Ședința de masaj

Ședința de masaj

 

După ce am încălzit uleiurile de rozmarin și eucalipt (și alte câteva din amestecul meu secret), încep cu gâtul și umerii tăi; frământând mușchii în valuri blânde spre vârful degetelor tale… strângând și colectând energiile și sentimentele rele, apoi forțându-le să iasă ca niște șuruburi de lumină din mâinile tale. Trebuie să prind energiile rele cu ambele mâini, întinzându-ți brațele și masând, trăgând undele prin brațe. Îmi doresc toată durerea emoțională în vârful degetelor, astfel încât să am control complet asupra corpului și spiritului tău.

Când simt că gâtul și umerii încep să se simtă eliberați de stres și durere, atunci mișc forța undei în jos și în exterior dinspre coloana vertebrală. Aplic mai mult ulei foarte cald, presiune ușoară – la început – apoi, crescând presiunea de la gât la linia părului până la mușchii de la omoplați, acordând o atenție deosebită acelor mușchi în care sutienul îți abuzează de carne. Simțiți cercurile presate de la omoplați pentru a aduna toată durerea fizică și durerea emoțională din inima ta, sub coloana vertebrală puternică și sub mâinile mele.

Frământ si împing undele de energii în afara lateralelor tale si mai jos în spatele tău. Continui să merg pe spatele tău.

Când nu a mai rămas nimic, iau masajul în serios. Sunt concentrată și este nevoie de multă energie pentru a simți durerea și încordarea sub carnea ta. Sensibilitatea pielii tale crește de fiecare dată când torn uleiul care deschide porii peste tine și îl frec. Efluviul uleiului este îmbătător. Împing energiile în josul spatelui tău și de la coloana vertebrală spre exterior până ajung la partea inferioară a spatelui tău – unde fesele tale încep să se ridice din două gropițe de fiecare parte. Aceste movile frumoase și ondulate de carne suculentă sunt un… un obstacol norocos în a-ți împinge stresul și durerea din zilele tale trecute departe și în extremitățile tale. Dar mai întâi, trebuie să cuceresc acest munte. Îmi apropie capul de corpul tău, acolo unde vreau să-ți simt pulsul cu pulsul meu. . . unde pot vedea energiile în timp ce se unduiesc pe pielea ta și pot simți mirosul de electricitate a cărnii tale sub mâinile mele. Am adunat energiile chiar în vârful feselor tale și acum trebuie să le mișc.

Mâinile îmi tremură ușor în timp ce încep să frământ carnea feselor tale musculoase – până când devin mai flexibile în mâinile mele. Le vreau moi și maleabile pentru îngrijirea mea, astfel încât, atunci când adun toată durerea în vârful feselor tale și o forțez, vei simți eliberarea bucuriei.

Consecința fericită vine în curând. Pe măsură ce masez carnea, degetele mele alunecă din ce în ce mai mult spre buzele tale inferioare. Capul mi se învârte din cauza mirosului sexului tău – dar… . . Trebuie să apăs mai departe. Cu fiecare trecere a mâinilor mele, îți pun partea inferioară a feselor în palme și urmăresc curbura în sus pe marginile exterioare, aducând ambele mâini împreună în vârful feselor tale. Apoi, îmi adun degetele mari și cobor înapoi cu palmele în evantai, simțind carnea între degete. Sângele îmi curge și vreau să-mi pun fața pe pielea înroșită. Vreau să respir emoția care vine dintre coapsele tale care acum tremură.

Știu că îmi pierd controlul. Controlul este esențial. Îmi face plăcere să stăpânesc această carne. De fiecare dată când degetele îmi trec printre coapsele tale, buzele tale se deschid puțin, permițându-mi să văd carnea umedă roz dintre ele. Știu că corpul tău este acum gata să continue călătoria către expulzarea tensiunii.

Am turnat mai mult ulei direct pe fesele tale. Se toarnă încet, chiar dacă este fierbinte. Primele picături te fac să tresari ușor din cauza căldurii lui, dar tu……te așezi în tortura lui. Îmi trece în minte că uleiul arată ca mierea vărsată care curge peste movilele tale și în jos între coapse. Îți prind fesele cu fermitate în ultima mea trecere peste ele – în timp ce se răspândesc, iar gloria ta feminină fulgeră asupra mea roua ei strălucitoare, îmi înfund repede fața – limba înăuntru ca să gust. Este încântător. Nu pot să nu-ți lovesc clitorisul ușor proeminent în timp ce îmi flexez limba și te înfiorezi. Slăbiciunea mea te trage din… te trage din starea ta de relaxare. . . Trebuie să continui cu datoria care mi-a fost desemnată.

