Prima mea experiență la un salon de masaj erotic

Prima mea experiență la un salon de masaj erotic

Intru în salonul de masaj erotic simțindu-mă puțin emoționat. Șeful meu Mihai (care are aceeași vârstă cu mine) mă surprinsese cu un cadou pentru acest loc și ar fi trebuit să mă simt fericit. Cu toate acestea, Mihai iubește glumele practice. Deci nu prea știu la ce să mă aștept. 

– Secretara mea a programat masajul pentru tine și a plătit pentru el în avans, inclusiv bacșișul, îmi spuse el, deci relaxează-te și distrează-te. Ce e cel mai incitant e că fetele de la acest salon nu poartă nimic pe sub rochii, așa că fiisigur că vei avea parte de un final fericit.

*Sper că maseuza va fi într-adevăr o femeie,* mă gândesc când intru.

– Vă pot ajuta? întreabă veselă, o tipă de 20 de ani, care stătea în spatele recepției.

– Da, sunt Cosmin? spun eu nervos.  Am o programare pentru ora unsprezece.

– Da, domnule Cosmin. Sesiunea dumneavoastră este cu Renatta, îmi spune ea. Vă rog să mă urmați.

Intru pe o ușă care dă în clădire și pășim pe un hol cu ​​mochetă industrială. Ușile sunt aliniate de fiecare parte și ea îmi face semn în interiorul uneia. Este o cameră întunecată care are o lumină slabă. În fundal se aude muzică blândă, iar în mijlocul camerei se află o masă joasă de masaj. 

– Dezbracă-te complet, inclusiv lenjeria intimă, mă îndrumă ea. 

Ea arată spre un scaun într-un colț. 

– Îți poți pune hainele pe scaunul de acolo, mă sfătuiește ea. 

După ce închide ușa, pleacă.

Mă dezbrac în grabă și îmi văd reflexia într-un ceas atârnat pe perete. Chiar dacă trebuie să slăbesc douăzeci de kilograme, mulți îmi spun că încă arăt bine datorită părului meu blond, a ochilor albaștri și a corpului cândva musculos. Cu toate acestea, acum am 48 de ani, am divorțat și tocmai m-am înscris recent la o sală de sport. Sper să revin pe piața de matrimoniale. 

Înainte de a ajunge pe masa de masaj, iau un prosop și îmi acopăr partea din spate. Nu vreau să o sperii pe biata fată expunându-mi complet fundul alb strălucitor. În plus, masa de masaj pe care mă întind trebuie să fie cea mai joasă masă de masaj din lume. Pe lângă faptul că este foarte joasă, este și foarte lată. Are un suport pentru față încorporat, așa că îmi bag fața prin țesutul care o înconjoară, închid ochii și aștept. Inima îmi bate în ritmul muzicii în timp ce mă întreb cine și ce mă așteaptă.

Ușa se deschide cu un sunet tăcut brusc, apoi se închide bine. Aud sunetul târâit al cuiva care pășește spre mine, dar mă împotrivesc să ridic privirea.

Simt un strop de iasomie amestecat cu ananas și simt o pereche de mâini de femeie moi. Cineva îndepărtează complet prosopul care îmi acoperă talia pentru a-mi expune complet fesele goale. Cu toate acestea, ea rearanjează prosopul și îl pune înapoi pe mine, astfel încât acum să-mi acopere tot spatele.

Se aplecă înainte pe masă și chiar îi pot simți genunchii atingându-mi coastele în timp ce ea apăsă ferm cu antebrațele ei pe coloana mea acoperită cu prosopul. Ea începe lângă omoplații mei și continuă încet, coborând prosopul până la fundul meu. Respir adânc de câteva ori, în timp ce ea își pune toată greutatea pe corpul meu. Spatele îmi trosnește tare de câteva ori din cauza presiunii ei și când o parte este terminată, ea se depărtează de masă, se duce încet pe partea cealaltă a mea și îngenunchează din nou lângă mine pe acea parte. Ea apasă cu o presiune măsurată și aud mai multe trosnituri venind din spatele meu, dar mă simt relaxat.

