Masaj erotic pentru cuplu

Masaj relaxare la vip-zone. ro

 Masaj erotic pentru cuplu

E după-amiaza primei noastre zile pe insulă și e timpul pentru o activitate specială pe care am programat-o cu luni în urmă. Știu că îți place să faci masaje, așa că am planificat un masaj pentru cupluri, unde terapeuții vin la vila noastră și fac masaje pe terasa privată. Ți-am spus despre asta în tipul zborului, așa că am știut că vei fi entuziasmat.

Chiar la timp s-a auzit o bătaie în uşă. Deschizând-o, am găsit două tinere drăguțe cu genți asortate și mese de masaj pliante și zâmbete strălucitoare. Una s-a prezentat drept Brigitte, iar cealaltă ca Ana. Accentele lor erau europene și, din moment ce jumătate din această insulă este olandeză, mi-am dat seama (în mod corect) că sunt din Țările de Jos. Le-am arătat prin casă până la malul vilei și pe puntea piscinei unde aveau loc să-și așeze lucrurile.

Era o priveliște frumoasă asupra apei, iar soarele era chiar în spatele palmierilor denși, deci nu prea cald. Am descoperit deja că amplasarea casei, a terasei și a peisajului a creat un cadru privat, în care bronzarea totală era codul vestimentar în acea dimineață.

Brigitte ne-a sugerat să intrăm înăuntru și să bem câte 2 pahare mari cu apă fiecare, în timp ce își termină pregătirile. Ea a întrebat dacă ne simțim confortabil cu masajul nud. Imediat ai spus că nu e nicio problemă. Eram puțin îngrijorat că să fiu complet gol cu 3 femei drăguțe ar fi prea mult pentru mine ca să mă relaxez complet, dar din moment ce acesta era răsfățul tău, am fost de acord.

Ea ne-a întins două prosoape mari și moi și am intrat și ne-am hidratat conform instrucțiunilor și ne-am dezbrăcat și ne-am înfășurat în prosoape. Nu a durat prea mult de când purtam doar costume de baie care anticipau sosirea lor. În pregătirea călătoriei, am încercat să ne bronzăm peste tot, ocazional pe terasa din spate și câteva excursii la salonul de bronzat. A dat roade. Am ales această vilă din cauza intimității oferite de terasa de la piscină și am folosit-o dimineața pentru a ne bucura de soare. Am zâmbit uitându-mă la lipsa bronzului în timp ce te-ai strecurat din bikini și ți-ai înfășurat prosopul pe piept. Propriul meu costum a căzut pe podea câteva clipe mai târziu.

Revenind afară, Brigette a făcut semn către cele două mese așezate una lângă alta și ne-a instruit să stăm întinși cu fața în jos în timp ce ele intrau să se spele și să se pregătească. Am apreciat igiena dar m-am întrebat ce alte pregătiri au de făcut. De îndată ce au închis ușa, mi-ai întins prosopul și m-ai luat de mână în timp ce te ajutam să te cațări și să te întinzi, împăturindu-ți prosopul într-o husă subțire peste fundul tău rumenit. Ți-am urmat exemplul, deși prosopul meu nu era la fel de bine împăturit. Întinzându-mă pe față, mi-am băgat penisul în jos.

Zâmbeam, cu fețele îndreptate unul spre celălalt, anticipând masajul care urma. Auzind ușa glisantă de pe puntea piscinei deschizându-se, te-ai uitat cu ochii mari de surpriză. Te-am auzit spunând cu voce tare 

– Oh! M-am întors să mă uit în acea direcție și le-am văzut pe ambele femei care vin goale. 

Brigette se opri. 

– Îmi pare rău, când ați programat acest masaj online ați indicat că ar fi nud. Serviciul nostru de masaj nud se face și cu noi dezbrăcate. Este aceasta o problemă? Ne putem îmbrăca dacă doriți.

Ai răspuns repede. 

– Oh, nu, nu este deloc o problemă. A programat acest masaj și a omis acel detaliu. Dar suntem în regulă. 

Sincer să fiu, am fost la fel de surprins ca tine. Când am completat formularul online, am bifat căsuța „nud” crezând că noi vom fi masați nud, dar acoperiți, așa cum făcusem înainte. Așa că acum eram întins aici gol sub un prosop pliat, cu tine la fel de nud și având 2 tinere goale care se pregătesc să înceapă să-mi alunece ulei cald pe tot corpul cu mâinile lor calde.