Trebuie să mă întind, din nou, până la ceafă pentru a-ți aduna din nou energiile negative scăpate, umflate. Din fericire, mușchii sunt încă moi în mâinile mele. Eu, cu mai multă forță decât înainte, cobor din centrul spatelui tău spre exterior până la coaste. La abdomenul tău, ajung la ambele brațe în jurul corpului tău. Fața mea este presată între fesele tale și sunt fericită să fiu acolo. Încep un cerc complet de protecție care adună toate valurile împreună în partea inferioară a spatelui și a coapselor. Îmi ridic bărbia până la gropițe și le ling pe fiecare pe rând cu vârful și partea inferioară a limbii. Bărbia mea frământă bilele de energie stocate în vârful feselor tale. Pe măsură ce mă cobor cu îngrijirile mele, din nou fața mea cade între fesele tale și apoi pe coapsele tale. Îmi simți respirația fierbinte pe firele moi de păr. Îmi place că îți razi părul pentru mine și intenționez să te răsplătesc. Desigur, face masajul mai ușor, fără ca firele de păr să îți acopere pielea.

Știu cât de bine te simți de fiecare dată când ajung la glezne. Corpul meu s-a întins peste al tău, cu cele două mâini înconjurându-ți picioarele pentru a împinge energiile mai jos în extremitățile tale. Ne apropiem de obiectivul de a elimina toată tensiunea și durerea din corpul tău. Îmi folosesc căldura corpului pentru a-l menține cald. Încerc să rămân concentrat; concentrat pe gleznele tale și încordarea tendoanelor tale. O mică ciupitură la călcâiul tău – un pic blând la călcâi – un vârf lent al limbii mele pe piciorul tău și îți sug degetul mare.

Din nou, concentrează-te. Concentrează-te pe împingerea și eliminarea tensiunii în picioare; masându-ți picioarele până când sunt și ele relaxate și apoi degetele de la picioare – făcându-le furnicături pe măsură ce energia care a fost blocată de prea mult timp este eliberată. Masez pe fiecare pe rand. Din nou, și apoi din nou, tot timpul urmărind zâmbetul relaxat de pe fața ta. Mai mult ulei pentru a înmuia pielea. Poate mai târziu o să-ți fac o pedichiură. Atenție deplină pentru Doamnă.

Îmi întorc corpul să stau din nou cu fața în timp ce tu stai întinsă. Încet, îmi întind corpul înainte pentru a-ți înfrunta din nou fesele. De data aceasta intenția mea este clară și fără vină. Mâinile mele ajung la gâtul tău și-ți acoperă spatele. Chiar dacă trag pătura peste noi doi pentru a menține căldura care se eliberează din corpul tău, mă străduiesc să-ți mângâi spatele întreg. Limba mea se împinge înainte pentru a-ți străpunge pliurile feselor, apoi pliurile interioare.

Ai fost eliberată de multă tensiune fizică, dar urmează încă o eliberare care va termina treaba. Chiar și după baia lungă și fierbinte pe care ți-am făcut-o înainte de începerea masajului, mirosul din minuscula ta gaură în timp ce îmi cufund limba înăuntru și din ea – este mosc. Sunt beată de la el. Cu o mână continui să-ți cutreier spatele, apăsând și frământând pentru a menține un flux bun de energie – nu mai ridic tensiunea – cu cealaltă mă întind sub tine pentru a găsi butonul umflat al eliberării tale… și ciupesc. Îl ciupesc și îl mângâi și îl ciupesc mai mult. Este lubrifiat de saliva mea la fel de mult în păsărica ta, cât și peste labiile tale. Iubesc loviturile pe care limba mea le dă în cutele fundului tău. Sunt… la naiba. Da, asta îmi face atâta plăcere să fac canalului tău. Îți ling canalul anal și este delicios.

Măresc viteza și cu atât mai mult lubrifierea. Ciupirea și ciufulirea clitorisului tău sunt ajutate de degetele mele care se împing acum în tine. Nu trece mult până când simt că începi să te strângi. Aud gemetele înfundate de plăcere de la perna în care îți odihnești fața.

Inelul tău se deschide pentru mine, chiar dacă ceilalți mușchi ai tăi se strâng în jurul degetelor mele mari. De fapt, pot simți pulsații pe degetele mari, ca și cum ar fi fost atrase și prelucrate. Din punct de vedere mental, acesta este cel mai bun sex vreodată pentru mine. Continui să împing cu limba, dar îmi strâng gura peste gaura și clitorisul tău. O schimbare rapidă între degetele mele și degetele mari… degetele mari îmi ajută acum în căutarea mea – două degete lungi de la fiecare mână și-au luat locul în salonul tău de masaj vaginal. Este nevoie de timp pentru a-mi introduce atât degetele mari, cât și limba, dar ești bine lubrifiată și mușchii tăi tremură, din nou.

Te zbați puțin când începe fluxul. Fața ta împinsă în pernă scoate un scârțâit și degetele mele sunt inundate de sucurile tale. Îmi scufund limba din canalul tău anal pentru a bea din păsărică. Îmi acoperă gura și gâtul și îl înghit ca ambrozia. Îmi împing degetele până la capăt – până la chinga dintre degete. Fac același lucru cu cele patru degete din păsărică și devine o gaură care țâșnește. Dintr-un flux blând îmi stropești fața cu sucurile tale. Haide, lasă totul să iasă pentru mine. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc.