție deosebită urechilor tale… apoi trasându-ți urechile cu vârfurile degetelor mele, masându-le… ținându-le în palme… șoptind la o ureche cât de frumos ești și cât de mult îți iubesc corpul … și pentru a îți cere să te relaxezii și să te concentrezi pe nimic altceva în afară de ceea ce simți. Mai mult effleurage și niște atingeri ușoare pe scalp înainte să mă mut la gât și umeri…

Aș încălzi uleiul și l-aș testa pe interiorul brațului pentru a mă asigura că temperatura este perfectă… l-aș stopi pe umeri și partea superioară a spatelui între omoplați… ca întotdeauna, începând cu effleurage pentru a îți încălzi pielea și să te obișnuiești cu atingerile… trecându-mi degetele peste mușchii tăi simțind unde ai încordare și tensiune…la fel ca și cu scapul…masând mai ferm de pe umeri… în afara brațelor…gât și înapoi lucrând toată tensiunea pentru tine.

Sunt complet concentrată pe tine, pe corpul tău, pe răspunsurile tale… mă fac atât de fericită.

Coborând la mijlocul spatelui… efleurage, presiune mai fermă… Mă întreb dacă poți simți în atingerea mea cât de mult te vreau. Cât de mult îmi place să te ating. Nu sunt în mod deschis sexuală, dar atracția mea pentru tine este evidentă în cât de deliberată este atenția mea.

Acum, la partea inferioară a spatelui și la șolduri… partea inferioară a spatelui este locul în care mulți oameni au stres emoțional și pot simți cât de încordat ești. Încălzesc uleiul și lucrez mușchii inferiori ai spatelui până când sunt slăbiți – cu vârfurile degetelor, palma, pumnul… crescând presiunea încet, astfel încât să pot lucra mai adânc în mușchii tăi fără durere… și tu simți o eliberare de tensiune pe care nici nu știai că ai…

Îți stropesc mai mult ulei pe tot spatele tău și îți acoper ușor pielea, astfel încât când pun două degete ale fiecărei mâini, doi centimetri de fiecare parte a coloanei vertebrale și, cu o presiune destul de fermă, rulează în mișcări fluide, fluide, de la baza coloanei în sus, …mișcându-se mai repede cu fiecare trecere.

În presopunctură, la doi centimetri de fiecare parte a coloanei vertebrale este punctul tău de presiune sexuală. Stimularea acestor căi ar trebui să trezească excitarea și să mărească răspunsul sexual. Desigur, nu avem nevoie de asistență în acest domeniu, dar mi-ar plăcea să testez teoria.

Mi-ar plăcea să testez orice teorie care cere să ating corpul tău gol.

Mă întreb dacă ai fi complet relaxat în acest moment… posibil să adormi… sau dacă te-ai bucura doar ca un masaj non-sexual, ca și cum ai primi un masaj sportiv la sala de sport …sau dacă te-ai bucura de aspectul relaxant cu un curent subtil de excitare…să rămâi concentrat pe ceea ce fac, dar nu te poți împiedica să nu anticipezi ce aș putea face când ajung în părțile mai intime ale tale. Dacă poate când ajung acolo te-aș atinge în feluri în care niciun terapeut de masaj clinic nu ar îndrăzni fără să-și riște licența.

Mă gândesc atât de des la asta. Îmi place ideea ca amândoi să fim concentrați exclusiv pe orice parte a corpului tău pe care o ating în acest moment… o atenție incredibil de concentrată. Totul este despre tine…

Cred că îmi făceam drum în jos din spatele tău… Am încălzit uleiul din nou. Pe măsură ce simți că aterizează pe piele pe fundul tău… alergând pe părțile laterale ale șoldurilor, până în vârful coapselor… între fesele tale alergând până la spatele testiculelor…

Nu spui nimic, dar pot simți o strângere aproape imperceptibilă și respirația ta puțin mai superficială. Nu vreau să te fac niciodată să te simți inconfortabil, așa că îmi țin mâinile pe părțile laterale ale șoldurilor tale și te întreb dacă ești bine… dacă vrei să mă opresc? Spui „nu te opri” cu o voce care știu că înseamnă că te simți mai mult decât relaxat. Încep să-ți masez părțile laterale ale șoldurilor înainte de a mă muta în partea inferioară a spatelui și a relua asta pentru câteva mișcări înainte de a-mi trece ușor degetele peste fundul tău. Ușor la început doar cu vârful degetelor, treptat mai multă presiune și începi să te relaxezi pe măsură ce eu masez mai ferm, ambele mâini apucându-te de fund ferm, metodic, ridicându-te puțin ca răspuns… schimbându-mi atingerea, cu mâna stângă îmi trec ușor unghiile peste fiecare fesă, lăsând nici măcar un centimetru de piele neglijat… gâfâi ascuțit în timp ce simți degetele de șa mâna mea dreaptă împingând ușor uleiul picurat pe testicule. Pielea ta absoarbe uleiul la fel ca în altă parte, dar sentimentele nu sunt la fel de relaxante… e greu să fii relaxat cu șocurile de plăcere de la degetele mele alunecoase care alunecă peste testiculele tale și acum pe fundul incredibil de sensibil. Pe măsură ce electricitatea curge de la degetele mele prin pielea ta… chiar dacă nu m-am atins și nici măcar nu pot ajunge la penisul tău, poți simți o plăcere deosebită năvălind prin el pe măsură ce începi să te întărești.

