Masaj de cuplu

 Masaj de cuplu

 

În ultima noastră zi de vacanță, înainte de a ne întoarce acasă în Kansas, Claire ne-a rezervat un masaj pentru cuplu. Am făcut câteva, așa că nu mai eram cu adevărat emoționat, dar va fi întotdeauna o ușoară ciudățenie să fiu gol în fața unui străin cu doar un prosop subțire sau o pătură între noi. Având ocazia, aș prefera să o fac pe Claire să mă maseze, pentru că o face la fel de bine și poate purta lenjerie intimă pentru a face proverbialul final fericit și mai bun.

După ce trecem de două ori pe lângă spa, îl găsim în sfârșit și parcăm în față. Holul este plin de plante false și mult prea multe fântâni în miniatură. Ca toate locurile de masaj, are o muzică ciudată, presupus relaxantă. Recepționera ne ia numele și ne arată zona de așteptare care este la fel de îmbrăcată în frunziș și chiar mai multe fântâni de apă în miniatură. Claire pleacă să folosească baia și eu trăiesc îngrozită că ne va chema înainte ca ea să se întoarcă. Totuși, frica mea este de scurtă durată, deoarece se întoarce curând și în câteva minute intră în cameră cele două maseuze ale noastre.

Amândouă au colanți negri și topuri negre care le accentuează corpul și lasă puțin de imaginat. Se prezintă ca Eva și Malena. Eva este mai scundă cu parul blond. Șoldurile ei au o curbă drăguță și sunt sigur că restul ei este la fel de drăguț, dar încerc să-mi țin privirea departe. Va fi maseuza lui Claire. Malena îmi va face mie masaj. Ea este cea mai înaltă dintre cele două și are părul negru. Sânii ei se apasă de cămașa ei strâmtă, iar penisul meu se apasă de pantalonii mei. Respir adânc în timp ce ne conduc pe un hol. Încep să ne pună în camere separate, dar Claire explică că este un masaj de cuplu. Cele două femei schimbă priviri rapide de surpriză, dar se supun. Ele își cer scuze pentru confuzie și ne duc într-o cameră cu două mese.

– Pregătiți-vă în liniște, ne spune Eva. Sunteți singurii care au mai rămas astăzi.

– Melissa a plecat acasă, spune Malena și presupun că se referă la recepționeră. Deci acum suntem doar noi aici.

Este un lucru ciudat de anunțat.

– Unii clienți nu se simt confortabil să se dezbrace complet, spune Malena. Așa că nu vă simțiți obligați.

– Prefer dacă o faceți, spune Eva, făcând un punct să se uite la noi doi. Ne ușurează munca.

Acesta este un lucru și mai ciudat de anunțat. Se strecoară pe uşă spunând că vor bate în câteva minute. Mă întorc către Claire și ridic o sprânceană. Ea ridică din umeri înainte de a începe să se dezbrace. Îi privesc chiloții căzând pe podea și sânii ei mari se leagănă înainte să-mi amintesc că ar trebui să mă dezbrac și eu. Mă dezbrac repede, dar înainte de a ajunge sub pături ne sărutăm repede. Strâng fundul lui Claire și ea strânge penisul meu semi-tare.

– Poartă-te frumos, spune ea în glumă.

Imediat după ce suntem acoperiți, se auzi o bătaie în ușă și Claire le spune să intre. Masajul se simte bine și Malena lucrează bine pe umerii mei încordați. Nu pot auzi nimic de la Claire, dar cred că și ea se bucură de masaj. Malena pare să folosească mai mult ulei decât alte maseuze și îl simt că picură pe pielea mea când își freacă mâinile peste corpul meu. Ora trece și ea coboară până la picioarele mele. Le descoperă pe rând și mă uimește puțin când îmi masează fundul. Sunt destul de sigur că este aproape complet descoperit în timp ce face asta. Apoi străbate coapsele mele și de fiecare dată când îmi freacă interiorul coapsei îmi atinge ușor testiculele. Simt că ar trebui să spun ceva, dar nu o fac. Îmi spun că este doar un accident. Ea doar încearcă să-și facă treaba. Când mă face să mă întorc pe spate, sunt sigur că nu ține păturile corect și penisul meu o fulgeră. Deschid ochii și mă prefac că mă uit prin cameră. Văd un zâmbet larg pe chipul ei și acum sunt sigur că nimic nu este un accidental. În timp ce îmi freacă coapsele în față, degetele ei îmi ating mai mult testiculele și pot simți strângerea emoționată la atingerea ei. Ea îmi termină picioarele și se întoarce la capul meu. Stă lângă capul meu și se aplecă să-și frece mâinile în sus și în jos pe pieptul meu și pe brațele mele. În timp ce face asta, sânii ei devin din ce în ce mai aproape până aproape că îmi ating fața. Când se îndepărtează, am ochii deschiși și îi pot vedea conturul sfârcurilor prin materialul cămășii și îmi dau seama că nu are sutien. Ea mă trage de braț și îl masează în sus și în jos. Nu sunt sigur cum, dar reușește să-mi frece din greșeală mâna peste fundul ei. O face destul de tare încât pot simți dedesubt conturul unei bretele. Ea îmi întoarce mâna și iese liniștită din cameră. Eva o urmărește spunându-ne să ne îmbrăcăm.

