Masaj murdar

Masaj murdar

Stația de metrou era aglomerată, ceva la care nu mă așteptam, dar cu care mă obișnuisem. Era destul de cald în timpul verii, dar în această zi eram aproape prăjit. Eram în spatele unei mulțimi mari care aștepta să iasă din acest loc uitându-mă în jur și cu siguranță nu mă bucuram de această vreme brutală. Nici măcar aerul condiționat din metrou nu era capabil să ofere nicio răcire. Persoana din fața mea nu a reușit să-și pună cartela în slotul de ieșire și acum devenisem un pic frustrat.

Cineva de la departamentul de metrou care stătea în apropiere a venit și l-a ajutat. În sfârșit am ieșit din acest cuptor aglomerat.

Am stat doar o vreme sub un ventilator mare, ca să mă răcoresc puțin, apoi mi-am continuat drumul. Plimbarea de la stația de metrou la salonul de masaj durează în mod normal 10 minute, dar din anumite motive astăzi, în această zi fierbinte sub soare, mi-a luat aproape 20 de minute. Ce zici de asta, căldura asta chiar m-a făcut încet.

Am ajuns în sfârșit la salon, nu era un loc chiar mare sau faimos, ci mai degrabă era pentru oamenii din clasa de mijloc, datorită tarifelor sale destul de moderate. Doamna de la recepție m-a văzut și mi-a zâmbit cald și i-am răspuns.

– Ce mai faci astăzi? m-a întrebat ea, zâmbindu-mi plăcut. 

– Sunt prăjit.

Ea a râs puțin.

– Este vreme foarte caldă astăzi.

M-am uitat doar în jur, era destul de rece înăuntru și ea stătea într-o cameră cu aer condiționat. M-am gândit că ar trebui să meargă și să facă o plimbare afară pentru a ști cum este vremea cu adevărat. 

– Da! Este destul de cald afară.

Ea doar a dat din cap la asta.

– Deci vrei masajul tău obișnuit?

– Da, vreau doar un masaj frumos al spatelui. A trecut ceva timp. Vreau să-mi relaxez mușchii.

 Mi-a dat unul dintre acele zâmbete simpatice false și mi-a spus: 

– Ei bine, va trebui să aștepți câteva minute.

M-am uitat în jur și erau deja 3-4 persoane care stăteau pe scaune și pe canapea. 

– Cât timp va dura?

S-a uitat în registrul ei și apoi mi-a spus:

– Poate în jur de 30-45 de minute. De fapt, avem puțin personal astăzi.

Pur și simplu am clătinat din cap la personal, ce înseamnă asta? Câți oameni au de fapt aici 50? Cred ca nu.

– Două dintre maseuzele noastre principale nu au venit astăzi. Așa că avem o mică problemă.

Da, așa mă gândeam și eu. Aveți doar 4 oameni și doi nu au venit. Ce se așteaptă să fac între timp? La naiba, asta nu se întâmpla cu adevărat.

– E în regulă. Dar unde să aștept pentru că nu găsesc un loc unde să stau aici? 

Se uită în jur. 

– Avem două săli de masaj goale cu masa deja acolo, așa că dacă vrei poți aștepta acolo. Poate te relaxezi puțin.

Trebuie să-și fi pierdut mințile. Ea vrea să mă relaxez în timp ce am petrecut o oră pe vremea asta nebună și acum vrea să aștept încă o oră. La naiba! Această zi se îmbunătățește din minut în minut. 

– Mulțumesc, voi face exact asta.

– Cu plăcere, spuse ea cu un alt zâmbet fals. 

Urăsc aceste zâmbete false stupide, nu știu că le face să pară proști zâmbind fără niciun motiv.

M-am dus spre zona de așteptare și era să trec pe lângă ușa din zona sălilor de masaj când m-am uitat și am văzut o femeie frumoasă intrând. Purta ochelari de citit, acesta este primul lucru pe care l-am observat, părul ei era deschis și cădea peste umerii ei și avea un zâmbet frumos. Unul dintre acele zâmbete autentice și nu cel fals pe care îl dădea această fată proastă din spatele biroului.

– Bună, prietenul meu mi-a recomandat acest loc pentru a face un masaj corporal, i-a spus ea fetei proaste. 

Nu știu de ce o tot numesc pe fata de la birou „fată proastă”, dar naiba! Ea este proastă. 

– Mă bucur că ai putut veni. Numele meu este Tina, i-a întins mâna fetei drăguțe cu ochelari.

– Numele meu este Naina. 

Ea i-a strâns mâna și i-a aruncat un alt zâmbet sincer. Îmi plăcea foarte mult să o privesc zâmbind.

– Ei bine, ar trebui să aștepți ceva timp, poate 15-20 de minute. N-ar trebui să fie o problemă? a spus Tina, nu am putut înțelege dacă a pus o întrebare sau doar a afirmat. 

