Masaj la miezul noptii

Masaj la miezul noptii

M-a urmat pe hol. I-am făcut semn să urce pe masa de masaj. S-a întins pe ea, cu fața în jos. L-am bătut pe o parte și el și-a ridicat stomacul pentru a-mi permite să strecor sub el o pernă fermă, apoi s-a relaxat.

Mi-am turnat ulei de masaj pe mâini, le-am frecat împreună pentru a le încălzi și apoi l-am frecat ușor peste un picior și pe gambe, apoi pe coapsa lui. Am repetat ​​cu celălalt picior. M-am dus la picioarele lui și, despărțindu-le, am început să le masez, înfigând degetele adânc în tălpi, mai ușor în altă parte.

A oftat apreciativ.

Aplicând mai mult ulei, l-am frecat pe și între fesele lui, frământându-le și frecându-le cu degetele. Oftă fericit. I-am turnat ulei pe partea inferioară a spatelui și l-am răspândit încet cu antebrațele înainte de a mă muta pe umerii lui. Am frecat, degetele mele alunecând ușor peste, în sus și în jos, în jurul omoplaților lui. Nu era un bărbat foarte musculos – nici un șobolan narcisist de sală de sport – dar s-a păstrat în formă și degetele mele au trasat dealurile și văile de pe trunchiuli său.

Mi-am strâns mâinile și mi-am împins cotul în jurul spatelui lui. Deplasându-mă spre capul mesei, i-am uns și i-am masat brațele și gâtul.

Mi-am reconstituit drumul spre picioarele lui. Când mâinile mele au trecut la spate lui, am întins mâna, i-am apucat penisul flasc și l-am tras, întinzându-l în jos spre picioarele lui. Lungimea lui s-a tras între degetele mele unse și s-a lăsat înapoi între coapsele lui. Am continuat, mișcându-mă în jos de-a lungul picioarelor lui, mângâindu-l ușor în timp ce continuam.

M-am mutat lângă el și mi-am trecut ferm mâinile de-a lungul fiecărui picior, începând de la fese și coborând până la degetele de la picioare. Mi-am reluat traseul și am refăcut treptat drumul din nou.

Mi-am trecut ușor vârfurile degetelor pe interiorul picioarelor lui, înapoi la tălpilelui. Luându-i piciorul drept în ambele mâini, i-am trecut degetele unse pe lungimea acetuia, apăsând pe talpă, iar și iar. Oftă și păru că se topește. Chiar și în miezul nopții, era un lucru minunat să pot face pe plac cuiva atât de mult.

Și tuturor le place un masaj la tălpi.

Degetele mele nu i-au părăsit corpul, le-am tras până la umerii lui și am început din nou să lucrez la eliberarea tensiunii din spate și gât. A oftat din nou.

Mi-am trecut mâinile pe spatele lui, depărtându-le pentru a mișca câte una pe fiecare fesă. Degetele mele au trasat interiorul coapselor până la genunchi. Mi-am apropiat mâinile, cu palmele deschise, și le-am trecut încet între coapsele lui până la vintre. Bărbăția lui stătea moale pe prosop, scrotul lui sprijinindu-se pe acesta, testiculul stâng fiind poziționat mai jos decât dreptul. Mâinile mele s-au despărțit, au trecut printre ele și picioarele lui, i-au atinspărțile moi.

I-am ridicat ușor scrotul, întinzându-l în sus și ținându-i testiculele. Le-am mângâiat și le-am înconjuratușor cu degetul mare, apoi am întins mâna dedesubt pentru a-i apuca penisul, strângându-l și întinzându-l. Lungimea lui a alunecat sub mâinile mele uleioase; capul i-a căzut înapoi pe prosop când degetele mi-au alunecat. Prinzând ambele testicule și carnea într-o mână, le-am tras ușor. Bărbăția lui a devenit mai groasă. Testiculele lui s-au bombat sub pielea lui bărbierită și mi-am frecat degetul mare între ele, înainte și înapoi.

Am apucat baza bărbăției sale întărite și am trecut degetele celeilalte mâini pe spatele scrotului lui. Am ținut strâns prețiosul sac cu o mână în timp ce am mișcat-o pe cealaltă în jurul bărbăției lui de la bază până la vârf iar și iar, apoi, eliberându-i pachetul, am trecut la ambele mâini repetând același drum, una după alta.

Picioarele îi zvâcneau. I-am părăsit penisul și mi-am trecut încet degetele mari peste interiorul coapselor lui, în sus între fesele lui și pe partea inferioară a spatelui, degetele mele pătrunzând ușor în încrețirea lui în timp ce treceau peste ea. Mi-am continuat zgândărirea asupra crăpăturii, în josul șoldurilor și înapoi de-a lungul picioarelor până la tălpi înainte de a reveni la vintre, cu degetele mișcându-se de-a lungul interiorului picioarelor.

