Primele servicii suplimentare

Masajul lui Jack a fost unul erotic in salonul vip-zone.ro.

Primele servicii suplimentare

 

– Nu aici, cu siguranță nu aici, se gândea el?

– Ar trebui? s-a întrebat ea. El pare pregătit pentru asta și trebuie să fie înstărit dacă a venit aici și a plătit taxa.

– Oferă locuri ca acesta „servicii suplimentare?”, se întrebă el în timp ce mâna ei aluneca pe interiorul coapselor lui ușor despărțite

– Pot să fac să pară întâmplător, astfel încât să facă el prima mișcare, gândi ea oprindu-și mâna la câțiva centimetri de locul în care organele genitale lui se cuibăreau de masa largă de masaj în chiloții de hârtie pe care toți clienții trebuiau să le poarte.

După ce a fost de acord că vrea un masaj destul de profund, „dar unul relaxant”, spusese el, au fost de acord că ar fi vorba de unul pentru tot corpul și că va folosi un ulei cu miros de iasomie.

După ce i-a acoperit ambele picioare cu prosoape mari și calde, ea i-a întins un altul pe umerii lui și altul pe spate. A băgat prosoapele sub picioare și sub corp și i-a explicat:

– Asta va menține căldura și îți va slăbi mușchii.

Căldura de pe spatele lui se simțea bine. Apoi și-a dat seama că și masa de masaj generează căldură.

– Este ca o pătură electrică, spuse ea anticipând întrebarea lui.

El stătea întins acolo acoperit cu prosoape, în timp ce ea căuta într-un dulap din spatele lui, întinzând prosoape mai mici, presurând săruri cu miros de iasomie peste altele și încălzind uleiul la o flacără mică.

– Voi începe cu umerii tăi, a spus ea împăturind prosopul în jumătate, descoperind doar partea dreaptă a spatelui lui. Stând lângă masă, la nivelul șoldului ei cu al lui, ea îi turnă uleiul cald, cu miros de iasomie, pe umerii lui. Degetele ei mergând treptat din ce în ce mai adânc se simțeau bine. 

– Evident că știe ce face, s-a gândi el.

După câteva minute, a terminat partea dreaptă și a acoperit-o cu prosopul. S-a deplasat în jurul mesei spre partea stângă a lui și a înlăturat prosopul de pe acea parte a umerilor lui, întinzându-l pe cealaltă parte.

La școala de frumusețe în care fusese instruită, i se spunea ca doar părțile corpului care trebuiau să fie goale pentru a putea fi masate trebuiau să fie expuse. Ea și-a urmat conștiincioasă pregătirea, deși, ca și celelalte maseuzele care lucrau la salon, a avut momente în care a mai încălcat unele reguli.

Stătea întins cu brațele ușor îndoite la coate lângă corp. Luând o poziție similară în care șoldurile lor erau la nivel, ea a repetat masajul pe partea stângă.

Căldura din masă și prosoape, uleiul călduț cu miros de iasomie și degetele ei pe umerii lui l-au relaxat și el s-a lăsat în voia masajului. Mintea îi zbârnâia și avea gânduri destul de obraznice, dar le raționaliza ușor.

– Ce bărbat nu s-ar excita măcar puțin într-o cameră mică, cu o maseuză destul de atrăgătoare, în vârstă de douăzeci de ani, zveltă, cu păr blond? îşi spuse.

Ea i-a terminat umerii și a pus prosopul la loc peste umeri. Îl simți pe cel îndepărtat, care îl acoperea de la omoplați până la talie. Ea a pus prosopul în dulapul de încălzire și a turnat uleiul pe partea inferioară a spatelui lui.

Îi plăcea să facă masaj pe spate, pentru că dădeau unei maseuse șansa de a-și „deschide umerii”. Ar putea înainta adânc și să folosească mișcări lungi și curgătoare ale mâinilor de la vârful feselor clientului până la omoplați.

Avea puțin exces de grăsime deasupra șoldurilor și pe spatele taliei și ea a intrat adânc în asta. Aplecându-se înainte, cu un picior în spatele celuilalt, ea și-a ridicat brațele și partea superioară a corpului, palmele și părțile mai groase de la baza degetelor mari, adâncindu-se adânc în mușchii lui bine tonifiați.

Într-o întindere lungă, burta ei s-a apăsat pe cotul lui. Nu s-a gândit la asta, când se întâmplă astfel de lucruri. A făcut-o totuși. A simțit asta și i-a plăcut atingerea burticii ei moale pe cotul și antebrațul lui. Înainte să-i termine spatele, s-a mai întâmplat de câteva ori. L-a făcut să se întrebe dacă mai era ceva, așa că și-a îndoit brațul și mai mult, făcând cotul să iasă mai mult în afară.

Ea a văzut mișcarea când cotul lui a trecut peste marginea mesei. Și-a dat seama că ar putea fi un semn, așa că data viitoare când și-a alunecat mâinile înainte, și-a lăsat burta să se sprijine pe materialul alb din partea din față și a rămas acolo pentru un moment sau două.