Dar ce naiba… Ea mi-a spus să aștept aproape o oră pentru că sunt client fidel și 15 minute acestei fete noi. Ea a urcat cu siguranță pe scara prostiei în ochii mei.

– Bine, nu este o problemă pentru mine să aștept.

– Poți fie să aștepți aici, fie să mergi în cealaltă zonă, unde există câteva camere de masaj suplimentare goale, cu masa confortabilă acolo, astfel încât să te poți relaxa.

Naina părea că se gândește la ce decizie să ia.

– Mă duc în camera goală să aștept.

– Este grozav. Zona este prin ușa aceea, arătă ea spre ușa care separă zona de această sală de așteptare. 

Naina s-a îndepărtat de tejghea și a făcut un pas spre mine când Tina a oprit-o.

– Trebuie să completezi acest formular, scoase ea o foaie de hârtie și un pix și i-o întinse Nainei. 

Acum aveam o vedere clară asupra ei, purta o fustă galbenă care se termina la genunchi cu flori imprimate pe ea. Purta un top alb fără mâneci, dar umerii îi erau ascunși de părul ei negru, care atârna în jurul umerilor ei, iar pe umăr îi atârna o geantă verde.

Nu știu ce, dar era ceva la fata asta care m-a făcut să vreau să-i fac ceva, de fapt să fac totul murdar cu ea. Chiar atunci mi-a venit ceva în mintea murdară și m-am îndreptat spre sălile de masaj prin uşă. Era un hol lung cu uși de ambele părți ale peretelui. Primele două uși aveau un semn pe clanța ușii care spunea masaj în curs, care era interesant, așa că am mers înainte și am intrat în cea care nu avea niciun semn.

Am apăsat clanța și am intrat înăuntru, era o cameră mică, cu nimic altceva decât o masă de masaj în centru și un dulap în lateral. Mi-a plăcut lumina și mirosul acestei camere, a fost foarte relaxant. Am deschis dulapul și erau o mulțime de prosoape, câteva sticle de ulei și câteva haine și cearșafuri.

Am luat un maiou negru, l-am așezat pe masă și mi-am scos tricoul. Mi-am pus maioul, era puțin strâns din cauza musculaturiii mele, dar nu incomod. Mi-am scos pantalonii scurți și lenjeria și apoi mi-am pus pantalonii la loc. Era o oglindă mică lângă dulap și m-am verificat. Hmmm! nu-i rau, arat un pic mai musculos decat o maseuza normala dar hei tot arăt bine. Tot ce am nevoie acum este sticla aia de ulei și suntem gata să începem.

Am luat sticla de ulei și am citit câteva detalii, era comestibil, așa că era bine până acum. Bine, acum e timpul să mergem. Am ieșit din cameră, am închis ușa și am intrat în fața celei de-a treia camere. Chiar ar trebui să fac asta? Ce naiba! Nu voi avea altă șansă, așa că fă-o.

Am bătut la ușa de lemn și m-am pregătit, „intră”, se auzi vocea blândă. Am deschis ușa și am intrat, era o cameră asemănătoare cu cea anterioară dar aici pe masă stătea fata pentru care făceam toate astea. Naina.

– Bună, eu voi fi maseurul tău azi, am spus eu apropiindu-mă de ea. 

Avea o privire goală pe față.

– M-am gândit… Dar ea a spus că va dura 20 de minute pentru….

– Este vreo problemă?

– Nu. Nu vreau să spun că este o problemă, dar este doar… Nu te așteptam atât de curând, își freca ea brațele acum. 

Pielea aceea frumoasă. Trebuie să-mi bag mințile în cap. 

– Ei bine, ar fi trebuit să mai aștepți, dar cineva a anulat masajul, așa că iată-mă.

– Bine. Are sens, a spus ea în timp ce se ridică. 

M-am dus la dulap și am luat câteva cearșafuri și am întins un cearșaf alb pe masă și i-am dat ei unul.

– Poți să te dezbraci și să te întinzi pe burtă și să te acoperi cu cearceaful. Odată ce ești gata, anunță-mă, voi fi în afara camerei.”

Ea a luat cearceaful când am ieșit pe ușă. Acest lucru nu este atât de greu pe cât credeam. Wow! Nu pot să cred că o fac cu adevărat. Mă uitam la uşă când am auzit-o strigându-mă. Am intrat înăuntru şi iată-o întinsă pe masă pe burtă, cu spatele gol, uitându-se la mine. Mi-am lins buzele și m-am apropiat. 

– Ești gata? am întrebat în timp ce mă uitam la spatele gol al acestei femei superbe. Cearşaful îi acoperea picioarele şi fundul până la partea inferioară a spatelui. Fundul ei era ridicat și părea foarte primitor, aproape că l-am strâns, dar m-am controlat cumva.