Mă ridic imediat și mă uit la Claire care are pe față ceea ce presupun că este aceeași expresie pe a mea.

– Ea a…? întreb.

Claire dă din cap. 

– Era cu adevărat pricepută.

– Cum așa?

– La început am crezut că doar mă atingea din greșeală, spune Claire. După a treia oară, mi-a atins vaginul, deși știam că o făcea intenționat. A ta…

– Da, sunt destul de sigur că mi-a văzut penisul, spun eu și sunt gata să-mi cer scuze și să minimizez atunci când Claire mă întrerupe.

– Te-a aprins? întreabă ea și se uită la penisul meu care acum revine la normal.

– Bănuiesc că da, încerc să mă feresc.

– Cred că e sexy să știi că te vrea, spune Claire și se strecoară din pat.

– Nu ești supărată? Despre niciunul dintre noi?

– Știi că sunt puțin lesbiană, spune ea și își freacă mâinile pe coapsele mele exact așa cum făcuse Malena. 

– Te excită să știi că o altă femeie sexy a avut mâna pe mine?

Penisul meu tresări pentru un răspuns. Ea țipă de încântare. Mă sărută ușor pe buze și apoi cu foame. Gurile noastre se deschid și limbile se împletesc. Îmi înconjoară brațele în jurul ei și îmi prinde penisul. Ne sărutăm încă o clipă înainte să mă desprind.

– Chiar acum? întreb.

– Practic, ne-au spus când au menționat că nu mai este nimeni altcineva decât ele și nu aveau alte întâlniri.

– Dacă se întorc?

Claire nu răspunde, ci se uită în jurul camerei. Ea scoate o sticlă de ulei și începe să o stoarcă pe tot pieptul ei. Se întoarce la mine în timp ce o freca. Mă apucă de mâini și împreună lucrăm cu ulei peste sânii ei superbi până când aceștia strălucesc. Apoi se pune în genunchi și își strânge sânii împreună în jurul penisului meu palpitant. Îl lucrează în sus și în jos, până când strălucește și el.

– Îmi place să-ți văd penisul intrând și ieșind din sânii mei, spune ea și își scoate limba, astfel încât să-mi bată ușor capul îngrădit.

Gem și mă uit în altă parte pentru o clipă pentru a verifica ușa. Gâfâi când observ că este deblocată și crăpat puțin. Lumina este slabă, dar sunt destul de sigur că pot vedea doi oameni care se uită prin crăpătură, unul în picioare și altul în genunchi. Claire continuă să-și frece sânii pe penisul meu fără să-și dea seama. Îi prind capul și îl întorc ca să vadă ușa. Ea își lasă sânii să cadă departe de penisul meu și trece la mângâierea cu mâna stângă în timp ce se uită la ușă. Apoi se oprește și se ridică. Fac la fel și mă uit în jur căutând un prosop pe care să-l apuc, crezând că am terminat. Spre surprinderea mea, Claire se apropie de uşă şi o deschide. Lumina de pe hol o dezvăluie pe Malena stând în picioare și pe Eva în genunchi. Capul Evei îmi blochează vederea, dar sunt sigur că mâna Malenei este în pantaloni. Eva are ambele mâini pe sânii strânși. Niciuna dintre ele nu pare deosebit de surprinsă sau ca și cum ar fi încercat să se îndepărteze când Claire a deschis ușa.

– Am vrut doar să ne uităm, spune Eva ridicându-se în cele din urmă.

– Ne place să activăm cuplurile cu mâinile noastre și apoi să le urmărim după ce plecăm, spune Malena și încearcă să pară ca o scuză, dar eșuând pentru că este prea îmbujorată de excitare.

– Nu ți-ai dorit vreodată să termini treaba? întreb și toate trei mă privesc surprinse. 

Toate aventurile pe care le-am avut cu Claire m-au făcut în sfârșit mai îndrăzneț, cred. Sau sunt chiar excitat.

– Ești sigur? întreabă Claire, dorind clar să spun da.