– La naiba, este pregătită, este un semn? se întrebă comerciantul de valută în vârstă de patruzeci și cinci de ani.

Îndoind fiecare picior pe rând de la genunchi, ea i-a masat tălpile și degetele de la picioare. Pentru a face asta a trebuit să-l țină pe fiecare aproape de piept și, fără ca el să știe, aproape că i-au atins sânii de câteva ori. El a simțit totuși un fior când și-a simțit degetul de la picior atingând materialul tunicii ei albe. Apoi i-a lucrat mușchii gambei.

Deși corpul lui era acoperit de la talie în sus, iar genunchii erau lăsați în jos și purta pantaloni albaștri, de hârtie, s-a simțit expus și aproape gol când ea i-a luat prosopul de pe partea superioară a picioarelor lui.

Mâinile ei alunecând pe picioarele lui și pe interiorul coapselor se simțeau fantastic. Asta a fost atât din punct de vedere al masajului, cât și din cel erotic. Carnea lui alunecoasă și unsă nu a oferit nicio rezistență mâinilor ei, așa că pur și simplu i-au alunecat peste ea, degetele ei pătrunzând adânc în mușchii mari. La fiecare milacre in sus si-a imaginat ca se apropia mai mult de chiloti si de ceea ce se afla in interiorul lor.

Ea încetinise intenționat mișcările mâinilor din ritmul, lungimea și profunzimea masajului pe care le aplicase pe spatele lui. În același timp, ea a redus presiunea pe măsură ce se apropia de tivul chiloților albaștri și și-a lăsat mâinile să se oprească pentru un moment chiar în interiorul piciorului de fiecare parte. 

Nu dăduse mare lucru și cu siguranță nimic evident. Ea a văzut, totuși, mâinile lui ținând masa mai strâns, picioarele lui deschizându-se puțin și ochii părând a fi ținuți mai strâns și a auzit un geamăt scăzut ieșind din gura lui. Toate semnele unei posibile excitări din partea lui, dar nici pe departe suficient de semnificative pentru a-i spune ceea ce voia să afle. Și cu siguranță nu suficient pentru a o convinge să-și asume riscul să alunece mai sus și să-i mângâie testiculele.

Nu putea fi sigur, dar simțea că atingerea ei era mai ușoară și că atunci când mâinile ei ajungeau la destinație cu fiecare mișcare în sus, se opreau pentru o clipă înainte de a începe călătoria în jos. Indicii poate, se gândi el, dar nu suficiente pentru ca el să riște jena de a-i cere să meargă mai departe. Nu că ar fi mers vreodată mai departe, dar uneori se întreba cum ar fi.

Interiorul, spatele și exteriorul picioarelor lui erau gata, iar ea mai avea de făcut un singur lucru înainte de a-l întoarce.

– Trebuie să-ți mazes șoldurile, a spus ea deplasându-se pe lângă masă, astfel încât să stea lângă ele.

Nu știa de ce trebuia să spună asta, dar a mormăit înapoi.

– Bine, ok.

Ea a bănuit că bărbaților li se părea excitant ceea ce era pe cale să facă, pentru că știa că o va face, că o va face foarte bine de fapt.

Apucând cu mâna tivul chiloților de hârtie albastră, ea îi rupse încet cusătura care urca pe exterior.

– La naiba, mormăi el în sinea lui, simţind lenjeria sfâşiată. A spus-o din nou când a simțit-o îndoindu-o pe fundul lui.

Gâfâitul lui și faptul că se ținea de masă foarte strâns îi spuneau că el nu făcea excepție și că într-adevăr i s-a părut excitant. Din nou, s-a întrebat dacă el ar putea fi pregătit pentru mai mult decât doar un masaj, dar oare merita riscul, se întrebă ea? 

Ea a îndoit hârtia mai mult pe fesa lui stângă, expunând mai mult din fundul său decât era cu adevărat necesar pentru a-i masa partea superioară a mușchiului coapsei și fesierii din jurul osului șoldului. Procedând astfel, ea a dezvăluit puțin peste jumătate din fundul lui destul de drăguț. Îi plăceau funcdurile bărbaților și, din punctul ei de vedere, al lui era numai bun.

Turnând puțin ulei pe vârful movilei, ea l-a văzut curgând în toate cele patru direcții. O parte i-a alunecat pe marginea șoldului, alta s-a scurs pe partea din spatele piciorului, puțin pe talie și mai mult decât intenționa ea a curs sub pantalonii de hârtie spre și probabil în pliul dintre fesele lui. Ea știa foarte bine că el va simți uleiul cald în acel canal.

– La naiba, gemu el în sinea lui, simțind că uleiul i se scurge în pliul de la fund. Sentimentul căldurii sale acolo și pe anus era superbă și el și-a simțit penisul tremurând și mai mult și începând să se întărească. El a presupus că ea nu făcuse asta intenționat, dar nu se putea abține să se gândească cât de interesant ar fi dacă ar fi fost pregătită pentru așa ceva, dar asta era doar o iluzie, nu-i așa?

