Masaj EROTIC VIP-ZONE

Masaj Erotic București Vip-zone.ro

 Masaj EROTIC. Rick nu făcuse niciodată un masaj înainte și nu avea curaj să caute să-și facă unul singur. Dar prietenul lui Ray ia dat scuza.

– Ar trebui să încerci pe Dawn. Masaj EROTIC E licențiată, sa antrenat, este foarte bună, te vei simți grozav, a spus Ray, în timp ce cei doi ieșeau de la o repetiție lungă.

Ideea a continuat să-l macine pe Rick, zi și noapte. Masaj EROTIC -a trezit fantezând din ce în ce mai mult că o femeie îi masează corpul. Avea foarte puțin păr pe corp și-a imaginat că mâinile maseusei eliberează senzual uleiul în pielea netedă.

 Masaj EROTIC. Dar apoi s-ar prinde singur. Simțea că, dacă avea de gând să facă un masaj, ar trebui să fie un masaj adevărat, din motivele corecte, nu o speranță voalată de a da vreo femeie care oricum probabil nu ar avea cel mai mic interes pentru el. Masaj EROTIC La urma urmei, Masaj EROTIC. această maseuza era autorizată, experimentată și probabil că trebuia să se ocupe de mulți pacienți în fiecare zi. De ce ar fi corpul lui diferit de al celorlalți?

Masaj EROTIC

 Masaj EROTIC. Însă mintea lui se îndreptă spre penisul lui mare, spre femeile care îi spuneau că sunt surprinse de câte de dulce are, spre imagini cu el însuși în oglindă, flexibil, tânăr, coordonat. El și-a imaginat-o pe maseuza ca fiind tânără, blondă, inteligentă, senzuală. Apoi se prinde din nou, temându-se brusc că se va întinde pe masa de masaj cu o erecție. A jurat să-și țină mintea departe de sex dacă va face vreodată masajul.

În cele din urmă, Rick a decis că, dacă voi promite să fie felul de profesionist în ceea ce va găsi în căutarea unui masaj, așa cum se așteaptă ca maseuza să facă unul, va continua și o va suna.

Odată ce a făcut apel, i sa părut prea ușor. Avea o programare.

În ziua întâlnirii, sa dus cu mașina la adresa maseuzei și nu și-a putut stăpâni bucuria de a face ceva ce și-a dorit mult să facă. Și-a imaginat că toți acei șoferi și pietoni care l-au văzut în mașina lui ar vrea să facă schimb cu el dacă ar ști doar unde se duce.

În timp ce se îndreptă spre ușă și sună la sonerie, sa prins din nou, și-a șters rânjetul pe față, a jurat că va aprecia masajul într-un mod matur și-a promis că vă va ține mintea departe de sex. . Avea să fie o experiență sănătoasă.

Dawn a răspuns la ușă și la primit înăuntru. Pieptul i sa umflat când și-a dat seama că era blondă, oarecum mică, cu o siluetă drăguță, purta pantaloni scurți și un tricou. Era prietenoasă și relaxată și la așezat să-l întrebe dacă are anumite zone speciale pe care ar trebui să se concentreze. El a explicat că acesta era primul său masaj și că voia doar o frecvență bună pentru a face lucrurile să circule.

Ea a zâmbit și la condus la masă, ia spus să-și scoată hainele și să intre sub cearșaf; ea se va întoarce când el va fi gata.

– Hm… ar trebui să-mi scot toate hainele? el a intrebat.

– Sigur, doar să te simți confortabil. Îmi este mai ușor să lucrez dacă le scoți pe toate, a spus ea în timp ce ieșea din cameră.

Rick și-a dat seama că acesta era apartamentul ei și se simțea cald și familiar. Masa de masaj profesională avea o pernă și un cearșaf și, în timp ce se așeza pe masă, nu-i venea să creadă că era gol sub un cear așteptând ca o femeie frumoasă să intre în camere și să-l atingă peste tot.

Nu, nu avea de gând să meargă acolo. Fii serios, spuse. Dar dacă avea o erecție? Ar trebui să-și tragă respirația și să se relaxeze. Dar dacă? Bine, să spună el, trebuie să fie obișnuită. El s-ar fi scuzat și ar fi clarificat că nu sunt intenții perverse.

– Ești gata? întrebă Dawn blând din afara camerei.

– Uh, da, sunt, a spus Rick și și-a dat seama că transpira ușor din cauza anticipării. A încercat să se relaxeze și să se comporte ca și cum ar primi masajul în fiecare săptămână. Încercă să se simtă destul de normal când Dawn a intrat în cameră undeva în spatele lui și sa apropiat de capul lui.

Ea ia ridicat capul ușor, la legănat și ia masat fața, ceea ce a îndepărtat unele dintre grijile lui. Sa lăsat să se relexeze și a simțit că poate gestiona această situație în mod responsabil și să se bucure de ea.

Masaj EROTIC

 Masaj EROTIC. Dawn și-a uns mâinile și sa dus la celălalt capăt al mesei să lucreze și la picioarele lui, iar Rick a simțit furnicături de entuziasm, pe care le-a îndepărtat. Dar, în timp ce ea mi-o ridică coapsele, a trebuit să-și capulze într-o parte și să se concentreze pe respirație pentru a-și îndepărta arcuirea penisului.

Dawn sa mutat lângă el pentru ai lucra mâna și brațul și am făcut-o lui Rick un cadou neașteptat. În momentul în care ia masa antebrațele, Rick a primit o erecție. De data asta nu a putut să-l țină jos. De fiecare dată când ea pătrundea în antebrațele lui, penisul lui se ridică mai puternic. Nu avusese niciodată idee că antebrațele lui erau o zonă erogenă.

