Masaj de cuplu la hotel

 Masaj de cuplu la hotel

 

Ușile liftului se deschid, iar eu îmi pun mâna în partea inferioară a spatelui tău, călăuzindu-te până la capătul holului. Ușa camerei de hotel este de un roșu profund, închis, de culoarea soarelui în ultimele clipe înainte ca orizontul să îl înghită. Bâjbesc cu cheia pentru o clipă, încercând din răsputeri să-mi țin ochii ațintiți pe lacăt și să îndepărtez linia adâncă a gâtului a rochiei tale negre. Îmi zâmbești, țesătura subțire a rochiei tale permițând cea mai mică privire asupra curbei inferioare a sânului tău. Înghițind cu greu, bag cardul în slot, iar un clic ușor îmi permite să apăs clanța.

Intrăm în cameră, cu muzică blândă care se aude din difuzoarele ascunse în perete. Când intrăm în cameră, te uiți în jur la împrejurimile noastre. Camera este decorată cu o influență asiatică evidentă. Podelele sunt din bambus, cu covoare acoperind centrul. Lângă peretele îndepărtat, între două ferestre din podea până în tavan, era un pat cu platformă acoperit cu pături și perne de mătase neagră. Cele câteva piese de mobilier stăteau lângă pereți. Podeaua camerei era o întindere mare, goală de toate, cu excepția celor două mese de masaj.

Între cele două mese stătea o femeie îmbrăcată într-un chimono de mătase alb, tăiat la câțiva centimetri deasupra genunchiului. Părul ei negru era strâns într-un coc cu două bețișoare de lemn lustruite care treceau prin învelișul strâns de păr. Pielea ei avea o culoare măslinie intensă și ne-a zâmbit, cu ochii verzi încrețiți. 

– Sunteți pregătiți pentru masaje?

Te uiți la mine, surprinsă. Mă apropii de tine și șoptesc: 

– Mi-am dorit seara asta cât mai relaxantă posibil.

Luând un pahar de pe o măsuță, îți dau șampania. Bei o înghițitură și îmi zâmbești.

– Voi aștepta până vă dezbracați. Vă rog să vă întindeții cu fața în jos pe masă când terminați.

 Se întoarce și își încrucișează mâinile în fața ei.

Ezit la ideea de a-mi scoate hainele în aceeași cameră cu maseuza, dar când mă uit la tine, ridici jucăuș din umeri și îți dezlegi nodul din spatele gâtului. Rochia îți cade la pământ în jurul picioarelor tale, iar eu mă uit la tine în timp ce pășești cu grijă înainte. Acum, îmbrăcată în nimic altceva decât tocuri înalte negre, o pereche de ciorapi negri și un sutien din dantelă transparentă, te apropii, cuibărându-te strâns de mine. Te apleci și îmi șoptești la ureche. 

– Hai să ne distrăm puțin în seara asta.

Sunt blocat, aspectul tău mi-a smuls respirația din plămâni. Degetele tale încep să deschidă nasturii de la cămașă. Pieptul meu este gol pe dedesubt și, în timp ce vârfurile degetelor tale îmi ating pielea, mici șocuri de electricitate îmi trec prin piele. Îmi împingi cămașa, iar cureaua și pantalonii mei se îmbină în scurt timp. Zâmbindu-mi, te întorci și te apropii de cea de-a doua masă, lăsându-ți sutienul și dând jos pantofii. Trecând drept pe lângă maseuză, te apleci și îți scoți ciorapii. La început pare nemișcată, dar când te apleci pentru a-ți scoate al doilea ciorap, capul ei se înclină în jos în timp ce privește asupra corpului tău nud.

Stai întinsă pe masă pe burtă. Ea vorbește, cu vocea încă blândă și melodioasă.

– Domnule, sunteți gata? 

Cuvintele ei mă scot din reverie și îmi împing boxerii la pământ. Camera este caldă și mă apropii de prima masă. Întinzându-mă pe masa fermă căptușită, mă schimb pentru o clipă pentru a încerca să devin confortabil, erecția mea apăsând pe masă.

– Domnule, o să-ți masez mai întâi soția. O să aprind niște tămâie prin cameră și o să pun niște muzică blândă. Relaxează-te și va fi și rândul tău în curând. 

Un parfum de liliac plutește prin cameră. Întorc capul și mă întorc să te privesc.

Ai fața presată în gaură. Ochii mei urmăresc curba spatelui tău, până la fese, iar penisul meu se înțepenește și mai mult. Ea stă de cealaltă parte și pune ulei fierbinte în palme. Unghiile șocant de stacojii care îi înclină degetele ies în evidență, iar ea își coboară mâinile unse până la umerii tăi și începe să frece. Îți văd corpul încordat la prima ei atingere și apoi se relaxează. Ea începe să lucreze mușchii din partea superioară a spatelui tău și ușoare murmure de plăcere încep să îți alunece de pe buze. Întreaga scenă este intens erotică, iar respirația mea devine mai grea.