De când se întinsese pe față, nu o văzuse și, cel puțin, în mintea lui, ea devenea din ce în ce mai frumoasă și mai sexy; se întreba câți nasturi avea ea desfăcuți la haina aceea pe care o purta. Cât de mari erau sânii ei și dacă într-adevăr i-a văzut puțin mai devreme. 

– La naiba, gândi el. Acest lucru devine jenant, deoarece mi se întărește și va trebui să mă întorc în curând.

Asta se întâmplase deja înainte, dar, din fericire, maseuza fusese discretă și nu făcuse referire la asta.

Ea a masat ambele fese folosind o atingere mult mai ușoară decât pe picioarele și spatele lui. Ea a mers chiar de sub talia lui în jos până când mâinile ei au alunecat pe vârful picioarelor lui și apoi înăuntru de la oasele șoldului lui spre pliul dintre fesele lui. Acesta era acoperit de chiloții de hârtie din ambele părți, dar ea s-a apropiat cât a putut de crăpătură, fără să pară prea evident.

Acesta era acum planul ei. Privindu-i fundul drăguț și văzându-l zvârcolindu-se ușor, indicându-i că, probabil, își rearanja organele genitale, deoarece partea esențială ar fi crescut, ea hotărâse să continue, punând mingea ferm în terenul lui. Era pur și simplu prea riscant să spui ceva de genul „ți-ar plăcea extra” sau să faci ceva extrem, cum ar fi să-i atingi penisul sau testiculele. Dar ea putea sugera, sugera și sugera. Ar putea face lucruri care l-ar putea face să întrebe, da, ar putea să-l maseze mai ușor și să se apropie de acele locuri.

– Ai vrea să te întorci acum? Întrebă ea întorcându-se discret și ținând prosopul în sus, ca să nu-i vadă trupul în timp ce el se ridică și se întoarse. În timp ce el făcea asta, ea a desfăcut încă un nasture de la haina albă, așa că acum erau trei desfăcuți, ceea ce era într-adevăr cam mult.

Acoperându-l de la gât până la picioare cu prosoape, ea s-a poziționat în spatele capului lui și a început să maseze pe fața și capul lui. Din experiență știa că această parte a corpului este deosebit de sensibilă. Trecându-și degetele prin părul lui des, și-a folosit unghiile pentru a-și zgâria scalpul și apoi vârfurile degetelor pentru a-l freca, ușor și încet, în cercuri mici. Efectul asupra lui a fost electric. Asta, deși a devenit și mai extremă pe măsură ce ea îi masa ușor fața. Degetele ei magice i-au trecut ușor pe frunte, de-a lungul sprâncenelor și peste pleoape. I-au alergat în sus și în jos pe nas, în jurul bărbiei lui și apoi pe buze. Ea știa că împinge puțin lucrurile pentru că nu exista niciun motiv să atingă gura unui client, dar și-a alunecat vârfurile moi ale degetelor de-a lungul buzei lui de sus și apoi a celei de jos.

Cu greu îi venea să creadă ce se întâmpla. Degetele tinerei pe buzele lui se simțeau incredibil de erotic. Nu mai simțise așa ceva înainte, senzațiile erau uimitoare și gemu în sinea lui când simțea că-i crește erecția. Din fericire, sau cel puțin așa credea el, a putut să-și folosească mâna pentru a se rearanja fără ca ea să vadă, dar bineînțeles că ea a observat.

– Devine tare, îşi spuse ea gândindu-se că în sfârşit s-ar putea întâmpla ceva. 

Ea a împins lucrurile mai mult și și-a strecurat unul dintre degete între buzele lui și i-a atins dinții. I-a frecat gingiile.

– La naiba, asta e uimitor, gândi el în timp ce deschidea puțin gura și împingea vârful limbii pe degetul ei. El deschise ochii, dar putea vedea puțin din ea în afară de fața ei, care era într-adevăr mai atractivă decât crezuse el la început. Avea buze minunate și ochi superbi, foarte albaștri.

El a crezut că a văzut un zâmbet pe chipul ei în timp ce ea își scoase degetul dintre buzele lui. Păstrând contactul vizual cu ea în timp ce ea se aplecă în față și rostogoli prosopul în jos, el o auzi spunând pe ceea ce el credea că era un ton destul de răgușit:

– Acum facem la gât și piept, bine?

– Oh, da, mormăi el în timp ce ea începea să-i maseze gâtul, dar se opri. Aplecându-se mai mult în față, astfel încât o parte a corpului ei despre care ea știa că era burta ei, dar el nu, se apăsă pe capul lui.

Era un sentiment minunat, la fel ca prosopul care i se rostogoli pe piept până la talie.

– Mmmmm ce piept drăguț, gândi ea privind cu dorință la pectoralii destul de păroși și la banda îngustată de păr întunecat care cobora pe lângă talia lui și continua în zona pubisului.

După ce i-a turnat ulei pe mijlocul pieptului și l-a întins, ea și-a alunecat mâinile de pe umerii lui, pe pieptul lui, ajungând să se odihnească chiar deasupra prosopului și a taliei lui. Făcând asta din spatele capului lui însemna că ea trebuia să-și aplece corpul peste fața lui, cu acea parte dintre talie și sânii apăsând pe fruntea, nasul și bărbia lui.