Nu intru în detalii despre cum arătau. Voi spune doar că mediul de lucru a fost cel mai plăcut și amândoi au fost binecuvântate de genetică. Era evident că amândouă au petrecut mult timp la soare goale. Nu se vedea nicio linie de bronzare și m-am uitat!

Ana s-a mutat pe marginea mesei mele și s-a prezentat din nou în fața mea. Vocea ei blândă era angelică și părea aproape o șoaptă în timp ce îmi spunea că așteaptă cu nerăbdare să mă ajute să am cea mai bună experiență de masaj pe care mi-o poate oferi. Mâna ei stângă a ajuns la umărul meu și atingerea ușoară a fost atât de blândă și liniștitoare. M-am uitat spre masa ta și am văzut-o pe Brigette făcând același lucru pentru tine. Luând în serios sfatul ei, mi-am întors capul înapoi spre gaura din masă, ca să nu-mi pun prea multă presiune pe gât și m-am așezat pentru masaj. Ana a întrebat dacă sunt de acord cu țesutul profund.

Amândoi mergeam la sală în lunile premergătoare acestei excursii pentru a încerca să facem tot ce puteam pentru a tonifica puțin lucrurile. Eram gata ca Ana să-și facă magia pe umerii și spatele meu. Nu sunt sigură dacă mâinile ei mici ar putea ajunge la mușchii care aveau cea mai mare nevoie, am fost plăcut surprins de puterea strângerii ei, în timp ce mâinile ei calde și lungi își făceau drum peste partea superioară a spatelui meu. Uleiul parfumat pe care îl folosea avea note de citrice și eucalipt, adăugându-se la aromele încântătoare ale acestor tropice de care ne bucuram în această felie de paradis.

Dacă ai făcut vreodată un masaj știi că există un punct în care intri în „zona” de relaxare. Mintea mea a plutit într-un loc de liniște și chiar și cu ochii închiși am simțit că experimentez toate simțurile de a fi în acest loc cald, cu miros de apă sărată și nisip, sunete blânde ale apei care ajungea pe plaja de nisip din apropiere, foșnet blând al frunzelor de palmier deasupra capului și mângâierea blândă a mâinilor pe pielea goală. O întoarcere rapidă a capului și m-am uitat și te văd privind înapoi la mine. O sclipire în ochi a indicat că ai împărtășit aceeași relaxare ca și mine. A fost și mai erotic să mă uitat la frumoasa maseuză dezbrăcată lucrând pe spatele tău, aproape oglindind ceea ce mi se întâmplă.

Brigette a mers pe spatele tău cu mâinile mișcându-se pe curba superioară a fundului tău fin. S-a aplecat spre urechea ta pentru a șopti ceva și am auzit răspunsul tău liniștit „da”. Cu asta, o mână a ei și-a menținut contactul cu pielea ta, în timp ce cealaltă a împins ușor cearceaful care te acoperea în lateral, astfel încât a căzut pe puntea piscinei de sub masă. Acum erai complet goală. Partea sânului tău, doar puțin mai puțin bronzată decât restul corpului tău, era clar vizibilă și am văzut cum mâinile ei se mișcau una lângă alta, ea mângâia pielea de pe șold de-a lungul pieptului tău. Ea nu s-a oprit când a ajuns la nivelul sânilor tăi care au strălucit în curând de la uleiul de masaj. Aveai ochii închiși, dar aveai un zâmbet pe buze.

Am simțit curând mângâierea soarelui pe pielea goală, în timp ce cearșaful de pe fundul meu a făcut o cădere similară la pământ, lăsându-mă complet expus la aer și soare și mâna caldă a terapeutei mele de masaj goală. Scena erotică nu a fost pierdută pentru mine. Mintea mea a generat clar o imagine a ceea ce se întâmpla… patru oameni goi afară în aer cald, mâinile pe pielea goală, mâinile atingând pielea sensibilă.

Nu în mod neașteptat, a fost o mișcare în vintre. Căldura s-a extins în zona dintre picioarele mele și am putut simți rezultatul creșterii fluxului de sânge pe măsură ce penisul a început să se umfle. Când m-am urcat pe masă, m-am asigurat că o îndrept în jos, mai degrabă decât să se întindă deasupra ei. Acum începea să răspundă și simțeam că crește puțin. Picioarele mele fuseseră ușor depărtate sub cearșaf și mă întrebam că Ana ar putea vedea ce se întâmplă acolo jos, în timp ce mâinile ei se mișcau pe pielea fesierilor mei.

