Masajul

 Masajul

 

Sfârșitul unei alte zile lungi la muncă. Vara nu poate ajunge aici destul de repede. Da, sunt profesor și încep să fiu ars. Nu mă înțelege greșit. Îmi place să predau și pot să predau materia mea preferată, istoria, dar copiii din zilele noastre nu au dorința de a învăța despre trecut, astfel încât să înțeleagă ce a modelat lumea noastră de astăzi.

Sunt un fan al istoriei de când am aflat despre propria mea istorie de familie. Cum am venit în această țară, unde ne-am stabilit și cine a murit pentru a ajuta la formarea acestei țări. Apoi am început să studiez totul despre istorie și în cele din urmă am obținut o licență și apoi un master. M-am gândit la un doctorat, dar ar trebui să-i acord prea mult timp. Aveam o logodnică și voiam să ne începem viața împreună.

În sfârșit, sunt acasă și merg spre ușa din față. Pun cheia în ușă și mă întorc, dar nu se deschide. Logodnica meu a lăsat zăvorul încuiat. Face asta când e singură acasă, doar pentru a fi în siguranță. Bat la ușă ca să-i spun că sunt acasă. Ușa se deschide și acolo este fata mea cu un halat mic de mătase care abia îi acoperă fundul. 

– Bine ați venit la Rising Sun Spa, spune ea. Ați ajuns la timp pentru programare. Pe aici, vă rog. Puteți să vă puneți servieta și haina pe acest scaun.

Fac cum spune ea și o urmăresc pe holul casei noastre până în dormitorul liber. A fost decorat și există mobilier nou de când m-am uitat ultima oară. Este o măsuță cu prosoape și sticle de uleiuri de masaj, un set de difuzoare pentru iPhone și, în sfârșit, o masă de masaj cu cearșaf pe ea.

– Te rog, scoate-ți toate hainele și urcă-te pe sub cearșaf. Îți voi acorda câteva clipe. 

Cu asta a pornit niște muzică relaxantă și a ieșit afară.

Încă încercam să-mi dau seama care era jocul ei. Jucam tot felul de jocuri. Când am început să explorăm, ne-a plăcut relația 24/7, dar am păstrat începutul ei până în vară, care mai era la câteva luni. După ce mi-am scos hainele, m-am urcat pe masă, cu fața în jos sub cearșaf. După câteva minute, s-a întors. Mi-am întors capul să mă uit la ea și ea începea să-și dea jos halatul scurt, stând în sutien mov și chiloți. Știe că violetul este culoarea mea preferată.

– Numele meu este Sandra. Voi fi maseuza ta astăzi. Ar trebui să lucrez mai intens pe vreo parte a corpului tău?

Voiam să-i spun că în prezent mă întindeam pe ceea ce voiam să lucreze, dar am menționat doar că umărul meu drept era neobișnuit de dureros. Trebuie să spun că sufeream de artrită ușoară.

„Sandra” a rearanjat puțin cearșaful și apoi mi-a turnat ulei pe spate. Doamne cât mi-a plăcut atingerea ei. Ea își freca mâinile peste spatele meu ca să rezolve orice noduri pe care le găsea. Apoi a început pe umărul meu drept.

– Uau. Ai multă tensiune în umăr. Faci sport?

I-am răspuns că nu am mai făcut de mult timp de când o anumită femeie a intrat în viața mea.

În timp ce ea lucra de la capul meu până la degetele de la picioare, am început să dau puțin din cap. Primeam un masaj relaxant de la femeia pe care o iubesc. Ziua mea nu putea fi mai bună.

Am început să o simt trăgând de cearșaf.

– E timpul să te întorci.

M-am întors și mi-am ridicat privirea la frumoasa vedere a logodnicei mele complet goală. 

– Când și-a dat jos restul hainelor? m-am gândit.

– Îmi era foarte cald în haine, așa că am decis să le dau jos. Arăți ca un tip drăguț, te rog să nu spui conducerii.

Pur și simplu am clătinat din cap, întrebându-mă ce altceva era, nu aș putea spune „management”. Apoi, privind în jos, văd micul cort pe care îl făcea penisul meu. Sunt sigur că a văzut și ea.