Pentru el, sentimentul era senzațional. Atingerea tunicii ei albe pe fața lui la prima ei întindere în jos a fost suficient de incitantă, dar când câteva mișcări mai târziu, el a simțit moliciunea corpului ei prin haină, senzația era chinuitoare și excitarea lui la cote maxime. Știa că i se întărește, dar nu avea de unde să vadă cât de vizibil era. Cu toate acestea, ea putea vedea conturul lung și gros de sub prosop. 

– Băiete, e mare, și-a spus ea.

Nesimțind nicio rezistență sau vreun semn de obiecție din partea lui, ea a încetinit ritmul întinderilor ei în jos. În timp ce făcea asta, burta și pieptul ei s-au sprijinit mai mult pe fața lui și ea a apăsat mai ferm. De asemenea, acum, la fiecare alunecare în jos a mâinilor ei, ea se atingea de prosop. De fiecare dată se mișca puțin, se mișca în jos pe corp, pe abdomen și mai aproape de locul unde avea să i se dezvăluie erecția. Dar era prea devreme pentru asta, așa că se opri și se deplasă pe partea laterală a mesei.

Nu știa ce să facă. Acum era tare ca o stâncă și era foarte conștient de umflătura din prosop. Era evident că îl văzuse, dar până acum îl ignorase. Era acesta un semn că ea era obișnuită cu astfel de evenimente și pur și simplu ar fi continuat să-l ignore? Dar ea nu spusese nimic, îi făcuse un masaj uimitor de erotic al pieptului când își apăsase corpul pe fața lui și degetele i-au alunecat sub prosop, ajungând atât de aproape de vârful erecției lui, dar nu spuse nimic. Erau oare semne că ar putea oferi mai mult decât comandase el? Erau oare semne că ar putea avea parte de sfârșitul fericit pe care nu-l avusese în minte când a venit la masaj, dar pe care acum îl dorea?

Luând uleiul din lateral, îi aruncă o privire. Era destul de frumos și avea un corp bun. Avea ochii închiși, era gol de la talie în sus și umflătura erecției lui era atât de evidentă și de fapt arăta foarte atrăgătoare. De când s-a despărțit de iubitul ei, a făcut puțin sex în afară de cu ea însăși și o situație ca aceasta a ajuns inevitabil la ea.

O parte din ea a vrut să-i tragă prosopul de pe el, să-i pună mâna pe penisul lui mare și să-l sugă. O altă parte, însă, s-a gândit că ar trebui să încheie masajul, iar a treia parte a considerat că ar trebui să continue să-i distribuie sugestii și invitații și să lase în seama lui să le accepte sau să le respingă. 

– Acum e timpul pentru picioare, spuse ea încet.

– Cum naiba o să suport asta? se întrebă el în timp ce ea scoase prosopul care îi acoperise picioarele de la jumătatea coapsei până la tălpi. Intenționat, ea nu a înlocuit prosopul care îi acoperea pieptul, așa că el stătea acolo doar cu cel de pe mijloc, cel care îi acoperea penisul și da, cel cu nodul uriaș în el.

Stând aproape la nivelul șoldului lui, ea a făcut pasul neortodox de a-i masa piciorul, spre deosebire de metoda mai normală de a masa spre inimă. Dar acum nu plănuia un masaj intens. Nu acum, avea să fie mai ușor, mai mângâietor și avea să devină un masaj erotic, dar totuși unul din care se putea retrage dacă citea greșit semnele.

Și pentru a face acest lucru și mai tentant, ea și-a poziționat corpul aproape de locul în care mâna lui se sprijinea pe marginea mesei, astfel încât, în timp ce își aluneca mâinile pe mușchii lui groși, de sus, tunica ei a atins marginea mâinii lui întoarse în sus. După mai multe întinderi lente, a simțit că mâna lui se mișcase în timp ce piciorul ei era împins înainte, așa că acum presiunea era mai puternică. Asta pentru că, bineînțeles, simțise materialul pe mâna lui și bineînțeles că îl mișcase și bineînțeles că acum simțea entuziasmul de fiecare dată când ea își mișca piciorul de sus, chiar sub șoldul apăsat complet de mâna lui. Era al naibii de genial și încă un indiciu că ar putea avea mai multe lucruri disponibile, deși el a pus-o pe seama coincidenței.

La întinderile ei în sus, el simțise ceva, probabil că încheietura ei atingea prosopul, dar ceea ce nu știa era că prosopul se mișcase. Partea inferioară i se mutase în sus pe coapse, astfel încât acum acoperea doar vreo opt centimetri din el. 

Ea știa că, dacă se cobora la picioarele mesei, avea să poată privi prosopul și să-i vadă cel puțin testiculele în interiorul chiloților de hârtie.