Ca răspuns, mă ridic și merg spre ele. O plesnesc pe Claire peste fund și apoi o apuc de mână pe Malena trăgând-o în cameră. Ea opune doar puțină rezistență și știu că nu pentru că nu vrea. O conduc la masa mea de masaj și mă întind pe spate. Mă uit la ușă și le văd pe Eva și Claire închise într-un sărut. Știam că partea lesbiană a lui Claire va ieși în evidență mai ales dacă mă urmărește pe mine și pe Malena. Pur și simplu ar deveni prea încântată și ar trebui să facă ceva în privința asta. Mă uit la Malena, care se uită atent la penisul meu palpitant. O iau de mână și o pun peste testicule și ea oftează. Începe să le maseze ușor înainte de a începe să mă mângâie atât de încet cu mâinile ei moi.

Închid ochii și mă bucur de senzațiile care mă străbat, dar îi deschid din nou când aud gemete de la cealaltă masă. Mă uit peste și o văd pe Claire pe spate cu Eva deasupra ei. Se sărută și se bâjbâie. Mâinile lui Claire sunt peste fundul ferm al Evei, iar mâinile ei trec prin părul lui Claire. Tresar când simt că un fel de material îmi freacă penisul și mă uit s-o văd pe Malena ștergând uleiul rămas de pe sânii lui Claire. Apoi își dă jos cămașa pentru a-și dezvălui sânii și sfârcurile pline de viață. Ea își linge buzele în timp ce se uită în ochii mei înainte de a se apleca și de a-mi introduce penisul în gură. Îl ia până la capăt până când buzele ei îmi zboară testiculele înainte de a se ridica înapoi în vârf și de a-și învârti limba în jurul capului meu. Ea geme încet și îmi linge lichidul seminal. Corpul meu se cutremură de emoție.

Mă uit înapoi la Claire și Eva și văd că Claire îi scoate cămașa Evei peste cap. Apoi începe să-și tragă pantalonii jos, dezvăluind nimic altceva decât un string. Eva termină să-și scoată colanții și își rupe șnurul și apoi sare înapoi pe masă. O sărută pe Claire agresiv împingând-o pe spate într-o poziție culcat înainte de a-și săruta drumul pe decolteu, peste stomacul ei sexy și în cercuri în jurul pistei de aterizare rasă în movila ei. Apoi Eva se învârte în jurul buzelor strălucitoare ale păsăricii lui Claire înainte de a le întinde și de a se scufunda în el. Pot auzi sunetele umede ale limbii Evei jucându-se cu păsărica soției mele și îmi face penisul să palpiteze mai tare, ceea ce o face pe Malena să geamă și să sugă mai tare, ceea ce mă face să gem. Mâna Malenei pe testiculele mele trebuie să simtă că se strâng și ea încetează să sugă brusc.

– Mă întorc imediat, anunță Malena și iese din cameră.

– Adu jucăria noastră preferată, spune Eva ridicându-și capul din păsărica lui Claire, înainte ca Claire să o apuce de cap și să-l bage din nou între picioare.

Malena a dispărut suficient de mult încât să-mi scadă puțin, chiar și cu spectacolul sexy care are loc lângă mine. În câteva minute, se întoarce complet goală, cu o geantă în mână. Întinde mâna și scoate un prezervativ pe care mi-l întinde înainte de a merge la cealaltă masă. Eva se desprinde de păsărica lui Claire și se ridică. Claire se ridică și ea.

– Claire, spun și apoi trebuie să repet de câteva ori pentru a-i atrage atenția. 

Când se uită, ridic prezervativul și ea dă din cap înainte ca eu să pot întreba.

Malena îi întinde geanta Evei și ea scoate ceea ce cred că este doar un vibrator la început, dar în curând îmi dau seama că este un vibrator dublu foarte lung. Inima mea se oprește. Îl va folosi pe Claire? Ea este de acord doar cu anumite acte lesbiene și nu știu dacă împărțirea unui vibrator este una dintre ele. Ea nu pare să bănuiască nimic și se mișcă să facă loc pe masă pentru Eva. Claire își desfășoară picioarele și Eva împinge un capăt al vibratorului în păsărica udă a lui Claire. Îl pompează de câteva ori, ceea ce o face pe Claire să geamă. Apoi Eva se apropie de Claire și își desfășoară propriile picioare înainte de a introduce celălalt capăt în propria ei păsărică care așteaptă. Se mișcă o clipă împingând mai mult înăuntru, apoi ținând-o de mijloc, începe să-și legăne șoldurile. Îi ia un moment pentru ca Claire să înțeleagă, dar într-o clipă și ea își legănă șoldurile și geme din ce în ce mai tare.

– La naiba, țipă ea. Se simte atât de bine. 

