Povestiri erotice cu Andrei

Masaj tantric la salonul de masaj erotic VIP-ZONE din București.

Povestiri erotice cu Andrei

Masaj erotic București ”Vip-Zone. Masajul de care tu ai nevoie, povești erotice cu Andrei.

Andrei în vârstă de 29 de ani, trecuse printr-un divorț în vara anului 2021, după un mariaj de 10 ani. Natalia, fosta lui soție, era colega lui de liceu, o fată frumoasă, înaltă, cu părul roșcat și cu o dulceață în vorbă de-ai făcea să te îndrăgostești instant de ea, ceea ce sa întâmplat și cu Andrei. A iubit-o enorm, și încă o mai iubește! Luca, Alex și Marian sunt prietenii lui Andrei, iar cei patru cunosc de aproape 6 ani, prin intermediul unui job, la care Andrei a aplicat! Visul lui era să lucreze în IT, ceea ce sa și întâmplat! Cei patru prieteni aveau un ritual de seară, când ieșeau de muncă. 

( Masaj erotic București ”Vip Zone”. Masajul de care tu ai nevoie, povești erotice cu Andrei. )

-De astăzi nu vom face în fiecare seară ceva diferit, spusese Andrei către prietenii lui.

-Ce diferit, să facem? – șopti Luca.

-Nu știu! Andrei începu să râdă.

-Poate o urcare pe biciclete până pe primul palier, apoi ne ducem la restaurantul lui Alex, continuă el.

-E de acord cu asta? – se miră Andrei.

Părinții lui Alex aveau un restaurant nou, deschis pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, numărul 22, sector 5 București! Cei 4 prieteni nu au stat mult pe gânduri și au plecat spre restaurant, urmând ca următoarea să seara să facă foarte o plimbare cu bicicleta până pe primul palier.

 ( Masaj erotic București ”Vip-Zone. Masajul de care tu ai nevoie, povești erotice cu Andrei. )

În drum spre țara, cei patru au început să povestească fel și fel de întâmplări amuzante, până când Alex, fiind la volan, văzuse ceva ce la determinat să acționeze: Ați fost cumva la un masaj erotic?, întreabă Alex , fără să oprească mașina, râzând!

– Nu am fost niciodată la masaj erotic, dar ce este de fapt? întreabă Luca rușinat.k

– Am fost acum două seri, după ce am plecat de la reuniunea din firma, la un masaj erotic demential. Nici eu nu știam ce este, spuse Alex.

– Dorim detalii…strigă în cor ceilalți prieteni ai lui Alex.

 

Masaj erotic București ”Vip-Zone. Masajul de care ai nevoie!

 

– Salonul de Masaj erotic se numește Vip-Zone.ro , este aproape de restaurantul părinților mei. Întâmplarea a fost că alaltăseară în acest salon am dat de șeful nostru de la tehnică, ne-am privit și am început să râdem, când am văzut că suntem în același loc.

( Masaj erotic București ”Vip-Zone. Masajul de care tu ai nevoie, povești erotice cu Andrei. )

-Și, ce sa întâmplat? întreabă Luca curios

– Păi am intrat în salonul, salonul este foarte rustic și foarte frumos. Receptionera de acolo era o doamnă, destul de drăguță. Mi-a oferit servicii pe care le au, ca de exemplu eu am avut parte de un răsfăț cu două fără tărâmuri.

– Ceeeeee? Au întrebat ceilalți prieteni în cor, să râdă.

-Stați că vă explic. Două senzații tantrice înseamnă două finalizari, în funcție de corpul barbatului. Practic am avut parte de un răsfăț erotic. Masajul a început cu un duș inițial asistat de maseuza pe care eu am ales-o deoarece, fetele disponibile au ieșit la prezentare, 

Fiecare dintre ele arată destul de bine și sunt profesioniști. Ranya o cheamă pe fata pe care eu am ales-o să fac masaj erotic.

Masaj erotic București ”Vip-Zone”. Masajul de care ai nevoie!

 

– Wow! Se mira Marian!

– Așa, și după ce am avut parte de un duș asistat, m-am întins pe pat gol și maseuza goală de asemenea, și a început să-mi fac un masaj de relaxare. Deci vă spun că așa răsfăț nu am avut parte în viața mea. Atmosfera este o linistitoare. În fine. După masajul de relaxare la început și masajul erotic, care nu este ceea ce eu am auzit pe piață ca fiind sex. Nu! Masajul erotic sa făcut prin anumite tehnici erotice, cum ar fi: cu clavicula, cu abdomenul, cu sanii, cu coapsele cu picioarele și cu fesele! ( Masaj erotic București ”Vip-Zone. Masajul de care tu ai nevoie, povești erotice cu Andrei. )

– Și cât a fost prețul!

– Prețul a fost de 300 de lei.

Cei trei prieteni când au auzit cât de relaxat povestește Alex, au început să spună că vor și ei. Alex nu a stat mult pe gânduri și a întors mașina spunându-le că mergem la salonul Vip Zone. Eu vă plătesc masajul și nu vă place, îmi plătesc banii dublu, spuneți Alex cu o siguranță în el!

În drum spre salonul de Masaj Erotic VIP ZONE, aceștia povesteau în continuare despre tot felul de întâmplări erotice, însă nimic nu se compară cu experiența pe care Alex a avut-o în salonul erotic Vip Zone.

Peste ceva timp cei 4 prieteni au ajuns la salonul de masaj erotic VIP ZONE. Acești și-au ales câte o maseuza și anume Andrei a ales-o pe Ranya, Mihai pe Luna, Alex pe Antonia și Luca pe Renatta! 

Cu emoții au urcat în cameră. Cei trei au rămas surprins.

Cearceafurile de pe paturi erau din mătase, fondul sonor ambiental, iar despre luminile și lumânările care erau aprinse într-un mod foarte plăcut, care nu te deranja. 

Andrei este o persoana pretentioasa în ceea ce privește uleiurile sau cremele de corp, motiv pentru care el a observat că salonul de masaj erotic VIP ZONE folosește uleiurile esențiale și specifice masajului. 

Masajul a început după dușul inițial asistat, maseuzele și-au masat mâinile cu ulei, apoi au turnat câteva picături pe trupul  bărbaților, astfel încât atingerea să fie lubrifiantă și să ne provoace plăcere. Eram complet dezbrăcați, în timpul masajului. Schimbul de energie s-a transferat imediat, având energie sexuală amândoi. 

Maseuzele sunt dragute, având voce feminină și dulce, iar zona intimă a fost atinsă la final. Maseuza m-a atins din cap până-n picioare, pe fiecare parte a corpului. 

Contactul fizic permanent ne-a făcut să ne relaxam muschii și creierul. Ședința de masaj a durat 60 de mine, iar Andrei care a trecut printr-un divorț, și nu avea stări frumoase, a realizat ca cel mai important este să fii relaxat și să îți faci plăcerea sufletului. 

Ce 3 prieteni au rămas fideli și revin de fiecare data în salon:

– Suntem foarte satisfăcuți de serviciile voastre, iar noi vom recomanda salonul cu mare drag, a spus Andrei