Masaj senzual

 Masaj senzual

 

A durat trei ani de la întrebarea timidă „cum pot cere un final fericit” până la „care a fost experiența ta și unde pot găsi una?” înainte de a-l întâlni pe Hunter. Știam că îmi doream și că aveam nevoie de mai mult decât presupune expresia final fericit”. Tânjesc după mai mult erotism, mai multă senzualitate, mai multă conexiune minte/corp. Este ceea ce mi-a oferit Hunter și am primit cu recunoștință din partea lui. Timpul de a-l căuta atât de bine merită.

Nu este important de ce, dar îmi doream cu disperare atingerea senzuală a altei persoane… să simt mâinile pe corpul meu. Explorând, vindecând, creând plăcere… mâini care să-mi aducă un sentiment de conexiune și intimitate. Prietenii bine intenționați au sugerat un anumit salon de masaj, dar acest gând m-a făcut să-mi dau ochii peste cap și m-a lăsat rece.

Toate lucrurile luate în considerare, nu știu dacă sunt candidatul tipic pentru a căuta acest gen de experiență. Există o femeie tipică care caută această experiență? Atletică și în formă și încă frumoasă la 55 de ani, duc o viață curată și sănătoasă în cea mai mare parte. Și totuși, nevoia reală de atingere senzuală mi-a apăsat viața și m-a obligat să-mi caut îngrijirea de sine. Sigur… masajul senzual este în timoneria mea de fantezii la care să merg, dar într-adevăr, cât de probabil se va întâmpla…?

Așa că acolo eram, citeam și trimiteam mesaje de la câțiva bărbați drăguți, prea departe pentru a fi conectată când am citit mesajul lui Hunter. Mesajul a atinso coardă. Cu îndrumări de la Firmtouchmassage bine revizuit și generos de pe Reddit și cu îndrumări din partea lor cu privire la modul de a proceda, i-am răspuns cu întrebări și preocupări lui Hunter. Stabilim în prealabil o dată pentru a ne întâlni pentru o cafea într-o locație convenabilă. Să-i verific vibe-ul personal este o condiție prealabilă pentru mine.

Hunter mi-a atras atenția instantaneu. Zâmbetul lui deschis și prietenos…ochi verzi sclipind. Emoționată, mi-am întors privirea de la el în timp ce mi-am terminat apelul telefonic fără să vreau să par emoționat! Un tânăr atrăgător care îmi zâmbește!?! Fluturi au explodat în jurul meu.

Ne-am salutat și ne-am așezat în afara cafenelei pentru a discuta puțin. Expresia ochilor lui, zâmbetul lui ușor și confortul în propriul său corp m-au atras. Și corpul lui… atletic, cu tonus și bronzat cu brațe sexy. Un surfer sau alergător cu siguranță m-am gândit. Întrebările măsurate ale lui Hunter pentru mine și răspunsurile în oglindă la întrebările mele adresate lui au demonstrat toată atenția lui pentru conversația noastră. Și am fost distrasă de corpul lui. LAUGH OUT LOUD.

Ne-am stabilit o oră să ne întâlnim în câteva zile pentru un masaj. Când am fost pe punctul să plecăm, i-am spus că vreau să-l îmbrățișez. Un zâmbet sexy i-a străbătut fața și ne-am îmbrățișat. O mișcare organică unul în spațiul celuilalt unde s-a simțit… congruent. Un sentiment cald a pulsat prin mine în timp ce zăboveam unul în brațele celuilalt pentru o clipă. Am putut simți căldura corpului său, tânăr, puternic și senzual. Am tras o respirație lungă și adâncă și da… mi s-a părut corect.

Cu două nopți înainte să plănuim să ne întâlnim, am vorbit din nou online. Mi-au mai apărut câteva întrebări la care mi-a răspuns ușor. De asemenea, am dezvăluit mai multe informații personale pe care am considerat important să le cunoască. În timpul conversației noastre, am împărtășit că am scris câteva povești erotice pe un alt site unde care eram membru. Hunter a întrebat în mod jucăuș despre ele și link-urile pentru a le citi. Hunter părea dornic să citească ceea ce am scris și a declarat că i-ar plăcea de îndată ce va fi singur să facă asta. Apoi a făcut câteva observații generoase și despre profilul meu de pe site. Dar împărtășind aceste povești pe care le-am scris, fantezii într-adevăr, Hunter ar vedea într-o parte intimă și prețuită a mea. Mă simt mereu vulnerabilă împărtășind spiritul meu creativ, dar sincer, m-am simțit în regulă să le împărtășesc cu el.

Ne-am întâlnit la salonul lui lunea următoare. Nerăbdătoare și încă puțin emoționată să fac asta, Hunter a venit să mă întâmpine de la mansardă până unde am parcat. În mod ciudat, am devenit rațională și am început să mă gândesc la cum mergeam în timp ce ne apropiam unul de celălalt. Mi se legănau măcar șoldurile? Am avut acea lovitură ciudată de picior drept pe care o fac din cauza șoldului meu? Mintea mea s-a rătăcit, evitând să simt senzațiile fizice reale ale inimii bătând puternic de anticipare. Ceafa mi s-a încălzit în timp ce mă adunam. Salutându-ne degajat, ne-am întors apoi pentru a ne întoarce în mansardalui.