Mâinile ei încep să lucreze mai jos, spre partea inferioară a spatelui tău. Tot ce poți vedea sunt picioarele ei. Sunt goale, unghiile de la picioare vopsite cu același roșu viu ca degetele. Papucii ei stăteau aruncați pe o parte și îi privești picioarele legănându-se ușor înainte și înapoi, în timp ce degetele ei unse cu ulei lucrează adânc în mușchii tăi. Ea se oprește pentru o clipă și simți un strop de ulei fierbinte pe partea inferioară a spatelui. Cea mai mare parte se scurge în golul coloanei vertebrale, dar un mic firicel s-a întins printre fese. Își alunecă degetul între ele, prinzând uleiul și împingându-l în sus. Pe măsură ce simți vârful degetului ei atingând fundul tău, întregul corp se înțepenește.

Ea începe să treacă uleiul în partea inferioară a spatelui, dar acum este diferit. Poți simți că corpul tău începe să furnice de excitare, iar șoldurile încep să se miște foarte ușor, abia sesizabile, în timp cu mișcările mâinii ei. Știi că mă uit și gândul te excită și mai mult. Te trezești îngrozită că va observa excitarea ta, dar în același timp entuziasmată la acest gând. Își coboară mâinile în continuare și începe să-ți maseze fesele și coapsele. Aud un geamăt ușor ieșind din tine și îmi dau seama că ești cu adevărat excitată.

Când termină de masat picioarele tale, ea se aplecă în față și buzele ei se ating de urechea ta în timp ce murmură: 

– Puteți să vă întoarceți acum, domnișoară. 

Te oprești o clipă, apoi inspiri adânc. Te apleci și te întorci pe spate. Sânii tăi goi sunt superbi și nu pot să nu încep să-mi mișc ușor șoldurile, penisul meu fiind dureros de rigid. Ea începe să lucreze mușchii brațelor și umerilor. Pe măsură ce îți întinde mâna peste corp, brațul ei se lovește de mamelonul tău rigid. Gâfâi, iar spatele tău se arcuiește ușor în timp ce senzația îți trece prin corp. Ea își trage imediat mâinile înapoi. 

– Îmi pare rău, domnişoară. Doriţi să mă opresc?

– Nu. Vocea ta este guturală și tremurând ușor, dar nu există niciun indiciu de îndoială în tonul tău. Nu, vreau să continui.

Ea se oprește pentru o clipă, apoi zâmbește ușor. Dând din cap, ea reia să-ți frece brațele, dar de data aceasta nu încearcă să evite contactul ocazional cu sfârcurile tale, care acum sunt înțepenite. Într-adevăr, la fiecare câteva secunde, pielea netedă a antebrațului ei se lovește de tine și gemi de fiecare dată, senzațiile intens erotice. Pe măsură ce începi să gemi din ce în ce mai mult, o văd lingându-și buzele pentru o clipă. Ochii ei îi întâlnesc pe ai mei și există o întrebare în expresia ei. Eu dau din cap, iar ea zâmbește.

Întinzându-se în jos, ea ține sânul drept în mână. Ochii tăi se deschid, iar ea îți zâmbește. Nu spui nimic, dar îți ții privirea ațintită asupra ei în timp ce ea începe să-ți frece sfârcurile și sânii cu mâinile ei ude cu ulei. Respirând greu, gemetele tale devin mai puternice și mai intense. În timp ce ea se freacă, văd mâna ta plutind până la spatele piciorului ei, vârfurile degetelor tale alunecând pe sub halat. Ea zâmbește leneș și se aplecă, luându-ți sfârcul în gură.

Nu mă pot abține în acest moment. Mă întind sub mine și încep să-mi frec penisul în timp ce o privesc cum îți suge sânii. Acum te zvârcolești pe masă, gemetele tale sunt puternice și intense. Cu îndrăzneală, o apuci de mână și o ghidezi în jos între picioarele tale. Ea răspunde imediat și simți că-i alunecă vârful degetelor între buzele păsăricii tale. Când simte cât de umedă este păsărica ta, gâfâie ușor, cu respirația ei fierbinte pe sânii tăi. Întinzi mâna și tragi de nodul halatului ei. Se deschide pentru a dezvălui un sutien alb și un tanga.

– Te vreau goală, te rog. 