Ea a petrecut mult timp lucrând la mușchii fundului meu. M-am simțit grozav, dar nu a făcut nimic pentru a ameliora tensiunea din penisul meu. Mâinile ei s-au mișcat în jos pe spatele coapselor mele pentru a-mi lucra ischiotibialii. Acum se deplasase pe masă, astfel încât mâinile ei să fie de fiecare parte a piciorului meu drept, mișcându-se în sus și în jos. Nu era rău pentru mine că penisul meu trebuie să fi fost clar evident și apoi am simțit părțile laterale ale mâinilor ei contactând pielea penisului meu în timp ce alunecau în sus și în jos. Da, senzația a fost uimitoare.

M-am uitat să văd dacă te uiți. Da, ochii tăi erau larg deschiși, urmărind scena acestei tinere, sânii care săreau odată cu mișcarea în timp ce mâinile ei îmi înconjurau coapsa. Te-am văzut lingându-ți buzele.

Propria ta terapeută era în același punct al masajului. Sânii ei mici nu aveau aceeași mișcare, dar erau uzi de transpirație în soarele tropical fierbinte. Ea își mișca în mod similar mâinile în sus și în jos pe coapsa ta și mi-am dat seama că mișcarea în sus mergea până la rotunjimea fundului tău. Mâna ei trebuia să alunece între fesele tăi. Gura ta s-a deschis și părea că respirația ta devine rapidă și intensă.

Judecând după ceea ce am putut vedea despre poziția mâinilor lui Brigette, ea trebuia să alunece peste buzele tale păsăricii și fund. Părea de parcă îți desfaci picioarele mai tare.

Privind această acțiune asupra ta și simțind mâinile Anei asupra mea a produs răspunsul fiziologic așteptat. Eram acum complet dur. Incomod, dat fiind că erecția mea era îndreptată în jos.

Acum s-a mutat în jos, astfel încât masajul ei să-mi lucreze picioarele inferioare. Acest lucru a fost foarte apreciat, în parte pentru că erau dureroase de la tot ciclismul pe care îl făcusem până în această călătorie și, de asemenea, cu speranța că erecția mea s-ar putea diminua. O privire în direcția ta a arătat că Brigette s-a mutat în mod similar la gambele tale. Presupun că au fost în paralel cu acțiunea, așa că ne-am întoarce în același timp.

Mâinile puternice ale Anei și-au făcut magia asupra picioarelor și tălpilor mele. Chiar dacă pot fi gâdilat, aceasta nu era o problemă, deoarece ea mi-a frământat cu încredere tălpile și degetele de la picioare. Încet, am simțit senzația atingerii ei părăsind pielea mea. Știam că s-a terminat masajul pe spate, 45 de minute grozave. Cu toate acestea, penisul meu era încă tare ca piatra. Probabil că știa ce fac sport, după ce tot dosul mâinilor ei a frecat în sus și în jos lungimea în timp ce ea a lucrat pe coapsele mele.

– Îți vrei prosopul înapoi? am auzit-o pe Brigette că te-a întrebat. 

– Nu, ai răspuns tu. Suntem bine fără ele. 

E ușor pentru tine să spui, m-am gândit. Nu ești cel cu un țesut masiv înconjurat de trei femei frumoase goale. Fața ta părea îmbujorată în timp ce te întorceai încet. Sânii tăi, liniile slabe de bronz vizibile, erau superbi în soarele după-amiezii și sfarcurile îți ieșeau proeminent.

M-am întors pe spate, încercând să fiu nonșalant, în timp ce erecția mea ieșea în evidență din ce în ce mai mult. Nu-mi amintesc ultima dată când a fost atât de tare. Am auzit un chicot mic de la tine când te-ai uitat la el pentru a-l vedea îndreptat drept în sus și plutind deasupra abdomenului meu inferior. Cred că în vârf era o picătură strălucitoare de lichid seminal.

În acest moment, cele două terapeute și-au schimbat locurile. Brigette lucra la mine în timp ce Ana s-a mutat la masa ta. Amândouă și-au început munca la piept și gât. Stăteau la cap și mâinile mângâiau gâtul și scalpul inferior și apoi părțile laterale ale gâtului până la ureche. Urechea este una dintre zonele mele erogene preferate. Acest lucru nu a făcut nimic pentru a calma umflătura mea în zona inghinală. Penisul meu era la fel de tare ca întotdeauna.