Locul a prezentat o atmosferă cool de bărbat, cu un gust rafinat, cu o expoziție curată de accesorii. Am observat comorile lui împrăștiate cu talent în jur, în timp ce ochii mei au privit în jur. Culorile liniștitoare și muzica s-au filtrat în conștientizarea mea. Texturile moi somptuoase erau la îndemână la atingere. Mediile bine puse împreună sunt experiențe senzuale, iar stilul lui Hunter a reflectat fluxul de masculinitate în culori calde subtile, texturi primitoare și lumină naturală frumoasă. La dracu. Și mirosea bine. O lumânare aprinsă parfumând camera mi-a deschis simțurile din plin. Și iată-mă… în corpul meu… cu un tânăr atrăgător care voia să-mi facă pe plac.

Nu sunt chiar atât de timidă și după ce am vizitat toaleta m-am dezbracat repede. Dezbrăcată acum, am mai controlat încă câteva momente prin cameră, apreciind locul lui și stilul ei. Energia lui Hunter, camera aceea, muzica, iluminarea și parfumul m-au eliberat de nervozitate.

M-am mutat să mă întind pe masă cu fața în jos, așteptând în timp ce el se spăla conștiincios pe mâini. S-a apropiat de mine, mergând liniștit pe picioarele goale. Mâinile lui puternice mi-au trecut corpul drapat cu cearșaf pentru a mă aclimatiza ușor la el și a se familiariza cu corpul meu. Un oftat adânc a scăpat de pe buzele mele, în timp ce interiorul meu era încărcat cu schimbul nostru inițial de energie.

Conversația noastră s-a încetinit și s-a oprit complet în timp ce corpul meu s-a topit sub atingerea lui pricepută și tatonătoare. Mi-am simțit șoldurile împingându-mă atât de ușor în sus, în timp ce îmi încuraja aprobarea. Aspectul terapeutic al masajului nu a lăsat nimic de dorit. Hunter a demonstrat abilitățile unui terapeut talentat. Corpul mi s-a încălzit și m-am zvârcolit ușor în timp ce vârfurile degetelor lui Hunter îmi mângâiau cu grijă lungimea corpului. Despărțindu-mi ușor picioarele mai larg, el a redrapat cearceaful pentru a permite o întindere a șoldurilor mele. Mâinile lui s-au mișcat de-a lungul picioarelor mele și până la spatele meu pentru a apuca și a frământa mușchii. Continuând în sus, degetele lui au alunecat în părul meu, apucându-l de scalp și trăgând seducător. Inima mi-a bătut tare. Mângâierile lungi, lente și adânci înapoi pe corpul meu, atât de necesare, mi-au udat buzele.

Și iată… am simțit că îmi trage respirația. Vârfurile degetelor s-au mișcat în sus și în jos șoptind peste fanta mea caldă și umedă. Cu tandrețe lirică, s-a strecurat în jur, peste și înapoi cu degetele, în timp ce mă străduiam să-mi controlez respirația. Corpul meu era stăpânit de dorință dureroasă și anticipare.

Gemetele mele au rămas blânde, înăbușindu-mi dorințele și durerile de ani de zile. Dar atingerea expertă a lui Hunter și dorința lui de a mulțumi și de a satisface m-au cuprins. Intoxicarea de a dori MAI MULT a inundat în și prin mine. Mintea mi-a luat zborul. Nu mai gândeam… Simțeam.

M-am întors pe spate și mângâierile lui au continuat să mă cuprindă. Degetele moi mi-au atins fața și buzele mi-au deschis. Urmându-i degetul mare de-a lungul buzei mele inferioare, am gemut din nou încet. Degetele mi-au alunecat ușor pe gât și spatele meu s-a arcuit pentru a-i primi mâinile pe sânii mei. S-a aplecat și și-a apăsat corpul cald și puternic de al meu. Respirația mea yoghină a eșuat cu desăvârșire în timp ce gâfâiam și îmi mușcam buza. Capul pe spate și pieptul arcuit în sus. Corpurile noastre sunt conectate intim. Mi-a îndoit genunchii în sus și larg, când degetele lui au tachinat mai întâi, apoi au intrat în păsărica mea tremurândă și flămândă. Șoldurile mele s-au urcat până la degetele lui. Mi-am pompat fără îndoială șoldurile pe degetele lui, cerșind eliberare. Corpul lui frumos s-a apăsat intuitiv pe al meu știind intimitatea după care tânjisem. Corpul mi s-a cutremurat când m-am împins înapoi și l-am călărit pe degetele lui. Cred ca am tipat….

Câteva momente mai târziu, m-am cam trezit și l-am simțit alunecând și așezat în spatele meu. Pieptul lui s-a apăsat pe spatele meu în timp ce trupurile noastre s-au alunecat împreună și m-a strâns. Mângâindu-mi fața, părul, brațele lui apoi s-au înfășurat în jurul meu. Corpurile noastre străluceau în lumina naturală a camerei lui, amândoi umezi de efort. Am luat în brațele lui puternice în timp ce mă ținea, pielea lui aurie o plăcere să o urmăresc cu vârfurile degetelor. Îmi amintesc că încă încercam să-mi trag răsuflarea și zâmbeam.

Pentru mine, această experiență iese în evidență ca fiind cea mai erotică și senzuală din viața mea. Niciodată un iubit nu a petrecut peste nouăzeci de minute pentru a crea și susține o asemenea plăcere rafinată pentru mine. A fost TOTUL despre mine și totuși intimitatea acelei energii este ceva ce am împărtășit. Un orgasm atât de intens încât am leșinat în brațele lui. Hunter m-a ținut în brațe în timp ce eu m-am scuturat și am țipat. Am împărtășit asta. A numi asta un final fericit sugerează că William Shakespeare este un hack. Un masaj senzual erotic ca acesta garantează un tron ​​și o coroană.