Masajul meu cu final fericit

 Masajul meu cu final fericit

 

Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 10 ani. Un prieten de-al meu fusese la un salon de masaj și mi-a spus ce bine se distrase, deși din conversația ulterioară a reieșit că nu făcuse sex. După săptămâni de gândire, a trebuit să mă opresc și să-mi fac curajul și am decis să merg.

Eram îngrijorat de o serie de aspecte ale vizitei unui astfel de loc cu faptul voi fi prins și soția și familia mea vor afla. În plus, a existat stigmatizarea pe care am simțit-o că „plătesc pentru asta”, îngrijorarea cu privire la cum ar fi el și ea și problemele de sănătate jucând, de asemenea, rolul lor.

În cele din urmă, mi-am făcut curaj și am mers plin de emoții și tremurând.

A trebuit să sun un sonerie și să aștept să se deschidă ușa și asta m-a făcut și mai nervos. Cu toate acestea, înăuntru era curat și ordonat, cu niște muzică pop, probabil de la radio. Recepționera avea cam vârsta mea, treizeci și ceva la acea vreme, era îmbrăcată îngrijit, foarte prietenoasă și eficientă. Mi-a întins un card laminat care enumera serviciile și m-a întrebat ce vreau. Ceea ce îmi doream de fapt, sexul, nu era listat, desigur.

– Ce să aleg? am întrebat destul de ridicol.

Zâmbind a spus ea. 

– Ei bine, cât timp vrei, treizeci sau patruzeci și cinci de minute sau o oră, sau poți avea VIP care include duș asistat de maseuza și șampanie.

Să fiu spălat de o fată, deși suna interesant, mi s-a părut puțin ambițios pentru prima dată și cu siguranță nu mi-am dorit șampania.

– Doar o oră se poate?

– Da, e ok. Ți-ar plăcea să te răsfeți și poate să ai două fete?

– Mi-ar plăcea, dar fiind prima dată, nu voi fi lacom, i-am răspuns.

– Păstrează asta ca un răsfăț pentru data viitoare, a spus ea zâmbind și dându-mi un prosop în timp ce a adăugat: Și în cazul în care avem o singură doamnă care lucrează în această după-amiază.

Ideea de a fi spălat de o maseuză sau de a avea două fete presupunând că se înțeleg una cu cealaltă era foarte tentantă. Totuși, știam că voi fi extrem de emoționat și asta ar putea duce cu ușurință la temuta ejaculare precoce, așa că am evitat ceva mai aventuros decât un masaj de o oră.

Mi-a condus o cameră bine amenajată, care avea un duș în colț și o masă de masaj dublă.

– Din păcate, o avem doar pe Andrea astăzi, așa că James nu-ți pot oferi de ales, dar este drăguță și foarte prietenoasă; sunt sigur că nu vei fi dezamăgit.

– Mulțumesc, am bolborosit când ea s-a întors și a plecat spunând.

– Va fi aici în doar un moment sau două, și a fost.

Am fost uimit și foarte plăcut surprins. Nu mă așteptam să am o femeie extrem de atrăgătoare și îmi făcusem griji că ar putea fi grasă, urâtă și murdară. Ea nu era niciuna dintre acestea. Bănuiesc că avea douăzeci de ani și era roșcată, purta o uniformă albă, un halat așa cum o poartă doctorii, care venea până la jumătatea coapsei; avea picioare frumoase. Îi stătea strânsă peste sânii ei ampli și șoldurile și fundul ușor supradimensionate și avea câțiva nasturi deschiși. Avea dinți albi foarte sexy, drăguți, ochi mari, albaștri, în formă de migdale și buze voluptuoase pe care era foarte ușor să mi le imaginez că se afla în jurul penisului meu. Nu puteam spune cu siguranță în acest stadiu, dar părea să aibă sâni drăguți. Dacă are importanță, era ușor plinuță și cu siguranță nu era slabă, ceea ce mi se potrivește de minune. Sincer să fiu, mă îndoiesc că aș fi putut obține o maseuză mai potrivită chiar dacă aș fi avut posibilitatea de a alege.

