Masaj cu pietre fierbinți

 Masaj cu pietre fierbinți

 Masaj cu pietre fierbinți Masaj cu pietre fierbinți Tocmai pusesem deoparte mașina de tuns iarba când mi-a sunat telefonul mobil. M-am uitat la ID-ul apelantului.

– Bună dragă, am răspuns. 

 Masaj cu pietre fierbinți Soția mea era în drum spre casă de la rude în vizită. Era plecată de peste o săptămână și îmi era foarte dor de ea. 

– Ești aproape de casă?

– Nu, îmi pare rău, a spus ea. Am plecat târziu. Voi fi acasă în aproximativ două ore.  Masaj cu pietre fierbinți

– Asta e ok. 

Am fost cu adevărat dezamăgit, dar nu am vrut să o fac să se simtă prost. Speram la o mică distracție după-amiază, dar puteam aștepta seara pentru asta. 

– Mai am ceva de lucru. Așa că ne vedem când ajungi acasă și putem ieși la cină.

– De fapt, a răspuns ea, știu că ai avut o săptămână foarte stresantă la serviciu, așa că am sunat și ți-am făcut o programare pentru un masaj. Te vreau drăguț și relaxat în acest weekend.

– Grozav!

– Au avut o anulare de ultim moment, așa că programarea ta este în 45 de minute. Du-te la duș și du-te acolo sus, a sugerat ea. Oh și nu uita să te bărbierești. Toată ziua m-am gândit să-ți ling testiculele.

Asta a fost toată încurajarea de care aveam nevoie. Am făcut duș rapid, m-am bărbierit și am condus la maseuza noastră preferată. Este o femeie mică pe nume Peach. Are cele mai puternice mâini și oferă cel mai uimitor masaj. După primele noastre ședințe, m-am simțit suficient de relaxat cu ea încât să o tachinez despre faptul că se numește „Piersica” și că face masaje. Este complet profesionistă, dar a recunoscut că a primit adesea bărbați care sună crezând că este o escortă în loc de o maseuza terapeutică.

Când am ajuns, Peach era în zona de recepție.

– Îmi pare rău, explică ea. Am alunecat și mi-am luxat mâna. Am o fată nouă care lucrează pentru mine. Nu este la fel de experimentată, așa că ți-am actualizat masajul la un masaj japonez cu pietre fără costuri suplimentare. Soția ta a spus că voiai să încerci unul.

– O cheamă Cherry? am glumit. 

Ea doar și-a dat ochii peste cap.

 Masaj cu pietre fierbinți Peach m-a condus înapoi în camera privată și mi-a explicat că masajul cu pietre va începe cu mine întins pe burtă. Ea a mai explicat că, după ce mă întorceam pe spate, un prosop cald și umed îmi era înfășurat în jurul feței, ca atunci când primeam un tratament facial. Desigur, nu am avut niciodată un tratament facial, dar suna relaxant.

A părăsit camera pentru ca eu să mă dezbrac și să mă așez pe masă. A redus luminile și a pornit niște muzică japoneză blândă.  Masaj cu pietre fierbinți 

M-am întins pe masă și am întins prosopul mic peste fese. Aproape că adormisem când a intrat maseuza. Ea nu a spus nimic.

A început de la gâtul meu și încet, și-a mângâiat ușor vârfurile degetelor pe umerii mei, pe spate și apoi pe picioare, sărind peste partea acoperită de prosopul meu. Tot ce puteam vedea la ea erau picioarele ei.  Masaj cu pietre fierbinți Purta sandale, avea picioarele mici și unghiile de la picioare erau perfect îngrijite. Mi-au amintit de picioarele minuscule ale soției mele, cu excepția faptului că maseuza purta un inel delicat pe un deget de la picior și o brățară de argint în jurul uneia dintre glezne.

Mâinile ei ferme au început apoi să-mi maseze umerii. Își pusese ulei pe mâini și erau moi și calde pe pielea mea. Atingerea ei era fermă și profundă. Am simțit că tensiunea începe să scadă. Stătea în capul mesei de masaj, întinzându-se peste mine pentru a mă freca pe spate. Am simțit mirosul moale floral al pielii ei. Ea a masat și frământat fiecare mușchi al spatelui până când au fost relaxați și moi.

