Masajul meu

Masajul meu

 

La naiba, spatele mă omoară. Lucrul la mașini și podeaua de beton toată ziua nu a ajutat tocmai. Așa că, în drum spre casă, am sunat-o pe buna mea prietenă Angie, care era coafeză de meserie, dar mi-a făcut niște masaje corporale grozave.

– Angie dragă, poți să-mi faci o mare favoare? Spatele mă omoară și mă întrebam dacă ai putea să vii în seara asta și să-mi faci unul dintre masajele tale minunate. Îți voi plăti oricât este nevoie.

– Ok Jon. Nu-mi datorezi nimic, dar o masă bună gătită acasă ar fi bine, a râs ea.

– Nici o problemă. Cina va fi gata în jurul orei 6:30. Mulțumesc Angie.

Angie a ajuns la apartamentul meu în jurul orei 6:15 cu uleiurile ei de masaj, în timp ce eu încă pregăteam cina. Am îmbrățișat-o și i-am pregătit un pahar mare de ceai cu gheață. Sunt un bărbat singur, care practic mi-am păstrat aproape toată viața mea. Am câțiva prieteni, dar nu mulți. O cunosc pe Angie de ani de zile și este una dintre cele mai apropiate prietene ale mele. Dar multor oameni nu le-a plăcut prietenia noastră.

Angie este înaltă, are în jur de 1.70, cântărește aproximativ 65 de kg și are 29 de ani. Are o față îngerească foarte frumoasă și un păr lung, drept, șaten, strălucitor, care îmi amintește de mătase. Are și niște picioare drăguțe, lungi și bine formate. Dar ceea ce iese cel mai mult în evidență la ea, pe care îi ascunde cu haine largi, sunt sânii ei cupa D care nu se lasă deloc. Nu are siluetă model, dar încă arată bine. Ea se antrenează în timpul liber, astfel încât să se mențină în formă bună.

Mă numesc Jon și am 1.90 m, cântăresc 80 kg și am 31 de ani. Nu sunt genul superb de la Hollywood, dar uneori aspectul meu mă lasă într-o depresie profundă. Am părul negru și ochi negri, dar am o cicatrice care merge de la urechea stângă până la colțul gurii. Am primit asta de la un accident de motocicletă acum câțiva ani. Nu am mai fost la o întâlnire de atunci pentru că a alungat majoritatea oamenilor. Încerc și eu să mă mențin în formă, dar o accidentare sâcâitoare la spate mă deranjează din când în când de aproximativ o lună. În sfârșit m-am săturat de asta când am sunat-o pe Angie.

I-am pregătit niște piept de pui dezosat și tăiței cu ou cu sos de muștar și morcovi. Am vorbit despre lucruri mărunte în timp ce mâncam și apoi ea m-a ajutat cu vasele. Angie a decis că cel mai bun loc pentru a-mi oferi masajul ar fi pe patul meu mare, așa că mi-am scos cămașa și m-am întins cu fața în jos pe pat.

– Știi, Jon arăți destul de tensionat. Ceea ce ai nevoie este un masaj complet al corpului. Dezbracă-te complet și acoperă-te cu un prosop. Țipă, când ești gata.

 Angie a părăsit apoi camera.

Ea nu mi-a cerut niciodată să fac asta înainte, așa că m-am gândit câteva secunde și apoi m-am dezbracat. Odată ce m-am întins din nou cu fața în jos, cu un prosop acoperindu-mi fundul, am chemat-o pe Angie.

Când s-a întors, a stins lumina, astfel încât camera a fost cufundată în întuneric, cu excepția luminilor care veneau din exterior. M-am întors să-i spun ceva, dar ea a vorbit înaintea mea.

– Te poți relaxa mai bine cu lumina stinsă.

Am închis ochii și am stat acolo.