S-a prezentat drept Andrea și a întrebat pentru cât timp am rezervat. I-am spus o oră și ea a zâmbit și a spus. 

– Bine că vom avea destul timp și nu va trebui să ne grăbim cu nimic, nu? 

În timp ce ea a spus asta, s-a uitat drept în ochii mei, trimițând fiori de dorință prin mine. Mi-a cerut să mă dezbrac și să fac un duș și mi-a spus că se va întoarce în cinci minute.

Nu eram sigur ce să fac după ce m-am uscat. Ar trebui să stau întins pe masă sau să mă așez pe ea, să mă înfășor cu prosopul sau să rămân gol. Andrea mi-a rezolvat dilema revenind exact când terminam de uscat.

– Ești gata, James?

– Da, Andrea, sunt.

Luând prosopul de la mine și aruncând o privire la erecția mea ușoară, ea a dat din cap și a zâmbit.

– Ok iubitule, mai întâi pe față. Ulei sau pudră?

– Ce?

– Vrei să folosesc ulei sau pudră?

Habar n-aveam, dar, pentru că folosisem ulei pentru a mă masturba și i-am frecat de câteva ori sânii soției mele, ca parte a dragostei noastre, i-am cerut asta.

A început pe umerii mei și pe gât. A început cu mișcări lungi pe spatele brațelor până la încheieturi, apoi a trecut la umeri. Bănuiesc că asta a durat cinci minute, cu ea stând lângă capul meu și masându-mă peste cap. Avea un miros placut si am fost îmbătat de ea. În timp ce mi-a lucrat spatele, m-a întrebat dacă presiunea era ok și am cam mormăit că e bine. S-a deplasat în jurul mesei și a început pe partea inferioară a spatelui meu. S-a mutat pe gambele mele, pe spatele genunchilor, pe coapsele inferioare și pe tălpile picioarelor. După ce m-am oprit din tresărit din cauza gâdilatului, ceea ce i s-a părut amuzant, mi s-a părut că masajul picioarelor este foarte stimulant, în principal pentru că mi-a sprijinit picioarele pe șolduri.

Apoi a lucrat mai mult la coapsele mele și atunci am devenit complet rigid, ceea ce a fost cel mai incomod când stau întins pe el! Am rezolvat-o parțial ridicând un genunchi care mi-a ridicat puțin abdomenul de pe pat. Văzând asta, cred că a simțit că eram tare pentru că degetele ei au alunecat pe partea mea, în jurul osului șoldului și tocmai în golul dintre acela și pat. Mi-au atins vârful penisului, ceea ce mi-a făcut corpul să tresară și m-a făcut să mormăi.

Ea a întrebat dacă aș vrea să mă întorc. Oh, nu, m-am gândit, asta este al naibii de rușinos pentru a fi exprimat în cuvinte. Am un penis de dimensiuni generoase, și o circumferință groasă. Fiind necircumcis, nu se ascunde cu ușurință atunci când este complet ridicat și fiind gol pe acel pat, nu exista nici un loc de ascunzătoare.

Oricum, m-am fâstâcit și m-am întins pe spate cu ochii închiși strâns. Simțindu-i mâinile ridicându-mi capul, am deschis ochii și am văzut că ținea o pernă mică. Am privit-o când mi-a pus-o sub cap și am văzut că nu dădea semne evidente că se uită la penisul meu, dar trebuie să fi fost foarte vizibil. Ea m-a întrebat dacă sunt bine, i-am spus da, așa că a revenit pe pieptul meu și în zona gâtului.

Încet, a coborât de pe piept și a petrecut timp pe sfârcurile și partea superioară a abdomenului. Sunt destul de păros, așa că uleiul s-a îmbibat în firele de păr de pe pieptul meu, prin urmare, ea a petrecut mult timp în această parte a corpului meu. Ochii mei erau din nou închiși și eram în rai la atingerea mâinilor și a degetelor ei. Probabil că respiram mai greu acum, lucru pe care trebuie să fi înțeles ea în timp ce lucra încet până la abdomenul meu. Ea nu mi-a masat asta, ci mi-a trecut ceea ce i se simțea ca pe dosul unghiilor peste el, în zona inghinală și pe coapsa mea. Au mers atât de aproape de erecția mea și chiar mai aproape de testicule și din nou trupul mi-a furnicat și am gemut de plăcere și anticipare.

