Opțiuni de masaj în București

Opțiuni de masaj în București

 

Am prea multe opțiuni… Ok, dacă ați citit oricare dintre celelalte postări ale mele, veți vedea că am scris despre cum m-am agățat de saloanele de masaj. Am decis să trec înainte la prezent și să explic dilema mea din ultimele șase luni. Încă o dată, este posibil ca aceste povești să nu aibă detaliile complicate ale altor povești pe care le puteți citi. Îmi transmit experiențele reale și, în timp ce descriu pe scurt aspectul și corpul maseusei, de obicei las imaginația ta să completeze spațiile libere după preferințele tale… 

Când au început poveștile mele, vizitam Bucureștiul în călătorii de afaceri. Acum locuiesc aici de cinci ani. În timp ce am fost în saloane de masaj în alte orașe, Bucureștiul deține titlul îndoielnic de centru al saloanelor de masaj ilicite. Problema mea este că am trei preferate și nu îmi pot da seama care este cel mai bun.

Am scris despre preferatul meu inițial în povestea primului meu masaj erotic. Din păcate, acesta este încă închis. A fost grozav pentru că vizita a urmat un proces în patru pași. Primele 10 minute într-o baie de aburi. Apoi 10 minute într-o cadă cu hidromasaj. Ești gol în acest timp, cu o însoțitoare foarte atractivă care are grijă de tine. Urmează un duș de masă unde se asigură că au grijă să curețe toate părțile importante. Apoi primești un masaj scurt, adesea relativ lipsit de sens. Cu toate acestea, atunci când te întorc, își pun rapid prezervativ și ți-o trag fără nicio negociere suplimentară pentru bani. De asemenea, nu au insistat niciodată pentru bacșișuri mari.

Dacă ești educat cu privire la saloanele de masaj, vă așteptați la serviciul pe care îl oferă, pe baza detaliilor de pe site-ul lor. Ar trebui să poți citi printre rândurile reclamelor pentru a înțelege ce este de fapt oferit:

  1. Uită-te la orele de funcționare. Dacă rămân deschise până târziu, cum ar fi 10 sau mai târziu, vei avea cel puțin un final fericit. Dacă se închid la ora 18, nu există nicio șansă.
  2. Uită-te la preț. Acest ultim loc a fost de 180 USD. Acest lucru este ridicat pentru un masaj, chiar dacă ai spa și baie de aburi. Dacă plătești atât de mult, probabil că vei primi servicii complete.
  3. De asemenea, dacă prețul este prea mic, ar putea fi un serviciu complet. Un loc pe care îl voi detalia aici costă doar 40 USD pentru o maseuză și 80 USD pentru un masaj cu patru mâini. Acesta este foarte ieftin. Locuri ca aceasta vor solicita de obicei bani suplimentari pentru a obține servicii suplimentare. Aceste locuri sunt periculoase, pentru că odată ce o maseuză drăguță, topless, are penisul tău tare în mână, ai foarte puține pârghii de negociat.
  4. Există și alte reguli. De exemplu, serviciile pe care le oferă de obicei își înclină mâna. Dacă faci un duș la masă, ar trebui să obții măcar un handjob. De asemenea, uită-te la cartier. Este posibil să obții un handjob într-un cartier de lux, dar de obicei nu vei primi servicii complete.

Desigur, excepția face regula. Așa că îți voi explica dilema mea actuală în alegerea salonului meu de masaj local preferat. Voi merge în ordinea prețului.

Primul loc pe care îl voi descrie oferă dușuri de masă și are opțiunea de masaj cu patru mâini. Are și o baie de aburi. Dacă ai citit celelalte povești ale mele, veți și că îmi plac masajele, dar am învățat și să îmi placă să fiu gol în prezența acestor maseuze drăguțe. De asemenea, sunt de obicei mulțumit de un handjob, rareori merg în locuri unde vor face sex cu mine. Am presupus că acesta este un spa cu servicii complete din cauza prețului și a serviciilor. De asemenea, site-ul lor are fotografii cu fete fierbinți în lenjerie intimă (totuși nu le-am văzut niciodată acolo).

