Lupta pentru putere din camera de hotel

 Lupta pentru putere din camera de hotelDe îndată ce deschizi ușa și intri în cameră, mă întind în spatele tău să închid ușa încet, având grijă să nu te privesc. Apoi te prind de cămașă și te trântesc de ușă. Nu suficient de tare pentru a te răni, desigur, doar cu suficientă forță pentru a te anunța că lucrurile se vor întâmpla după cum spun eu. Văd amuzamentul din ochii tăi înainte să mă întind și să-ți trag gâtul în jos spre mine în timp ce te sărut adânc, încet. Da, aș putea să mă mișc repede, deoarece amândoi suntem deja entuziasmați de ceea ce urmează, dar aș prefera să nu mă grăbesc cu tine. Adâncesc și mai mult sărutul pentru o clipă și te las să-mi explorezi puțin corpul cu mâinile, dar asta este măsura la care ai dreptul acum.

Te trag în timp ce merg cu spatele spre pat și te învârt ca să te așez pe margine. Mă așez în poala ta și-ți caut din nou gura, gemând puțin la atingere. Cu toate acestea, înainte ca lucrurile să se încingă prea mult, mă retrag și-ți ridic cămașa peste cap. Te ridici ca să-ți pot descheia pantalonii și să-i dau jos. Și apoi te pun întins pe burtă, asigurându-mă că ești confortabil. Confortul tău este cel mai important aici. Îmi scot hainele și rămân în sutien și chiloți, astfel încât să pot să-mi fac treaba fără nicio restricție.

Mă urc pe pat și îngenunchez lângă tine înainte de a-ți trezi terminațiile nervoase, trecându-mi unghiile pe tot spatele tău. Scoți un oftat ușor în timp ce te zgârii bine pe spate și apoi încep un masaj erotic, începând de la umerii tăi și lucrând în jos foarte, foarte încet, în timp ce găsesc fiecare nod sau punct sensibil și lucrez acolo până când încetezi cu gemetele tale blânde. Văd că toată tensiunea părăsește corpul tău și te supui explorării mâinilor mele. Lucrez până la spatele tău și apăs ferm pentru a elimina stresul pe care îl simți acolo. Și apoi îmi trec unghiile în jos și în jurul fundului tău și capul tău se ridică ușor de pe saltea din curentul care te străbate. Masez fiecare genunchi înainte de a coborî pe fiecare ischiogambier cu unghiile și degete tatonând, în jos pe gambele tale care rareori primesc acest tip de atenție și în cele din urmă ajung la picioarele tale unde plănuiesc să petrec câteva minute lucrând la tălpile sensibile.

Văd cât de relaxat ești în acest moment, dar simt și tensiunea în creștere în tine, anticiparea a ceea ce va urma. Îți cer să te întorci pe spate și să te las să mă privești aproape goală și ușor înroșită de eforturile mele, în timp ce încep din nou în sus de la umerii tăi, alergând pe fiecare braț, până la fiecare deget în parte, strângând, strângând. Îmi trec mâinile pe pieptul tău și-ți apăs pe mușchii pectorali și zvâcnești puțin, nu de durere, ci pentru că vezi încotro mă îndrept. Merg pe abdomenul tău, trecându-mi ușor mâinile peste piele până ajung la sursa adevăratului tău stres în acel moment. Te tachinez trecând și mângâiindu-te pe coapse, dar știu că nu te mai interesează un masaj. Văd dovada vizibilă a acesteia.

Mă întind spre tine, ținându-te deja cu putere în mână și delectându-mă cu cea mai moale piele de acolo. Frec ușor vârful și tu smucești puțin. Abia te ating în timp ce îmi trec mâna în sus și în jos pe lungimea ta și încerci să stai nemișcat pe pat. Oricat de mult imi place senzatia ta, trebuie sa te gust. Mă uit direct în ochii tăi în timp ce mă aplec și îmi apăs limba pe vârful tău. Ochii tăi se întunecă și îmi place răspunsul imediat pe care îl primesc de la tine. Îmi învârt încet limba în jurul vârfului înainte de a plonja în jos direct, luând cât de mult pot din tine. Mă opresc acolo pentru o clipă ca să las șocul să se supună pentru tine înainte de a mă ridica înapoi și de a coborî din nou, de data asta fredonând puțin pentru a-ți aminti unde este gâtul meu.

Aș putea rămâne așa pentru totdeauna, dar știu că există un obiectiv de atins. Mă întind să-ți frec abdomenul încă o dată cu mâinile înainte de a-mi așeza ferm mâna stângă la baza ta, în timp ce mâna mea dreaptă te înconjoară chiar sub gura mea. Îmi ridic gura de pe tine asigurându-mă că vezi șuvița de salivă care unește penisul tău și gura mea, asigurându-mă că mă urmărești îndeaproape. Mențin contactul vizual și fac cu ochiul înainte de a te lua din nou în gură și de a începe o mișcare lentă de ridicare și coborâre, ridicare și coborâre, în timp ce mâna mea dreaptă imită mișcarea gurii mele. În viziunea mea periferică, văd mâinile tale apucându-se de cearșaf cu putere pentru a păstra controlul, pentru a rezista cât de mult poți. Cu mâna încă mângâindu-te, mă scufund pentru a-ți gusta testiculele, luându-l pe fiecare în gură și sugând ușor. 