Când patul s-a lăsat, am știut că se urcase. Apoi am simțit uleiul cald pe spate și am răsuflat uşurat. Angie a început să-mi pună uleiul pe spate și să-mi lucreze mușchii duri, încercând să-i relaxeze. Ea a lucrat de la gâtul meu până la talie și a coborât înapoi de câteva ori. Ea a făcut asta timp de aproximativ 15 minute și apoi i-am simțit mâinile pe piciorul meu drept. Ea a lucrat de la spatele coapselor mele până la picioare și degete și spate. De fiecare dată când venea, se apropia din ce în ce mai mult de fundul meu. După alte 15 minute, s-a dus la piciorul stâng. Ea l-a lucrat în același mod și a continuat să se apropie de fundul meu. Când a terminat cu piciorul stâng, a scos prosopul de pe mine.

– Angie! am încercat să protestez.

– Ți-am spus să te relaxezi, așa că relaxează-te.

Aveam de gând să spun altceva, dar am simțit că mi se toarnă niște ulei pe fese și Angie a început să-i maseze. Am fost puțin încordat la început, dar am început să mă relaxez din nou. Asta începea să se simtă foarte bine. Îmi masa fundul acum și din când în când își trecea degetele pe crăpătura mea. Angie mi-a depărtat puțin picioarele și de fapt îmi frământa ușor testiculele. Ea nu făcuse niciodată asta înainte și începusem să fiu entuziasmat. Penisul mea era între saltea și abdomen și puteam să simt că se întărește.

– Întoarce-te, Jon.

– Angie, eu…

– Întoarce-te, Jon.

– Am nevoie de prosop.

– Nu vei avea nevoie de prosop. Doar întoarce-te.

M-am întors încet pe spate. Am putut vedea în lumina de afară că Angie era la fel de goală ca în ziua în care s-a născut. La naiba, arăta bine. Penisul meu a devenit și mai tare.

M-am dus să-i iau sânii și vârfurile maro închis, de mărimea unei monede. Ea mi-a plesnit mâinile.

– Ar trebui să te relaxezi.

– Cum mă pot relaxa când am o zeiță goală ca tine în fața mea.

Angie s-a urcat pe picioarele mele si a mai turnat puțin ulei pe piept. A început să lucreze la pieptul meu și să vorbească în același timp.

– Nu sunt o zeiță. Sânii îmi sunt prea mari și singurul motiv pentru care merg la sală este pentru că sunt prea grasă.

– Nu ești grasă. Ești o persoană foarte frumoasă.

– Nu glumi cu asta, Jon. Știi că nu-mi place și nu sunt frumoasă.

– Nu glumesc. Ești o persoană frumoasă. Eu sunt urât. Uită-te la cicatricea asta nenorocită pe care o am. Pot închiria această față pentru a speria copiii. Voi spune din nou, ești o persoană foarte frumoasă.

Niciunul dintre noi nu a spus nimic pentru o vreme, apoi Angie a început să lucreze la partea din față a picioarelor mele. Din nou a început să lucreze la testiculele mele și le-a masat. Penisul meu care începuse să devină flasc s-a întărit din nou. Angie a început să se concentreze mai mult pe testiculele și pe penisul meu. În timp ce mâna ei stângă îmi masa testiculele, dreapta ei mi-a apucat penisul și a început încet să îl mângâie. Nu m-am putut abține și am scos un geamăt blând. Atingerea lui Angie era foarte blândă și lucra foarte încet. Următorul lucru pe care îl știu e că s-a aplecat și mi-a luat capul penisului în gură.

– O, Doamne, am reușit să gem.

