Surpriza de la salonul de masaj erotic

Surpriza de la salonul de masaj erotic

Am 29 de ani, sunt singur și am mai fost la saloane de masaj erotic în trecut. Mai ales că sunt din nou singur. De ani de zile au apărut peste tot aici, în orașul meu natal și în orașele din apropiere. Această poveste este ceva ce s-a întâmplat recent, cu câteva luni în urmă.

Am un prieten pe care îl putem numi „Tony”. El este cu câțiva ani mai tânăr decât mine și locuiește cu mătușa lui în casa ei. Mătușa lui pe care am observat-o acum vreo cinci luni este o doamnă pe care o vom numi „Katy”, care are 165 cm înălțime, piele deschisă, subțire, cu curbe (chiar are grijă de ea), fața drăguță cu aspect mic, cu o cantitate suficientă de machiaj, purtată de obicei și cu părul brunet până la mijlocul spatelu. Pare să aibă în jur de treizeci de ani. Este foarte veselă, sociabilă, îi place să râdă mult în timpul unei simple conversații cu nepotul ei și este o femeie foarte atrătătoare. În ultimele luni, am văzut-o de vreo patru ori la ea acasă, dar ea nu mă observase pe mine sau pe cei mai mulți dintre prietenii nepotului ei când eram în curtea ei. Tocmai a trecut pe lângă noi, 10-15 prieteni de-ai nepotului ei, ne-a salutat rapid  în timp ce ea s-a dus la nepotul ei. Am admirat-o în toată splendoarea ei, în timp ce toți ceilalți își vedeau de treburile lor, dar ea avea întotdeauna aceeași rutină când ieșea în curte, vorbea câteva minute cu Tony și se întorcea în casă. Vorbea tare și de obicei zâmbea.

Majoritatea saloanelor de masaj din zonă par să ofere servicii suplimentare și eu frecventasem câteva de când am rămas din nou singur, inclusiv unul în care am primit „serviciu complet” de mai multe ori. În timpul unei plimbări de seară, am observat o femeie frumoasă intrând într-una din casele din apropiere. M-am apropiat când am recunoscut-o și mi-a luat doar câteva secunde să observ că era Katy, mătușa prietenului meu. I-am recunoscut chiar și mașina în parcare, aceeași pe care o văd mereu la ea acasă. Am început să mă apropii de locul în care intrase ea și am citit rapid de pe reclamă cuvântul masaj scris cu litere roșii aprinse, la fel ca la saloanele de masaj erotic în care am primit serviciul complet anterior. Mintea mea a început să o ia razna. Îmi amintesc că m-am gândit în sinea mea: „Nu are cum să lucreze acolo (în timp ce speram din tot sufletul că o face).” Am rămas blocat când ea a intrat direct în salonul de masaj erotic și mi-a venit o idee.

Am început să devin tare și mai entuziasmat și am început să mă gândesc dacă ar trebui să intru pentru a mă asigura că ea lucrează cu adevărat acolo. M-am apropiat și m-am gândit dacă mă poate recunoaște sau nu, sperând că nu mă va recunoaște, nu vreau să știe că îl cunosc pe nepotulei, pentru că asta ar putea dăuna, ea ar putea refuza să-și ofere serviciile dacă lucra acolo, însă ea nici măcar nu mă observase în ocaziile trecute. Îmi amintesc că m-am gândit la asta în treacăt, pe măsură ce mă apropiam. M-am dus în salon și am stat în fața ușii pentru câteva secunde, convingându-mă că nu avea cum să mă recunoască, deoarece nici măcar nu s-a uitat la mine sau așa părea. Am stat acolo aproximativ 10 secunde înainte ca emoțiile să mă cuprindă mai tare și m-am dus înăuntru gândindu-mă că ar putea fi un mare miracol dacă aș putea să o am într-o sesiune erotică, totul se petrecea prea repede. Se simțea ca o scenă de genul o dată în viață.

În salon, m-am întâlnit cu aceeași fată care era și data trecută la recepție și m-a întrebat dacă am mai fost acolo, la care i-am răspuns: „Da”. Apoi mi-a spus că m-a recunoscut după ce s-a jucat un pic. A fost acolo ultimele două ori când am fost la salon. Am întrebat-o despre doamna care tocmai a intrat și dacă era maseuză acolo și nu numai că mi-a dat numele ei, ci m-a întrebat dacă vreau să o încerc, ceea ce m-a uimit complet, deoarece îmi confirma acum faptul că lucra într-adevăr acolo. Am încercat să nu am nici o reacție, dar nu mi-am putut ascunde un zâmbet. Am întrebat dacă va fi disponibilă a doua zi, deoarece i-am spus că nu am suficienți bani la mine. Mi-a spus zilele în care o puteam găsi după ce am întrebat-o și mi-a dat o carte de vizită în care îmi spunea că există și o nouă doamnă pe care aș putea să o încerc. I-am mulțumit și apoi am plecat emoționat și uluit de tot ceea ce tocmai aflasem, știind că mă voi întoarce pentru o ședință.

