Masaj erotic cu Renatta

Maajul erotic a lui Max. Masaj erotic Bucureti Masaj Vip Zone Vip Zone

 Masaj erotic cu RenattaDupă cea mai lungă săptămână pe care mi-o amintesc, am venit acasă să-mi spăl necazurile cu un duș lung și fierbinte. M-am dezbrăcat și am pășit înăuntru, simțind că grijile mele încep să se topească sub picăturile fierbinți care îmi curgeau în cascadă pe corp.

În timp ce îndepărtam încet durerile din mușchii mei obosiți, am decis brusc să văd dacă pot rezerva o ședință cu terapeutul meu de masaj. Doar asta ar fi recomandat terapeutul, ca să spunem așa, după o săptămână atât de lungă.

Am încercat să sun, dar nu am primit niciun răspuns. La naiba. Un semn sigur că sunt fie suprarezervați, fie ocupați. Cu ideea deja pusă în minte, m-am scos repede prosopul, mi-am pus niște blugi și un tricou și am făcut o scurtă plimbare cu mașina până la studioul terapeutului.

Temerile mi-au fost confirmate când Iulia, secretara de obicei strălucitoare și sclipitoare, mi-a aruncat o privire dureroasă și mi-a spus că toți terapeuții erau complet rezervați pentru restul serii și cea mai mare parte a zilei următoare.

Până atunci picioarele și spatele mă dureau fără milă și aveau nevoie urgentă de atenție.

– Nimic de făcut decât să mă culc devreme, am oftat. Mulțumesc, ne mai vedem.

Am început să mă îndrept spre uşă înainte ca ea să mă oprească în loc.

– Stai, dacă chiar ai nevoie să fii masat în seara asta, îți pot recomanda un loc care oferă… tratamente de specialitate similare.

Când am întrebat-o ce vrea să spună exact, și-a lăsat capul timid într-o parte.

– Du-te și află, spune-le că te-am trimis eu, mi-a șoptit ea, întinzându-mi o carte de vizită. Dar nu uita să te întorci bineînțeles!

Și-a luat agenda de programări de la birou și, cu o mișcare din pletele ei blonde, a plecat pe coridor, lăsându-mă să mă uit la cartea de vizită. „Vip Zone”, o adresă și un număr de telefon erau tot ceea ce era tipărit cu litere de culoare argintie pe cartea de vizită, de altfel goală. Decizii, decizii.

Am simțit că mușchii din partea inferioară a spatelui începeau să aibă crampe când am ieșit afară în parcare. Decizie luata. Am sărit în mașină și m-am îndepărtat.

Am oprit în fața adresei puțin mai târziu și am ieșit pe stradă. Clădirea era simplă și obișnuită, cu ferestre întunecate. Deasupra ușii era atârnat un semn discret, care scria pur și simplu „Vip Zone”, iar pe o placă mică pe ușă scria „Sunați pentru a intra”. Îmi amintesc că am crezut că trebuie să fiu nebun, să mă duc la masaj fără programare.

Am sunat la sonerie și am stat neliniștit, puțin nervos poate. Un difuzor de pe tocul ușii a trosnit la viață.

– Da, te pot ajuta? se auzi vocea încrezătoare și profesionistă a unei tinere.

I-am explicat că am fost trimis din studioul meu obișnuit și că Iulia mă trimisese. Tonul ei s-a înmuiat când m-a invitat să intru imediat. Ușa a bâzâit și am intrat.

Camera era întunecată, cu doar o lampă mică aprinsă lângă o bancă de așteptare și câteva luminițe care iluminau tejgheaua și casa de marcat. Am aruncat o privire pe coridorul care ducea în întuneric complet de lângă tejghea, în timp ce uleiurile mirositoare îmbietoare umpleau aerul cald, completând atmosfera calmă și reconfortantă.

M-am dus să iau loc, dar m-am îndreptat imediat la zgomotul unei uși care se deschidea. Lumina s-a revărsat din deschiderea din hol.

