Masaj la prostată și un final exploziv

Masaj la prostată și un final exploziv

 

Bărbații sunt câini. Pur și simplu. Dacă nu crezi, uită-te la mine.

În timp ce apăsam butonul liftului de la etajul unde se afla biroul meu, m-am gândit, fără nicio vină, la mica mea aventură cu secretara mea, Mariska, în ziua precedentă.

Doamne, de ce am lăsat să se întâmple? De ce?

Când i-am sărutat buzele soției mele în acea noapte, tot ce mă puteam gândi au fost buzele Mariskai. În jurul penisului meu. Tot ce îmi doream în acel moment era să mor și să mă transform în praf.

Ce ar crede soția mea despre soțul ei iubitor dacă ar fi știut că cu doar două ore înainte, suflam o încărcătură masivă de spermă în gura secretarei mele?

Totul s-a întâmplat atât de brusc. Când Mariska a văzut că sunt stresat, a început să-mi facă un masaj și a ajuns să-mi facă muia vieții mele, sugându-mi penisul, testiculele și chiar fundul – ceva ce nu am mai experimentat până acum – ca un star porno.

În timp ce mă gândeam la asta în lift, am început să devin tare.

Câine! Câine dezgustător! M-am pedepsit. Ar trebui să mă simt vinovat pentru ceea ce am făcut.

Va mai fi stingherie in birou de acum inainte? Se va purta Mariska ciudat în jurul meu? Va pleca de la serviciu? Va fi cu adevărat păcat pentru că este o muncitoare foarte bună.

Și o sugătoare și mai bună.

Nenorocitule! Iată-mă din nou. La ce mă gândesc? Doamne, trebuie să controlez mintea asta murdară a mea.

Am făcut o pauză și am respirat adânc în timp ce țineam mânerul ușii din holul de la intrare în biroul meu. Trebuia să mă comport natural.

Am deschis ușa și am intrat. 

– Bună dimineața!

Mariska și-a ridicat privirea de pe computer și a zâmbit profesionist.

– Bună dimineața, domnule A, și apoi a sărit direct la afaceri.

– Rick a sunat, a spus că transportul este gata și că doar așteaptă să-ți dai acordul. De asemenea, l-am urmărit pe Jack – transportul lui a sosit în siguranță ieri.

 Ea a mai turuit câteva actualizări și tot înainte să-i mulțumesc și să intru în biroul meu.

Ei bine, a mers bine. Parcă nu s-ar fi întâmplat nimic între noi. Bun.

Restul dimineții a trecut la fel, cu Risk, așa cum preferam să-i spun, intrând și ieșind din biroul meu.

Am comandat mâncare chinezească pentru prânz și, așa cum era obiceiul nostru, am mâncat împreună în biroul meu. Am încercat tot posibilul să-mi ascund neliniștea.

– Arăţi cam neliniştit, domnule A.

La dracu. Atât de mult pentru a încerca.

– Pentru că ieri ți-am supt penisul?

M-am înecat cu mâncarea, am tusit. Cred că o bucată mică de tăițel mi-a ieșit din nară în timp ce am făcut-o.

E timpul să recunosc. 

– Da, Risk. Mă simt neliniştit ca naiba. Chiar nu ar fi trebuit să facem asta şi nu ar fi trebuit să o mai facem niciodată.

– De ce nu, domnule A? 

Vorbea serios?

– Ei bine, în primul rând, pentru că sunt căsătorit, i-am răspuns.

– Știu că ești căsătorit și cred că doamna A este cea mai dulce persoană pe care am întâlnit-o vreodată. Ca să nu mai zic de superbă. Dar nu-ți cer să o părăsești și să fugi cu mine sau altceva. Tot ce am vrut să fac a fost să te ajut să te relaxezi.

– Am fost destul de încordat după ce afacerea a picat. Și da, m-ai ajutat să mă relaxez, am mărturisit. Dar totuși…

– Dar nimic. Hai să spunem așa: ești șeful meu. Și îmi plătești salariul. Dacă ești bine, afacerea merge bine, amândoi prosperăm. Dacă nu ești bine, amândoi suferim. Deci este treaba mea să te ajut să performezi optim în orice mod pot.

Asta a avut de fapt foarte mult sens pentru mine. Atat de mult sens, de fapt, incat două minute mai târziu, eram gol pe canapea cu buzele ei frumoase alunecand în sus si in jos pe varful încordat al penisului meu.

Sus, jos, sus, jos, sus, jos. M-a făcut să amețesc.

Apoi, ea a început să-mi lingă vârful de parcă ar fi fost un jeleu acoperit cu zahăr și lingea zahărul.

La vârf a apărut o picătură mare de lichid seminal. Ea a observat-o, a lins-o și apoi și-a tras capul înapoi, formând o șuviță lungă și subțire ca o punte strălucitoare de la penisul meu la limba ei.

Apoi s-a întors la penisul meu și m-a luat complet în gura ei, alunecând încet, încet până am simțit că intru în gâtul ei. Doamne, m-am simțit atât de bine, încât mi-am aplecat capul pe spate și am gemut.

Ea a început încet să alunece în sus. Mi-a scos penisul din gură, s-a uitat la mine și a zâmbit.

Apoi, și-a pus o mână sub testiculele mele și le-a împins în sus spre penisul meu. Cu cealaltă mână, mi-a ținut penisul de parcă ar fi fost cel mai delicat lucru din lume.

Apoi a continuat să mă sugă de la penis la testicule și înapoi din nou. Expresia de pe chipul ei în timp ce făcea asta era aspectul unei persoane care se bucură de o delicatesă.

