Școala de masaj erotic

Școala de masaj erotic

La începutul celei de-a treia luni de școală sexuală, ne-am întrebat ce ar putea urma. Am primit lecții de masaj în primele două săptămâni. Am învățat arta masajelor de relaxare, a țesuturilor profunde și apoi a masajelor senzuale. Am exersat unul pe celălalt și am schimbat partenerii pentru a ne asigura că avem experiență maximă înainte de a trebui să facem masaje altcuiva.

Apoi, în a treia săptămână, am ajuns să masăm modele cu care lucrasem în prima lună. Pentru a proteja identitatea lor și a noastră, ele purtau măști și legături la ochi. Au primit masaje întregului corp și fiecare masaj trebuia să se încheie cu un orgasm realizat cu mâinile noastre. Am descoperit că a face un masaj era foarte relaxant, chiar dacă la masajele profunde ale țesuturilor era mai mult de lucru. Mi-a plăcut în mod deosebit să le masez sânii și am petrecut mult timp tachinându-le sfarcurile când era timpul pentru finalul fericit. O mână era pe sânii modelului, în timp ce cealaltă se concentra pe clitoris sau pe punctul G. După fiecare masaj, primeam feedback scris despre ceea ce i-a plăcut modelului nostru și ce trebuia să îmbunătățim. Feedback-ul a fost foarte util și am învățat multe în fiecare zi.

În a patra săptămână, trebuie să ne masaj modelele masculine. Din nou, modelele purtau măști și legături la ochi. A fost foarte plăcut să le văd și să le ating întreg corpul. Masajul bărbaților era diferit de masajul femeilor, deoarece aveau nevoie de mai multă forță pentru a ajunge la țesuturile profunde. Cu toate acestea, cu instrucțiuni bune de la profesorul nostru, am învățat și am primit feedback pozitiv de la clienții noștri.

Deși a trebuit să schimbăm modelele, am ajuns să-mi masez preferatul de trei ori pe săptămână. Mi-a plăcut să-i ofer finalul fericit după ce l-am relaxat cu mâinile mele cu o oră înainte. Vineri după-amiază, a trebuit să ne evaluăm preferințele pentru cine dorim să masăm și apoi să primim un masaj. Modelele ne evaluau, de asemenea, și apoi profesorul încerca să potrivească alegerile, dacă este posibil. Am fost încântată să fiu cu preferatul!

Am avut grijă să-i ofer cel mai bun masaj posibil. Am masat fiecare parte din el pentru a-l relaxa și a-l face să se simtă bine. În timp ce stătea întins pe burtă, i-am masat picioarele și tălpile, dar am evitat să mă apropii prea mult de testiculele lui. M-am mutat apoi la mâinile și brațele lui și până la umerii lui. Apoi, desigur, i-am masat spatele până la fese.

După ce am terminat cu acea parte a lui, s-a întors și s-a întins pe spate. Încă o dată, am început cu tălpile lui. În ciuda faptului că am evitat organele sale genitale, penisul lui se umflase deja până la dimensiunea maximă. Pur și simplu l-am evitat ​​și m-am concentrat pe sarcina pe care o aveam la îndemână. I-am masat din nou mâinile și brațele și apoi m-am mutat la pieptul lui. Deși bărbații nu au sâni, am constatat că multora le place să li se stimuleze sfarcurile și cu siguranță bărbaților mei le-a plăcut și asta. În timp ce mă jucam cu sfarcurile lui, respirația i s-a accelerat. După un timp, m-am mișcat mai jos și, în cele din urmă, mi-am înfășurat mâna în jurul penisului lui tare. L-am frecat în sus și în jos o vreme, dar fără să-mi strâng mâna în jurul lui. Apoi, m-am oprit și l-am mișcat astfel încât să se întindă pe abdomenul lui inferior și să-i întind mâna între picioare pentru a-i masa testiculele.

A gemut când am făcut asta. Încurajat, le-am masat ușor un pic și apoi am lăsat o mână pe testicule și cealaltă s-a mutat înapoi la penisul lui tare. De îndată ce mi-am înfășurat din nou mâna în jurul penisului lui, el și-a ridicat șoldurile de pe masă. Era gata. Am cuprins mai strâns penisul lui și l-am mângâiat în sus și în jos. Cu cealaltă mână, am continuat să mă joc cu scrotul lui, dar apoi am schimbat mâinile. Cea care îi masa testiculele s-a mutat la penisul lui, iar cealaltă mână s-a mutat la sfarcurile lui. I-am lovit sfârcurile în timp ce îl mângâiam. Mi-am crescut viteza loviturilor și mi-am strâns strânsoarea și, în curând, el a gemut eliberarea. Am continuat să-l mângâi ușor, dar ferm până când a terminat, apoi am folosit un prosop pentru a-l curăța.

În timp ce el s-a dus să facă un duș, m-am dezbrăcat și mi-am pus masca și legătura la ochi și m-am așezat pe masă. L-am auzit revenind și apoi i-am simțit mâinile pe spatele meu. M-a mângâiat ușor pe spate și a coborât până la picioarele și talpile mele. Masajul pe care mi l-a făcut îl oglindea pe cel pe care i-l făcusem eu. Mai întâi picioarele, apoi brațele, apoi spatele și în final, mi-a masat fesele.