După ceva timp, a început să lucreze mai jos pe pieptul meu. Mâinile ei mi-au masat cercuri peste pectoralii și mi-au stimulat sfarcurile, acum aproape la fel de tari ca ale tale când te-ai întors. Mi-am întors puțin capul să văd cum te masa Ana. Ea era în același punct. Mâinile ei masau cercuri, dar de data aceasta în jurul sânilor tăi. Da, sfarcurile tale erau încă tari și rigide. Pentru că era puțin mai scundă decât Brigette, proprii ei sâni atârna deasupra feței tale. De fapt, părea că se frecau de tine. Am avut impresia că întorceai ușor capul pentru a-i simți pe obraji. Adăugarea acestei scene la starea mea psihică a însemnat că nu aveam cum să-mi scadă durerea.

În timp ce lucrarea la piept a durat ceva timp, următorul pas a fost masajul abdomenului. Mâinile Anei se mișcă înainte și înapoi pe burta ta plată, uleiul de pe mâinile ei făcând pielea să strălucească la soare. S-au înfășurat în jurul taliei tale și au fost apoi trase înapoi pe partea cealaltă a ta, una după alta. Brigette a făcut același lucru cu mine. Când s-a apropiat de partea inferioară a burții mele, m-am întrebat dacă va evita vârful penisului meu, care încă era îndreptat în sus, dar stătea pe burtă. Răspunsul a fost nu. Partea laterală a mâinii ei zdrobi capul alunecos. Mi-am făcut griji că, dacă ea va continua așa, îmi voi arunca încărcătura imediat și acolo.

În acest moment, mă întrebam ce se va întâmpla dacă ea merge mai jos. În mod clar, penisul meu ar fi în cale. Mâinile Anei se mișcau acum pe abdomenul inferior, chiar deasupra osului pubian. Știam cum se simte, atât de neted și moale de când te-ai epilat cu ceara înainte de această călătorie. Ar merge mai jos? Avea de gând să alunece peste clitorisul tău?

Aproape în tandem, ambele femei s-au mutat până la coapsele noastre. Se părea că zona inghinală urma să fie lăsată afară. Totuși, senzația acelor mâini care lucrează în sus și în jos pe coapsele mele m-a ținut pe deplin drept. Acum mâinile ei s-au împins de marginea scrotului meu, pătat de ulei și transpirație de la soarele de după-amiază. Mi-a despărțit coapsele pentru a avea un acces mai bun la zona interioară a coapsei. M-am întrebat ce se întâmplă pe masa ta și am văzut că se întâmplă același lucru. Mâinile Anei s-au mișcat în sus și în jos pe o coapsă, apoi pe cealaltă. Din câte am văzut, nu exista nicio cale să nu se atingă de buzele păsăricii tale în timp ce mâinile ei urcau.

Am văzut că respirația ta era rapidă. M-am întrebat dacă tu, la fel ca mine, simți erotismul în aerul din jurul nostru. Erai aproape de orgasm? Erai udă? Am auzit un mic geamăt scăpându-ți din gură și te-am văzut lingându-ți buzele. Asta m-a făcut și pe mine să gem. Știu că ambele femei știau ce ne-a făcut acest masaj senzual. Cât de departe ar merge.

Când s-au mutat în jos pentru a ne masa partea din față a picioarelor inferioare, mi-am dat seama că asta era. Nu mă înțelege greșit, încă se simțea uimitor. Atingerea moale a altei persoane îmi face pielea furnicături și cu siguranță acum furnica. Penisul meu era încă îngropat și tare.

Ajungând la degetele de la picioare, am crezut că aproape terminam. Atingerea a fost mai ușoară și a fost mai puțin frământare a țesuturilor moi profunde. Am privit mâinile Anei pe tine. Mâna ei dreaptă a menținut contactul cu piciorul tău, în timp ce cealaltă s-a întins în jos și a luat o sticlă de ulei de masaj. Degetele mâinii ei drepte au trasat o linie lungă și sinuoasă de-a lungul piciorului, genunchiului și coapsei, oprindu-se la nivelul șoldului. În acest moment, ea a înclinat sticla și a lăsat câteva picături de ulei să curgă pe piele chiar deasupra fantei tale. Oare asta avea să se întâmple? Am fost reîntors la realitate când am simțit mâinile lui Brigette făcând același lucru pentru mine, cu excepția uleiului pe care ea l-a picurat pe penisul meu rigid.

