Masaj cu un final foarte fericit

 Masaj cu un final foarte fericit

 

Întotdeauna mi-a plăcut masajul, mai ales cel senzual. Am descoperit că partea de masaj a activităților de la saloanele de masaj era foarte distractivă pentru mine, poate mai mult decât așa-numita parte cu final fericit. Partea sexuală a părut întotdeauna mai mult ca o tranzacție de afaceri. Mi s-a părut un concurs între a vedea cât de repede m-ar putea face maseuza să termin și cât de mult puteam rezista. Odată i-am dat chiar și niște bani în plus unei fetedoar pentru a continua mângâierea și tachinarea în loc să-mi mângâie penisul.

M-am trezit odată cu o dorință de ceva senzual. Am găsit o listă locală și am sunat pentru a face o programare. Când am ajuns acolo, am trecut prin preliminariile obișnuite. Odată ce eram gol și așteptam pe o masă, Margaret, „terapeuta de masaj” a intrat, s-a prezentat și a început să-mi maseze fața, ceea ce era oarecum neobișnuit. De obicei, în aceste locuri, ele masează ușor spatele, te întorc, îți masează față până când ajung în intimitatea ta. Ele încearcă să te excite, apoi îți oferă meniul cu „alte servicii”.

Această fată a început prin a-mi masa pieptul de deasupra capului. În timp ce îmi atingea sfarcurile, un șoc a trecut prin mine și ea a observat că tremur. 

– Ești bine, dragă? a întrebat ea .

– Da, doar că sunt cam sensibil acolo. Nu prea rău, doar foarte sensibil.

Ea a continuat să-mi maseze pectoralii, dar apoi și-a propus să vină în contact cu sfarcurile mele, până când în cele din urmă și-a așezat degetele arătătoare chiar pe ele și le-a rotit puțin. Ele au răspuns rapid și au devenit tari. Apoi le-a prins între degetele ei și, în timp ce o făcea, a putut vedea că prosopul care era pus peste mijlocul meu a început să semene cu un cort. În timp ce ea a continuat, m-a excitat atât de mult încât șoldurile mele au început să se miște, aproape involuntar.

– Ooh, dragă, cu siguranță va trebui să revenim la astea mai târziu.

 Promisiunea ei de delicii viitoare m-a făcut și mai dornic.

Ea m-a făcut să mă întorc, ceea ce nu a fost chiar atât de ușor, având în vedere erecția pe care o aveam în acel moment. Nici să mă întind pe el nu a fost foarte confortabil. Ea a chicotit de situația mea, dar nu s-a oferit să facă nimic în privința asta. Oricum, ce putea face?

Ea a început să-mi maseze umerii, apoi s-a ridicat pe masa de masaj și s-a urcat pe coapsele mele. Ea a început să-mi maseze partea inferioară a spatelui. În timp ce încerca să-și miște picioarele mai jos, a prins prosopul care îmi acoperea fundul și l-a tras. A fost intentionat?

Mâinile ei au început apoi să-mi maseze coapsele superioare și fesele. Și când a făcut-o, am început din nou să mă trezesc. Am început să-mi împing șoldurile înapoi într-o mișcare care pulsa încet, un truc deloc ușor având în vedere faptul că greutatea ei îmi ținea picioarele în jos.

– Te simți bine, dragule? Te excită dacă îți ating fundul?

Nu am avut pe cineva să se joace cu fundul meu până acum, am fost oarecum surprins de propriile mele sentimente. M-am bâlbâit doar: 

– Uh, da. Da. Până și eu am fost surprins de cât de inocent păream.

Maseuza  și-a schimbat apoi greutatea, astfel încât acum avea un genunchi între coapsele mele, ceea ce a făcut ca coapsele mele să se întindă puțin, lăsându-mă destul de deschis. Ea a reluat masarea feselor mele, dar de data aceasta mișcându-mi fesele în așa fel încât să se deschidă des, oferindu-i o vedere cât mai intimă. În timp ce făcea asta, degetele ei s-au apropiat din ce în ce mai mult de deschiderea mea. Când au ajuns în cele din urmă la asta, îmi dădeam fundul în sus și în jos și am fost cu adevărat surprins de propriile mele sentimente aici.

Am auzit clicul sticlei cu ulei de masaj și apoi am simțit un strop rece de ulei chiar pe bobocul meu de trandafir. Am sărit la început, mai ales din surpriză. 

– Relaxează-te dragă, o să-ți placă asta. Doar liniștește-te. O voi lua ușor și încet.

Apoi i-am simțit degetul apăsând pe inelul meu și frecându-se într-un mic cerc. Apoi și-a plasat vârful degetului chiar la deschidere și a aplicat o presiune fermă și constantă. Fundul meu a început să cedeze și să-i lase degetul să intre. Se simțea atât intruziv, cât și extrem de interesant în același timp. Nimeni nu mi-a băgat nimic în fund de când mama îmi lua temperatura așa când eram mic. Am fost uimit de senzații.

