Masaj surpriză

Masaj surpriză

 

În urmă cu aproximativ șase luni, am început să caut un nou terapeut de masaj, de când maseuza mea, June, s-a pensionat, după 15 ani de când mergeam la ea. Nu eram foarte sigur cum să abordez femeile cu privire la posibilitatea unui final fericit. Ceva ce făcuse June. Deși a rămas mereu îmbrăcat, nu m-a deranjat deoarece ceea ce a oferit ea a fost foarte bun.

Am fost în câteva locuri și, deși masajele au fost mai lungi și mai amănunțite decât fuseseră cele ale lui June, nu mi s-a oferit nicio eliberare. Nu am cerut asta în mod specific niciodată, dar, din moment ce mi-au ținut abdomenul acoperit, m-am gândit că cel mai bine era să nu menționez.

Apoi, acum vreo trei luni, m-am dus la o doamnă care lucra din casa ei. M-a întâmpinat la ușă purtând un tricou și blugi. Numele ei era Shelly, o doamnă cu părul lung și negru, în jur de douăzeci de ani. M-a pus să mă dezbrac în timp ce ea încălzește niște loțiune. Nu am văzut nici un prosop, așa că m-am dezbrăcat nud și exact când mă așezam cu fața în jos pe masă, ea a intrat.

– Ești gata? a întrebat ea.

– Da, aştept cu nerăbdare asta.

Masajul a început la fel ca și celelalte, cu excepția lipsei de acoperire. Mâinile ei moi au lucrat peste partea superioară și inferioară a spatelui meu, apoi mi-a mișcat gleznele și a lucrat pe rând pe fiecare picior. Când a început să-mi mângâie fundul, am simțit cum îmi crește nivelul de excitare.

– OK, poți să te întorci acum, a spus ea. 

– Va trebui să acopăr ceva?

M-am întors pe spate și am informat-o că mă simt confortabil să fiu expus. Speranțele mele erau mai mari pentru că nu o deranja. După ce a lucrat la picioarele mele, ea a început pe pieptul meu. Când mâinile ei mi-au masat ușor abdomenul, am simțit de câteva ori vârfurile degetelor atingându-mi penisul. Acest lucru m-a trezit rapid pe deplin.

– Văd că îți place asta. Presupun că e în regulă dacă mă ocup de asta pentru tine?

– Da, aș aprecia orice ai putea oferi.

Apoi a făcut ceva ce June nu făcuse niciodată. Și-a tras tricoul peste cap, dezvăluind sânii ei fără sutien. Erau de mărime medie, cu sfârcurile care erau evident erecte. Apoi a început să-mi mângâie penisul. Ritmul ei era suficient de lent pentru a mă ține trezit, dar nu suficient pentru a mă elibera. După vreo zece minute, m-a lăsat să termin, împușcând-o peste tot pe piept și pe burtă.

Acum aproximativ o lună, am decis să mă întorc la ea. De data aceasta am fost întâmpinat de o altă doamnă, cam de aceeași vârstă, cu părul mai scurt, dar cu o silueta mai plină.

– Unde e Shelly? am întrebat.

– Tocmai a ieșit de la duș și m-a rugat să te duc în dormitor și să te pregătesc. Sunt Nicole, verișoara ei. Sunt în vizită de câteva zile.

M-a condus în dormitor și m-am dezbracat ca înainte. Mi-am dorit ca Nicole să fi rămas în cameră, dar nu am spus nimic. Shelly a venit câteva minute mai târziu, purtând pantaloni scurți și un tricou. Totul a mers ca înainte, până în punctul în care ea și-a scos tricoul și a început să ofere finalul fericit. Apoi s-a auzit o bătaie în uşă.

– Mi-am lăsat încărcătorul telefonului acolo. Pot să intru să-l iau? întrebă Nicole.

Shelly s-a uitat la mine și am dat din cap că e bine. I-a spus verișoarei ei să intre. Nicole a intrat în cameră și s-a oprit chiar în fața ușii, uitându-se la erecția mea strânsă de Shelly.

– Oh! Nu am vrut să deranjez nimic, a spus Nicole.

– Nu ai făcut-o, o asigură Shelly. Tocmai mă ocupam de asta.

– Te superi dacă mă uit?

Am spus că e în regulă, așa că Nicole s-a așezat pe pat lângă picioarele mele, pe partea opusă a verișoarei ei. Ea a privit cu atenție cum Shelly îmi masa penisul foarte tachinător. Mi s-a părut că își ia mai mult timp decât înainte, ceea ce mi-a convenit. Apoi Nicole a întins mâna și mi-a mângâiat ușor testiculele în timp ce Shelly și-a continuat mișcările.

De data aceasta, când eram în pragul orgasmului, ea s-a oprit și l-a ținut nemișcat în palme. Am fost surprins când Nicole și-a scos tricoul, urmat de sutien. Acolo eram cu două femei topless, cu cel puțin treizeci de ani mai tinere decât mine. Shelly a reluat să-mi maseze penisul încet și constant.

– Păcat că este acoperit cu ulei, aș lua asta în gură, a spus Nicole. Poate să meargă pe sâni?

Shelly a întrebat dacă este în regulă și, firește, am spus da. Nicole s-a așezat pe marginea patului în timp ce eu stăteam în fața ei. A început să mă mângâie într-un ritm puțin mai rapid decât făcuse Shelly. Știam că nu va trece mult până când orgasmul meu va avea loc. Și am avut dreptate. Am explodat cu o încărcătură uriașă de spermă picurând pe sânii ei plini.

Shelly m-a curățat cu o cârpă caldă și umedă, apoi i-a dat-o verișoarei ei să se curețe. Tocmai am experimentat cel mai bun masaj pe care l-am avut vreodată.

Câteva săptămâni mai târziu am contactat-o ​​din nou pe Shelly, doar pentru a afla că tocmai se logodise și nu mai făcea masaje.

Deci căutarea este pornită… din nou.