Silueta zveltă, dar plină de forme a unei femei a pășit cu pași intenționați spre mine, cu părul întunecat și ondulat căzând peste umeri, acoperindu-i parțial fața. Degetele subțiri și bronzate au prins câțiva nasturi ratați de la bluza ei scurtă, în timp ce învelișul aproape transparent din jurul taliei ei cădea ușor peste șoldurile ei bine formate.

– Bună. Nu cred că te-am mai văzut pe aici. Eu sunt Renatta.

Ea și-a oferit mâna pe care am luat-o cu bucurie. Am putut simți o furnicătură la baza coloanei vertebrale în timp ce ea mă ținea de mână și își arunca părul în lateral, dezvăluind trăsăturile ei superbe măslinii în strălucirea luminițelor.

– Ești aici pentru o sesiune de masaj de o oră, da? întrebă ea cu un zâmbet timid, care lăsa mult prea mult imaginației.

– Uh, da, am rostit, simțindu-mă ușor cu garda jos. Am nevoie de fapt niște masaj de țesut profund.

– Desigur, spuse ea, întrerupând contactul vizual și trecând în spatele tejghelei. Te rog să semnezi aici. Poți plăti când sesiunea este încheiată.

Apoi, fără ezitare, s-a întors și s-a retras pe hol.

–  Ia loc pentru o clipă sau două, o să vin imediat, spuse ea peste umăr.

Am rămas nemișcat pentru o secundă privindu-i fundul ferm dispărând din nou în cameră. Montaj ciudat, dar cine eram eu să mă comentez?

M-am așezat, am luat o revistă de pe măsuța laterală și am început să o răsfoiesc, ridicând ocazional privirea pentru a căuta vreun semn al gazdei mele. Am observat că revista era în mare parte plină de reclame pentru afaceri pentru adulți, dansuri și masaj din zonă.

În timp ce continuam să mă uit, am observat o fotografie seducatoare a unei femei blonde uimitoare de vârstă mijlocie, cu cuvintele „Terapeut de masaj” într-o fontă argintie familiară imprimată deasupra. Ea stătea aplecată în față, ținându-și sânii amplu și uitându-se la camera.

Legenda de dedesubt spunea: „Sunt aici pentru a-ți îndeplini cele mai îndrăznețe vise”. Mi-a picat fisa în cele din urmă. Iulia chiar a vrut să spună „tratamente speciale”.

După puţin timp, Renatta a ieşit în prag şi mi-a făcut semn. Am încercat să-mi mențin privirea la nivelul ochilor în timp ce ea m-a condus înăuntru, dar nu m-am putut abține să nu observ plinătatea sânilor ei încordându-se prin bluză. Cu siguranță nu era femeia din fotografie, dar era la fel de primitoare.

Camera era slab luminată de lumânări care înconjurau masa de masaj din centru. Aroma densă și caldă a uleiurilor mi-a umplut simțurile în timp ce în fundal se auzea o muzică liniștitoare. Am simțit că ritmul cardiac mi se accelerează ușor – acesta nu era setul clinic pe care îl folosea terapeutul meu obișnuit. Niciodată nu fusese atât de atrăgător.

– Poți să-ți pui hainele pe scaunul din colț. Pune-te comod pe masă. Există un prosop pentru a te acoperi dacă vrei unul. Mă întorc într-un minut.

Anticiparea începea să crească. Cu o oră în urmă, făcusem duș și tânjisem să fiu atins, iar acum realitatea că s-ar putea să obțin mai mult decât mă așteptam mă lovea în toate locurile potrivite.

Renatta închise ușa și se îndepărtă, pașii ei blânzi auzindu-se pe ușor pe gresia de pe jos. M-am dezbrăcat repede și m-am întins puțin, simțind nodul încordat în umeri și spate. De asemenea, începeam să simt un alt tip de tensiune mai jos.

Autocontrolul nu era de obicei o problemă, dar deoarece această situație nu mi se părea deloc obișnuită, m-am întins cu fața în jos pe masă și mi-am pus unul dintre prosoapele calde ale lui Mel peste fese. Am putut simți o senzație de pulsație curgându-mi în jurul vintrelor și prin lungimea penisului meu când îmi imaginam atingerea ei.