M-am gândit să nu fac asta în următoarele câteva zile, iar unul dintre motivele pentru care am ales să nu merg chiar a doua zi a fost că am vrut să mă gândesc puțin la argumentele pro și contra, dar în cele din urmă am decis că sunt o să o fac. Ea este mătușa prietenului meu, dar este singură și doar își face meseria. Nici măcar nu știu dacă nepotul ei știe sau bănuiește despre asta, dar cu siguranță eram dispus să nu mai merg la el acasă după ședința mea pentru a evita orice neplăcere în cazul în care mătușa lui mă observa. A fost un mare fetiș pe care îl aveam în acele câteva zile de așteptare. Nici măcar nu puteam să gândesc rațional în drum spre casă după incident. Totul s-a întâmplat rapid și s-a simțit ca o schimbare uriașă în general, doar la gândul unui masaj erotic. Pur și simplu nu-mi venea să cred că se întâmplă asta.

M-am programat patru zile mai târziu, nu am mai putut aștepta. M-am dus la salon și i-am spus fetei de la recepție că vreau o ședință de masaj erotic cu Katy. Tranzacția a mers bine. După ce am plătit, fata de la recepție m-a dus într-o cameră mică și confortabilă și mi-a spus să mă dezbrac și să mă întind pe masa de masaj. Am stat dezbrăcat pe masa de masaj emoționat șo anxios timp de aproximativ cinci minute. Niște jazz lent a început să cânte după aproximativ încă un minut când ușa s-a deschis și acolo stătea în fața mea o femeie cu forme bine definite, sexy, purtând pantaloni scurți din bumbac albastru, care îi scoteau la iveală picioarele foarte bine tonifiate și o cămașă drăguță, foarte scurtă, subțire, feminină, albă, fără mâneci, care îi expunea buricul și abdomenul plat în timp ce venea spre mine. Mi-a luat câteva secunde să-mi dau seama că era mătușa prietenului meu. Eram în stare de șoc, uimit și prea excitat deja. Nu-mi venea să cred că toate astea se întâmplă. Cuvintele pe care mi le-a spus au fost: 

– Bună dragule, ești gata?, cu un zâmbet în timp ce mergea spre mine. 

Am presupus că ea chiar nu știa cine sunt. A încuiat ușa și mi-a spus să o țin cât mai mult posibil. Ea s-a dus spre locul în care stăteam eu, apoi și-a trecut repede mâinile pe spatele meu și a început să-mi vorbească așa cum mi-am imaginat că o va face, foarte amabil. Mi-a pus câteva întrebări despre ce făceam pentru a-mi câștiga existența, dar nimic altceva prea personal, în timp ce i-am pus câteva întrebări despre cum se descurcă, nimic personal în numele meu. Mi-a fost destul de clar până atunci că ea nu știa că sunt prietenul nepotului ei. Am stat de vorbă în timp ce ea îmi făcea un simplu masaj cu puțin ulei iar pe fundal se auzea muzica. Curând mi-a spus să mă întorc, fără prosopul pe care acum îl scosese. Eram acum cu fața în sus și ea a început rapid să-mi maseze abdomenul și picioarele. S-a frecat de câteva ori lângă erecția mea tare și curând m-a întrebat pe un ton lent dacă ar trebui să frece altceva. Aveam gura deschisă. Atunci mi-a fost clar că asta se întâmpla cu adevărat. Am fost foarte emoționat, i-am prins mâna, am pus-o pe erecția mea furioasă și i-am spus: 

– Vreau un final fericit cu totul. 

Vocea îmi tremura aproape. Ea mi-a zâmbit și s-a pus pe treabă.

Atunci a început adevărata sesiune. Eram sub puterea pasiunii. I-am scos tricoul și sutienul și i-au ieșit sânii frumosi cupa B și am început să-i sărut și să-i sug. Am ajutat-o ​​să iasă din acei pantaloni scurți drăguți albaștri și, în timp ce s-a ridicat pentru a-i arunca în lateral, i-am văzut tanga ei foarte sexy cu imprimeu cu leopard și nu m-am putut abține să nu iubesc aspectul pe care îl dădea păsăricii și fundului. Am întors-o pentru a avea o imagine completă. 

După finalizarea ședintei de masaj erotic m-a însoțit până la ușă și mi-a spus să sun și să fac o programare cu ea în curând. Am fost de acord cu ea și m-am îndreptat spre ușă după o ultimă îmbrățișare. În timp ce mergeam cu mașina acasă, nu-mi venea să cred că totul s-a întâmplat, dar de data aceasta am simțit și fericirea de parcă aș fi scăpat cu ceva. Am zâmbit în cea mai mare parte a timpului în timp ce conduceam acasă.