Masaj senzual uleios

Masaj senzual uleios

 

Când Sam se ridică, își dădu seama, după ce soarele pătrundea pe ferestre, că era mijlocul după-amiezii. Plaja de afară era plină de fete superbe goale care își bronzau trupurile. Sam s-a simțit norocos să obțină o astfel de priveliște la plajă și parada păsăricilor. Unii băieți jucau volei pe plajă, în timp ce alți câțiva făceau surf.

Văzând că era treaz, Mia s-a întors în cameră purtând doar un prosop pe păr. Și ea își expusese frumosul trup pe plajă, remarcă Sam cu apreciere. Spre deosebire de celelalte fete pe care le cunoscuse înainte, fetele de pe insulă aveau un corp bronzat uniform, minus orice urme sau pete pe sâni sau păsărică prin curtoazie la plajă.

– Ai vrea să ni te alături? Putem face un picnic pe plajă. Ceilalți tipi se relaxează și ei acolo. Am putea lua prânzul.

– Sigur, de ce nu! răspunse Sam aruncând o privire înapoi spre plajă pentru a vedea dacă își putea detecta prietenii în mulțime.

Mia l-a condus într-un colț de plajă lângă niște palmieri, unde Sam îi putea vedea acum pe ceilalți tipi și însoțitorii lor.

Michael și Dave jucau volei pe plajă, în timp ce Angela și Rose făceau plajă goale în apropiere. Vlad era întins nud, cu Tia făcându-i un masaj uleios, acordând o atenție sporită testiculelor și penisului, care erau pline de ulei.

– Hei, frate! Ce mai faci? 

Martin îi făcu cu mâna când îl văzu pe Samuel apropiindu-se. 

– Cum e mahmureala? Ai fost un maniac aseară, așa cum ai continuat să tragi. Am crezut că nu te vei termina niciodată. Ball se simte bine?

– Da, frate! Mă doare capul, a recunoscut Sam în timp ce îi făcu semn și celuilalt. Și nu am nicio amintire despre ceea ce am făcut aseară!

– Dacă te dor mușchii, de ce nu le faci pe fete să-ți facă un masaj? Poate fi destul de relaxant. Mâinile Angelei sunt magice când vine vorba de atenuarea durerilor musculare, a spus Dave făcându-i semn Angelei.

– Sigur, mi-ar plăcea asta, a spus Sam în timp ce Angela și Rose se ridicau acum și au întins o saltea pe care Sam să se relaxeze. Mia se aplecă apoi și trase jos slipul lui Sam.

– Nu vrei să te bronzezi cu urme, a remarcat ea în timp ce îl dezbrăca pe Sam.

Sam s-a întins pe saltea și s-a relaxat la tonurile dulce ale valurilor care se prăbușeau pe plajă și palmierii care se legănau în vânt. Soarele era cald, dar nu prea fierbinte.

Curând, Sam a simțit picurarea caldă de ulei pe spate, împreună cu un set de mâini frecându-i corpul musculos. Mâinilor li s-au alăturat curând un alt set, când Sam ridică privirea și o văzu pe Mia alăturându-se Angelei pentru a-l masa. Atât Mia, cât și Angela se mișcau sincronizat în timp ce îi masau fiecare parte a corpului. Sam simți că tensiunea dispare în timp ce fetele îi masau cu experiență gâtul, spatele și brațele. Încet, mâinile lor se mișcau acum în jos spre partea inferioară a spatelui și pe fundul lui.

Fetele îi explorau acum în mod activ fesele și crăpătura dintre ele cu degetele. Îi frecau și îl plesneau pe fese pentru a-i oferi o senzație de furnicături în vintre pe care nu o mai simțise înainte. Sam putea să-și simtă penisul ridicându-se în așteptare, deoarece se simțea mai relaxat și mai plin de energie. Niște magie pe care aceste fete au avut în mâinile lor pentru a face epuizarea să dispară. Fetele îi dădeau acum o frecție bună la picioare.

În timp ce terminau, Mia i-a șoptit: 

– De ce nu te întorci?

Sam s-a supus fericit. Penisul lui, care fusese apăsat în jos, se derula încet și se prelungea, în timp ce Mia și Angela priveau seducătoare. Fetele îi masau acum pieptul, mâinile lor mișcându-se sincronizate. După câteva mișcări, amândouă s-au aplecat și i-au mușcat sfarcurile, în timp ce Sam a simțit un val de durere și plăcere pe care nu le mai simțise înainte. Penisul lui, acum complet în picioare, flutura în vânt ca un catarg. Fetele au început acum să-i maseze penisul, mângâindu-i și turnând jeturi copioase de ulei pe el. Ei i-au tras preputul înapoi și i-au frecat uleiul pe capul lui, care curgea liber înainte de esperma acum. Fetele îi masau și testiculele, dându-i lui Sam o senzație de furnicături, în timp ce îi mângâiau încet testiculele cu degetele. Erau cu siguranță experte.

– Acum am vrea să îți facem un masaj intens, a spus Mia făcându-i semn lui Sam să se ridice. 

Ușor surprins, Sam s-a ridicat și Angela s-a întins acum în locul lui, cu sânii ei plini de viață în sus. A început să toarne cantități generoase de ulei peste corp. Mia i-a făcut apoi semn lui Sam să se întindă deasupra Angelei, în timp ce Sam și-a dat seama că avea parte de un masaj sandvici nud.

Coborând într-o poziție 69, Sam a început acum să frece cu ulei în pliurile păsăricii Angelei. Mia a fost în curând deasupra lui, în timp ce trupul lui Sam aluneca acum între sânii uleioși ai Miei și Angelei. OMG, se simțea grozav, gândi Sam în timp ce sânii îl frecau în sus și în jos. Fetele au continuat asta o vreme până când toți trei au fost acum bine unși cu ulei. Apoi, făcându-l pe Sam să stea nemișcat, fetele și-au folosit sânii pentru a-l freca de ambele părți. Apucând și pălmuindu-le atât pe fundul Miei, cât și al Angelei, pe fiecare cu o mână, Sam și-a frecat acum fața în sânii lor. Apoi, urcându-se în sus, Sam le-a sărut pe amandouă pasional și le-a pus să lucreze la penisul lui, în timp ce acum se întindea și se relaxa.