O auzeam slab vorbind la telefon pe tonuri mormăite, iar când am auzit-o spunând la revedere și închizând, am inspirat adânc și mi-am lăsat corpul să se relaxeze complet, în ciuda excitației mele tot mai mari.

Renatta s-a întors în cameră.

– Toate confortabile, destul de calde? a întrebat ea în timp ce a luat o sticlă de ulei și a început să-și pompeze puțin în mâini.

 – Da, bine, mulțumesc, am rostit. Nu se putea mai bine.

Ea a chicotit și și-a frământat mâinile, încălzind uleiul.

– Pune-ți capul în zona de odihnă pentru față și relaxează-te. Lasă restul în seama mea, a murmurat ea, în timp ce se apropie de mine și începea să-mi maseze gâtul și umerii.

Și-a lucrat cu mâinile ferm peste vârful umerilor mei și pe lungimea coloanei mele, ameliorându-mi mușchii încordați aproape instantaneu. Am gemut ușor în timp ce ea a lucrat cu nodurile din jurul gâtului meu înainte de a se deplasa mai departe în josul spatelui meu, oprindu-se chiar înainte de fundul meu.

Atingerea ei era fascinantă, atât de mult încât am putut simți corpul meu topindu-se pe masă, în timp ce ea începea să lucreze cu degetul în sus și în jos pe corpul meu. Îi simțeam șoldurile împingându-se de marginea mesei, aproape atingându-mă în timp ce continua să lucreze cu mâinile. A început să-și miște palmele încet peste fesele mele, frământându-le într-un mod foarte senzual.

– Hmm, cu siguranță ești ferm în toate locurile potrivite. Te antrenezi mult?

– Când am timp, am răspuns, luptându-mă să mă concentrez, în timp ce ea își canaliza energia senzuală în corpul meu.

– Îmi face munca mult mai ușoară când forma este fermă și mușchii ies în evidență singuri, a continuat ea. Este greu… știi, să freci uleiurile în carnea goală fără a simți, ei bine… puțină încântare.

– Cred că știu ce vrei să spui, m-am bâlbâit, simțind că testiculele pulsează și penisul începe să se întărească.

Renatta a început să-mi despartă ușor, dar intenționat, picioarele și am putut simți aerul rece pe testicule în timp ce prosopul aluneca de pe mine. Ea a continuat să-și croiască drum peste fesele mele și în josul picioarelor mele înainte de a-și mișca ferm mâinile în sus pe interiorul coapselor mele.

Până acum simțeam că mi se întărește penisul sub mine și se încordează de abdomen. Atingerea Renattei mă zăpacea și știam, spre jena mea, că era doar o chestiune de timp până când ea îmi va descopei erecția palpitantă.

Am simțit-o cum stropește mai mult ulei în fundul meu înainte de a se îndrepta spre crăpătura dintre fesele mele, făcând o mică pauză în timp ce mi-a masat gaura. Ea a luat trei degete împreună și a frecat deschiderea pentru doar o secundă, făcându-mi șoldurile să tresară involuntar.

– Totul in regula? mișcă ea, mișcându-și degetele mai departe și masându-mi ușor testiculele.

– Uh huh, a fost tot ce am reușit în timp ce încercam să-mi acopăr surpriza.

Mi-am putut simți lungimea tare împingându-mi abdomenul mai intens în timp ce mâinile ei alunecau din nou în jos printre fesele mele, doar că de data aceasta cu un deget ea s-a oprit și a apăsat ferm pe deschidere înainte de a aluneca în jos.

Nu a petrecut mai mult de un minut sau două masându-mi picioarele înainte de a urca înapoi pentru a-mi strânge și tachina ușor testiculele, apoi și-a ridicat mâinile uleioase complet de pe corp.

Crezând că a terminat, mi-am ridicat capul de pe masă și am întrebat-o dacă vrea să mă întorc.

– Nu încă, te voi anunța când, a spus ea, împingându-mi capul înapoi și revenind imediat pe fesele mele. Mâinile ei se simțeau puțin mai persistente de data aceasta.