Gata cu asta, se întoarce pe cealaltă parte, dându-mi timp să inspir adânc. Trage prosopul în jos pentru a-mi expune spatele și umerii și îngenunchează înapoi în aceeași poziție. Acum îmi masează cu ulei pielea de pe mâini. Îi simt antebrațele goale pe omoplați și spate. Urmează coatele ei. Ea face fiecare parte cu aceleași mișcări metodice și simt că mânecile rochiei ei de mătase ating pielea mea. Ce naiba. Închid ochii și scot un oftat mulțumit. Ea se îndepărtează de masă, pășește în cealaltă parte, îngenunchează lângă mine și, folosind coatele și antebrațele, îmi eliberează tensiunea și de cealaltă parte a corpului meu.

Acum înțeleg de ce masa este atât de joasă și lată. Îi este mai ușor să-și pună greutatea corporală pe spatele meu.

Muzica de fundal blândă se schimbă într-o melodie nouă și simt că prosopul îmi este smuls de pe fund. Îmi masează cu coatele fesierii și stropește ulei suplimentar pe spatele picioarelor mele. Îi simt mâinile moi explorându-mi coapsele. Sunt pe jumătate adormit din cauza faptului că sunt atât de relaxat, dar acum, în timp ce degetele ei împing, trag și fac cercuri pe spatele picioarelor mele, îmi simt membrul devenind rigid sub mine. Îmi trage picioarele și degetele ei freacă mușchii de sub vintre și milimetric de scrotul meu. Își dă seama ce face, mă întreb? Inima îmi bate cu putere când se oprește, își schimbă poziția și acum își folosește antebrațele pe fundul meu, ca și cum ar încerca să-mi netezească fundul. Rochia ei de mătase se simte oarecum erotic, în timp ce se atinge de pielea mea.

– Ești pentru prima dată aici? o aud întrebându-mă. 

Vocea ei sună cu siguranță feminin.

– Da, răspund eu. Care e numele tău?

– Renatta.

– Eu sunt Cosmin.

– Ahh, Cosmin, repetă ea. 

Apoi, după câteva secunde, adaug: 

– Șeful meu, Mihai vine des pe aici.

– Ah, Mihai, îl cunoști pe Mihai?

– Da. Eu, um, lucrez pentru el.

– Ahh.

Își zvâcnește din nou mâinile sub oasele șoldului meu și exact când îmi atinge zona pubiană păroasă, se oprește. Face asta iar și iar și iar, făcându-mă să mă zvârcolesc. Degetele ei sunt atât de aproape de penisul meu rigid încât aproape că îmi vine să țip.

După ce a terminat cu acea parte, ea mă bate pe picioare, încurajându-mă să le întind mai mult pe masă, așa că mă supun. Apoi mă mângâie pe fund și mă ajută să-mi ridic fundul în aer. Îmi scot fața din suport și mă ridic în coate. Testiculele mele atârnă liber, dar nu o deranjează. Îi simt degetele explorându-mi interiorul coapselor. Ea apasă cu experiență două puncte de presiune lângă testiculele mele și menține tensiunea timp de 20 de secunde înainte de a o elibera în sfârșit. Roșesc în timp ce rochia ei de mătase se atinge accidental de mingile mele. Rochia netedă, de mătase, se simte ca în rai.

Mă mângâie pe fund, făcându-mi semn să-mi cobor fundul.

Îi ascult porunca și îmi reintroduc fața în suportul pentru față. Se aude un zgomot ușor în timp ce ea se îndreaptă spre capul meu. Aud cum curge uleiul din sticlă și îi simt mâinile calde și uleioase pe gâtul meu. Îmi masează ușor gâtul, iar și iar cu cele două mâini și apoi se aplecă înainte. Gura ei este atât de aproape de urechea mea dreaptă.

– Ești înfierbântat? şopteşte ea.

Mi se umflă ochii. La început nu pot rosti un cuvânt. Sunt înfierbântat? Da, sunt înfierbântat. Dar chiar asta a vrut să spună? 