Mi-am turnat puțin ulei pe mâini și le-am frecat împreună pentru a încălzi uleiul. 

– Vreo parte anume pe care vrei să mă concentrez? am întrebat în timp ce îmi puneam mâinile pe spatele ei. 

Contactul gol al mâinilor mele alunecate de ulei cu pielea moale a spatelui ei m-a agitat și a avut un efect în interiorul pantalonilor scurți. 

– Nu ceva anume, a spus ea și am început să-mi mișc mâinile până la omoplați, mângâindu-o acolo pentru câteva secunde. 

Acest lucru a adus un geamăt din partea ei și, la auzirea lui, sângele a început să curgă spre vintrele meu. I-am frecat umerii cu câteva mișcări circulare apoi i-am mai turnat puțin ulei pe mâini și i-am turnat puțin pe spatele ei strălucitor.

De data asta am plecat de la spatele ei, înfipându-mi degetele în moliciunea pielii ei. Mâinile mele au alunecat de-a lungul suprafeței alunecoase în timp ce am început să-i mângâi partea exterioară a trunchiului. Ea gemea ușor între ele ori de câte ori aplicam puțină presiune suplimentară. 

– Te simți bine, am întrebat în timp ce mâinile mele îi mângâiau pielea de pe părțile ei laterale, degetele mele fiind la doar câțiva centimetri distanță de sânii ei.

– Daaaaahhhhhhmmm, se auzi un sunet înăbușit de la ea. 

Am crezut că se trezește așa că mâinile mele s-au apropiat din ce în ce mai mult de partea laterală a sânilor ei. Am mai turnat puțin ulei pe mâini și am început să frec din nou. Acum intram într-un ritm, cu mâinile acoperind fiecare centimetru din spatele ei, alunecând pe acea suprafață foarte netedă, împreună cu sânii ei. I-am frecat axilele de câteva ori, în timp ce mâinile mele se apropiau din ce în ce mai mult de sânii ei.

I-am frecat umerii aplicând mai multă presiune decât eram anterior „ummphhfff”, sunetul din gura ei, cu fața îngropată în ambele brațe încrucișate. Mâinile mi-au trecut pe lângă umerii ei și i-am frecat încet brațele, atingerea mea stăruind acolo încă o secundă, puțin mai mult și apoi și-au făcut drum înapoi spre mijlocul spatelui ei. I-am simțit mușchii fermi sub pielea ei moale și albă.

– Ai pielea foarte moale, mi-au ieșit cuvintele din gură. 

– Mulțumescsss, un șuierat a fost răspunsul ei. 

Îmi doream foarte mult să simt acei sâni frumoși care se întindeau sub ea. Mi-am schimbat poziția, acum stăteam lângă capul ei și am început să-i frec omoplații. Am mișcat mâinile dintre partea superioară a spatelui ei până în jos până la partea inferioară a spatelui, lângă panta fundului ei. Îmi băteam degetele în carnea ei cremoasă. În câteva ocazii, degetele mele au simțit materialul moale care trebuia să fie chiloții ei sub cearșaful alb.

– Vrei să-ți fac picioarele?

– Da, șuieră ea din nou. 

Cred că ea se bucură de asta mai mult decât mine. Să vedem unde duce. M-am îndreptat spre picioarele ei și am adus cearceaful în jurul fundului ei și l-am împăturit. Am putut să-i văd chiloții de culoare crem și partea exterioară a fundului acela suculent.

I-am turnat puțin ulei pe ambele picioare și apoi am început să le frec cu presiune, simțind catifelarea pielii ei și fermitatea mușchilor picioarelor sub mâinile mele. Mâinile mele s-au apropiat de fundul ei și vârful degetelor i-a atins pielea cremoasă. Am simțit că mi se întărește organul și a trebuit să fac o mișcare. 

– Iubitul tău este foarte norocos, trebuie să spun, am spus încercând să o fac să se deschidă, în timp ce degetele mele ocupau încet mai multă piele din fundul ei și frecându-i-se de chiloți.

– De ce spui asta?

– Păi pur și simplu pentru că ai o piele atât de moale și un corp frumos. Orice tip ar fi norocos să te aibă ca prietenă.

Am continuat să frec și să pun presiune pe joncțiunea unde fundul și picioarele se întâlnesc. Ea devenea neliniștită.

– Nu gândește așa pentru că ne-am despărțit luna trecută. Acest masaj este un răsfăț de la prietena mea care crede că mă va relaxa și mă va îndepărta de el.

– Trebuie să spun că ai prieteni inteligenți.

– Mulțumesc.

– De ce nu-ți dai jos chiloții pentru că se strică de la contactul cu uleiul.

– Trebuie? a întrebat ea și m-am gândit ce să spun, în timp ce mâinile mele au tot mângâiat zona de sub fundul ei.