Masarea celuilalt picior, acum nu a devenit mult mai mult decât o mângâiere. Masarea a devenit o altă criză în care piciorul ei îl apăsa pe mâna lui, dar apoi el și-a mișcat mâna Și-a mișcat mâna astfel încât acum, când ea se mișca, partea din spate a piciorului ei s-a apăsat pe el. După ce s-a întâmplat de mai multe ori, și-a făcut curaj mai întâi să împingă înapoi, apoi să strângă carnea pe spatele piciorului ei și apoi să-și miște mâna, astfel încât degetele lui să alunece sub tivul hainei ei și ușor între picioarele ei. Ținându-și ochii strâns închiși, a făcut-o într-un mod în care să se poată retrage și să se retragă dacă ea se opunea. Spre uimirea și plăcerea lui, totuși, ea nu a obiectat.

Pentru ea asta era, semnul final, semnalul că voia mai mult de la ea.

Ea a oprit masajul și a rămas lângă el fără să se miște. Mâna lui era parțial sub tivul tunicii ei, pe partea superioară a coapsei, la aproximativ șase până la opt centimetri deasupra genunchiului ei. Asta l-a făcut să intre în panică. N-a îndrăznit să se uite la ea, așa că a ținut ochii închiși, dar nu și-a mișcat mâna. Se oprise să meargă să spună cuiva ce face? Ar chema poliția?

Ea putea vedea conturul evident al erecției lui umflate. Arăta bine și, trebuia să recunoască, mâna lui pe piciorul ei gol se simțea bine. Cum a reușit să prindă curajul habar nu avea, dar el a auzit-o spunând:

– Nu cred că mai avem nevoie de asta, nu? în timp ce ea apucă prosopul şi îl ridică puţin.

Cu o ușurare incredibilă când și-a dat seama că nu avea să fie arestat, a spus:

– Nu.

S-a uitat în jos în timp ce a scos prosopul și l-a scăpat pe podea. Chiar avea un penis drăguț și mare pentru că umflătura din chiloții de hârtie era uriașă. Era mult mai groasă decât oricare alta cu care fusese înainte și se întreba cum ar fi să simtă asta urcând în ea, nu că asta s-ar întâmpla astăzi.

– Deci, a spus ea privind de la umflătura lui la ochi și înapoi de câteva ori.

El nu răspunse, dar își ținu mâna pe piciorul ei chiar sub tivul tunicii.

Amândoi încă puneau lucrurile în balanță. Nu era nimic în neregulă ca el să aibă o erecție, deși și-a alunecat mâna pe picioarele ei, deși mai aproape de genunchi decât de păsărica ei, a forțat lucrurile, dar ea nu-l oprise și nu se plânsese. Așa că simțea că situația era limpede. Din perspectiva ei, era puțin diferit. Regulile salonului erau clare. Maseuzele nu ar trebui să permită atingerea, iar nuditatea totală a clientului era interzisă. Ea făcuse să se întâmple amândouă, dar s-a împăcat cu ideea, ce putea face el în privința asta? Se plângea că și-a strecurat „în mod accidental” mâna pe picioarele ei și că i-a căzut prosopul când avea o erecție completă?

– Şi ce dacă? răspunse el mișcându-și mâna pe exteriorul piciorului ei gol.

– Ei bine, asta ține mai mult de tine decât de mine? aa a răspuns încă urmând dictonul companiei de a nu oferi nimic extra.

A zâmbit pentru că acum se simțea relaxat. Cu siguranță nicio maseuză corectă nu l-ar lăsa să-și țină mâna pe piciorul ei în timp ce ea mișca prosopul, se uita la erecția lui completă și spunea „deci”.

Și-a alunecat încet mâna în sus pe exteriorul piciorului ei, în interiorul hainei, ridicând tivul. A ajuns chiar deasupra șoldului ei și a găsit materialul chiloților ei. Ea nu s-a mișcat în timp ce mâna lui a urcat în sus, pentru că era frumos, i-a plăcut și inima a început să-i bată. 

– Este pornit, gândi ea privindu-i drept în ochii. 

Amândoi au zâmbit.

Pentru amândoi sosise timpul să meargă mai departe.

Au făcut ceea ce au considerat că este potrivit în aceste circumstanțe.

Ea și-a întins mâna și și-a așezat vârful degetelor pe umflătura din interiorul pantalonilor, iar el, a întins mâna și a apucat reverul hainei ei a întrebat.

– Se mai descheie asta?

Prinzându-i penisul prin hârtie, ea a zâmbit nervoasă și a spus pe un ton scârțâit. 

– Ar trebui să le scoți mai întâi?

– Da, desigur, a șoptit el dorind să-și etaleze penisul știind că este mare și, așa cum spuneau unele, frumos.

Inima îi bătea cu putere în timp ce îl privea pe acest bărbat destul de atractiv și destul de sexy, de patruzeci de ani, zburând din chiloții de hârtie destul de ridicoli pe care i-a lăsat pe podea. Văzându-i penisul lung, gros și complet erect, a scos un zgomot de excitare. Era într-adevăr un penis superb, s-a gândit ea, și fără a face contact vizual a spus:

– Sunt nasturi.

El a înțeles mesajul și exact când ea și-a înfășurat degetele în jurul erecției lui, el i-a tras haina desfăcută până la talie.

