Masaj la birou

Masaj la birou

 

Intru în biroul tău și te văd uitându-te cu atenție la computer, cu umerii încordați și fruntea încrețită. Mă îndrept în spatele tău și îmi pun mâinile pe umerii tăi, alunecându-le pe spate seducător. Aplecându-mă spre tine și șoptindu-ți la ureche cu vocea mea senzuală:

– Așează-te pe scaunul tău și lasă-mă să-ți masez stresul de pe umerii tăi. 

Îți apleci capul pe spate pe sânii mei, îți ridici picioarele pe birou, îți odihnești brațele și închizi ochii.

Simțindu-mi mâinile calde și moi, masându-ți ușor umerii și gâtul, mișcându-ți încet capul. Simți presiunea vârfurilor degetelor mele care îți masează scalpul, în jurul bazei gâtului și urmând linia curbată din jurul urechilor, în jurul frunții tale și apoi alunecându-mi degetele mari în jos, în partea de sus a capului, înapoi până la gât. Îți masez capul și fața cu mâinile mele calde, rămânând liniștit și lăsându-te să te relaxezi. Apoi mă aplec punându-ți un sărut persistent pe frunte. Deschizi ochii și ridici capul, învârtindu-te pe scaun și punându-ți brațele în jurul meu pentru a mă ține strâns înainte de a ridica privirea la mine. Îmi pun mâinile pe fața ta și mă aplec să te sărut, ținând sărutul nostru mult timp și apoi îl duc mai adânc, fără să mă despart de tine.

Tachinandu-ne reciproc buzele cu limba, înainte ca buzele noastre să se despartă și limbile să înceapă să se învârtă în pasiune și nevoie intensă. Îți aluneci mâinile pe corpul meu, peste șoldurile mele și mă apuci de fund, trăgându-mă mai strâns de tine. Apoi simt că aluneci cu o mână mai jos, între picioarele mele, în partea din spate. Îți dai seama că port o fustă scurtă și-ți treci degetele sub ea din spate și-mi aluneci tanga meu de dantelă neagră în lateral. Te simt că îmi tachinezi păsărică și gem pe buzele tale, sărutându-ne în continuare pasional.

Îți strecori degetele în păsărica mea și spatele meu se arcuiește, buzele mele trăgându-se de ale tale pentru o scurtă clipă, în timp ce gem aproape prea tare. Îți glisezi cealaltă mână în sus și mă apuci de ceafă, trăgându-mă din nou de buzele tale, încercând să-mi acoperi sunetul. Sărutul nostru devine mai sălbatic și mai fierbinte pe măsură ce-ți glisezi degetele în și afară din păsărica mea acum extrem de umedă.

Îți smulgi buzele pentru un minut rapid și spui cu o voce joasă și profundă: 

– Oh, am mare nevoie de tine acum. Î

nainte ca buzele tale să aterizeze din nou pe ale mele, sunt capabil să scot fără suflare cuvintele: 

– O, iubitule, te rog ia-mă.

Îmi spui că ai nevoie de sânii mei frumoși în gură, așa că, în timp ce continui să mă masezi cu degetul, mă ridic și îmi deschid nasturii, privindu-te în ochi, închizându-i doar când păsărica mea furnică la atingerea vârfurilor degetelor tale. Îmi scot sutienul lăsându-mi să cadă sânii. Îi iau în mâini și te las să privești în timp ce eu le mângâi pentru tine. Apoi mă aplec în față și pun unul dintre ei pe buzele tale, gâfâind când capul meu cade pe spate când simt că îmi sugi sfârcul în gură. Aceasta este una dintre senzațiile mele preferate. Închid ochii în timp ce mă bucur de sentimentele care îmi trec prin tot corpul. Degetele tale în mine și sfârcul meu în gură.

Mă uit din nou la tine și spun între respirații grele: 

– Iubitule, am nevoie de tine în mine.

Zâmbești în timp ce încă îmi pipăi mamelonul cu limba ta și apoi brusc îmi apuci șoldurile cu ambele mâini și mă întorci, împingându-mă cu forță peste biroul tău, desfăcându-mi picioarele cu picioarele tale în timp ce mă lovești în fund și glisezi un deget în mine din nou, asigurându-te că sunt udă și pregătită pentru penisul tău.

Îmi tragi fusta în sus ca să-mi poți vedea fundul în timp ce te joci cu păsărica mea udă și fierbinte și îți desfaci pantalonii pentru a-ți scoate penisul tare. Îl mângâi de câteva ori înainte să-l apuci de bază și să-mi tachinezi interiorul coapselor cu capul care pulsează. Îți iei mâna, o așezi pe mijlocul spatelui meu și mă apesi de birou, ca să-mi vezi sânii striviți de ea. Îmi tachinezi fundul cu vârful penisului tău îmbibat înainte de lichid seminal, îl glisezi mai jos până când îmi simți umezeala și apoi te înfigi atât de adânc în mine încât icnesc. Spatele meu se arcuiește și strig de plăcere intensă, exact în timp ce te apleci în față și-mi pui mâna în jurul gurii, șoptindu-mi la ureche că e cineva în biroul alăturat și nu pot fi atât de vocală. Mă apuci de șolduri cu ambele mâini în timp ce începi să mă lovești, alunecând înăuntru și ieșind din păsărica mea care picură. Apoi glisezi o mână în jurul meu și începi să-mi pipăi clitorisul în timp ce mă agăț de marginea biroului. Vrei să-mi simți păsărica tremurând în timp ce ajung la punctul culminant și ești adânc în mine. Continui să-mi împingi și să-mi tachinezi clitorisul și poți simți că sunt aproape. Încetinești puțin, ca să pot simți fiecare centimetru din tine cum mă tragi cu fiecare apăsare.

Sunt atât de aproape, dar vrei să-mi vezi fața când revin, așa că te retragi, întorcându-mă și așezându-mă pe biroul tău ca să te pui înapoi în mine. O mână îmi strânge sânul, cealaltă îmi mângâie clitorisul până când țip. Degetele tale mă trimit peste margine într-un punct culminant intens.

Vreau să-ți simt sperma pe sânii mei. Vreau să-ți privesc fața când ajungi la punctul culminant și găsești acea eliberare. După punctul meu culminant, văd că ești atât de aproape de cât de strânsă era păsărica mea și zâmbesc. Încă câteva împingeri lungi și dure înainte de a te retrage, ajungând rapid la punctul culminant și aruncând imediat spermă peste sânii mei. Mă uit cum țâșnește din penisul tău și îmi acoperă pielea moale ca o pătură de mătase.

Iei rapid un șervețel de pe birou și îmi cureți pielea înainte de a mă ajuta să mă ridic. Ne aranjăm rapid hainele și îndreptăm hârtiile care erau în dezordine din cauza pasiunii noastre. Mă întorc să părăsesc biroul în timp ce mă apuci de braț, trăgându-mă înapoi. Privind în ochii mei în jos, îmi spui dulce:

– Mulțumesc iubito, mi-ai făcut ziua mai frumoasă și sunt foarte relaxat acum. 

Te apleci și mă săruți ferm pentru o secundă lungă înainte de a mă lăsa să plec.