– Dacă nu vrei să-ți strici chiloții scumpi, atunci ar trebui să ți-i îndepărtezi pentru că va trebui să-ți masez fundul ăsta drăguț pentru că arată foarte tensionat. Tensiunea trebuie atenuată.

 Ea a râs și a spus râzând:

– Aceștia nu sunt scumpi… Și… cum poți să spui că… Uh… există tensiune în… al meu… fundul meu?

– Ei bine, ăștia cu siguranță par scumpi și… tensiunea… Ei bine, pot simți tensiunea în acea zonă. Poate… a trecut ceva timp, nu-i așa? Când ai avut ultima dată un orgasm?

 Ea a întors capul și pentru prima dată s-a uitat direct la mine: 

– Trebuie să răspund la asta?

Am zâmbit doar la întrebarea ei. 

– De ce zambesti? a întrebat ea.

– Pui o mulțime de întrebări de ce? Și NU! Nu am nevoie de un răspuns pentru că prin modul în care corpul tău reacționează la atingerea mea, îmi dau seama că a trecut ceva timp. 

– Nu ai de unde să știi asta! spuse ea cu o expresie foarte animată pe chip. Și nu, nu a trecut ceva timp. Nu…

Am întrerupt-o la mijlocul propoziției.

– Spun doar că știu masajul pentru orgasm, așa că dacă vrei un orgasm, pot să-ți fac și un masaj pentru orgasm.

Ea a tăcut o vreme, apoi a spus: 

– Ce vei face în acel masaj? Nu faci nimic nepotrivit cu mine. Nu te voi lăsa.

– Hai! Cine a spus ceva despre nepotrivit. Doar îți dai jos chiloții și o să-ți dau un orgasm cu degetele mele.

Ea s-a gândit la acest lucru și apoi și-a ridicat șoldurile și a început să-și tragă chiloții de pe  fundul acela magnific. Am apucat acei chiloți și i-am scos de pe picioare. Mi i-am adus la față și i-am mirosit. Iată, acea dulce aromă de păsărică trezită. S-ar putea să nu fie o zi rea până la urmă.

M-a văzut adulmecând chiloții și s-a înroșit când ochii mei i-au întâlnit pe ai ei și am zâmbit.

– Nimic nepotrivit. Bine?

 S-a întins pe spate pe masă și am făcut un pas înapoi pentru a vedea această priveliște uimitoare; această femeie superbă stătea întinsă pe burtă și mă uitam la spatele și picioarele ei strălucitoare, goale. Fundul ei era încă puțin uscat. Fundul ei era pur și simplu perfect, ceva ce mi-ar plăcea să-l strâng în mâini.

M-am apropiat de fundul ei și l-am strâns în mâini și l-am despărțit ca să mă uit la crăpătura ei. Am văzut gaura ei șifonată, maro, cu mici fire de păr, doar câteva. Apoi l-am eliberat și i-am turnat puțin ulei pe fundul ei și pe anusul ei. Mâinile mele au început să frece pielea uscată și a devenit alunecoasă cu ulei, iar mâinile mele au început să alunece pe acea piele moale alunecoasă. Am vrut să iau o mușcătură din fundul ăla suculent, dar m-am controlat cumva.

Degetele mele au intrat în crăpătura ei, în timp ce mâinile îmi iubeau senzația acestui fund suculent. Degetele mele i-au simțit fundul și i-au frecat ulei pe el și, de asemenea, pe pielea dintre fundul ei și păsărică. Apoi i-am simțit păsărica când unul dintre degetele mele a intrat într-o gaură caldă. Devenise neliniștită până acum și când degetul meu a intrat în ea, a gemut și am început să-i frec interiorul păsăricii umede, în timp ce cealaltă mână îi freca fundul și se plimba pe spate și pe picioare. Mă bucuram de căldura generată de păsărica ei moale și am introdus un alt deget și am început să i-o trag cu ambele degete, în timp ce degetul mare i-a găsit clitorisul și a început să-l frec.

Ea gemea puțin mai tare acum și știam că dacă are orgasm așa, totul se va termina, așa că mi-am adunat curajul și mi-am scos degetele din păsărică și mi-am adus fața mai aproape și am inhalat acea aromă de mosc a sucului ei de păsărică. Mi-am șerpuit limba și am început să-i ling petalele moi ale păsăricii. Mâna mea rătăcea pe corpul ei, cu cealaltă mână a mea frecându-i clitorisul și limba mea peste păsărica ei udă.

Ea s-a zvârcolit și s-a zguduit și exact așa a început să aibă orgasm cu limba mea în păsărica ei. Am început să beau nectarul acela delicios de păsărică și mi-am retras mâna de pe clitorisul ei. I-am dat o ultimă linsătură lentă și lungă de la clitoris la fundul ei, îngropându-o între păsărică pe drum.