Malena urmărește o clipă frecându-și păsărica înainte de a-mi scoate prezervativul din mână și de a-l deschide. Ea o desfășoară pe penisul meu și se urcă pe masă cu mine. Ea își întinde buzele cremoase ale păsăricii și alunecă direct pe penisul meu. Pasarica ei este caldă și pot simți umezeala alunecoasă a acesteia prin prezervativ. Ea alunecă până în jos până când își sprijină păsărica pe pielea mea și se macină înainte și înapoi pe ea. O simt că își strânge păsărica în jurul penisului meu tare strângând-o. Se legănă înainte și înapoi înainte de a-și ridica încet șoldurile și de a le aduce înapoi în jos. Ea își pune mâinile pe pieptul meu și se aplecă înainte, astfel încât sânii ei să se leagene în fața mea în timp ce mă călărește încet. Mă uit peste și fac contact vizual cu Claire în timp ce împarte vibratorul dublu cu Eva. Fața ei este pură beatitudine după senzația ei.

– Ești atât de sexy acum, îi spun lui Claire și ea zâmbește.

Ea închide ochii și mă uit cum o lovește orgasmul. Se cutremură și Eva are și ea orgasm. Cele două continuă să-și legăne șoldurile, împărțind vibratorul. Sunetele păsăricilor, țipetele și gemetele lor se amestecă. Nu pot să văd totul în timp ce Malena se ridică mai mult în timp ce mă călărește și apoi își pune mâinile în spatele ei. Ea se schimbă așa că acum se ghemuiește și începe să-și trântească păsărica pe penisul meu călare pe mine din ce în ce mai repede. Mă uit penisul meu tare alunecând în și ieșind din păsărica ei roz și mă împinge aproape de margine.

– La naiba, spun eu. O să ejaculez.

– Nu, o aud pe Claire spunând. Nu așa.

Fac tot posibilul să mă rețin în timp ce Malena încetinește. Mă uit din nou la Claire și o văd coborând de pe masă. Eva linge sucul de pe vibrator. Claire o apucă de mână pe Eva și o trage spre masă. Malena descalecă penisul meu și coboară de pe masă. Claire scoate prezervativul. Se pune în genunchi și le trage pe celelalte douăi cu ea.

– Vreau să ejaculezi pe noi, mă roagă Claire.

Încep să-mi mângâi penisul, dar gura lui Claire este curând pe el.

Malena mă mângâie pe picior în timp ce Claire îmi suge capul.

Eva se joacă cu testiculele mele.

O bat pe Claire pe cap și ea se retrage.

Ochii Malenei sclipesc.

Eva deschide gura și scoate limba.

Cu doar câteva mișcări, sunt acolo și îmi simt sperma fierbinte gata să izbucnească. Pe măsură ce ejeculez, gem tare și încerc din răsputeri să-mi direcționez încărcătura, dar nu reușesc. Am șase stropi mari de spermă și reușesc să stropesc fiecare dintre ele cu cel puțin una. Malena ajunge să aibă cea mai mare parte în păr. Claire are spermă care curge pe față și când își deschide ochii verzi și ridică privirea la mine zâmbind, aproape că aș putea să ejaculez din nou. Eva își îndeplinește dorința și mai multă țâșnește și îi aterizează în gură. Își linge buzele înainte de a înghiți. Ele îmi curăță pe rând penisul cu limba și în cele din urmă trebuie să mă așez epuizat.

– A fost intens, îi spun lui Claire odată ce celelalte două au plecat să se îmbrace și să se curețe.

– Atât de sexy, spune Claire ștergându-și fața cu un prosop. Mi-a plăcut să mă uit și să o văd călare pe tine.

– Mi-aș fi dorit să fi putut vedea cât de fierbinte împărțeai acel vibrator cu ea, spun eu.

– Ți-a plăcut asta?

O plesnesc pe fund ca răspuns și ea chicotește. După ce ne îmbrăcăm și ne întoarcem în zona de așteptare, sunt surprins să văd că nici Malena, nici Eva nu par jenate. M-am gândit că poate ele, sau noi, vom arăta puțin sfioși după ce adrenalina a scăzut, dar arătăm complet confortabil. Ne oferim să le dăm bacșiș, dar nu vor lși spun că le-am dat suficient. Le mulțumim și ele ne mulțumesc. Ne spun să ne întoarcem și trebuie să le spunem că locuim în alt oraș, ceea ce provoacă o oarecare dezamăgire. Odată ce suntem în mașină, facem amândoi o pauză și respirăm adânc.

– Vrei să ne întoarcem la hotel? întreabă Claire.

– Și ce să facem?

– Să ne- tragem, spune ea și se întinde spre apucându-mi penisul care se mărește.