– Da, recunosc în timp ce inima mea continuă să bată o sută de mile pe secundă.

Ea se îndepărtează de masă și îmi ridic fața în lateral pentru a o privi. Are de gând să se dezbrace? În schimb, văd o tânără femeie de 30 de ani îmbracată cu o rochie lejeră pășind spre perete și acționând un întrerupător. Sunetul unui ventilator de tavan deasupra mea începe să fredoneze și mă simt ca un prost.

Îmi întorc fața la suport. Oh, Doamne. Ce idiot sunt, decid. Roșesc rușinos. Ea a vrut să știe dacă sunt îmi este cald, nu dacă m-am înfierbântat. Cat de rușinos.

Totuși, am reușit să văd bine fața ei drăguță în timp ce se uita la mine. Este plăcută, cu părul lung și închis la culoare și un zâmbet delicat. Mă întreb cum arată ea sub rochia aia? E chiar goală?

Ea îmi masează gâtul și umerii foarte profesional, iar și iar.

Doamne. Mihai a reușit încă o dată când mi-a aranjat întâlnirea cu Renatta. Mă bucur că nu este un tip, dar în ceea ce privește finalul fericit, pare prea profesionistă. Probabil că este singura fată de aici care NU va oferi un final fericit, decid eu.

Renatta se îndepărtează din nou și aud cum se mișcă în direcția picioarelor mele.

O aud scuturând sticla de ulei de masaj și apoi aud un alt sunet. Materialul ăla cade ușor? Am ochii mari. Aceea era rochia ei? A dat-o jos? Nu, nu se poate. Renatta era lângă picioarele mele unde se află raftul cu prosoape. Probabil că a scăpat un prosop. Asta e. Simt o senzație de țesătură pusă pe fund pentru a-l acoperi. Da, exact asta e, decid eu.

Ea îmi îndoaie un picior și folosindu-și degetele, Renatta torturează tensiunea din partea de jos a piciorului meu. Degetele ei se înfig în talpa mea, încât se simte dureros. Îmi face la celălalt picior la fel și sunt pe cale să strig un cuvânt de siguranță când simt că mi-a smuls prosopul de pe fund. Uf, măcar tortura de la tălpi a încetat. Fundul meu gol este acum expus lumii.

Aud prosopul căzând pe podea. Un scârțâit când Renatta se urcă înapoi pe masa de masaj din spatele meu. Îmi pune picioarele împreună și apoi se urcă pe mine. Îi simt pielea goală caldă atingându-mi exteriorul picioarelor, piele pe piele. Hmm, se simte bine. Ea lucrează pe fundul meu și pe partea inferioară a spatelui folosind coatele ei, apoi intră pentru a-mi lucra șoldurile și, în cele din urmă, mâinile ei se mișcă în sus pe coloana vertebrală de la coccis până la gât. Iar şi iar. Mmm, se simte uimitor.

Apoi, Renatta se aplecă înainte și își pune mâinile de fiecare parte a gâtului meu și, folosind genunchii, merge pe fesele mele. Ea menține acea poziție pe spatele meu și îi pot simți părul lung gâdilându-mi gâtul și miros parfumul ei dulce de iasomie-ananas. Ea își sprijină fața lângă a mea și mă simt de parcă sunt în rai.

Ea continuă să-și folosească cei doi genunchi pentru a-mi pune presiune pe partea inferioară a spatelui și chiar să lovească cu picioarele. Simt că picioarele ei goale îmi plesnesc ușor pe spatele picioarelor goale. Apoi, pe neașteptate, ea se lasă în jos și se întinde deasupra mea.

Menține această poziție timp de peste un minut și pot simți căldura întregului ei corp pe al meu. Pielea ei goală peste pielea mea goală se simte fierbinte, la fel și sărutul de pe ceafa mea. Îmi încordează erecția sub mine și simt un fior care merge de la urechi până la degetele de la picioare. Stai, ăsta e un pubis pe fundul meu gol? Este părul ei pubian. Vaginul ei mă freacă fundul, decid. Înghit în sec.