Vocea ta este insistentă, iar ea dă din cap. Ea începe să se îndrepte, dar tu o apuci de mână, ținând-o între picioare. Ea continuă să-ți frece clitorisul și tu spui: 

– Nu te opri, te rog…

– Credeam că mă vrei goală. 

Vocea ei este ca ciocolata topită, senzuală și caldă.

– Da. Dar nu te poţi opri. 

Întorci capul și te uiți la mine. 

– Vino să-i dai jos hainele, dragă.

Mă cobor de pe masă și mă apropii, cu penisul gol palpitant. Pe măsură ce mă apropii, mă uit mai bine. Două dintre degetele ei alunecă înăuntru și ies din păsărică, moale și strălucind cu sucurile tale. Buzele și limba ei încă dansează peste sfârcurile tale. În timp ce mă mișc, mă aplec și îți sărut buzele. Îți apeși gura tare pe a mea și, în timp ce limba ta se șerpuiește în gura mea, ea face ceva cu degetul mare pe care eu nu îl văd, iar tu ai orgasm, puternic.

Spatele tău se arcuiește, îți împingi șoldurile în sus și strigi în gura mea. Corpul tău tremură, iar eu îmi frec palma de celălalt mamelon al tău. Ea nu se oprește să te frece și întregul tău corp se convulsează în timp ce o face. Îți înclini capul și gemi în urechea mea: 

– Te rog, dezbrăcă-i trupul!

Dau din cap și mă deplasez în spatele ei. În timp ce mă străduiesc să-i desfac sutienul, ea își apasă fundul în spate pe erecția mea. Gâfâi, iar ea începe să-și rotească șoldurile, zdrobindu-se de penisul meu. Vezi asta și un mârâit gutural îți iese din gât. Ochii tăi sunt flămânzi, iar eu îi smulg sutienul. Când îl vezi că cade pe podea, o tragi aproape. Mâna ei continuă să lucreze la păsărică, dar îi tragi de sfârcuri și începi să-i sugi sânii mari, luând fiecare mamelon maro în gură, mușcându-l și apoi sugând puternic. Îmi prind degetele mari în talia tanga ei, împingând-o de pe șolduri. În timp ce ea este goală în fața ta, te uiți dincolo de corpul ei și gemi: 

– Vreau mai mult…

Într-o singură mișcare, mă întind în jurul taliei ei și o apuc de șolduri. Ridicând-o de pe sol, îi manevrez corpul, învârtindu-i astfel încât capul ei să fie între picioarele tale și păsărica la doar câțiva centimetri deasupra buzelor tale. Te blochezi o clipă, iar eu mă ghemuiesc, cu buzele la nivelul urechilor tale. 

– Vrei mai mult? Gust-o.

Eziți, uitându-te la păsărica ei cheală, care strălucește. O picătură din umezeala ei cade pe buzele tale, iar tu o lingi. O privire sălbatică apare în ochii tăi și îți lingi buzele. Vârful limbii se extinde, dar când se află la doar câțiva milimetri de clitorisul ei, te înțepenești brusc. Ridicându-mă în picioare, văd că fața ei este îngropată în curba ta care picură și te devorează cu o foame aproape animalică. Nu mai există nicio ezitare și începi să-ți lepăi vârful limbii în sus și în josul fantei ei.

Ea răspunde instantaneu, șoldurile ei rotindu-se ușor, în timp ce ea începe să-și piseze în mod incontrolabil păsărica pe fața ta. Gemete ies din gura ei, înăbușite de coapsele tale și de păsărică. Încântat de priveliștea din fața mea, mă mut pentru a vedea mai bine cum ea se îndreaptă asupra ta. Limba ei dansează peste clitorisul tău umflat, mai întâi strângându-l rapid, apoi apăsând puternic pe el, rostogolindu-l. Trei dintre degetele ei delicate sunt adânc în interiorul tău și pot să-i simt dosul mâinii flexându-se în timp ce îți mângâie punctul G. Ești înmuiat de udă, sucurile tale pe toată fața și mâna ei și o privire sălbatică și flămândă dansează prin ochii ei. În timp ce mă uit, ea se înțepenește ușor, deoarece ceva ce face limba ta provoacă o zguduire de plăcere să treacă prin corpul ei, iar ea îți suge clitorisul în gură, gemând tare în jurul lui.