NU-MI VINE SĂ CRED! ASTA S-A ÎNTÂMPLĂ!! O mână s-a înfășurat în jurul penisului meu, în timp ce cealaltă s-a mutat mai jos ca să-mi ridice testiculele. Am simțit un val de electricitate și respirația mea ascuțită era puternică și insistentă.

M-am uitat să văd ce se întâmplă cu tine. Mâinile Anei se mutaseră în jos în regiunile tale inferioare. Am putut vedea că ți-ai despărțit picioarele și ți-ai tras genunchii în sus, expunându-ți pe deplin păsărica la aer liber și mâinile ei. Pielea ta era strălucitoare de la uleiul de masaj. Mâinile ei îți prindeau sânii, răsucindu-ți sfarcurile înțepenite. Am putut vedea că își freca ușor mâna stângă peste sânii tăi, în timp ce cealaltă era jos între picioarele tale, în afara vederii mele. În mod clar, te bucurai de această stimulare, aveai spatele ușor arcuit în timp ce degetele ei împingeau.

Senzația mâinilor lui Brigette pe penisul meu m-a adus înapoi la propriul meu centru al plăcerii. M-am uitat în jos pentru a vedea că și-a mișcat ambele mâini pentru a se înfășura în jurul arborelui. Penisul meu este chiar la mijlocul mediei pentru mărime și circumferință, dar această stimulare tactilă împreună cu vederea unei femei goale care mă mângâia în timp ce erai masată în aer liber l-au făcut să se umfle până la cea mai mare dimensiune de până acum. Am putut simți umflarea profundă a orgasmului în testicule și a fost nevoie de fiecare gram de voință pentru a nu-mi mișca șoldurile pentru a accelera acțiunea. Nu, am vrut să savurez fiecare secundă din acest sentiment.

Am simțit că te apropii de orgasm. Respirația ta era puternică și insistentă. Gemete audibile ți-au scăpat de buze și în curând ai vocalizat așa cum faci deseori. 

– La naiba da, asta e, oh, Dumnezeule… da, da, da…. 

Un scâncet puternic mi-a spus că ți-ai atins semnul și că ți-ai coborât mâinile spre păsărică, apucând încheieturile Anei pentru a le ține nemișcate de ceea ce am bănuit că era clitorisul tău.

Privind în sus, am văzut-o pe Brigette uitându-se la scena de pe masa vizavi de noi, în timp ce mâinile ei continuau să-mi mângâie penisul aproape de orgasm. 

– Acum, am gemut. 

Și cu asta am început să ejaculez. Prima lovitură s-a arcuit peste pieptul meu, apoi sperma meu s-a scurs peste și între degetele ei, în timp ce ea a continuat să mângâie într-un ritm mai lent, cu o strângere fermă. Știu că orgasmul unui bărbat nu va dura la fel de mult ca al unei femei, dar asta părea să dureze pentru totdeauna. Mâinile ei și-au încetinit ritmul și, în cele din urmă, s-au oprit. Respirația mea era totuși rapidă…

S-a aplecat să-mi șoptească la ureche. 

– Puteți să ne pliați mesele și cearșafurile și să le lăsați lângă ușa dvs. și le vom ridica mâine dimineață. Vă mulțumim că ne-ați lăsat să fim de serviciu. 

Cu asta, ambele femei și-au luat bagajele și au mers în tăcere spre fața vilei, trupurile lor goale fiind o amintire spectaculoasă la plecare.

M-am uitat la tine și te-am văzut privind înapoi, cu un rânjet mulțumit pe față.

– A fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am avut vreodată, ai spus. Aș putea să stau aici pentru totdeauna.

Simțeam la fel. Relaxarea masajului a fost întreruptă pentru scurt timp de handjobul incredibil făcut de o străină în timp ce tu te uitai. Acum mă simțeam din nou ca un castron de jeleu.

– Am de gând să stau aici încă un minut, am spus. Apoi tu și cu mine o să mergem pe plaja de acolo și o să facem o baie pentru a ne curăța puțin. Apoi ne vom întoarce aici și, dacă ești gata pentru asta, ne-o vom trage în draci chiar aici, în aer liber.

Cine e pregătit pentru asta?