A întins din nou mâna după ulei și și-a pus mâinile între picioarele mele folosind și mai multă forță de data aceasta. Chiar începeam să intru în atmosferă. Renatta a gemut puțin în timp ce a continuat să frece înainte de a-și lua unul dintre degete și de a-l sprijini pe fundul meu.

– Pot să continui? ea a șoptit.

– Da, fii blândă…

Și-a pus puțin ulei pe deget și încet a început să îl strecoare în fund. Se simțea strâns și dureros pe măsură ce ea a împins treptat mai adânc.

– Încearcă doar să te relaxezi, pot spune că ești nou în asta. Nu uita să respiri.

Cu asta simțeam deja că încep să mă relaxez și a început să mă simt mai bine. Și-a strecurat încet degetul înăuntru și în afară, apoi cu cealaltă mână m-a încurajat să-mi ridic ușor șoldurile înainte de a ajunge dedesubt și de a-și înfășura degetele subțiri în jurul penisului meu acum extrem de dur.

Am scos un oftat adânc în timp ce ea a început să mângâie încet în sus și în jos simțind duritatea netedă a penisului meu. Cu o ultimă lovitură a degetelor ei se retrase.

– Acum este timpul să te întorci, a spus ea, ceea ce am făcut cu nerăbdare.

Desigur, penisul meu era complet erect, stând drept în aer când m-am întins pe spate și pulsand cu fiecare bătaie a inimii.

Spre surprinderea și încântarea mea, am văzut că deja se dezbrăcase complet în timp ce îmi masa corpul. Gura mi s-a căscat când am văzut sânii ei mari și plini. Ampli, dar perspicace, practic stăteau drept din corpul ei. La început am crezut că are implanturi – cu siguranță natura nu a fost niciodată bună.

– Complet naturali, a zâmbit ea de parcă mi-ar fi citit gândurile. I-am crescut chiar eu.

S-a aplecat din nou înainte între picioarele mele și mi-a prins ușor penisul înainte de a-i învălui capul cu buzele ei. Ea s-a urcat seducător pe masă, ghemuindu-se între genunchii mei înainte de a-și aluneca limba de la testiculele mele la vârf și a coborât din nou.

Doamne, m-am gândit, fata asta știe exact ce face! Și-a strecurat capul înapoi în gură, lăsându-l să alunece până la bază. Am gâfâit tare în extaz, minunându-mă de cât de fierbinte se simțea gura ei în jurul penisului meu și cât de adânc mă lua atât de repede.

Ea s-a tras înapoi, eliberând membrul meu care pulsa de pe buze și și-a alunecat corpul uns peste al meu, trăgându-și sânii pe fața mea, până când a fost călare pe pieptul meu și a început să-mi maseze gâtul și fața.

Pielea Renattei mirosea atât de dulce și părea atât de tentantă, încât nu m-am putut abține să nu-mi trec degetele pe spatele coapselor ei în timp ce își făcea magia. Pielea ei era rece la atingere și chiar mai moale decât mi-am imaginat. Mi-am ridicat privirea și am văzut că zâmbetul ei timid revenise în timp ce îmi ținea privirea.

– Se simte bine, a gemut ea, înainte de a închide ochii și a-și arunca părul pe spate.

Ea a început să-și miște corpul mai mult până când abdomenul ei ferm și tonifiat mi-a atins buzele. Și-a alunecat șoldurile mai în jos pe corpul meu, permițându-i limbii mele să urce pe abdomenul ei și între sânii ei. Simțind că trupul ei începe să reacționeze, respirația ei se accelerează, mi-am înfășurat brațele în jurul ei, trăgându-i corpul mai aproape de al meu până când sânii ei mari și fermi aproape că m-au înăbușit.

Mi-am trecut vârful limbii peste sfarcul ei stâng, prinzându-l între buze și învârtindu-l, sugând ușor. În tot acest timp i-am simțit mâinile coborând și masându-mi abdomenul.