Respirația ta s-a schimbat în mod vizibil…nu e mai profundă și relaxată, ci mai superficial și mai rapid…Îmi ia o secundă să-mi pun degetele pe gâtul tău și nu poți să-mi vezi zâmbetul când îți găsesc pulsul și văd cum îți bate inima, bate mai repede…

Oricât de mult îmi place să-ți masez corpul, acum este greu să ai răbdare. Sfârcurile mele se întăresc și păsărica devine atât de umedă. Corpul meu are poftă de tine. Nu am nevoie de mai mult ulei, dar iau ceva oricum pentru că înseamnă să mă aplec între picioarele tale și să-mi împing sânii pe fundul tău… presiunea se simte atât de bine, dar am nevoie de mai mult, așa că doar câteva secunde de plăcere sunt mai mult ca tortura să se oprească atât de repede.

Îmi pun mâinile pe interiorul fiecăreia dintre coapsele tale… împingându-ți picioarele un pic mai departe… uleiul suplimentar cald și alunecos care trece peste fundul tău din nou… degetele mele alunecând din nou peste pielea ta… .de data asta urmând urmele de picurare de ulei cu degetul între fesele tale…frecând ușor uleiul dintre ele și urmând cu un alt deget, așa că lucrez doar uleiul cald între fesele tale uimitor de sus în jos la testiculele tale…corpul tău este încordat, dar înainte să pot întreba dacă vrei să mă opresc, ai scos un geamăt gutural, liniștit, dar mai tare decât înainte.

Poate te simți în conflict pentru că te simți atât de bine și este ceva atât de interesant în a-ți permite să fii deschis și a-mi permite să mă ocup de fiecare centimetru al corpului tău… dar există o tensiune față de noi vulnerabilități și surse necunoscute de plăcere. ..și fiind acut conștient de a fi atât de expus. Acea tensiune care sporește plăcerea fizică te surprinde.

Îmi place că nu m-ai oprit… alunecându-mi degetele alunecoase între fesele tale până când corpul tău începe să se relaxeze din nou și pot simți că cedezi la senzația că este atât de fierbinte încât nu vreau să mă opresc. Nici măcar nu mi-am dat seama că mi-am schimbat poziția pentru a fi pe piciorul tău drept până când îmi doream să cad din genunchi ca să mă zdrobesc de tine.

Dar mă controlez sa îți continui masajul…

Este nerostită, dar energia sexuală palpabilă care radiază de la noi la unison este imposibil de ignorat.

Faptul că intensitatea noastră sexuală împreună este mult mai mare decât suma noastră individuală este uimitor. Este ca un exemplu fizic/mental de recursivitate infinită în care ne hrănim unul din dorința și plăcerea celuilalt până când se transformă în ceva cu mult dincolo de orice ar putea ajunge oricare dintre noi pe cont propriu.

Continui în jos pe corpul tău, mainile mele încă acoperite cu ulei alunecă în joncțiunea coapselor și fundului tău… între picioarele tale… stropesc generos mai mult ulei cald peste spatele coapselor pană la genunchi… încep din exteriorul coapselor tale cu modelul meu de acum familiar de effleurage… vârfurile degetelor, palmele mâinilor… creșterea treptată a presiunii… masez profund exteriorul și spatele coapselor… trecând la o presiune mai ușoară, alternativ cu mișcări mai blânde pe interiorul coapselor sensibile. Nu mă pot abține să-ți masez din nou testiculele… trasând o cale cu vârful degetului meu de la baza scrotului până la fund… Încerc să păstrez asta doar ca pe un masaj în acest moment, dar eu nu mă pot abține… simți părul meu lung gâdilând pe spatele picioarelor tale în timp ce mă aplec să-ți sărut interiorul coapselor… mai întâi cu buzele, apoi cu gura deschisă, sugând ușor și împingând limba pe pielea ta, oh, atât de sensibilă… în timp ce ling și te sărut în sus, zâmbești când în sfârșit realizezi de ce am vrut să folosesc ulei de cocos și nimic parfumat pentru că îmi doream ceva care să nu interfereze cu gustul pielii tale.

În timp ce sunt pe cale să-ți împing picioarele mai departe, spre încântarea mea, o faci instinctiv… oferindu-mi mai mult acces la corpul tău. Vârful capului meu și părul meu moale ating fundul tău în timp ce îți acopăr testiculele cu sărutări, ling, poți auzi sunetele umede ale gurii mele deschise pe testiculele tale… respirația ta este mai grea și te ridici sperând că eu o să mă întind dedesubt și să-ți apuc penisul palpitant și este nevoie de toată puterea de voință pe care o am să nu fac tocmai asta…

Dar îți iubesc atât de mult nevoia… vreau să te tachinez până când nu faci aluzie că ai nevoie de mai mult… până când ești într-o asemenea stare de hiper excitare… nevoia ta de mine atât de mare încât preiei controlul și mă iei… în timp ce îmi dai ceea ce știi că am atât de mare nevoie.

