Terapeuta de masaj – partea 1

 Terapeuta de masaj – partea 1

 

Amber era încântată să se întoarcă la muncă. Trecuse mult timp de când nu mai fusese la studio. Ea aștepta cu nerăbdare să revină la o rutină. Paul fusese minunat în timpul carantinei, dar îi plăcea să aibă propria ei sursă de venit. A trebuit să profite de banii pe care îi punea deoparte pentru un vehicul nou. Era fericită că va putea să înceapă să economisească din nou. Prietenii ei fuseseră grozavi în perioada în care studioul a fost forțat să se închidă. I-au plătit cash pentru masajele ei.

Deblocarea ușii se simțea ca venirea acasă. Era prima acolo. Ea știa că alți terapeuți aveau să sosească în curând. Aerul se simțea închis, dar nu prea rău. Toți coborau pe rând în studio să-l curețe de praf și să se asigure că nu devine prea învechit.

Amber a fost fericită să vadă că avea o zi plină. Ea știa că va fi obosită la sfârșitul zilei, dar ar fi mai bine să fie obosită de la muncă decât să se uite la Netflix toată ziua. Ziua a trecut ca un fulger. A revenit rapid la vechile obiceiuri și a fost fericită să vadă clienții venind pe ușă.

În a treia zi înapoi, Jenny a intrat în camera lui Amber. Ea s-a plâns că o doare spatele. Amber observă că Jenny făcuse o programare pentru o oră și jumătate. Acest lucru îi oferea timp suficient pentru a rezolva nodurile. Amber a ieșit din cameră pentru a o lăsa pe Jenny să se dezbrace și să intre sub cearșaf de pe masa de masaj. Întorcându-se în cameră, Jenny stătea întinsă pe burtă, cu cearceaful pe spate. Amber era fericită că Jenny și-a scos sutienul, majoritatea femeilor o făceau, era mult mai ușor să masezi spatele fără să stea sutienul în cale.

Cu o cantitate generoasă de ulei de masaj pe mână, Amber a început să lucreze pe spatele lui Jenny. Putea simți că nodurile călătoreau până la fesieri. 

– E în regulă dacă îți masez fesierii? întrebă Amber. 

-Nici o problemă, a răspuns Jenny. 

Ea a mutat cearceaful, observând că Jenny își scoase și chiloții. Lui Amber îi plăcea să bage cearșaful în chiloți, dar a avea acces complet era, de asemenea, benefic. A lucrat nodurile de pe fesa dreaptă. O auzea pe Jenny inspirând adânc în timp ce Amber trecea peste un nod încăpățânat. Jenny s-a mutat și, făcând acest lucru, și-a mișcat puțin piciorul stâng când a făcut că păsărica ei a fost expusă.

Amber mișcă ușor cearceaful pentru a o acoperi pe Jenny. Când a terminat partea dreaptă, s-a mutat la fesieri stângi. Ea a mutat cearceaful și a văzut din nou păsărica lui Jenny. Amber nu a putut să nu observe buzele pline ale lui Jenny și lipsa părului pubian. A acoperit-o pe Jenny din nou, dar din nou Jenny s-a mutat dezvăluind păsărica ei. Amber a continuat să lucreze la fesele lui Jenny. Odată ce s-a străduit să se îndepărteze, a rugat-o pe Jenny să se întoarcă, astfel încât Amber să poată lucra la quads.

Ținând cearceaful sus, o auzi pe Jenny întorcându-se. Amber a pus cearceaful peste corpul lui Jenny. Cearșaful subțire nu a făcut nimic pentru a ascunde trupul lui Jenny. Amber vedea sfârcurile dure ale lui Jenny prin cearșaf. Amber a putut vedea și movila pubiană a lui Jenny conturată sub cearșaful subțire. Amber își luă ochii de la movila lui Jenny și descoperi o coapsă. A început să-i lucreze quad-ul. Erau o mulțime de noduri, așa că s-a concentrat pe ceea ce avea de făcut. Când quad-ul din dreapta s-a simțit mai bine, ea s-a mutat pe quad-ul din stânga. Acesta era și mai strâns. În timp ce lucra, cearşaful continua să alunece. Amber putea vedea o mică parte din movila lui Jenny.

Deodată cearșaful a dispărut, Jenny a spus: 

– Îmi pare rău că îmi este atât de cald. Sper că nu te superi.

Amber a răspuns: 

– Nu, atâta timp cât ești confortabil.

– Mulțumesc, trebuie să recunosc, deși este dureros, atingerea ta este uimitoare, spuse Jenny.

Amber se uită la păsărica lui Jenny.

– Mulțumesc.

Amber a continuat să frece din ce în ce mai sus pe quad-ul lui Jenny. Degetele ei erau acum la mai puțin de un centimetru de păsărica lui Jenny. În timp ce Amber lucra la quad-ul stâng al lui Jenny, Jenny înclină genunchiul drept în afară, oferindu-i lui Amber o privire mai bună la păsărica ei. Jenny și-a dres glasul.

– Sunt sigură că auzi asta tot timpul, dar există vreo șansă să primesc un masaj mai intim?

Amber a observat că Jenny e udă, ca urmare se trezi și ea că se udă. Nu trecuse niciodată această linie cu un client înainte, dar voia să atingă păsărica lui Jenny. 

– Dacă fac asta, rămâne între noi. Nu este ceva ce se întâmplă la acest studio, spuse Amber uitându-se cu poftă la Jenny.

Jenny și-a ridicat capul uitându-se la Amber:

– Desigur, și ți-aș da și un bacșiș în numerar.

