Schimbare de job

Schimbare de job

După paisprezece ani petrecuți în firmă, m-au dat afară și mi-au spus că a fost pentru că trebuie să reducă bugetul. Paisprezece ani în care am făcut totul pentru ei, am atenuat disputele dintre colegi, am lucrat până târziu, și chiar am adus cafea și am fost dădacă. Le-am făcut pe toate, și am făcut-o cu bucurie, veselă. Și apoi am fost disponibilizată.

Stăteam acolo, ținând o cutie de carton cu paisprezece ani de lucruri și fotografii, uitându-mă la dulapul meu gol. Și atunci mi-a venit o idee. Cred că a fost o idee stupidă, dar m-am conectat pentru ultima dată la computer și am schimbat parola pentru întregul birou de la „parola1” la „kissmyass”. „Fuckingsshole” era prea lung, trebuia să aibă zece caractere sau mai puțin. Ar trebui să plătească un tip de la IT care să intre și să îndrepte totul. 

Oricum, oricine mă cunoaște știe că nu stau mult timp la pământ. În momentul în care am primit slipul meu roz, mi-am cuplat chiloții de fetiță mare și am început să lucrez la pasul următor.

Întotdeauna mi-a plăcut un masaj bun și mi s-a spus că știu să fac masaj. Știi, prietenilor, familiei. Informal. Așa că am decis să urmez o pregătire formală. Unul dintre saloanele de masaj locale ofereau cursuri, așa că am sunat și m-am înscris.

Mi-a plăcut, mi-a plăcut absolut. Și am constatat că sunt bună la asta. Mi-a plăcut să pot oferi oamenilor cincizeci de minute, optzeci de minute de rai. A fost un succes când i-am văzut adormind, când a trebuit să-i trezesc când am terminat. Mi-am făcut încet o clientelă.

Reputația mi-a crescut, și m-am mutat rapid de la un spa la altul, în cele din urmă la Vip Zone, cel mai prestigios salon de masaj din oraș. Cel cu cea mai buna camera de relaxare, cel mai mare meniu de servicii, cel mai bun personal.

Într-o zi a intrat tipul ăsta. Tip drăguț, corp frumos, treizeci, poate. Ei bine, a fost cu adevărat încântat de  munca mea. Oh, ai mâini bune, asta e foarte bine. Îmi place tehnica ta, genul ăsta de lucruri. Și nu cred că a fost singurul lucru pe care l-a iubit, judecând după conturul de sub cearșaf, dacă știi ce vreau să spun.

Oricum, la final spune: 

– Putem continua? 

La început, am crezut că glumește. Stă pe marginea mesei, strălucitor de ulei de masaj și se ridică. Cearşaful este oarecum atârnat de el, spatele lui este pe jumătate expus. Bagă mâna în buzunarul halatului și scoate o bancnotă de o sută de dolari și spune din nou: 

– Putem merge mai departe? 

Mâinile îi tremurau puțin, nu cred că mai făcuse asta înainte.

Am luat banii și am spus bine, întinde-te pe spate, dar nici un cuvânt, înțelegi? S-a întins înapoi pe masă.

Ce e aia? Bine, de câte detalii ai nevoie? Tot? Bine, iată. Oprește-mă dacă ai auzit suficient.

Oricum. Unde eram? Dreapta.

S-a întins înapoi pe masă. Am îndoit cearşaful până la jumătatea coapsei lui. Era complet expus. S-a înmuiat din nou, poate pentru că era emoționat să-mi ceară „în plus”. L-am pus pe spate și mi-am trecut palmele de la pieptul lui până la coapse, în mișcări mari de scurgere. Degetele mele au trecut prin părul pubian și în jos între scrot și interiorul coapsei. M-am asigurat că degetele mele i-au atins penisul pe drum. Și sfarcurile lui. Am învățat că nu trebuie să uiți de sfarcurile unui tip.

Am făcut asta de trei sau patru ori și a fost din nou tare. I-am lubrifiat penisul, dându-i mișcări lungi și fine. I-am șoptit, cum este presiunea? Grozav, gemu el. Tipul ăsta avea un abdomen foarte frumos și ferm și am continuat cu mișcări netede de-a lungul abdomenului cu o mână, în timp ce cealaltă mână a alunecat în sus și în jos pe penisul lui.

Respira greu acum, iar abdomenul i se strângea. L-am lucrat mai repede, apoi l-am simțit tremurând. Gâfâi când a ejaculat. Trebuie să fi trecut ceva timp de când nu mai ejaculase, pentru că tot ejacula și ejacula și ejacula. Pe el însuși, pe mâna mea. Era atât de mult.

Ai spus că vrei toate detaliile. Doar oprește-mă dacă e prea mult. Bine? Bine.

În cele din urmă, mi-a dat semnul de stop cu palma ca să-l eliberez. M-am așezat pe scaunul din cameră cu sperma lui pe mâna mea, uitându-mă la unitatea lui zvâcnind. M-am gândit, ei bine, ai făcut-o acum. Știam că nu mai există întoarcere.

M-am simțit pierdută pentru un minut. Dar apoi m-am ridicat și m-am spălat pe mâini. Am luat niște cârpe umede și calde și l-am curățat. L-am acoperit și i-am șoptit, nici un cuvânt, ai auzit? Am avea amândoi probleme.

Bine, bine, spuse el. Dar aș vrea să mă întorc cândva. A fost suficient o sută? Ei bine, am spus, două sute ar fi mai bine. Nu știu. Nu m-am gândit niciodată la asemenea lucruri. Dar știam că pot folosi două sute.

Aclimatizare. Cred că așa o numesc psihologii. Știi, când faci ceva, știi că este greșit, și devine puțin mai puțin greșit, apoi o faci din nou și este și mai puțin greșit. Nu devine niciodată corect, doar, știi, nu greșit. A fost așa.

Săptămâna următoare s-a întors și a fost mai calm, mult mai relaxat. Mi-am gestionat timpul mai bine și l-am masat mai încet. Am descoperit că douăzeci de minute erau cam potrivite, știi, suficient timp pentru a îl face să își dea drumul. Deci, după treizeci de minute de masaj legitim, continuam cu cu douăzeci de minute de masaj erotic. A ajuns să vină o dată pe săptămână.