Prima dată pentru Jenny

Masajul lui Jack a fost unul erotic in salonul vip-zone.ro.

 Prima dată pentru Jenny

Fusese o zi foarte liniștită. O miercuri ploioasă. Era aproape șase seara. Apoi s-a auzit soneria. Eu și Hugo am părăsit camera pentru ca Karen, (Shelly era în ziua ei liberă.) să poată face treaba. Când Karen ne-a cerut să revenim pentru a fi prezentate, clienta m-a ales pe mine. Clienta era îmbrăcată într-un costum de afaceri bine croit. Purta ochelari cu rame groase, care ascundeau o față delicată cu structură osoasă fină. Era mai tânără decât clienții noștri obișnuiți, m-am gândit. Am dus-o în cameră, am întrebat-o dacă vrea să facă un duș, apoi am lăsat-o.

Când m-am întors la ea, stătea pe scaun, înfășurată într-un prosop. Ea se ridică, ținând prosopul protector. Am invitat-o ​​să se întindă pe canapeaua de masaj, ceea ce a făcut, dar a ținut prosopul bine în poziție.

– Una timidă, m-am gândit.

Dar neobișnuit de frumoasă. Ochelarii dispăruseră, dezvăluind o față perfectă, în formă de inimă. Piele fină, palidă, aproape luminoasă, păr castaniu închis, ochi căprui profunzi. Un adevărat „trandafir englezesc”. Atât de frumoasă încât am uitat să-mi scot tricoul.

Am rugat-o să se întindă în față, mi-am scos tricoul și pantalonii scurți, apoi am îndepărtat ușor prosopul. Din spate, avea picioare uluitoare, zvelte, lungi, bine modelate și un fund pentru care să mori. Probabil că nu avea mai mult de douăzeci de ani. Gândește-te la „Katie Green” și vei fi pe drumul cel bun.

– Cum ar trebui să te numesc? am întrebat.

– Jenny. Spune-mi Jenny.

(Aș numi-o „uimitoare”.)

– Ai prefera uleiul sau talcul, Jenny? Sau doar mâinile?

Și-a ales mâinile și am început cu evlavie să-i mângâi pielea rafinată. A sărit când mi-am pus mâinile pe ea pentru prima dată. Era o încântare să-i mângâi carnea tânără fermă. Păreau să-mi furnicăm mâinile la atingere. Am masat-o ușor, refuzându-mi plăcerea de a-i masa fața. Am renunțat la un semi-mai respectabil, apoi, cu răsuflarea tăiată, i-am cerut să se întoarcă.

Ea a făcut asta pentru a fi confruntă cu corpul meu gol. Ea tresări.

– Ce faci? a tipat ea. 

– Nu… nu sunt…

Ea părea să-și recapete controlul.

– Te rog să-ți îmbraci hainele, spuse ea tremurând.

A întins mâna după prosop și s-a acoperit, dar nu înainte de a fi avut timp să admir frumusețea pe care mi-o prezenta în față. Era uluitor de frumoasă. Ce făcea o astfel de femeie într-un salon de masaj?

– Îmi pare rău, a spus ea.Am făcut o greșeală. Vei pleca, te rog, ca să mă pot îmbrăca?

Mi-am luat hainele aruncate și am plecat sfioasă. Am stat pe palier și m-am îmbrăcat, apoi am așteptat să iasă. Am condus-o înapoi jos și a plecat fără un alt cuvânt.

– Asta a fost rapid, a comentat Karen.

Am fost de acord. 

– Da. Cred că poate am speriat-o. Părea bine până s-a întors și m-a văzut nud. Presupun că știa tipul de serviciu pe care îl oferim?

– Știa. Câștigi ceva și pierzi altceva.

 Karen ridică din umeri.

Avea dreptate. Nu era prima dată când o femeie se răzgândise cu privire la partea „senzuală” a masajului, dar de obicei numai atunci când i se cere să-și desfacă picioarele. Am închis și am plecat acasă.

Nu am putut să-mi scot din minte această femeie uluitoare. Până și numele ei suna frumos.  Jenny. Jenny. Jenny. 

A doua zi a fost mult mai aglomerată. Fără ejaculare însă. La șase fără un sfert se auzi soneria. Era ea. Jenny. Ea m-a ales din nou. Sus, în cameră, și-a cerut scuze pentru ziua anterioară. Nu era pregătită să fiu nud. Da, știa pentru ce este acolo, dar aș putea să-mi păstrez hainele pe mine, te rog?

Am lăsat-o singură pentru cele zece minute necesare. Când am bătut în uşă, ea a spus:

– Intra. 

În mod clar și pozitiv.

Era întinsă pe spate, fără prosop de data aceasta. Era o privesliște absolută. Sânii fermi, înalți, sfarcurile maro, burta plată care se termină într-un tufiș bine tuns. Și picioarele acelea lungi. S-a întors pe față.

– Ulei, cred.

Ea părea să dețină pe deplin controlul azi.

Mi-am început sarcina plăcută, mângâind fiecare curbă delicioasă sau minunatul ei spate. Apoi, de teamă de repetarea spectacolului, i-am cerut să se întoarcă. O fericire! Inima îmi bătea cu putere în timp ce i-am luat ușor sânii. S-a întins ca o pisică și și-a pus mâinile în spatele capului, astfel încât sânii ei sfidând gravitația au fost ridicați. Jos, jos, peste burta ei spre pământul făgăduinței. Și-a desfăcut coapsele fără să fie rugată și i-am oferit cel mai iubitor masaj.

Când a avut punctul culminant, m-a speriat cu intensitatea lui. Mai întâi ea a scos un strigăt sugrumat și s-a înțepenit, apăsându-mi mâna pe movila ei, apoi a trecut în ceea ce pot descrie doar ca fiind o stare de convulsii. După ce și-a revenit, i-am susținut corpul spasmatic pentru a o împiedica să cadă de pe canapea.

Mi-a permis să stau în cameră în timp ce se îmbrăca, acum părea complet în largul ei cu mine.

– Sunt din nou în oraș peste două săptămâni, a spus ea. Vei fi disponibilă?

– Telefonează mai întâi pentru a te asigura, am raspuns.

Tânjeam să întreb de ce credea că trebuie să plătească pentru sex, dar am rezistat.