Își alunecă corpul uleios pe al meu și îi simt sfârcurile groase gâdilându-mă pe spate în timp ce alunecă în sus și în jos. Ea repetă încet mișcarea piele pe piele de peste zece ori, păsărica ei frecându-mă pe fund. Doamne, simt că sunt pe cale să ejaculez. Și mai erotic: îi simt degetele de la picioare împingându-mi interiorul coapselor în timp ce păsărica ei mă freacă. Degetul ei mare de la picior aproape că face contact cu penisul meu. Când cred că nu mai pot suporta această stimulare, ea repoziționează prosopul și, dintr-un motiv oarecare, Renatta îmi pliază prosopul peste ceafă. Este un fel de moarte a pasiunii și mă întreb ce naiba.

Cu toate acestea, mă las dus de val. Prosopul face ca totul să fie frumos și întunecat, decid eu.

Ea stă într-o poziție de cowgirl inversată pe fundul meu gol și o simt pe Renatta frecându-și fundul gol de al meu, apoi se aplecă să-mi frământe piciorul drept. Ea îmi masează coapsele cu degetele ei, apoi coboară până la spatele genunchiului meu până la gambe și apoi urcă înapoi. Când mâinile ei se întorc la capătul picioarelor mele, ea mă lovește jucăuș peste testicule, atingându-le ușor pe fiecare. Apoi îmi masează și partea din spate a piciorului stâng, iar senzația de erotism este aproape dureroasă pentru erecția pe care o am dedesubt. Nu mai suport mult din asta și îi ating ușor picioarele cu degetele, dar mâinile ei mă opresc.

– Întoarce-te, mă îndrumă ea și coboară de pe masa de masaj.

Încerc să mă întorc cât mai repede posibil, sperând să văd păsărica Renattei, dar trucul cu prosopul pliat mă încetinește suficient. Când îmi scot prosopul de pe față, Renatta este cu spatele și văd că poartă g-string. La naiba. Inima mea se scufundă, dar ea se întoarce și zâmbește. Îmi place aspectul ei topless. După cum am menționat, are o față foarte atractivă. Bănuiesc că vârsta ei este de 30 de ani, cu sânii perfect formați în cupă D și sfarcurile închise la culoare. Da! Poate că există încă speranță pentru un final fericit, mă gândesc. Mă îndrumă să mă așez mai jos pe masă și îmi pune ușor o pernă sub cap. Renatta mă acoperă profesional cu același prosop mare, lăsându-mi pieptul păros la vedere. În cele din urmă, ea trece în spatele capului meu și începe să-mi maseze fața cu degetele. Îmi lucrează nasul și zona sinusurilor, atingând metodic diverse puncte de sensibile de pe fața mea. Probabil că a făcut asta de sute de ori, mă gândesc. Capul ei este atât de aproape de al meu încât îi simt respirația pe fața mea.

Masajul ei se simte minunat, dar corpul ei topless mi-a captat imaginația și nu-i pot vedea sânii din această poziție.

După ce termină cu fața mea, Renatta îngenunchează lângă mine și deschid ochii să mă uit la ea. Degetele ei îmi ating ușor pieptul așa că mă ridic și îi ating sânul. Ea nu obiectează.

– Ce spui despre el? Protestez, arătând spre umflătura din zona inghinală.

– El? întreabă ea timidă.

– Da, micul meu prieten. Si el are nevoie de masaj.

– Ai vrea să fac asta?

– Da, te rog.

Renatta îndepărtează ușor prosopul, dezvăluindu-mi zvâcnirea masivă și stropește loțiune pe el. Mâna ei moale îmi mângâie axul în sus și în jos, apoi îmi atinge cu experiență capul de și atingerea ei se simte minunat. Îi ating spatele gol cu ​​vârful degetelor în timp ce mă mângâie ușor în sus și în jos. 

– Iti place? întreabă ea zâmbind și privind înapoi la mine.

– Da, răspund eu nerăbdătoare. 

– Finalizarea? întreabă ea și zâmbind, se uită în jos la mine.