În mod normal, mă concentrez pe fiecare mușchi pe măsură ce este masat. Mi se pare că intensifică efectul masajului. Dar mintea mea a continuat să zboare la întoarcerea soției mele acasă. Știam că va fi obosită de la drum și am decis că ar trebui să-i pregătesc o baie cu spumă când va ajunge acasă. Eram excitat pentru că era plecată de o săptămână și am început să-mi imaginez bulele agățate de sânii ei fermi și plini; sfârcurile roz ieșind din spumă. Mi-am amintit de o baie anterioară, când îmi spumasem o mănușă de duș și îi masasem bulele pe tot corpul. O pusesem să stea în cadă în timp ce i-am frecat partea moale a mănușii peste sâni, pe picioare, peste fese. O tachinasem evitând zona dintre picioare. Apoi am întors mănușa și am folosit partea de lufa. Sfarcurile ei erau tari și erecte în timp ce am atins materialul aspru peste ele. Ea oftase când am luat unul în gură și am aspirat cu putere…

Am fost readus la realitate când maseuza s-a îndepărtat de masă. Mi-am dat seama că penisul mi s-a întărit sub mine. Am decis că ar fi mai bine să mă concentrez asupra masajului pentru a nu mă face de rușine când era timpul să mă întorc. Când a început din nou să maseze, am simțit că ținea o piatră fierbinte, unsă cu ulei în fiecare mână. Mi-a frecat din nou mușchii spatelui și umerilor; de data aceasta folosind piatra pentru masaj. Ea a folosit mișcări lungi și adânci peste mușchii mei. Eram atât de relaxat încât am crezut că voi aluneca de pe masă.

S-a îndepărtat din nou și, când s-a întors, a pus pietre mici și fierbinți în două rânduri de-a lungul coloanei vertebrale. Ea a pus o piatră mare în partea inferioară a spatelui meu. Mi-a pus pietre peste mușchii umerilor și apoi mi-a masat fiecare braț.

Când soția mea îmi face un masaj și începe pe brațele mele, de obicei reușesc să-mi strecor mâna între picioarele ei. De cele mai multe ori nu poartă lenjerie intimă și îi trec un deget de-a lungul buzelor umede ale păsăricii. Trebuie să nu mă mai gândesc la acele lucruri! mi-am amintit.

Mi-a ținut una dintre mâini între mâinile ei și mi-a masat palma cu degetele mari. Am simțit-o aplecându-se și parcă mi-a sărutat palma și apoi a pus o piatră în palmă și mi-a înfășurat degetele în jurul ei.  Masaj cu pietre fierbinți 

Încă încercam să-mi dau seama ce tehnică folosea ca să se simtă ca un sărut când s-a mutat la celălalt braț și mână. Ea a repetat procedura și din nou s-a simțit ca un sărut pe palma mea. Mi-a făcut fiori să-mi curgă pe șira spinării și m-am gândit că aș vrea să încerc pe soția mea acasă. Ar trebui sa intreb după masaj. Eram prea relaxat ca să întreb acum.  Masaj cu pietre fierbinți 

Maseuza s-a mutat apoi în picioarele mele. Își pusese ulei de masaj în mâini și mi-a frecat ferm partea de jos a piciorului cu degetele mari, restul mâinii înfășurate în jurul piciorului meu. Știu că aproape tuturor le place să li se frece picioarele, dar soția mea urăște picioarele și aproape niciodată nu le masează pe ale mele. Am savurat fiecare lovitură fermă în timp ce ea îmi frământa piciorul și apoi trecea la următorul. Când a terminat cu fiecare picior, a pus o piatră în arcul piciorului meu și a înfășurat un prosop în jurul ei pentru a o ține pe loc.

După picioarele mele, mâinile ei puternice au alunecat pe spatele gambei mele stângi. Degetele ei frământau mușchiul care era foarte strâns din cauza lucrărilor din curte. Ea a masat și a lucrat mușchiul până când a început să se slăbească și să se relaxeze. Ea și-a mângâiat ușor vârfurile degetelor în sus și în jos pe gambe, zgârâindu-mi ușor pielea cu unghiile.  Masaj cu pietre fierbinți  Un alt fior m-a cuprins și mi s-a părut că o aud chicotind încet.

S-a mutat în zona din spatele genunchiului meu și apoi în sus pe coapsă. Ea a început prin a-mi înfășura ambele mâini în jurul spatelui coapsei și împingându-le în sus spre fesele mele. Vârfurile degetelor ei abia mi-au atins partea de jos a fundului sub prosop. Și-a tras mâinile înapoi pe coapsă și a repetat mișcarea iar și iar. Mușchiul coapsei s-a relaxat și s-a slăbit sub masajul ei. Prosopul părea să fie împins mai sus de fiecare dată când venea în vârful piciorului meu. Nu sunt atât de modest, așa că m-am gândit că dacă nu o deranjează, nu mi-aș face griji pentru asta.