În timp ce încerci să menții controlul și să încerci să te concentrezi asupra plăcerilor gurii mele, ca senzații în sine care lasă lucrurile să progreseze… pe fundul tău… săruturi, din nou mai întâi blânde și caste… dacă să mă întind să-ți acoperi fundul gol cu ​​săruturi ar putea fi vreodată considerat cast…apoi gura deschisă…limba mea, sugându-te… surprinzându-te cu dinții… nu dureros, doar să-ți acoper fundul cu joc blând mușcând alternant cu mișcări ale limbii mele nerăbdătoare… în timp ce degetele mele acoperite cu ulei călătoresc din nou de la testiculele tale dureroase până la dispariția cu dibăcie între fesele tale, lucrând uleiul cald și presiunea și viteza perfectă a degetelor mele peste tot…

Gemi acum și îți miști șoldurile pentru a te apăsa activ pe pat încercând să obții niște frecare pe penisul tău care acum palpitează. Mă opresc din ceea ce fac și nu scot un cuvânt în timp ce îmi pun mâinile pe șoldurile tale ținându-te nemișcat.

Nu există nicio forță, ai fi putut să continui să mănânci… dar nevoia ta de a vedea cum se desfășoară asta în timp ce te bucuri de îngrijirea mâinilor mele… gura… pe tine este mai puternică decât nevoia ta presantă de frecare pe penisul tău dureros.

Oricât de mult îmi place să-ți explorez încet corpul, nu există nicio îndoială că am fost minuțioasă, dar nu am zăbovit peste spatele genunchilor, gambelor… picioarelor tale.

Știai că sistemul nervos este aranjat astfel încât partea creierului nostru care procesează senzațiile fizice de la picioarele noastre este adiacentă zonei de senzație genitală? De aceea, unii oameni consideră că picioarele sunt deosebit de sexuale, iar unii chiar pot avea orgasm dacă le sunt atinse picioarele.

Nu sunt unul dintre acei oameni… masajele picioarelor sunt extraordinar de plăcute, dar nu într-un mod sexual… dar dacă sunt deja excitată, unde fiecare atingere alimentează asta, chiar și în zonele erogene netradiționale, mă întreb dacă ar fi sexual în acea stare. Mă gândesc la asta în timp ce îți frec picioarele lucrând între degetele de la picioare… eliberând orice noduri sau tensiune… reflexologia este complicată, dar tehnicile par că se simt bine așa că îți lucrez picioarele până nu mai suport. ..Știu că de îndată ce termin, te vei întoarce și voi avea acces la penisul tău, care știu că este atât de tare deja…

Încep să-ți cer să te întorci, dar te-ai întors pe spate înainte să termin propoziția. Nimic relaxat la tine în acest moment…

Știu că dacă aș avea controlul, te-aș face să aștepți… să așteptăm… și să continui să mă ridic de la tălpile tale… la picioare, dar nu pot…

Sunt blocată pentru o secundă uitându-mă la penisul tău care palpitează și la lichidul seminal care țâșnește sub privirea mea și nu ai idee ce am în minte, dar nu mai ai intenția de a aștepta.

Picioarele tale au genunchii deschiși, usor îndoiți.

– Vino aici. Gura ta. Acum.

Nu a fost o cerere… clar preiei controlul… dar mai e ceva. Ceva în afară de dominația afectuoasă din vocea ta… o nevoie audibilă, aproape o rugăminte… în vocea ta.

Procesez toate acestea la un anumit nivel subconștient pentru că sunt neputincioasă să fac altceva decât să-ți sug penisul. Mă mișc între picioarele tale și îmi înfășor buzele în jurul capului penisului tău în timp ce-ți înfigi degetele adânc în părul meu. Îndrumându-mi capul pe penisul tău… îndrumându-mă să-ți sug capul umflat, apoi mai adânc până când axul tău este îngropat adânc în gura mea… te sug în timp ce-mi alunec gura în sus și în jos… mâinile tale în părul meu, gemi numele meu de plăcere… te gândești să mă lași să continui până când îmi intri în gura… sug sperma din penis în timp ce te descarci aproape mai repede decât pot înghiți eu…

Dar te uiți pe lângă penisul tău în gura mea pentru o secundă și observi că sunt în genunchi aplecată înainte, așa că fundul meu este în aer. Mă cunoști atât de bine, încât nu trebuie să vezi ca să știi că păsărica mea încordată și umedă se zvâcnește de nevoie.

Îmi ghidezi ușor gura de pe penis și petreci o secundă mângâindu-mi părul și ținându-mi fața în mâna ta trecându-ți degetul mare peste buza de jos. Îmi place felul în care mă privești… nu mai lasă nicio îndoială că mă vrei.

Te ridici și te miști repede în spatele meu – penisul tău furios încă ud din gura mea… Încerc să te urmez de pe pat, dar un „nu îndrăzni să te miști” mă ține unde sunt și știu ce înseamnă asta, inundații în pasarica mea…si nu credeam ca pot sa ma ud mai tare.