Am continuat să tachinez și să mușc blând sfarcul Renattei în timp ce mă întindeam pentru a-i mângâia și masa sânul drept. Ea a început să geamă încet și s-a întins și mai mult în jos, trecându-și mâinile de-a lungul ambelor părți ale penisului și testiculelor mele continuu. Blocându-și degetele împreună, ea a început să-mi pompeze ferm penisul.

Cuprinzând ambii sâni, mi-am învârtit limba în jurul fiecărui mamelon pe rând și i-am mângâiat și tachinat partea inferioară a sânilor ei superbi, strângându-i și masând profund.

Cu ochii închiși, simțeam inima bătându-mi din ce în ce mai tare în piept. Simțind entuziasmul meu crescând, Renatta a început să încetinească.

– Ai un penis superb, rosti ea. Dar trebuie să faci ceva pentru mine înainte să mergem mai departe…

Cu acestea, m-a împins în jos, și-a întins picioarele subțiri și tonifiate și și-a ridicat șoldurile peste capul meu.

– O, Doamne, m-am auzit spunând în timp ce priveam păsărica ei frumos epilată la doar câțiva centimetri de fața mea. Ea lăsase o bandă drăguță de aterizare extinzându-se chiar deasupra clitorisului, părul pubian scurt strălucind de la ulei.

Mirosea atât de dulce și sexy, nu mi-a lăsat de ales decât să-mi trec rapid limba peste clitorisul ei. Ea a gâfâit când mi-am îndoit buzele, luându-i clitorisul în gură și sugând ușor, tot timpul explorând cu vârful limbii. Atât de fierbinte.

Eliberându-i clitorisul, mi-am șerpuit încet limba în sus și în jos peste buzele ei, gustând sucurile ei care mi se prelingeau deja în gură. Am întins mâna și am început să-i masez clitorisul cu degetul mare într-o mișcare circulară lină, în timp ce mi-am alunecat limba înapoi între buzele ei și în păsărică.

– Oh, da, așa, iubitule, a murmurat Renatta și a început să se miște în sus și în jos în ritm, în timp ce limba mea se scufunda mai adânc.

Nu a durat mult până când practic mi-a cocoșat fața, s-a rotit și a împins șoldurile de gura mea, lăsându-mă din ce în ce mai fără suflare. Gustul, mirosul, pasiunea și energia ei mă înnebuneau.

Penisul meu a pulsat ca niciodată înainte și avea nevoie disperată de atenția ei. Ea a început să își miște mîinile în sus și în jos într-un ritm scurt și ascuțit.

Am întins mâna și am început să-i strâng din nou sânii și să-i frec sfarcurile dure între degete, făcând-o să mai geamă încă o dată. Am încercat să împing în sus, dar ea și-a strâns mâna, păstrând ritmul așa cum și-a dorit ea.

Cu acestea, s-a ridicat, și-a aruncat capul pe spate și a coborât mâna complet pe penisul meu. Strângându-i sânii, am început să mă trântesc în palmele ei cu mișcări lungi și adânci, în timp ce ea imita mișcarea, strângându-mi penisul.

Ea s-a aplecat brusc înainte, luându-mi capul în mâinile ei și și-a plantat buzele pe ale mele, strecurându-și limba în gura mea și sărutându-mă adânc. M-am întins pe spate să-i strâng și să-i masez fundul în timp ce am început să împingem mai tare și mai repede împreună. 

Palma ei mi-a prins puternic penisul, trimițând un val de plăcere prin lungimea corpului meu. Nu m-am mai putut abține.

Ținând-o strâns, am eliberat jeturi fierbinți de spermă cremoasă. Fierbinți, gâfâind și încă ținându-ne strâns unul pe celălalt, ne-am luat câteva momente pentru a ne reveni din sesiunea noastră aproape frenetică. Renatta și-a tras mâna în cele din urmă și mi-a lăsat penisul să alunece.

Mi-am lăsat capul să se odihnească pe masă și mi-am închis ochii de fericire în timp ce respirația mea a început să se calmeze.

– Te las să te cureți și să te liniștești, a spus ea, luându-și hainele împrăștiate și îndreptându-se spre ușă.