Penisul lui era acum apăsat puternic în prosop. Mi-am uns din nou mâinile, l-am luat în ambele palme și ferm, dar încet, încet, am început să masez acel triunghi extrem de sensibil de sub cap cu degetele mari. A gemut în semn de apreciere. Continuarea acestei acțiuni suficient de mult ar aduce un orgasm fulgerător, dar am schimbat de la a-mi trece pur și simplu degetele între axul lui și prosop înainte de a lustrui ușor capul cu vârful degetelor pentru un minut.

Penisul i-a zvâcnit când i-am mângâiat ușor despicătura cu vârful degetului. Mereu am fost uimită de câtă plăcere puteam oferi, de puterea pe care o aveam asupra lui.

I-am îndepărtat scrotul rasde penis cu o mână și am folosit vârfurile degetelor rigide ale celeilalte pentru a masa profund țesutul dintre scrot și anus, apăsându-l pe prostată. Rădăcina penisului lui a pulsat sub degetele mele tatonatoare. Am apucat capătul și mi-am răsucit mâna de parcă aș deșuruba un capac al unei sticle. Mi-a vibrat sub mână. I-am apucat baza și am strâns ferm. A devenit și mai tareși a început să devină de o nuanță mai aprinsă de roșu.

I-am lăsat duritatea să se apese înapoi pe masă și am revenit să-i masez spatele, apoi brațele și, în cele din urmă, m-am întors din nou la tălpi.

M-am dus la celălalt capăt al mesei și l-am bătut ușor pe braț. 

– Întoarce-te, iubitule.

Când s-a instalat confortabil, am început să-i masez fața, pomeții și fruntea, apăsându-i ferm pe frunte chiar deasupra sprâncenelor.

De acolo, am coborât până la picioarele mesei, trecându-mi mâinile pe corpul lui, peste erecția lui fulgerătoare și am început din nou să-i fac un masaj ușor al picioarelor. Fiecare mână a alunecat pe un picior, peste testicule și pe partea inferioară a falusului înainte de a se întoarce la picior prin lateral și să reia într-o mișcare continuă.

Avea ochii închiși și respirația profundă.

Trecând pe lângă el, am început să-mi mișc mâinile din ce în ce mai mult spre capul lui, de-a lungul trunchiului lui, atingîndu-i bărbăția cu părțile laterale ale mâinilor mele pe măsură ce treceau pe lângă. M-am mutat la capul mesei și mi-am continuat mișcările, extinzându-le la gâtul și umerii lui. I-am prins gâtul deasupra maxilarului și m-am aplecat pe spate, întinzându-i gâtul și coloana vertebrală de trei ori, apoi i-am masat ușor urechile.

În timp ce m-am întins să-mi trec mâinile peste pieptul lui, până la buricul lui, sânii mei i-au trecut de fiecare parte a feței. Când m-am tras înapoi, l-am văzut zâmbind și i-am mutat un sân la gură. Plăcerea a năvălit prin mine când buzele lui mi-au prins sfarcul.

Mâinile mele unse au început să alunece de sub scrotul lui, de-a lungul părții de dedesubt a penisului lui acum strălucitor, peste pubisul gol, apoi în josul șoldurilor pentru a începe din nou. Abdomenul lui strălucea la lumina lumânărilor.

Mișcându-mă lângă el, i-am frecat cu o mână pieptul de la un mamelon la celălalt, în timp ce îi mângâiam testiculele. Le-am rostogolit între degete, le-am întins pielea cărnoasă și le-am strâns foarte ușor.

Mi-am schimbat strânsoarea și, ținându-i ferm scrotul cu o mână, i-am apucat baza penisului cu cealaltă, glisându-l încet și ferm pe lungime. Pielea unsă aluneca sub mâna mea. Mâna mi-a alunecat pănă la capăt și am luat-o de la început.

Un lucru atât de complex și minunat este penisul unui bărbat. O piele atât de netedă, capabilă să alunece atât de lin peste un miez atât de solid. Cât de plăcut – în ambele sensuri.

Ținându-l în poziție verticală, cu mâna la bază, mi-am folosit cealaltă mână pentru a urca în spirală de-a lungul și peste axul și partea superioară a capului său, apoi am trasat încet cercuri în jurul capului său umflat cu un vârf de deget. De jur împrejur. Duritatea lui pulsa sub mâna mea. Repetam mișcările, trăgând ușor de testiculele lui.

Turnând mai mult ulei pe capul lui umflat, am atins degetul mare cu degetul mijlociu și mi-am trecut degetele încercuite de la cap la rădăcină, continuând cu cealaltă mână, apoi cu prima. A respirat adânc. După câteva astfel de mișcări, am inversat direcția, mergând de la bază la cap.

Apăsându-i penisul de abdomen, mi-am mișcat ferm palmele de la testicule la vârf, apăsând ferm în jos. După un timp, am trecut să fac același lucru cu cele mai ușoare mișcări ale degetelor, întinzându-i testiculele pe interiorul coapselor.