 Masaj EROTIC . În cele din urmă, și-a făcut curaj să spună: 

– Sunt sigur că ai văzut atât de multe. Îmi pare rău, dar nu pot să-mi ajut erecția. Nu știam că brațele mele sunt atât de sensibile”.

Dawn a mormăit câteva cuvinte de liniștire, și-a alunecat în sus brațul și la tras pe corp, evitând cu puțin cortul care îi acoperea penisul. De parcă ar fi încercat să nu iasă în evidență, penisul lui era curbat într-un arc dur până la buric.

Ea sa mutat din nou în spatele capului lui, iar el a auzit-o scurgând mai mult ulei pe mâini.

Ea și-a așezat mâinile pe umerii lui și la frecat, mai întâi cercuri mici, Masaj EROTIC apoi cercuri din ce în ce mai mari, coborând pe pieptul lui și în sus pe laterale, mai întâi în jos pe pectorali, peste sfarcurile și în sus pe coastele lui, apoi în jos spre buric și în sus pe părți. De fiecare dată, ea mângâia puțin mai departe spre penisul lui înțepenit, care se clătina sub cearșaf.

Mintea lui Rick sa tras atât de tare de el, a trebuit să-i dea drumul. Masaj EROTIC. La urma urmei, de unde putea ea să știe la ce se gândea el? La fel de bine se poate bucura de gândurile sale. Oricum nu putea ascunde erecția.

Acum se vedea, în mintea lui, întinzându-se peste cap, în timp ce Dawn înainta. Masaj EROTIC în București El sa văzut prinzând-o de fund prin pantaloni  Masaj EROTIC. scurți și trăgând-o pe masă deasupra lui. Îi strângea fundul cu el cu capul între picioarele ei, în poziţia 69.

Dar de fapt nu făcea nimic de genul acesta. Era bun la promisiunile lui. Totuși, brațele lui erau încordate și păreau gata să se ridice, în timp să-și imagineze întinzându-se în jurul ei așa tragă în jos și să-i simtă fundul pervers în spatele lui.

Dawn îi frecă sfârcurile și întindea mâna pe burtă spre erecție și trăgea înapoi în sus, când dintr-o dată sa întâmplat cel mai ciudat lucru. Rick căscă.

Și în timp ce căsca, cu ochii închiși, a simțit deodată gustul și asprimea pânzei uscate în gură. Pânza unui tricou. Un tricou cu cu un sân în el. Dawn vă văzuse gura larg deschisă și îi pusese sânul chiar în gura lui.

Realitatea divizată.

Mintea lui Rick știa exact ce avea să se întâmple acum: brațele lui aveau să se elibereze din capcană și să-i îmbrățișeze partea inferioară a spatelui, apoi să alunece în față pentru ai ridica tricoul și a lăsa pielea sânului ei să intre în gura lui. . udă. El i-ar suge mamelonul tare, iar ea și-a alunecat mâinile calde sub cearceaful care îi acoperia penisul dur arcuit. A ajuns atât de disperat la ea. Ea lăsa mâinile unse să alunece pe burta lui sub penis și să-l apuce de la bază.

Între timp, el avea să-i cuprindă ambii sâni și să-i aduc sfarcurile împreună, astfel încât să le poată pune deodată și să le sugă și să le ronțăie. Și ea avea să geamă și să se oprească pentru o clipă în timp ce îi mângâia penisul de la bază până la vârf.

În mod frenetic, mâinile lui i-ar desface nasturele și fermoarul pantalonilor scurți, iar ea s-ar desprinde de penisul lui pentru a ajuta să o scoată din pantaloni scurți. Apoi o trăgea de fund peste el însuși în timp ce-și aluneca limba de la buric până la păsărică ei udă, unde este îngropa gura.

El va cădea într-o altă lume, când îi simțea gura închizându-și penisul și o ducea, până la rădăcină, în timp ce-i strângea păsărică suculentă, alunecând de la clitoris prin fanta ei până la fundul ei și înapoi când ronțăia. drumul înapoi la clitorisul ei. Își apăsa buzele în jurul clitorisului și îi sugea micul clitoris în gura și îl bătea ușor și furios cu limba, în toate direcțiile.

El i-ar frământa fundul, iar ea îi va suge penicul, ținându-l de testicule, și apoi, pentru că era antrenată și cunoștea atât de bine corpurile, va strecura degetul uleiat în fundul lui și până la prostata lui și.. .

Dar gustul șocant al cârpei uscate în gură și hotărârea lui de a fi profesionist, Masaj EROTIC.  l-au făcut să-și nege singur că ar fi avut un san în gura . Și o realitate dură a izbucnit în visele lui.

Și-a dat înapoi gura de la tricou și nu a fost ușor, pentru că Dawn Masaj EROTIC . crezuse cu adevărat că gura lui ajungea la sânul ei, așa că ea se lăsase să-l bage chiar în gaura aceea căscată, crezând că el moare de poftă Cu erecția lui legănându-se spre ea și implorând ajutor, profesionalismul ei se sparse. Dar tipul ăsta nici măcar nu cerea nimic! A împins-o peste margine, dar doar pentru o clipă.

A reușit să-și scoată sânul din gura și chiar sa prefăcut orbește că nu sa întâmplat nimic, că fusese o mică ciocnire nevinovată.

Dawn a terminat masajul și sa scuzat pentru ca Rick să se poată ridica și să se îmbrace. Masaj EROTIC în București Sa îndreptat direct în dormitorul ei pentru a se schimba în chiloți uscați și pantaloni scurți curați.

Pentru ai mulțumi, Rick a îmbrățișat-o lung și a programat o altă întâlnire. De date aceasta, ea a fost cea care se îngrijește și-a jurat că va rămâne pe partea profesionistă.