Apoi și-a mișcat mâinile astfel încât să-mi strângă coapsa din lateral, astfel încât degetele ei să fie poziționate de-a lungul interiorului piciorului meu. Aceasta este una dintre părțile mele preferate, deoarece mușchiul interior al coapsei este întotdeauna atât de încordat. Ea a masat mușchiul interior cu vârful degetelor, începând de la genunchi și mergând în sus. Când a ajuns aproape în vârf, și-a făcut drumul înapoi în jos. Ea a masat din nou și degetele ei au ajuns mai sus pe piciorul meu. Mi-a atins din greșeală testiculele cu marginea degetului. Am tresărit puțin surprins. Ea nu părea să fi observat, dar a continuat înapoi în jos pe picior. Data viitoare când mi-a mutat piciorul în sus, degetul ei s-a lovit din nou de testiculele mele. S-a oprit și a acordat o atenție sporită mușchilor din interiorul coapsei. Degetul ei mic a continuat să se frece de testiculele mele, în ritm perfect cu mișcarea mâinilor ei. Simțeam testiculele cum mi se strâng și sângele curgându-mi spre penis.

Ea s-a deplasat înapoi în jos pe picior și apoi și-a mângâiat degetele în sus și în jos pe spatele coapsei mele, scărpinându-mă din nou cu unghiile. Mi-a frecat o piatră fierbinte acoperită cu ulei pe spatele piciorului meu. Când a ajuns în vârf,  a mutat-o în interiorul coapsei mele și mi-a frecat lungimea piciorului. A repetat acest lucru de mai multe ori, dar nu mi-a atins testiculele, ceea ce mi-a confirmat că atingerile anterioare fuseseră accidentale și neobservate de ea. Mi-a pus câteva pietre fierbinți de-a lungul spatelui piciorului.

Masajul a continuat cu gamba mea dreaptă tratată la fel ca și cea stângă. Am încercat să mă repoziționez ușor fără ca ea să observe. Mi-am depărtat puțin picioarele. Mâinile ei puternice s-au înfășurat în jurul coapsei mele și și-au mutat drumul în sus. Cu siguranță mi-a atins testiculele intenționat de data aceasta! Nu era nicio îndoială. Mi-a luat doar o fracțiune de secundă să mă hotărăsc să nu spun nimic. Hei, de ce să nu te bucuri de puțină atenție suplimentară! Masaj cu pietre fierbinți 

Am așteptat cu nerăbdare degetele ei de-a lungul interiorului piciorului meu. Ele au masat și au lucrat mușchii și din nou în vârful piciorului meu, degetele ei mi-au mângâiat testiculele. De data aceasta am simțit că a zăbovit în vârf și mi-a mângâiat testiculele mai mult decât mi-a masat piciorul.

Când a venit timpul pentru piatră, m-am întrebat ce se va întâmpla. Imaginați-vă surpriza mea când mi-a alunecat piatra pe interiorul coapsei și apoi mi-a mutat-o ​​peste testicule. Mi-a masat ușor partea din spate a testiculelor cu piatra unsă caldă. Masaj cu pietre fierbinți 

Curând, ea a pus din nou pietre de-a lungul spatelui piciorului meu. Mi-a acoperit ușor tot corpul cu un cearșaf. Ea s-a îndepărtat de masă și apoi s-a mutat înapoi în capul mesei. Degetele ei mi-au trecut prin păr și mi-a masat scalpul.

Nu numai că m-am simțit grozav, dar mi-a dat timp să încerc și să preiau controlul asupra furiei mele.

 Masaj cu pietre fierbinți Se mișcă în jurul mesei, strecurându-și mâinile sub cearșaf până scoase toate pietrele. Apoi a ridicat cearșaful pentru ca eu să mă întorc. M-am întorsși am încercat să o zăresc, dar cearșaful a ferit-o de mine și pe mine de ea. Când eram pe spate și am repoziționat prosopul peste vintre, am închis ochii.

Un prosop umed cald mi-a fost înfășurat în jurul feței, acoperind totul, în afară de nasul și gura, astfel încât să pot respira. Până atunci am simțit că respirația și penisul mi-au revenit în siguranță la normal.  Masaj cu pietre fierbinți 

Am simțit că adorm în timp ce ea îmi masa pieptul. M-am trezit când ea a pornit pe vârfurile picioarelor mele. Mi s-au pus pietre calde pe umeri și pe piept. Ea frământa chiar deasupra genunchilor mei, unul dintre locurile mele preferate pentru masaj.

Mi-a înfășurat ambele mâini în jurul coapsei mele stângi și mi-a masat. Degetele de pe mâna ei dreaptă erau pe interiorul coapsei mele, făcându-și magia. Mi-am ținut respirația în timp ce ea se apropia din ce în ce mai mult de testiculele mele. În vârful piciorului meu, ea și-a aruncat degetele pe testiculele mele.

Am putut simți că mi se întărește penisul și, când a terminat cu ambele picioare, am știut că îl poate vedea sub prosop, dar nu mi-a păsat. Masajul a fost terminat și îmi plăceau degetele acestei femei necunoscute care îmi mângâiau testiculele. Abia așteptam să ajung acasă la soția mea.

S-a întors și a redus luminile până când aproape că s-au stins și am auzit că își punea mai mult ulei pe mâini. Am fost puțin surprins pentru că am crezut că s-a terminat masajul. Ce mușchi a mai rămas?

Am aflat repede când și-a strecurat mâinile sub prosop și mi-a prins ferm penisul în ambele mâini. M-am întins cu jumătate de inimă ca să o opresc. Acesta a fost un vis devenit realitate, dar îmi iubesc soția și știam că asta o va zdrobi dacă ar afla. Mi-a împins mâinile, împingând și prosopul din vintre, permițându-i acces complet și vedere. Și-a alunecat pumnii moale și uleiați în sus și în jos pe axul dur. Degetele ei au dansat peste penisul meu. Vârfurile degetelor ei se învârteau peste cap și pe părțile laterale ale arborelui. Ea mi-a pompat penisul tare cu mâinile ei. Apoi i-am simțit limba pâlpâind peste capul penisului meu, lingând picăturile de lichid seminal. Mi-a înghițit penisul în gură. Mi-am scos prosopul de pe față și m-am ridicat.

Era atât de întuneric încât puteam vedea doar o umbră. Dar aș recunoaște acel corp oriunde. Am zâmbit și m-am întins pe spate pe masă să mă distrez.

Soția mea a continuat să-mi sugă cu lăcomie penisul. Mi-a mângâiat testiculele cu degetele. În sus și în jos, gura ei s-a mișcat și limba ei s-a învârtit în jurul penisului meu. Ea a făcut o pauză, ținându-mi doar penisul în gură. Ea a crescut aspirația și și-a tras gura în sus. A supt ușor doar vârful. Limba ei a trecut de-a lungul fantei și apoi înapoi în jos pe ax și peste testiculele mele. S-a apropiat de testiculele mele rase și a supt unul în gură și apoi pe celălalt.

 Masaj cu pietre fierbinți Am prins-o de încheietură și am tras-o spre mine și am sărutat-o ​​adânc; limba mea pătrunzând în gura ei caldă umedă. M-am așezat suficient încât să-i trag rochia peste cap. Purta un sutien fermecator din dantelă neagră care îi zdrobea vârful mameloanelor. Avea o pereche de chiloți asortați. Are un fund rotund și strâns și coapse ferme.  Masaj cu pietre fierbinți 

S-a urcat cu mine pe masă, călare pe mine. Și-a lipit păsărica acoperită cu dantelă de penisul meu. Era îmbibat de entuziasmul ei. Dantela aspră se simțea grozav pe pielea mea.

I-am prins sânii în mâini și mi-am frecat palmele peste ei. Am împins în jos partea superioară a sutienului pentru a-i expune sfarcurile tari și erecte. Îi place când sunt ciupite și trase, așa că le-am acomodat pe fiecare. Le-am ciupit între degete și m-am răsucit în timp ce le-am tras spre mine. Ea a gemut tare și și-a dat capul pe spate; împingându-și astfel sânii mai departe spre mine.

Genunchii ei erau de ambele părți ale pieptului meu, păsărica ei udă și roz chiar în fața feței mele. A început încet să-mi lingă penisul din nou. Mișcările limbii ei erau moi și lente. Penisul meu era ud și alunecos și aerul se simțea rece pe el. Contrastul gurii ei fierbinți și al aerului rece era intens.

 Masaj cu pietre fierbinți Am trasat un deget de-a lungul buzelor dure ale păsăricii ei, în timp ce gura ei îmi înconjura penisul. Ea a gemut în jurul erecției mele. Gura ei se mișca în sus și în jos într-un ritm constant. Sugea repede, apoi încet, tachinandu-mă.  Masaj cu pietre fierbinți 

Am alunecat un deget, apoi două în păsărica ei fierbinte. Și-a împins șoldurile. Am început să-mi împing degetele în timp cu gura ei pe penisul meu. Și-a mărit ritmul. I-am strecurat un deget în fund, i-am acoperit clitorisul cu altul.

Corpul ei s-a strâns exact în momentul în care sperma mea a țâșnit în gură. Ea a supt-o în timp ce un al doilea orgasm a explodat prin ea.  Masaj cu pietre fierbinți