– Trage-mi-o, respiră el uitându-se pervers la sânii ei în sutienul alb din dantelă aproape transparent. Umbrele areolei ei erau destul de vizibile, iar sfârcurile ei, care trebuie să fi fost tari, făceau adâncituri minunate în materialul subțire al cupelor sutienului ei.

În timp ce ea a început să-i frece țesătura încet, cu mișcări blânde, brusc i-a dat seama că nu au convenit un preț.

– Îți dai seama că acesta este în plus față de prețul pe care l-ai plătit, nu-i așa?

În timp ce își bâjbâia degetele în interiorul restricțiilor sutienului ei și pe carnea ei, și-a dat seama că ea nu a vorbit despre bani până atunci.

– Cât costă? a întrebat el.

– Cât plătiți în mod normal? Ea a replicat că nu a mers niciodată atât de departe înainte.

– Nu știu, n-ai făcut-o niciodată?

– Ce?

– Asta?

– Serios?

– Nu, deci care este taxa? a întrebat el mângâindu-i sânii destul de drăguți.

– Cât crezi că face? a întrebat ea mângâindu-i penisul de parcă ar fi fost un vechi prieten.

– Voi plăti ceea ce percepi de obicei cu bacșiș mare, deci care este de obicei?

Zâmbind a spus ea. 

– Nu știu, n-ai făcut-o niciodată?

– La naiba, ce pereche, a râs el.

– Nu suntem doar noi?

– Deci nu are rost să întrebi dacă ai un meniu atunci?

– Nu.

– Pot să te ating?

Privindu-l, ea spuse:

– O faci deja, nu-i așa?

– Da, cred că o fac. 

Ea și-a îndepărtat mâna de pe el și s-a îndreptat spre uşă. Deși nimeni nu intra niciodată, deoarece ar fi lipsit de respect față de clienți, maseuzelor li s-a spus să lase ușile descuiate din motive de sănătate și siguranță, cu excepția cazului în care clientul dorește ca aceasta să fie încuiată.

– Pentru orice eventualitate, spuse ea.

– Bună idee, cât timp ne-a mai rămas?

– Ai rezervat nouăzeci de minute, așa că au mai rămas puțin peste douăzeci.

– Mmmm bine, spuse el în timp ce ea se întorcea lângă masă.

Atingându-i ușor penisul umflat, l-a întrebat. 

– Ai vrea niște ulei pe el?

– Da, te rog, a răspuns el lăsându-și brațul din pat și sprijinindu-și mâna pe piciorul ei chiar deasupra genunchiului.

– Dar, ce zici de asta? a întrebat el ridicând mâna și atingându-i sânul stâng în interiorul sutienului.

– Sutienul?

– Da, am crezut că se scoate.

Simțindu-se destul de agitată, parțial din cauza șansei de a fi prinsă, dar mai ales din cauza a ceea ce făcea, ea a răspuns ezitant. 

– Credeam că îl vei scoate.

– Cu plăcere, dar mai întâi scoate-ți haina.

Își trase gulerul tunicii pe spate și, strecurându-și brațele în afară, lăsă haina să atârne în jurul taliei ei. Arăta bine. Întorcându-se, cu inima bătând cu putere, spuse:

– Iată.

Deși de-a lungul anilor, fiind cu soția sa și cu alte femei cu care fusese, era obișnuit să desfacă sutienele femeilor, însă acum degetele îi tremurau în timp ce îi bâjbâia închizătorul. A durat mai mult decât ar fi trebuit, dar în cele din urmă a fost scos. Ea se întoarse să-l înfrunte din nou simțindu-se și mai agitată în timp ce sutienul i-a alunecat, astfel încât el îi văzu sânii goi.

– La naiba sunt drăguți, se gândi el privindu-i sânii perfecți cupa B, cu areola de mărime medie, roz intens. Ea i-a văzut ochii concentrați asupra lor și a știut că el avea să se uite la sfarcurile ei. Erau plini și foarte proeminenți.

– Sunt cu adevărat superbi.

Luând sticla cu uleiul de migdale încălzit, ea i-a stropit puțin pe erecția și scrotul lui. I s-a părut minunat.

Ținându-și mâna stângă pe spatele piciorului ei aproape pe fundul ei, el și-a ridicat mâna dreaptă pe corp și i-a mângâiat sânii; se simțeau drăguți. În timp ce făcea asta, ea i-a ridicat erecția de pe stomac și a început să-l masturbeze.

– Aceștia sunt superbi, a șoptit el în timp i-a cuprins cu privirea.

Ea a zâmbit. 

– Nici asta nu e prea rău, mormăi ea.

– Mă bucur că aprobi, dar liniștește-te, mergi încet, te rog.

– Îmi pare rău, a răspuns ea realizând că se grăbește puțin. Emoții.

– Fii mai blândă data viitoare, a spus el ciupindu-i mamelonul. Acestea sunt fantastice.

Alegând să nu răspundă la remarca „data viitoare”, dar întrebându-se dacă va exista una și dacă aceasta ar fi cu el sau cu altcineva, ea i-a legănat testiculele în mână și le-a rostogolit în palmă, cum știa ea de la iubiții anteriori că era interesant pentru bărbați.