Ținându-l din nou în poziție verticală, mi-am apropiat degetul mare de celelalte degete și am început să rotesc înainte și înapoi în jurul marginii capului lui, ca și cum aș fi stors o lămâie, apoi am retras degetele de pe vârful capului din nou și din nou.

A oftat adânc. Coapsele i s-au strâns, apoi s-au relaxat. Înfășurând ambele mâini pe axul lui, una deasupra celeilalte, am strâns mai întâi cu o mână, apoi cu cealaltă, iar și iar.

Am început să-mi mișc din nou vârfurile degetelor pe marginea capului lui, în timp ce îi pompam încet axul cu cealaltă mână. Simțeam sângele pulsand sub pielea lui; venele îi erau albastre şi pulsau. Continuând să pompez, am luat cealaltă mână de pe capul lui și am început să-i masez în spatele scrotului, împingând adânc în baza îngropată a penisului.

Trecând de cealaltă parte a mesei, mi-am pus palmele împreună ca și cum m-aș fi rugat și am mișcat tunelul astfel format în sus și în jos pe penisul lui, degetele mari mișcându-se în sus și în jos pe partea inferioară. A gemut în semn de apreciere.

Ținându-i strâns testiculele cu o mână, am coborât în ​​spirală pe penis cu cealaltă, de parcă înșurubam un șurub mare. Schimbând, am revenit la a-mi mișca mâinile, una după alta, în sus pe penisul lui timp de șase mișcări, apoi în jos pentru următoarele șase, apoi din nou și din nou.

M-am ridicat pe masă între genunchii lui și, împreunându-mi degetele, i-am mângâiat încet, dar ferm duritatea din vârf, apoi din nou. Și din nou. A gemut din nou, încet. Fundul i-a coborât pentru scurt timp de pe masă înainte de a se potoli; L-am văzut încercând să se relaxeze.

Mi-am frecat ulei pe antebrațe. Le-am mutat în sus peste penisul lui, apăsându-l pe abdomen. Când am coborât, le-am dezcrucișat și i-am târât ușor unghiile pe lungimea lui, în jurul testiculelor și pe coapse. Și din nou.

Mi-am înmuiat mâna în ulei și am masatpe și între sâni. Ochii lui s-au deschis pâlpâind și am zâmbit, răsucindu-mi sfarcurile erecte între degete. A zâmbit încet.

M-am aplecat și i-am acoperit lungimea cu sânii. M-am aplecat în față și sânii mei au alunecat încet înainte și înapoi peste membrul lui dur. Îi simțeam capul mișcându-se între ei. Am închis ochii și mi-am zâmbit în sinea mea, sperând că el se bucură la fel de mult ca mine. M-am tras înapoi și i-am frecat partea inferioară a capului penisului pe un mamelon, apoi pe celălalt. Coapsele i se încordară.

L-am strâns, tare, apoi mi-am relaxat mâinile. I s-au relaxat coapsele. Am așteptat puțin, apoi m-am ridicat și m-am înălțat pe el, rostogolindu-mi păsărica înainte și înapoi de-a lungul bărbăției lui alunecoase.

Mișcându-mă înapoi între picioarele lui spre piciorul mesei, i-am lucrat din nou bărbăția cu sânii mei, înainte și înapoi.

– OK, m-am gândit, e destul de relaxat, într-un sens tantric. E timpul pentru finalizare.

Am început să-i rostogolesc bărbăția între mâinile mele, mișcându-le în sus și în jos pe lungimea lui în timp ce mă mișcam înainte și înapoi. După câteva secunde, a început să respire mai repede, abdomenul și pieptul mișcându-se în sus și în jos. Capul penisului lui pulsa. Coapsele i se încordară din nou. Mi-am mărit viteza, concentrându-mă pe vârf și mi-am împins mâinile mai strâns.

Maxilarul i s-a încleștat în timp ce mi-am dublat viteza.

S-a încordat complet și, o secundă mai târziu, a început să țâșnească. I-am prins capul penisului cu ambele mâini și l-am masat ușor, sperma curgând între degetele mele strânse.

Sfârșind orgasmul, el s-a prăbușit pe spate și a adormit aproape instantaneu. I-am ținut încă un minut bărbăția încă înțepenită, mângâindu-i foarte ușor axul, mângâindu-i testiculele ușor cu vârfurile degetelor.

Zâmbind în sinea mea, l-am eliberat, m-am dus la chiuvetă și m-am spălat pe mâini. Am udat un prosop cu apă caldă și săpun. Revenind, i-am spălat ușor fața, apoi l-am uscat. M-am mișcat în jos pe corpul lui, clătind prosopul după cum era necesar și uscand fiecare bucată pe măsură ce înaintam. Cand i-am terminat de spalat fata, l-am acoperit cu un prosop mare. Nu era un om care se zbătea în somn; Mă puteam aștepta să-l găsesc exact în aceeași poziție dimineața.

Înainte să părăsesc camera, i-am făcut din nou un scurt masaj lent, foarte blând, la tălpi. A sforăit în liniște și a zâmbit în somn.

Toată lumea iubește un masaj la tălpi.