Degetul ei se mișcă mai adânc, tot atât de încet. Ea făcea o pauză când mai intra puțin, presupun că îmi permite să mă obișnuiesc. Înainte să-mi dau seama, i-am simțit mâna împingându-se pe fesele mele și am știut că tot degetul ei era în mine.

– Asta te simti bine, dragule?

– Mmmm, a fost tot ce am putut să răspund.

Apoi și-a mișcat degetul, l-a răsucit, apoi a început să-l retragă. Eram o combinație de emoție brută și confuzie. Sigur, le mai făcusem asta femeilor, ca pregătire să le-o trag în fund. Întotdeauna am crezut că au îndurat asta pentru mine. Niciodată nu mi-am dat seama că se poate simți atât de bine. Imediat ce i-a ieșit degetul, l-a înlocuit cu două. Era puțin inconfortabil și simțea asta. 

– Relaxează-te, iubitule. Relaxează-ți mușchii fundului pentru mine. Așa. Simt că îi slăbești.

Și cu asta, și-a băgat cele două degete până la capăt în mine, dar greu de data asta. A dispărut dulceața tandrețe a degetului ei dintâi. A dispărut dulceața fetei mele de masaj dulce.

– Cum e? spuse ea în timp ce își bătea degetele cu putere.

Mi-am împins șoldurile înainte și înapoi, ceea ce părea să fie singurul răspuns de care avea nevoie.

– Oh, ne vom distra atât de mult, obraji dulci. Ești gay sau așa ceva?

– Nu din câte știu, am răspuns cu un râs nervos.

Ea coborase de pe masa de masaj și se agita cu ceva în afara câmpul meu vizual. Eram prea nervos să mă uit înapoi la ea. M-am simțit ca victima ei, mielul ei așteaptă soarta lui. Când s-a întors la masa de masaj, s-a târât între picioarele mele acum larg întinse. 

– Dragă, dacă nu erai deja gay, te voi face bi acum, cel puțin, a spus ea râzând.

Am simțit-o întinzându-mi fesele cu degetele unei mâini, apoi am simțit ceva rece și ferm apăsând asupra mea. Ea nu ținea corect. Orice ar fi fost, ea nu o mânuia prea bine. 

– Puțin mai sus. Mai sus. Nu, e prea sus.

– Tu mă ghidezi. Întinde-te înapoi și ține chestia asta.

M-am întins înapoi și am simțit ceea ce părea a fi un vibrator enorm care era legat de ea. După senzația de greutate și grosime, am știut că este mult mai mare decât penisul meu. Cum naiba aș putea să iau asta în cur? Mă va răni? Voi sângera? Ei bine, acum nu mai era cale de întoarcere.

I-am ghidat monstrul chiar la anus și l-am ținut acolo. 

– OK, a fost singurul meu comentariu.

– OK ce?

– Este îndreptat corect.

– Ce? Ce? întrebă ea, a doua oară puțin mai aspră.

– Este în regulă să continui. Haide”.

– Să continui ce?

Am înțeles în sfârșit deriva ei. 

– Continuă și trage-mi-o.

– Vrei? Spune-mi, a cerut ea.

– Da, te rog, trage-mi-o în fund. Vreau să mi-o tragi în fund. Ia-mă. 

O lovitură rapidă a șoldurilor ei și capul vibratorului mare a trecut pe lângă sfincterul meu. M-a durut pe moment. Nu eram pregătit pentru intrarea ei bruscă. 

– Oh, ai fost cu multe femei, nu-i așa?

– Da.

A condus încă un centimetru și s-a oprit. M-a durut din nou, dar acum începeam să mă bucur. Încă mă durea așa că cred că mă bucuram în ciuda durerii; sau poate din cauza durerii; poate că și eu mă bucuram de durere. Și apoi durerea a plecat.

A condus-o în încă un centimetru sau doi cu o altă împingere puternic. 

– Câte? Câte funduri de femei ai futut? Spune-mi!

 Cu ultima propoziție, a mai împins vibratorul.

– Nu ştiu. Poate vreo zece.

Tocmai atunci, un zgomot puternic a venit la uşă. Bănuiesc că acesta a fost semnalul că sesiunea trebuia să se termine în curând.

– Hei Brandi, intră aici. Vreau să-ți arăt ceva.

Am înghețat. La dracu! O să lase pe altcineva să-mi vadă întinarea? Am intrat în panică, dar nu am avut opțiuni.

Când ușa s-a deschis, fata care avea acel vibrator enorm în fundul meu a început să-l miște înăuntru și afară. 

– Hei Brandi. Uite ce am aici. Vrei ceva din asta?

Brandi era o brunetă delicată, purta un tricou și o fustă. Capul meu era poziționat în jos, așa că nu puteam să-i văd prea mult fața, dar o puteam vedea de la piept în jos. S-a plimbat în spatele meu pentru a o privi pe Margaret împingându-mi și ieșind din fund. Margaret a accelerat ritmul, alternând între împingeri scurte și dure și mișcări lungi și lente.