– Mmm, e minunat, oftă el în timp ce senzațiile îi treceau prin tot corpul. Este frumos?

– Da, desigur, răspunse ea sinceră.

Deși nu făcuse așa ceva înainte ca parte a muncii ei, își imaginase că o face. Făcând asta, se gândise că va găsi un străin care o va atinge, care să fie dezgustător și sordid. În mod amuzant, acum se întâmpla, dar nu era deloc așa și nu era atât de diferit față de când făcea lucruri similare cu iubiții anteriori. Și mai surprinzător pentru ea a fost că i se părea incitant. Mâna lui pe piciorul ei o făcuse să se înfioreze când l-a pus acolo pentru prima dată, iar acum, în timp ce o mângâia și freca partea superioară a coapsei, era foarte excitant. Ceea ce le făcea el sânilor și sfarcurilor ei ar fi crezut că ar fi revoltat-o, dar nu a făcut asta și, în schimb, a transmis sentimente minunate prin ea. În plus, ea presupusese că mângâierea erecției unui străin ar fi fost o dezamăgire masivă pentru ea. Din nou, s-a înșelat, pentru că a adăugat sentimentele pe care le simțea de la atingerea penisului lui frumos la imaginea din fața ei a bărbatului gol și în picioare și a ceea ce îi făcea el, combinate pentru a fi exact opusul; o pornire masivă. Acest lucru o îngrijora și știa că va trebui să se gândească profund la asta când va ajunge acasă.

Ținându-i testiculele în mâna ei stângă, ea și-a frecat vârfurile degetelor de pe mâna dreaptă pe lungimea din spate a penisului lui, peste vârf și apoi în față, până când au dispărut în paia lui groasă de păr pubian. Ea a repetat asta de mai multe ori, trimițând prin el valuri enorme de stimulare sexuală.

El avea gânduri similare cu ea. Adesea, când fusese masat, se întreba dacă se va întâmpla ceva, dar nu avusese curaj, nici măcar când se afla în hoteluri din Sharme al Sheikh și Ibiza, să inițieze ceva. În slujba sa de tranzacționare valutară, era plin de încredere, dar în alte situații era mai reținut. Prin urmare, când era masat, se gândise uneori că fata și o dată sau de două ori bărbatul făceau aluzii sau puneau întrebări, dar nu avusese curajul să facă nimic. În timp ce când stătea pe mese, regretase, dar după aceea era în general mulțumit. Era destul de sigur că va fi foarte dezamăgit și că maseuza sau maseurul pur și simplu îl va smuci cât mai repede posibil și nu va mai fi căldură sau senzație în asta. Faptul că își făcea timp, fiind grijulie, dând dovadă de căldură și înțelegere a fost o surpriză masivă și foarte plăcută.

Așa cum se întâmpla de obicei în cazul lui, la început îi lipsea încrederea, dar când era destul de clar că nu avea de ce să se teamă, încrederea îi creștea și inhibițiile îi dispăreau. Așa că acum, complet gol, extrem de erect, cu ea topless și el mângâindu-i sânii, era pregătit pentru orice și voia să forțeze lucrurile.

El a mutat mâna care îi mângâia sânii pe umărul ei și a tras ușor, îndemnând-o să se aplece înainte. Ea a înțeles ceea ce sugera el și ideea a atras-o, ceea ce a enervat-o din nou pentru că a simțit că ar trebui să obiecteze și să nu accepte ideea că acest străin vrea să-i sugă sfarcurile. Ea nu s-a mișcat pentru câteva clipe, ceea ce l-a făcut să se întrebe dacă a mers prea departe așa cum se întreba ea. Apoi încet și plăcut către el, menținând contactul vizual, ea s-a aplecat înainte și și-a oferit sânul drept la gura lui.

În timp ce o luă provocator, sfarcul proeminent și foarte evident umflat între dinți, un mic oftat de plăcere i-a alunecat din gură; chiar se simțit bine. Ea a încercat să nu o facă, dar nu a putut rezista să-și împingă corpul puțin înainte pentru a crește presiunea atât pe mamelon, cât și pe sân. Acum, aproape inconștient, îi ținea erecția și o freca cu mișcări lungi și lente, care trimiteau senzații prin el. Mișcându-și capul pentru a se transfera la celălalt sân al ei, fețele lor s-au apropiat și gura lui era aproape de a ei. Fără să se gândească, deoarece părea cel mai natural lucru de făcut, o sărută. Asta a făcut-o să tresară pentru că a fost neașteptat, dar și-a revenit repede și, în timp ce limba lui s-a apăsat pe buzele ei închise, ea le-a deschis și i-a alunecat în gură. În același timp, el și-a alunecat mâna mai în sus pe spatele piciorului ei chiar pe fundul acoperit de chiloți. Se simțea bine pentru amândoi.

Cu ea aplecată aproape la nouăzeci de grade, astfel încât sânii ei erau lipiți de pieptul lui, ei au continuat să se sărute. Pentru a putea continua să-l frece cu mișcări lungi și lente, ea a trebuit să-i țină penisul aproape vertical, ceea ce a crescut presiunea asupra lui pentru el. Se apropia.