Încep să mă mângâi din nou, mergând încet spre capătul tău al mesei. Este cald în cameră, iar corpurile voastre sunt transpirate. Corpurile voastre moi sunt împletite unul în jurul celuilalt și, pe măsură ce ajung la capătul mesei, ea începe să geamă mai tare. Simțind că se apropie orgasmul ei, văd că îi strecori două degete în păsărica ei cheală și apeși vârful degetului mare pe fundul ei. Limba ta nu oprește niciodată dansul frenetic peste clitorisul ei. Când îți simte degetul mare pe fundul ei, respirația i se oprește în gât și face o pauză în timp ce amândouă vă pregătiți pentru punctul culminant. Într-o singură mișcare lină, îți strecori degetul mare în fundul ei strâns, îți scoți degetele și îți îngropi fața în păsărica ei. Îți împingi limba cât poți de mult în ea, gustul ei îți tulbură simțurile și te înnebunește.

Și ea are orgasm.

Începe ca un tremur care se transformă rapid într-un cutremur. Șoldurile și pieptul ei încep să se zbată, iar ea se ridică, așezându-și păsărica înmuiată complet pe gura ta. O întâmpini cu poftă și începi să îți învârți limba în interiorul păsăricii ei. Gemetele ei explodează în țipete, iar ochii ei se deschid, uitându-se sălbatic în spațiu, în timp ce punctul culminant îi străbate corpul. Sucurile ei curg în gura ta care așteaptă și, în loc să te oprești, îți reieii atacul asupra clitorisului și păsăricii ei. În timp ce ea are convulsii și urlă, măcinandu-ți fața, simți ceva la buzele păsăricii tale netede. Înainte să ai timp să realizezi ce se întâmplă, simți că penisul meu gros și umflat alunecă adânc în tine.

Sunt amețit de dorință, incapabil să mă opresc și m-am urcat pe masă și am început să-ți trag păsărica în mișcări lungi și netede. Ești îmbibată și pot să simt că te strângi în jurul meu în timp ce mă strecor înăuntru și ies. Îmi ridic privirea după ce văd păsărica ta înghițindu-mi penisul și îți văd ochii ațintiți pe șoldurile noastre zvârcolindu-se. Fără să mă gândesc, mă aplec în față și-ți iau sfarcul în gură, mușcându-l și rostogolindu-mi limba. Ea se întinde și începe să se joace cu celălalt mamelon al tău.

Imersiunea totală pentru tine este insuportabilă. Ai păsărica ei măcinată ferm pe gura ta, în timp ce limba ta intră adânc în ea și degetul mare alunecă și iese din fundul ei strâns. Unul dintre sfârcurile tale este tachinat de degetele mele, în timp ce celălalt este supt și mușcat. În timp ce toate astea se întâmplă, ți-o trag tare și lin, umplându-te. Poți simți vârful penisului meu rostogolindu-se adânc în tine, apăsând puternic pe punctul tău G. Simțind că ești aproape, mă opresc pentru o clipă și mping puternic și adânc înăuntru într-o singură lovitură puternică.

Spatele ți se arcuiește și te înțepenești de parcă un șoc electric ți-ar fi zguduit corpul. Păsărica ta se strânge în jurul penisului meu, iar eu apăs mai adânc. Îți aud gemetele, deși sunt înăbușite de păsărica ei goală care încă măcina peste tine. Ea se ridică pentru o clipă și își balansează picioarele, stând lângă tine. În timp ce te zvârcolești în chinurile extazului tău, ea mă împinge în picioare și se aplecă. Continui să intru și să ies din tine în timp ce ea își întinde vârful limbii. Când îți atinge clitorisul, faci spasme puternic și țipi. Văzându-te cum faci cu limba ei rostogolindu-te peste clitorisul tău este copleșitor, iar eu gem: 

– O să ejaculez.

Într-o singură mișcare, ea mă împinge cu un pas înapoi, iar penisul meu alunecă din tine. Ea își înfășoară mâna mică în jurul bazei penisului meu și se întinde cu cealaltă mână. Trecând două degete în interiorul păsăricii tale, ea începe să te mângâie în timp ce mă mângâie pe mine în mișcări lungi și fine. Te uiți cu ochii larg deschiși la scenă, iar respirația încă ținută în timp ce continui să ajungi la punctul culminant. Luminile au început să iasă în fața ochilor mei când simt cum orgasmul îmi crește și strig când primul jet de spermă fierbinte aterizează pe burta și sânii tăi. Cu o  mână lucrând pe fiecare dintre noi, ea zâmbește în timp ce amândoi gemem și strigăm. După câteva clipe, puterea îmi iese din membre și mă împiedic până la patul mare, aflat la câțiva metri distanță.

În timp ce mă prăbușesc pe pat, mă uit și îi văd limba rostogolindu-se peste trunchiul tău, lingându-mi picăturile de spermă. Când orgasmul tău scade în sfârșit, ea se îndreaptă și îți zâmbește. Când începe să-ți mângâie sfârcul ușor, se uită la mine. 

– Sunteți gata pentru masaj, domnule?