Fantezie de masaj

. Fantezie de masaj

 

Începe cam așa: vin la tine. Fie ai o cameră de hotel, fie vin la tine acasă. Nu are importanță. Ai ulei pe care l-ai încălzit în apă fierbinte în chiuveta de la baie, așa că ești gata când ajung acolo. Bat, deschizi ușa și luminile se sting. Sau se reduc. Mă legi la ochi și mă duci în cameră. Luminile se aprind acum și sunt legată la ochi, dar le simt căldura pe față. Sunt vulnerabilă și complet a ta.

Mâinile tale mă mângâie în sus și în jos pe corp, scoțându-mi hainele până când stau goală în fața ta. Rămâi complet îmbrăcată. Mă duci la un perete și mă faci să mă sprijin de el, și cu mâinile sprijinite de el și îmi desfaci picioarele. Sunt ca ceva ce ai găsit la o licitație și vrei să mă verifici. Nu există săruturi. Acest lucru nu este romantic, aceasta ești tu care îți verifici proprietatea.

Poate îți freci mâna de-a lungul pielii moale de pe brațele mele sau pe burta mea. Poate inhalezi parfumul șamponului meu, sau lași o respirație fierbinte să-mi mângâie umărul. Dar cu siguranță îți treci mâna între coapsele mele și-mi vezi păsărica. Poate treci un deget sau două de-a lungul fantei. Poate împingi un deget sau două înăuntru pentru a-mi măsura etanșeitatea. S-ar putea să vorbești sau nu. Nu spun prea multe. Sunt legată la ochi, gol, cu o femeie îmbrăcată complet care mă examinează.

Sunt pe deplin naturală – axilele, picioarele, păsărica. Eu nu mă bărbieresc. Poate îți place asta, poate te hotărăști că vrei să-mi rad păsărică cât timp sunt acolo. Depinde de tine. Mă conduci la pat și mă pui întinsă pe burtă. Capul și brațele pe o pernă, picioarele desfăcute larg. Tot nu spui nimic. Simt uleiul fierbinte picurându-mi pe corp și apoi simt că începi să mă freci. TOT din mine: gât, umeri, brațe, degete, spate, fund, coapse, picioare, tălpi… tot corpul meu. Și te întorci, acordând o atenție sporită coapselor și fundului meu. MULTĂ atenție suplimentară. Dar deocamdată îmi ignori complet păsărica. Sau, dacă o atingi cumva, sunt mângâieri ușoare care mă lasă frustrată și mă împing spre tine, dar coapsele îmi sunt încă întinse larg și sunt complet expusă la tine.

După un timp mă faci să mă întorc. Întind picioarele din nou larg, astfel încât să fiu complet expusă. Masajul se reia: gât, umeri, piept, sâni, brațe, abdomen, coapse, picioare, tălpi, totul. Dar încă acorzi mult mai multă atenție coapselor mele decât sânilor. 

Poate te-ai hotărât să mă bărbierești. Acum o faci. Aud apa umplând un vas în baie și te aștept. Poate începi prin a tăia o parte din păr cu un foarfece sau cu un aparat de ras electric. Apoi masezi crema de ras pe movila mea și începi să mă despați de părul păsăricii… lăsându-mă și mai expusă. Sau poate nu mă bărbierești.

Odată ce restul masajului s-a terminat, torni uleiul încălzit pe păsărică, lăsându-l să picure prin părul meu, pe fanta mea. Îmi masezi movila, cutele coapselor, îmi masezi buzele și până la anusul meu. Degetele tale alunecă pe lângă clitorisul meu, dar nu mă vei lăsa să am orgasmimediat. Treci o pernă sub fundul meu, astfel încât păsărica mea să fie sprijinită mai sus și începi să mă masezi în jurul găurii, apoi înăuntru. Un deget. Doua degete. Găsești punctul meu G și îți introduci degetele înăuntru și afară. Atunci îmi găsești clitorisul. Tachinând ușor. Nimic aspru. Sunt atât de gata să ejaculez și totuși faci ca acest prim orgasm să dureze o veșnicie. Nu lași să se întâmple imediat.

Poate te oprești.

Torni mai mult ulei.

Sau mă cureți și îți folosești gura puțin. Dar mă faci să-l aștept pe primul. Și când se va întâmpla în sfârșit? Îmi dai câteva minute să mă întorc jos, să nu tremur, tot timpul ții două degete în mine. Conectat cu mine. Și când în sfârșit sunt suficient de departe, începi din nou. Degetele de ambele părți ale clitorisului meu, mângâind ușor… Asta durează ore întregi. Vrei să vezi cât mă poți face să rezist. De câte ori poți să mă aduci la orgasm.

Vrei să vezi cât de mult pot îndura.

Vreau să văd și eu asta.