Oricât de mult îmi place, trebuie să mă întorc la penisul tău. Trebuie să am ceea ce îmi doresc. Mă târăsc peste corpul tău să te sărut cu atâta nevoie cât ai tu. Aș putea sta acolo toată ziua, pedepsindu-ți gura cu a mea, dar asta nu este pe agenda de azi. Mă întorc la penisul tău, unde îmi plasez gura care picură înapoi în axul tău și încep să te pompez cu gura și mâna în serios acum. Văd mușchii din abdomenul tău tresărind și știu că ești aproape, dar acum sunt concentrată și nu mă voi opri pentru nimic în lume. Viteza mea crește pe măsură ce sunt condusă către recompensa mea, trebuie să o am. Îmi strâng gura și mânuiesc și mai mult pe tine, iar frecarea aproape că ne aprinde pe amândoi. Aproape că mă simt înnebunită când mă uit la tine și știu că ești aproape. Chiar atunci, un mic sunet scapă din tine tine și tu pui tot ce ai în gura mea, în timp ce eu beau, savurând dovada poftei tale, a desăvârșirii tale. Ai devenit sensibil acum, dar încă nu-mi pot îndepărta gura, așa că rămân pe loc și continui să pompez ușor în sus și în jos în timp ce te eliberezi de convulsii și te relaxezi înapoi pe pat.

Știu că ai obosit din cauza orgasmului tău, dar nu am să te las pur și simplu să lenevești, așa că mă mișc înapoi în sus pe corpul tău, mă întind peste tine și te ghiontesc într-o sesiune adecvată de snogging. Ești un sărutător grozav și știi asta. Mă tachinezi puțin retrăgându-te din sărutul nostru, atingându-mi ușor buzele cu ale tale, lăsându-ți limba să-ți iasă ca să-mi lingi puțin buza inferioară și apoi începi să mă săruți cu seriozitate. Există o linie directă între buzele mele și clitoris și cu cât ne sărutăm cu mai multă pasiune, cu atât devin mai excitată. Cu greu mă pot abține să nu mă zvârcolesc, mă ai așa de încântată. Mă simt de parcă aș putea să am orgasm doar sărutându-te.

Îmi trec mâinile prin părul tău și în jurul umerilor tăi. Mâna ta se apropie de chiloții mei pentru a mă mângâia pe fund și îți zvâcnesc puțin corpul într-o încercare inconștientă de a mă alinia cu penisul tău care se mișcă. Nu mă pot abține decât să-mi apăs pelvisul pe tine, sunt atât de excitată! Gura mea coboară până la gâtul tău și tu îmi strângi fundul cu ambele mâini. Mă desfăt cu gâtul tău în timp ce degetele mele urmăresc linia claviculei tale de fiecare parte a gurii mele. Mă întorc la gura ta înainte de a te întoarce, luându-mă cu tine și ținându-mă de saltea. Iubesc greutatea ta. Sărutul tău se intensifică și mâinile tale se îndreaptă spre sânii mei, conturându-mi sutienul, alergând de-a lungul vârfurilor sânilor mei. Mâinile tale se întâlnesc la mijloc între sânii mei și iei sutienul între degete, rupându-l și expunându-mă. Gâfâi acum, iubind agresivitatea pe care am inspirat-o. Gura ta coboară pentru a-mi captura sânul stâng, limba ta înfășurându-mi mamelonul. Limba ta este ușor aspră și îmi ridic ușor corpul într-un efort de a simți mai mult presiunea limbii tale. Deodată, te arunci spre sânul meu drept și îl iei în palmă pe cel stâng, astfel încât să nu se simtă neglijat. Te uiți la mine din poziția ta și arăți atât de fierbinte încât mârâi puțin.

Întinzi mâna pentru a ți-o înfășura în jurul gâtului meu într-o strângere ușoară și să-mi spui să fiu cuminte. Sunt surprinsă și totuși încântată și mai mult de forța pe care o folosești. Nu m-am simțit niciodată mai dezirabilă sau mai feminină până acum, de parcă aș fi în compania unui bărbat puternic. Îți cedez complet și aștept orice alte comenzi. Buzele tale se mișcă pe abdomenul meu și încep să tremur. Buzele tale ajung la vârful chiloților mei și coapsele interioare încep să-mi tremure în timp ce tremurul se dublează și îmi aud sângele pompând în urechi. Poți să-mi auzi teama, să simți căldura venind dinspre mine și să simți mirosul slab de mosc al entuziasmului. Îmi zâmbești fără blândețe, un zâmbet care îți lasă prada să știe că sfârșitul este aproape. Te întinzi în jos și smulgi țesătura de pe mine, lăsându-mă în cele din urmă complet goală privirilor tale. Te uiți la mine pentru o clipă înainte de a-ți afunda capul în jos pentru a-ți trece limba pe lungimea despicăturii mele. Țip neputincios și șoldurile mele se ridică din cauza atacului asupra terminațiilor mele nervoase. Îmi prinzi șoldurile și începi să lingi ușor de-a lungul labiilor, apropiindu-te tot mai mult de clitorisul meu. Îți cufunzi limba în adâncurile mele și îmi acopăr gura cu mâna, astfel încât țipătul meu să nu se audă în blocul vecin. Tu stabilești un ritm cu limba ta și sunt atât de copleșită de tot până acum încât explodez peste tot pe limba ta. Îmi ignori strigătele și tremurul și continui ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și tocmai când cred că o să-mi dai o pauză, dinții tăi îmi capturează clitorisul și am un orgasm violent.