Am fost pentru prima dată când eram foarte excitat și îmi doream un spa cu servicii complete. Eram sigur că taxa de intrare de 40 de dolari înseamnă că vor negocia pentru mai mult. La prima mea vizită am avut masajul la patru mâini. O maseuză tânără foarte drăguță și una puțin mai curbată decât îmi place de obicei, dar avea sânii mari și eu sunt întotdeauna un fan. Am cerut să folosesc mai întâi sauna. Așa îmi dădeau dușul la masă înainte de masaj, doar pentru că aș fi transpirat. În mod obișnuit, ele fac dușul la masă la sfârșit, dar personal îmi place să o fac la început, ca o oportunitate de a fi gol mai mult timp cu fetele.

Deci dușul de la masă a fost ok, dar s-au îndepărtat cu adevărat de locurile bune. Stau acolo gol, pe spate, și nici măcar nu îmi spală penisul. Nici măcar cu lufa. Mi-au dat chiar și pulverizatorul la capăt, ca să-l pot spăla singur. Aceasta a fost o surpriză. Dar odată ce ne-am întors în cameră, mi-au masat spatele fără să mă acopere. Fata mai fierbinte îmi masa jumătatea inferioară și nu s-a sfiit să mă lovească și să-mi frece testiculele din spate. Când m-au întors, mă așteptam să obțin lucrurile interesante pentru mai mulți bani – dar nu s-a întâmplat.

Pe spate m-au acoperit, dar în cel mai minim mod imaginabil. Un prosop mic a acoperit doar penisul și testiculele mele. Prosopul era atât de mic încât cea mai mică mișcare îl făcea să cadă. Dar îl puneau la loc de fiecare dată.

Fata cu sânii mari a rămas în varful mesei. M-a masat de câteva ori de atunci și are câteva mișcări specifice. Ea îmi lua ambele brațe și le întindea. S-ar ajunge chiar în spatele ei și te-ai trezit că o apuci de fund. De asemenea, îți masează pieptul și burta de sus și își lovea sânii în față în timpul fiecărei treceri. Fetele trebuie să simtă asta nu? Nu are cum să-și atingă sânii în față fără să știe, nu-i așa?

Ea a făcut asta cu nonșalanță, de parcă n-ar fi observat că buzele mele încercau să-i prindă sfarcurile prin tricou (și prin sutien) de fiecare dată când trecea.

Deci, acum este momentul în care ar trebui probabil să mă explic puțin mai mult. Am peste 50 de ani și am descoperit că reducerea testosteronului natural îngreunează puțin intimitatea. Pe scurt, am luat o pastilă albastră înainte să intru, așa că știam că nu voi avea probleme cu performanțele. Ma asteptam la 3 directii…

Ea practic mi-a pus mâinile pe fundul ei și m-am trezit apucându-mă ferm, în timp ce îi trăgeam sânii prin cămașă. Aveam o fată drăguță care îmi masa foarte sus pe interiorul coapselor. Am început să devin tare și să fac un cort din prosopul mic care îmi acoperea penisul. Mergea bine până când mi-am luat mâinile de pe fundul ei și i-am prins sânii.

În acel moment m-au închis repede. S-au mutat departe de mine și au terminat masajul. Apoi au ridicat prosopul de mâini care îmi acoperea furia (dându-mi încă o speranță pentru cel puțin un handjob) și au părăsit camera.

Am fost șocat că s-a terminat acolo. Am apucat de penis și mi-am suflat încărcătura în aproximativ 30 de secunde în unul dintre prosoapele pe care le-au folosit. La ieșire, le-am dat fiecăreia câte 20 de dolari și le-am spus că sunt surprins că nu există un final fericit și le-am subliniat că, dacă ar fi fost, bacșișul ar fi fost mult mai mare.

Au râs și au spus:

– Nu, nu, doar masaj aici.

Inutil să spun că am fost foarte dezamăgit. Cu toate acestea, din anumite motive, m-am întors de cel puțin 10 ori de atunci… Mai multe despre asta mai târziu. Va urma…