– Avem și noi o jucărie aici. Scoate-ți fusta și alătură-te nouă. Pun pariu că îl pot face să facă orice.

După aceea, mi-am împins fundul înapoi, astfel încât vibratorul ei a intrat până la capăt pentru prima dată. Mi-am mișcat fundul înainte și înapoi, bucurându-mă de senzația că mă umple.

În timp ce Brandi și-a dezbrăcat toate hainele, Margaret i-a spus să alunece sub fața mea. Direcția era clară pentru amândoi. În timp ce Margaret mi-a luat fundul, trebuia să o satisfac pe Brandi pe cale orală. Margaret mi-a tras șoldurile înapoi până am fost în genunchi, iar Brandi a sărit pe masă și a alunecat sub fața mea. Părul ei era tuns frumos și fiind atât de aproape, puteam vedea linii elastice de unde fuseseră chiloții.

Ea și-a pus ușor mâna pe ceafă și mi-a ghidat fața în picioare. Margaret a poruncit: 

– Fă-o bine sau o să-ți iau în fund.

Am încercat tot posibilul să o fac pe Brandi să aibă orgasm. Am încercat să-i găsesc clitorisul, care nu era încă trezit, dar cu toate loviturile din spate, am avut probleme să-mi mențin ținta. Pur și simplu nu funcționa.

Brandi m-a prins de păr și mi-a tras capul pe spate. S-a uitat în jos la mine și a spus: 

– Nu ești prea bun la asta, nu-i așa?

Margaret și-a tras dildo-ul din mine într-o singură tragere lungă și apoi m-a pocnit în fund. 

– Întoarce-te. Hai să facem asta în felul meu.

M-am rostogolit pe spate și Margaret mi-a ridicat picioarele în sus, până au ajuns pe umerii ei. Brandi s-a urcat apoi peste fața mea și a plutit deasupra mea. I-am putut vedea păsărica ei drăguță chiar sub bobocul ei de trandafir bine închis. Ea a ezitat pentru o secundă, apoi s-a lăsat pe fața mea, dar totuși s-a reținut ușor.

Margaret m-a instruit apoi să ghidez din nou vibratorul. M-am întins în jos și am îndreptat-o ​​spre fundul meu acum slăbit. Ea a ținut capul de gaura mea pentru o secundă și apoi i-a spus lui Brandi ceva ce nu am putut auzi clar.

Brandi s-a așezat apoi pe gura mea mult mai tare și, în timp ce a făcut-o, Margaret a trântit cu putere acel vibrator în mine. A intrat până la capăt, într-o singură lovitură mare. Când am simțit baza pe fundul meu, Brandi și-a mișcat puțin șoldurile înainte și înapoi, ca și cum ar fi pentru a face sigiliul mai bun.

Am început să ling, să sug și să fac tot ce am putut pentru a-i face plăcere lui Brandi. Mi-am băgat limba adânc în gaura ei, i-am supt clitorisul, mi-am lăsat nasul să alunece în păsărică. Când îmi înfigeam limba în păsărică, nasul meu apăsa pe bobocul ei de trandafir.

Le auzeam vorbind una cu cealaltă încet acum, în timp ce Margaret intra și ieșea din nou din mine. În această poziție, ea ar putea ajunge mult mai departe în mine. Îmi simțeam bojocii că se transformă în miere și unt. Penisul meu era tare și voiam să mă stimulez, dar m-am gândit că mai bine să nu mă ating fără ordinul lui Margaret.

L-am simțit pe cele două mișcându-se puțin și apoi mi-am dat seama că se sărutau. Și apoi s-a întâmplat. Brandi a început să ejaculeze. Ea s-a scuturat, a gemut, și-a împins șoldurile înainte și înapoi în spasme ascuțite. S-a așezat pe gura mea și mai tare. Din fericire tocmai respirasem pentru că acum gura și nasul îmi erau atât de acoperite încât nu mai puteam respira.

Am avut o mare satisfacție să știu că am făcut pe Brandi să ejaculeze. Tocmai atunci am auzit-o pe Margaret strigând:

– La dracu, Brandi. O să ejaculez.

Am simțit câteva împingeri puternice, iar apoi vibratorul din fundul meu era nemișcat. Ambele femei tocmai au ejaculat. Totusi am ramas multumit. Am simțit că femeile se schimbă puțin și apoi una dintre ele mi-a prins penisul tare cu niște lubrifiant în mână. M-a mângâiat doar de câteva ori și am izbucnit ca Vezuviul. Sperma mi s-a urcat pe piept și pe gât și, în rafale ulterioare, s-a driblat pe a cărui mână tocmai mă ridicase.

Brandi mi-a ridicat de pe față, lăsându-mi obrajii umezi cu sucurile ei înțepătoare. Margaret și-a scos vibratorul din fundul meu, încet. Când a urcat de pe masă, Brandi i-a spus lui Margaret: 

Cred că va trebui să-ți spunem Peg de acum înainte.