După ce s-a așezat, mi-a luat mâna și a coborât-o de pe masă. Deodată, am simțit o cătușă înfășurată în jurul încheieturii mele. Am deschis ochii și i-am văzut fața zâmbitoare. Ea s-a plimbat pe partea cealaltă și a făcut același lucru cu cealaltă încheietură.

– Uneori le folosim atunci când un client este cu fața în sus când pare că ar putea încerca ceva.

Pur și simplu am chicotit:

– Da, bine, m-am gândit.

„Sandra” se urcă pe masă și îngenunchează între picioarele mele și turnă mai mult ulei peste pieptul ei. Apoi începu să se târască peste mine, făcându-ne pe amândoi alunecoși. Penisul meu între timp a devinit tare ca piatra. Fata mea se repoziționează și îmi pune penisul între sânii ei largi și începe să alunece în sus și în jos, frecându-mă. Gem de plăcere.

Simțindu-mi acumularea „Sandra” se oprește și se mișcă astfel încât să fie cu spatele la mine și fundul ei să stea pe penisul meu. Ca și cum asta nu mă va împinge peste margine. Luând uleiul, ajunge în spatele ei și îl toarnă peste fundul ei superb, inclusiv o cantitate generoasă între fese.

Cel mai bun mod de a descrie ce s-a întâmplat în continuare este că am avut un lap dance fără muzică. Ea îmi măcina penisul între fese atât de tare încât am crezut că voi avea urme de arsuri pe penis.

Întinzându-se în spatele ei, ea îmi apucă penisul și îl îndreaptă spre fundul ei. Coborându-se, o aud gemând. Când lovește baza penisului meu, ea stă și își mișcă fundul puțin. Încet, începe să se miște în sus și în jos, aproape ieșind complet și coborând înapoi.

Eram într-o stare de șoc, duritate și poftă, dar nu puteam face nimic din moment ce mâinile mele erau încătușate sub masa de masaj. Am încercat să împing cu șoldurile, dar asta mi-a forțat puțin brațele, așa că m-am așezat să mă uit și să mă bucur. Acum trebuie să spun că logodnica mea are un fund superb și știe cum să-l folosească pentru a mă excita, dar să-mi privesc penisul intrând și ieșind a fost cel puțin uluitor.

„Sandra” a început să accelereze și să geamă mai tare în drumul ei către un orgasm, iar eu nu am rămas în urmă. În cele din urmă, ea s-a ridicat, a făcut o pauză și m-a luat încet înapoi, încercând practic să mă împingă prin masă. Asta a fost suficient pentru a-mi trimite sperma să împuște în fundul ei. „Sandra” a început să tremure toată și să geamă. Ea a avut ceea ce ea numește orgasmul tremurător al corpului, în care întregul ei corp tremură atât de mult încât nu poate să-l exprime vocal.

După câteva minute de stat întinsă pe burtă, se dă jos și începe să mă curețe cu un prosop. Ea îmi eliberează încheieturile de la cătușe și îmi frec brațele încercând să la să curgă niște sânge.

– Ei bine, domnule, sper că v-a plăcut masajul. Odată ce vă îmbrăcați, ne întâlnim la ușă pentru a vă plăti ședința.

M-am îmbrăcat și m-am dus la ușa din față unde ea mă aștepta.

– Care este nota de plată? Întreb.

– 100 de dolari și o promisiune de a nu spune conducerii.

– S-a făcut, i-am spus și i-am întins 150 de dolari din portofelul meu. Aici este și un pic în plus.

Ochii i s-au luminat:

– Mulțumesc mult.

Mi-am luat haina și servieta și am ieșit pe ușă. Am sunat-o pe telefonul ei, dar a intrat mesageria. 

– Hei dragă, îmi pare rău, am întârziat, dar m-am oprit pentru un masaj. Vin acasă în câteva minute.

 Am așteptat lângă mașina mea aproximativ 5 minute și apoi m-am întors în casă.

– Am ajuns, strig.

– Vin acum, o aud țipând din spate.

Logodnica mea intră pe ușă purtând pantaloni de yoga și un tricou.

– Tocmai am primit mesajul tău. Cum a fost masajul tău?

– Incredibil. Aș fi vrut să fi găsit acel loc mai devreme.