Apoi s-a mutat la picioarele mele. Începând de la glezne și treptat treptat, la trecut la mușchii gambei și, în mod ciudat, pe genunchi. Când a urcat mai în sus, a lucrat din greu la mușchii mai mari, mergând destul de adânc în ei, la fel ca și masorii heterosexuali. Pe măsură ce ea mergea mai mult în sus, acum eram pe deplin în picioare și nu-mi păsa deloc, de fapt, am primit o lovitură de la ea; în adâncul sufletului sunt probabil un exhibiționist. Acum îmi doream mâinile ei pe mine, voiam să mă mângâie și să mă frece.

Acum mă zvârcolem pe masă și ea știa clar asta, așa că s-a oprit la mijloc. Am deschis ochii, iar ea a spus.

– Ok James?

– Oh, da Andrea, foarte ok.

– Îți place, e bine?

– Da, îmi place și da, este bine, foarte bine, am bolborosit.

Privindu-mă cu atenție, ea a spus cu un zâmbet.

– Vei avea nevoie de servicii suplimentare?

– Ce este în meniu? 

Ea a spus. 

– Pot încuia ușa și ne putem distra. Asta te va costa mai mult, știi asta?

Am spus sigur, și am întrebat cât costă. Mi-a spus prețurile pentru ușurarea handjob, blowjob și pentru sex.

– Vei fi goală?

– Nu pentru handjob sau pentru blowjob, dar aș putea, a spus ea zâmbind. Fii convins să desfaci astea, în timp ce ea își desface nasturii hainei.

Și-a sprijinit vârfurile degetelor pe penisul meu și a spus. 

– Deci, ce înseamnă să fii băiat mare?

– Să mergem la sexul gol, am spus, alunecându-mi brațul în jurul ei și strecurându-mi mâna pe haină și pe fundul ei plin; ea nu a făcut nimic să mă facă să o mut. Pot să ejaculez pe ăștia? am întrebat ridicându-i sânii.

Ea a spus desigur și s-a dus la ușă și a încuiat-o. Apoi se întoarse la masă, scoțându-și tunica în timp ce venea. Stând lângă mine, s-a dezbrăcat până la sutien și chiloți. Deși într-adevăr era puțin supraponderală, cu o burtă ușor bombată, avea sânii grozavi și, în starea mea de excitare, arăta uimitor, cu adevărat uimitor.

Cu un zâmbet larg, spuse apoi. 

– Ok, hai să ne legănăm, și mi-a prins penisul și l-a frecat încet. M-am întins pe spate în timp ce ea m-a mângâiat și mi-a luat testiculele și le-a rostogolit. 

– Este minunat, a spus ea referindu-se la erecția mea. Este atât de drăguț că am de gând să fac un blowjon gratuit dacă vrei unul.

Andrea mi-a cerut apoi să deschid ochii și să-i desfac sutienul, ceea ce, uimitor, am reușit din prima. S-a întors și sânii ei erau exact cum mi-am imaginat, de mărime frumoasă, fermi și mari, roz, cu mameloane erecte. S-a aplecat peste masă și și-a hrănit sfârcurile pe rând în gura mea în timp ce îmi ținea penisul. Ea a început să mă mângâie și să mă masturbeze încet în timp ce îmi hrăneam gura cu sânii ei. Mi-am pus mâna pe coapsa ei, apoi i-am lucrat până din față a pantalonilor. Mi-ar plăcea să spun că era udă, dar nu era, totuși i-am frecat picioarele în timp ce acum îmi legăna testiculele și se juca cu ele ca cu două ouă.