Sus și jos, sus și jos.

– Îmi place să-ți sug penisul, domnule A. Vreau să-ți uiți toate grijile și stresul și să te bucuri de asta.

Grijile și stresul au fost uitate.

S-a oprit brusc. 

– Vreau să te întorci, să-ți așezi genunchii pe canapea și să te apleci în față și să-ți desfaci picioarele. Am o surpriză pentru tine.

Mi s-a părut ciudat, dar m-am conformat. Înainte să mă pot instala pe deplin în noua mea poziție, penisul meu era în mâna ei și limba ei era apăsată de fundul meu.

Nu mi-am putut abține un geamăt lung și gutural. Asta doar a încurajat-o mai mult.

Mi-a lins fundul în timp ce îmi mângâia încet și cu dragoste penisul din spate. Ea chiar se pricepea, despărțindu-mi fesele cu degetele ei și împingându-și cu putere limba în gaura mea, de parcă ar fi încercat să mă pătrundă cu limba ei.

Ea a continuat așa timp de câteva minute, aproape aducându-mă la orgasm de cel puțin patru ori. Dar cumva a știut când eram aproape și a încetat să mă mângâie chiar înainte să ejaculez.

– Nu vreau să ejaculezi încă, a spus ea.

Când s-a oprit brusc, m-am întors să văd ce se întâmplă.

– Nu te uita! a spus.

M-am întors din nou și am știut imediat ce făcea ea în momentul în care am simțit un deget umed apăsând pe anusul meu.

Încet, ușor, ea și-a împinge degetul în mine, mângâindu-mi penisul cu cealaltă mână, pe măsură ce o făcea.

O simțeam pătrunzând în mine. Din ce în ce mai adânc, până când i-am simțit degetul în fundul meu. Era adânc în mine!

Sincer, nu știam ce să simt în acel moment.

Dar ea nu s-a oprit aici. Încet, foarte încet, s-a retras. Ea a făcut o pauză, apoi a început să mă împingă din nou. Numai că de data aceasta a folosit două degete! Trebuie să fi sunat ca un taur nebun în timp ce am gemut.

Mergea din ce în ce mai adânc, până când ambele degete nu puteau să intre mai adânc. Apoi le-a zvârcolit în mine până când mi-a găsit prostată și a început să o maseze. Ușor, atât de ușor ea a masat.

– Știi că fiecare bărbat ar trebui să facă un masaj al prostatei cel puțin o dată pe lună? a spus.

– Hmm. Ahh. 

A fost singurul răspuns pe care l-am putut da.

Eram în raiul plăcerilor. O mână a continuat să-mi maseze prostata în timp ce cealaltă îmi mângâia penisul. Am crezut că nu se poate mai bine decât asta.

Dar a făcut-o. Ea mi-a tras ușor penisul înapoi până când a fost îndreptat spre ea, apoi l-a luat în gură.

Este greu de exprimat în cuvinte plăcerea pe care am simțit-o în acel moment. Să îți sugă penisul în timp ce două degete erau adâncite în interiorul tău, masându-ți ușor prostata, nu era nicio plăcere mai mare pe care un bărbat ar putea-o experimenta vreodată.

Nu este ceva ce mulți bărbați ar avea ocazia să experimenteze în întreaga lor viață, dar aici eram. Și am vrut să dureze pentru totdeauna.

Risk și-a continuat tratamentul de ceva timp, alternând între penisul meu și testicule, până când în cele din urmă a spus: 

– Vreau să ejaculezi pentru mine acum.

Băiete, eram gata să explodez.

Mi-a luat penisul în mână din nou și a început să-l mângâie, stimulându-mi capul. În tot acest timp, degetele ei au continuat să-mi mângâie prostata.

Ea a mers din ce în ce mai repede și am simțit cum presiunea se ridica, ca un vulcan adânc în mine pe punctul de a erupe. Încet, încet valul de plăcere a început să se ridice din adâncul sufletului meu.

Respirația mi s-a redus. Îmi bătea inima. Urechile îmi pulsau. Ochii îmi erau strâns închiși în așteptarea inevitabilului.

Și apoi s-a întâmplat. Nu-mi amintesc clar, dar cred că am țipat când primul jet de spermă a țâșnit din mine ca o explozie de pușcă. A urmat o scurtă pauză, când următoarea s-a construit adânc în mine.

Sus, sus, sus a venit până când a țâșnit din mine atât de puternic încât am simțit o mică durere amestecată cu imensa plăcere pe care am simțit-o în acel moment.

Explozie după explozie de spermă fierbinte și lipicioasă a țâșnit din corpul meu, fiecare făcându-mi corpul să aibă spasme violente.

Nu știu câte explozii am tras în acea zi, dar știu că am lăsat o băltoacă șocant de uriașă pe canapea. Din fericire, este o canapea din piele.

Risk a continuat să mă mângâie, iar eu am continuat să ejaculez și să ejaculez, până când, ceea ce trebuie să fi fost cinci minute mai târziu, spasmele au început să scadă până când, în cele din urmă, s-au oprit cu totul.

Încet, Risk s-a aplecat în față și mi-a sărutat penisul beteag, luând niște spermă pe buze, pe care ea a lins-o cu nerăbdare cu limba.

Apoi ea și-a scos degetele din fundul meu încet, ușor.

Am rămas acolo, cu genunchii pe canapea, cu trupul gol aplecat peste spătarul canapelei, cu fundul la vedere. Mă simțeam cam prost, dar nu mă puteam mișca. M-am simțit paralizat.

Trebuie să fi trecut cel puțin încă 30 de minute până m-am putut mișca din nou.