Odată cu entuziasmul unui orgasm iminent care se apropia, orice inhibiții pe care le avusese au dispărut și încrederea lui a fost sporită și mai mult. Și-a mișcat mâna în jos de la fundul ei bine modelat până la spatele picioarelor ei care erau strânse. Le apăsă întrebător. Desigur, ea știa exact ce voia el să facă. La fel ca și sărutul, totuși, ea a rezistat la început, dar nevoia ei de satisfacție a atins acum apogeul și asta a devenit mai important decât mândria ei. El a continuat să apese acolo unde coapsele ei erau strânse împreună și rezistența ei a scăzut. Nevoia ei acum era să-și satisfacă dorința uriașă care năvălea prin corpul ei, iar mândria ei a ocupat rapid locul al doilea. Și-a desfăcut încet picioarele. S-a simțit uimitor când și-a dat seama ce făcea. Întinzându-se în jurul ei cu cealaltă mână, pe care o mișcă de la sânii ei, trase în sus tivul hainei albe, astfel încât să i se strângă în jurul taliei ei, cu partea superioară rulată în jos. Fundul ei acoperit de chiloți era expus.

– Nu, nu, el nu poate face asta, își spuse ea în timp ce îl simțea trăgând de banda elastică din talie a chiloților ei albi din satin. Nu-mi poate scoate chiloții. Ea se întinse și îl prinse de încheietura mâinii.

– Nu, nu îi scoate.

– Nu-ți face griji, nu îi scot, doar lasă-mă să trag mai în jos, va fi mai ușor.

Se gândea:

– Ce va fi mai ușor? Cu siguranță nu crede că îl voi lăsa să mi-o tragă.

– Nu facem sex complet, i-a spus ea regretând oarecum că nu vor face.

– Nu, desigur, nu doar asta, a spus el trecându-și degetele de-a lungul buzelor ei bine lubrifiate.

Se simțea ușurată de siguranța lui, dar mai mult simțea chinuri aprinse de chin sexual când degetele lui îi găsiră clitorisul și începuseră să-l frece.

– Sunt foarte aproape, gemu el în timp ce acele senzații minunate îi curgeau în testicule.

Aplecându-se peste el, astfel încât inițial să o poată săruta și, în ultimul rând, să-i poată suge sfarcurile, ea aproape că era în fața lui. Îi era dificil să-l maseze, deoarece penisul lui era în spatele ei. De asemenea, poziția ei era incomodă pentru mâna lui între picioarele ei. În mod inconștient, aproape, își întoarse corpul și se mișcă puțin pe masă, astfel încât fața ei să fie destul de aproape de erecția lui. Astfel i-a fost mai ușor să pompeze, dar la fel de important, i-a deschis locurile ei intime și a făcut accesul la ele mai ușor.

– La naiba, nu o va suge, nu-i așa? gândi el, rostogolindu-se puțin pe o parte, ca să poată să se uite și să ajungă la fundul ei superb și la păsărica udă. Mângâind unul dintre sânii frumos rotunjiți cu o mână, și-a trecut vârfurile degetelor de-a lungul fantei ei. Bineînțeles că nu o va suge, deși gândul i-a trecut prin minte pentru că îi plăcea să facă sex oral, dar a continuat să-l pompeze cu mișcări lungi și lente.

– Oh, la naiba, gemu el, împingându-și penisul mai tare în mâna ei, în timp ce își împingea cele trei degete mijlocii în interiorul ei care aștepta și le pompa înăuntru și afară. 

– O să îmi dau drumul.

Punctul culminant ei se acumulase încet de când o atinsese pentru prima dată. De fapt, ea simțise primele tremurături imediat ce el i-a atins sânii cu mâna, s-a acumulat atunci când el îi sugea sfârcurile și ea începuse de fapt să aibă orgasm când i-a atins prima dată păsărica. Acum aplecată asupra clientului ei, cu chiloții în jurul coapselor, picioarele deschise, cu spatele la el, cu mâinile peste fundul ei și cu degetele lui luând rolul unui penis surogat și frecând-o, senzațiile au început să o copleșească.

– Oh, da, da, gemu ea acum frenetic, aproape pompându-i penisul.

– Ai orgasm? a întrebat el întinzându-se în jurul ei și strângându-i sânul.

– Da, am, este minunat.

Era gata să ejaculeze. Presiunea din penisul lui era imensă.

– Pot să ejaculez pe sânii tăi?

– Da, ok, gemu ea prea departe pentru a obiecta, în timp ce penisul lui părea să explodeze și împușcă mai multe fluxuri în decolteul ei și peste sânul drept.

Trupul ei tremura și se prăbuși peste el.

– A fost ok? întrebă el mângâindu-i părul blond.

– Da, a fost și pentru tine? răspunse ea privind în jur.

– A fost minunat și a fost într-adevăr un final foarte fericit și merită cel puțin încă o sută. Pot rezerva pentru aceeași oră săptămâna viitoare, te rog?