Mi-am pus mâinile sub tivul pantalonilor ei și mi-am introdus mâna, era complet netedă și i-am găsit despicătura cu degetul arătător. Mi-a permis să mă joc cu păsărica ei un minut sau două, apoi s-a ridicat. Și-a scos chiloții și a stat în fața mea goală, etalându-și trupul.

– Iti place? a întrebat ea încă frecându-mi încet penisul.

– Doamne, ești frumoasă, am gemut.

– Ok, spuse ea zâmbind. Trebuie să sug acel penis. Mă poți masa cu degetul în timp ce te sug, dar te rog nu-mi atinge fundul, pur și simplu nu fac asta.

– Bine, am răspuns eu în timp ce ea s-a întors într-o parte, cu fundul îndreptat spre mine, în timp ce mi-a înfipt penisul în gură. Ea a lins partea superioară, și-a apăsat vârful limbii de orificiu și apoi mi-a alergat pe lungimea mea și pe și în jurul testiculelor mele. Probabil că curgeam lichid seminal până acum și ea și-a răsucit limba la capăt, trăgându-mi prepuțul înapoi. Apoi și-a trecut încet cu gura până pe penisul meu și mi-a supt testiculele, pur și simplu ador asta. Pe măsură ce se apleca ușor și picioarele ei erau depărtate, i-am găsit păsărica destul de ușor și am alunecat două degete în sus. Ea devenea umedă acum și i-am lucrat pliurile și i-am găsit clitorisul în vârf. A gemut puțin atunci, în ciuda faptului că îi era gura plină de mine în același timp. M-a luat adânc în gât, care a fost prima dată, ce experiență uimitoare! Acum era udă și am început să o masez cu degetul. I-am împins un alt deget pe păsărica ei și asta a intrat ușor, așa că mi-am grăbit ritmul. Acum își mișcase gura și îmi săruta penisul și doar sugea capătul acestuia; din experiența mea limitată aș fi spus că este o vedetă la oral.

S-a uitat în jur la mine și a spus. 

– Ești gata.

Am dat din cap. Ea și-a întors capul, și-a dus mâna la gură și apoi s-a aplecat peste mine și mi-a luat din nou penisul în gură. Cu greu îmi venea să cred că ea a alunecat cu gura un prezervativ pe mine.

Ea s-a ridicat pe masă și s-a înălțat pe mine cu fața departe de mine. I-am prins fesele pline în timp ce plutea deasupra mea și mi-am ghidat penisul spre buzele păsăricii ei , s-a rotit ușor apoi s-a afundat pe el până la capăt. Ea a început să se miște ridicându-și încet fundul în sus și apoi scufundându-se înapoi în jos, eu am împins în sus și am găsit un ritm. Ne-am tras-o așa câteva minute cu mine trântindu-mă de ea în timp ce mă călărea. Uimitor de agilă, a reușit să-și rotească corpul fără să mă scoată din ea.

– Poți să te joci cu astea acum, a spus ea aplecându-se în față și trântindu-și sânii peste fața mea. Spune-mi când ești aproape.

Ea m-a tras mai tare în această poziție și nu a trecut mult până când am simțit primele semne revelatoare ale orgasmului meu iminent. I-am spus că sunt gata. S-a desprins rapid de mine și a spus:

– Atunci, ejaculează pe sânii mei, în timp ce ea a scos prezervativul, a alunecat pe pat și a ținut sânii împreună. M-am zvârcolit astfel încât să fiu deasupra lor și, în timp ce ea mi-a luat testiculele, m-am masturbat până când șuvoaie de spermă s-au aruncat pe sânii ei plini.

M-am prăbușit pe spate în timp ce ea s-a liniștit. Am vrut să-i ling păsărica, dar am decis să nu o întreb. După câteva minute de odihnă, m-am liniștit suficient ca să stau în picioare și să mă îmbrac în timp ce ea făcea duș.

– De ce să nu încerci două fete data viitoare, James, Cindy și cu mine suntem foarte, foarte prietenoase, a spus ea.

– Hmmm de ce nu, am zâmbit în timp ce ea mă săruta pe obraz și mă conducea.