Mi-a tras piciorul puțin mai aproape de el, astfel încât să poată freca între picioarele mele. I-am simțit degetele atingându-mi ușor labiile exterioare și m-a încântat. Mi-am mișcat puțin celălalt picior și el a recunoscut mișcarea ca un semn că îmi doream mai mult. A folosit ambele mâini pentru a-mi freca fesele și pentru a le împinge împreună doar pentru a le despărți ușor în următoarea mișcare. Apoi, mi-a pus o mână pe partea inferioară a spatelui și cu cealaltă mână mi-a frecat de-a lungul fantei. La început, mâna lui era plată, dar apoi i-am simțit degetul mijlociu apăsând mai mult și alunecând în crăpătură. Asta m-a făcut să îmi arcuiesc puțin spatele și a înțeles că mă bucuram de mângâiere.

Mi-a frecat în sus și în jos fanta și s-a oprit să-mi mângâie clitorisul pentru un timp, făcând mici cercuri pe el cu degetul. Apoi, a mai frecat de câteva ori în sus și în jos. În cele din urmă, pentru prima dată, mi-a împins un deget în vagin și am inspirat brusc la noua senzație. S-a oprit și s-a aplecat și a șoptit:

– Te-a durut?

– Oh, nu, este minunat!

De asemenea, a fost minunat să-i aud vocea pentru prima dată. Era joasă și catifelată. Și-a mișcat puțin degetul înăuntru și în afară, fără să miște toată mâna, dar apoi a început să miște toată mâna. Îl mișca în sus și departe și apoi se arunca încet înapoi înăuntru. Nu m-am putut abține, i-am întâlnit degetul cu mișcări minuscule ale șoldurilor mele. Acesta era raiul.

Dar s-a oprit. Și m-a pus să mă întorc și, deși simțeam că nu voiam să se oprească niciodată, știam că va fi și mai bine. Mi-a masat picioarele și m-a tachinat atingându-mi ușor labiile exterioare când era în vârful coapselor. Mi-a masat brațele. Și apoi, mi-a masat trunchiul și sânii. Mi-a făcut sfarcurile să stea complet drepte și să furnice de plăcere. A fost uimitor cât de multă electricitate a străbătut corpul meu de la stimularea acestor doui mici nobili!

Și apoi, în cele din urmă, s-a întins și mi-a mângâiat vulva. A folosit ambele mâini pentru a-mi strânge labiile împreună și pentru a-mi stimula indirect clitorisul. Mi-a despărțit ușor picioarele pentru a avea un acces mai bun. Și apoi, s-a concentrat să-mi frece fanta. S-a dus în sus și în jos, oprindu-se să frece clitorisul în cercuri și apoi coborând înapoi până în jos. Mi-a tachinat intrarea în vagin, dar nu a intrat, mergând înapoi pentru a freca clitorisul. Cealaltă mână a lui s-a dus la sânii mei și mi-a tachinat sfarcurile. În acel moment, respiram greu și gemeam.

Degetul lui mijlociu era în fanta mea, frecând, în timp ce degetul mare îmi freca clitorisul. Și apoi a împins acel deget în mine. Din nou, am tras aer în piept și mi-am ridicat șoldurile de pe masă ca răspuns. S-a oprit și m-a împins înapoi în jos, fără să-și scoată degetul de unde era. Când m-am relaxat, el a început să il miște ușor înainte și înapoi, la fel cum făcuse anterior când eram pe burtă.

A împins ușor un al doilea deget înăuntru și a fost foarte strâns, deși nu a fost dureros. Încet, le-a mișcat înainte și înapoi și le-a răsucit. A găsit în cele din urmă ceea ce căuta în mine: punctul meu G. Odată ce a găsit asta, l-a frecat și m-a făcut să gem. Ah, să înțeleg în sfârșit bucuria de a avea acel mic loc minunat frecat!

Mi-a ciupit ușor sfarcurile cu cealaltă mână și a început să mă bată cu degetele, asigurându-se că acel loc este stimulat cu fiecare mișcare. Până atunci, gemeam fără oprire. Sentimentele au fost uimitoare!

Și-a crescut viteza mișcărilor și presiunea și, în curând, am fost împinsă la un orgasm uimitor! A încetat să se miște înăuntru și afară și a apăsat pe punctul meu G și l-a frecat și m-a ținut la înălțimea orgasmului meu timp de câteva secunde. Pasarica mea se strângea în jurul degetelor lui, convulsiv. A fost super intens! Și a fost urmată de câteva replici care s-au simțit aproape la fel de uimitoare ca și primul orgasm. A așteptat, nemișcat, până am terminat toate micile mele replici și apoi și-a îndepărtat ușor degetele de pe mine. Apoi, m-a acoperit cu un cearșaf și a părăsit în liniște camera. L-am auzit vag pe profesor spunând „trageți un pui de somn” înainte să cad într-un somn minunat.