Angie a ținut doar capul în gură și a început să încerce coroana cu limba. De asemenea, își trecea limba peste uretra mea și gusta dinlichidul seminal care curgea liber. Când a avut capul umed, încet a început să ia mai mult din penisul meu în gură și gât. Și-a luat timp și i-a luat aproximativ două minute pentru a intra pe toată lungimea. Când a început să mă bage și să mă scoată, încă mergea încet și își trecea limba pe dedesubt. Când se întorcea la cap, înconjura capul din nou și lingea mai mult lichid seminal. Nu-mi făcuse niciodată atât de bine și mă înnebunea. Doar aspirația simțea că va suge totul din mine. După încă câteva minute, am simțit că testiculele încep să se strângă și am știut că sunt aproape. Angie mi-a tras ușor testiculele pentru a întinde scrotul și nevoia de a ejacula s-a diminuat, dar penisul meu era încă tare. Când mi-a scos penisul din gură, a ieșit cu un pop audibil. Angie a început încet să-mi sărute ușor abdomenul și să urce. Apoi ne-am sărutat pentru prima dată în acea seară.

– Hmmmmm, fată, nu știi ce îmi faci.

– Ai fost întotdeauna drăguț cu mine și am vrut să-ți mulțumesc. Dar nu am știut niciodată exact cum să fac până nu m-ai sunat mai devreme.

– Doar o simplă mulțumire ai fi fost suficientă.

– Știu, dar nu eram sigură cum să te abordez. În drum spre aici, am decis că vreau să fac asta și, când te-am dezbracat complet, m-am dezbracat și eu.

– Ei bine, dragă, mi-ai mulțumit, dar mai am o întrebare.

– Ce e?

– Vrei să termini ceea ce ai început?

– Dacă vrei, pot, dar vreau să faci ceva pentru mine.

În timp ce a spus asta, s-a ridicat și a alunecat pe pieptul meu până când păsărica ei udă a fost chiar în fața mea. Am văzut că era bărbierită complet și că era deja puțin udă. Mi-am scos limba afară și mi-am dus-o în pliul exterior la fel de încet cum ea îmi sugea penisul. Ea a tremurat și a avut un mic mini orgasm.

– Te rog, continuă Jon.

Am întins mâna, i-am prins fundul cu ambele mâini și am început. Mi-am împins limba direct în păsărică și am pornit. I-am lins interiorul, exteriorul, i-am mestecat buzele păsăricii și, din când în când, îi munceam clitorisul. A mai avut două mini-orgasme până când am decis să o fac până la unul mare. Am început încet să-i ling de la rect până la clitoris. Când ajungeam la clitorisul ei, mă opream imediat. Angie și-a împins păsărica în fața mea, dar eu nu i-am atins clitorisul. După aproximativ 10 minute, a început să geamă. M-am întins în jur și am început să-i masez deschiderea rectului. Angie chiar a început să se miște și să geamă și mai tare. Sucurile ei curseseră pe crăpătura ei și mi-au lubrifiat degetul foarte bine. Fără să-i dau o notificare sau să spun ceva, i-am supt clitorisul în gură și am mușcat din el. În același timp, mi-am băgat degetul până în fundul ei.

– Oooohhhhhhhhhhhhhh mmmyyyyyyyyy Ggggggoooooddddd. 

Și a avut orgasm. Angie a trebuit să-și pună mâinile pe perete pentru a se sprijini, astfel încât să nu cadă și să rămână stabilă timp de trei minute bune. Când începea să coboare din înălțime, îmi bagam limba în păsărică în timp ce încă îi mușcam clitorisul și începea din nou să aibă orgasm. După vreo cinci orgasme monstru, i-am dat drumul și a căzut pe pat, unde a început să hiperventileze. M-am răsturnat ca să mă asigur că e bine.

– Relaxează-te, relaxează-te. Doar respiră.

„Oh …… al meu …… Doamne …… nu am …… niciodată …… am avut un …… orgasm …. .. ca …… că …… înainte. Acela …… a fost …… ceva …. nu voi uita …. niciodată.”

Când a terminat, nu mai gâfâia la fel de mult și se mai liniştise destul de mult.

– Cum se simte spatele tău?

–  M-ai speriat și tot ce îți pasă este spatele meu.