Finaluri fericite

 Finaluri fericite

Nu aveam chef să mi-o trag. Aveam nevoie de puțină atenție feminină, dar actul sexual mi se părea cam mult. Am căutat saloane de masaj erotic pe internet și am descoperit că era unul la doar două sute de metri de apartamentul meu. De pe site-ul lor reiese clar că ofereau finaluri fericit. Erau și fotografii ale femeilor care lucrau acolo. Toate mi s-au părut atrăgătoare. Pe site era un meniu care descria serviciile oferite și cât costă acestea. Nu duceam lipsă de bani atunci, așa că am ales un masaj erotic care, evident, culmina cu o finalizare. Părea să fie exact ceea ce aveam nevoie. Am trimis un e-mail la salon întrebând la ce oră aș putea să vin. Am primit un răspuns imediat.

Am sunat la sonerie. Aveam puține emoții pentru că era pentru prima oară când plăteam pentru compania unei femei. Eram agitat. O blondă foarte prietenoasă stătea în spatele unui birou de recepție, de parcă ar fi fost o operație a unui doctor. Am făcut schimb de salutări și i-am spus că am rezervare pentru o ședință de masaj erotic . M-a dus într-o sală de așteptare. Am stat jos. După câteva minute, o tânără de vreo douăzeci și cinci de ani a intrat și s-a prezentat. M-a dus într-o altă cameră. Această cameră era plină de lumânări parfumate. Se auzea muzică în surdină, o saltea pe jos, prosoape și articole de toaletă. Ea a indicat dușul și a spus că se va întoarce în cinci minute. Am făcut un duș, asigurându-mă că sunt scrupulos de curat în toate zonele importante. M-am uscat și am pus prosopul în jurul taliei. Când s-a întors, purta doar o halat scurt de mătase, pe care și l-a dat imediat jos. La lumina lumânărilor am văzut că avea un corp elegant și ferm. Sânii ei erau mici și zona pubiană complet rasă, buzele interioare ale vaginului ieșind ușor în afară. Ea a tras prosopul de pe mine și m-am întins cu fața în jos pe saltea.

Ea a pornit pe picioarele mele, trăgându-mă și frecându-mă ușor de degetele de la picioare. M-am simțit bine. A mers pe spatele picioarelor mele, frământându-mi gambele și mângâindu-mi ușor coapsele. Îmi simțeam deja penisul reacționând. Și-a petrecut ceva timp pe fesele mele, apăsând cu fermitate cu degetele mari, înainte de a se adresa spatelui meu. Era bună, fiecare vertebre primind atenție când ajungea la gâtul și umerii mei. Până atunci, ea stătea călare pe fesele mele și eram sigur că îi simțeam buzele apăsând de mine. După ce a lucrat ceva timp la umerii mei, s-a întins deasupra mea și a început să-și împingă șoldurile pe fesele mele. M-am apăsat de ea și am stabilit un ritm constant, în sus și în jos, dintr-o parte în alta, în cercuri. Îi simțeam respirația fierbinte gâfâind pe gâtul meu.

M-am întors și ea a început din nou pe picioarele mele, dar de data aceasta s-a aplecat în față pentru a-și trece mâinile pe picioarele mele, abia atingându-mi testiculele când a ajuns în vârful coapselor mele. Și-a folosit degetele mari pe oasele șoldului meu, ignorând tot timpul penisul meu care se încorda spre ea. Mișcându-se încet, ea s-a așezat călare pe coapsele mele și și-a folosit mâinile mici pentru a trasa cercuri pe pieptul meu. Am întins mâna și i-am mângâiat umerii. Mi-a mutat mâinile pe sânii ei și am început să-i mângâi, ciupindu-i ușor sfarcurile erecte între degete.

În cele din urmă, a pus mâna pe penisul meu, folosindu-și cealaltă mână pentru a se juca cu testiculele mele. Ea s-a întors astfel încât fesele ei să fie spre mine și am luat asta ca pe o invitație de a profita la maximum de ele. I-am studiat îndeaproape fundul, dar am rezistat tentației de îl atinge. Am bănuit că era doar pe bază de invitație. M-am mulțumit trecându-mi mâinile peste fesele ei strânse și uleioase. Ea îmi freca penisul acum, folosindu-și degetul mare pentru a stimula partea inferioară a capului. S-a simțit grozav. Nimeni nu mă atinsese atât de mult timp încât toate simțurile mele să fie intensificate. O auzeam respirând greu. Știam că voi ejacula în curând și mi-am ridicat șoldurile spre ea în timp ce degetele de la picioare au început să se îndoaie. Am ejaculat o cantitate considerabilă. Ea a avut grijă să evite orice strop pe față sau pe păr, dar a primit niște stropi bune peste sâni și părea să-i placă. Am făcut un pic de zgomot când am ejaculat și ea m-a încurajat strigând cu entuziasm.

După aceea, mai aveam zece minute din oră. S-a intins langa mine cu bratul meu in jurul ei. I-am mai mangaiat sânii și ea mi-a mângâiat penisul. A spus că a fost distractiv, dar știam că spune asta tuturor bărbaților cu care lucra. Când am plecat și am plătit recepționerei m-a întrebat dacă totul a fost pe placul meu. I-am dat un feedback pozitiv.