Amber știa că uleiul ei de masaj era sigur atât pentru uz extern, cât și pentru uz intern. Mai turnă puțin pe mână și-și mișcă mâna stângă peste movila lui Jenny. Și-a pus mâna dreaptă pe sânul stâng al lui Jenny. Ea a mângâiat sânul lui Jenny în timp ce își mișca mâna mai jos pe fanta lui Jenny. Jenny și-a desfăcut picioarele, oferindu-i lui Amber un acces mai bun. Degetul lui Amber alunecă printre buzele păsăricii lui Jenny. Jenny a gemut când Amber a găsit clitorisul lui Jenny. Jenny trebuie să fi fost foarte agitată pentru că a început să ejaculeze la scurt timp după ce Amber a început să-i atingă clitorisul.

Amber a ciupit sfarcul lui Jenny în timp ce aceasta a ejaculat în liniște. Putea simți masa tremurând în timp ce fiorii de plăcere treceau prin Jenny. Amber a continuat să atingă clitorisul lui Jenny până când a încetat să mai juiseze. Ea și-a îndepărtat încet mâna de pe păsărica lui Jenny.

– Mulțumesc, gemu Jenny.

– Cu plăcere și nu uita că acesta este micul nostru secret, spuse Amber. 

Se simțea puțin vinovată, dar era și foarte excitată. Era bucuroasă că a avut o pauză înainte să vină următorul ei client. S-a spălat pe mâini înainte de a o acoperi pe Jenny cu cearșaf și a spus: 

– Voi ieși ca să te las să te îmbraci.

Aşteptă agitată ca Jenny să iasă din cameră. Când a făcut-o, Jenny avea un zâmbet mare pe buze. Amber a folosit cardul de debit al lui Jenny pentru a plăti sesiunea de masaj. Ea ridică privirea și Jenny își ținea mâna cu palma în jos. Amber întinse mâna și simți că i se predau bani. Când s-a uitat, era o bancnotă de 100 de dolari. 

– Mulțumesc, a spus Amber cu un zâmbet.

– Eu îți mulțumesc! spuse Jenny.

Amber se repezi înapoi în camera ei de masaj și închise ușa. Și-a tras pantalonii de yoga până la genunchi și s-a așezat pe unul dintre scaune. A început să se joace cu păsărica. Ea nu mai atinsese o altă păsărică, ci doar pe a ei încă de pe vremea colegiului. Și-a dat un orgasm foarte repede. Nu era sigură dacă venea mai repede decât Jenny, dar trebuia să fie aproape.

Restul zilei a fost de obicei. S-a gândit la Jenny de câteva ori și s-a trezit că se udă din nou.

 

  1. Terapeuta de masaj – partea a 2a

 

Trecuseră puțin peste două săptămâni când văzu că Jenny făcuse o altă programare. Amber a zâmbit când a văzut numele lui Jenny în calendarul ei de programări. Ar trece din nou acea linie? Cu cât se gândea mai mult la asta, și-a dat seama că voia să o atingă din nou pe Jenny. Nu s-ar atinge de ea dacă Jenny nu ar întreba totuși.

Ambero aștepta în față ca Jenny să intre. A văzut-o ieșind din mașina ei sport de ultimă generație și mergând spre studio.

Când Jenny a intrat, Amber a întrebat: 

– Ce mai faci?

– Sunt bine, dar am niște mușchi care au nevoie de relaxare, spuse Jenny zâmbind cu subînțeles.

– Urmează-mă în camera mea și putem începe, spuse Amber.

Cele două femei coboară în camera de masaj a lui Amber. Amber a închis ușa și a întrebat: 

– Deci, la ce vrei să lucrezi astăzi?

Jenny o privi direct în ochi:

– Păsărica mea.

Amber simți că se înroșește.

– Oh, bine. O să ies și te las să intri sub cearșaf, cu fața în jos, te rog.

Amber ieși din cameră pentru un minut. Când a intrat, a văzut-o pe Jenny întinsă pe burtă, cu cearșaful abia acoperându-i fundul. Amber i-a spus lui Jenny: 

– Ai rezervat încă o oră și jumătate de masaj. M-am gândit că voi încerca ceva puțin diferit.

– Bine, spuse Jenny.

– Ești bine dacă scot cearșaful? întrebă Amber.

– Da, te rog, fă-o.

Amber a tras cearceaful de pe Jenny, uitându-se bine la fundul ei gol. Avea un fund drăguț cu gropițe în partea inferioară a spatelui. Amber a folosit o cantitate generoasă din uleiul ei de masaj începând de lângă umerii lui Jenny. Ea a mers pe spate. S-a concentrat în continuare asupra nodurilor pe care le-a găsit. Ea a coborât până la partea inferioară a spatelui. Mâinile i-au alunecat pe spate, peste gropițe, urcându-i pe fund. Ea i-a masat un timp pe fundul lui Jenny înainte de a coborî până la coapse. Mâinile ei au călătorit pe coapsele lui Jenny înapoi până la fundul ei. Își strecură mâna între picioarele lui Jenny simțind movila generoasă a lui Jenny.

A auzit-o pe Jenny gemând când mâna ei s-a lovit de păsărică. Amber se întoarse la picioarele lui Jenny. Jenny se mișcă puțin, desfăcându-și picioarele. Amber a fost tratată cu o vedere minunată asupra păsăricii netede a lui Jenny. Ea s-a mutat înapoi în sus și și-a alunecat mâna peste păsărica lui Jenny. Își apăsă degetul mijlociu între faldurile păsăricii lui Jenny. Și-a mișcat mâna în sus și în jos pe fanta lui Jenny, umezeala ei oferind un plus de lubrifiere.

Amber s-a concentrat asupra păsăricii lui Jenny pentru un timp înainte de a o face să se întoarcă. Amber a luat mai mult ulei de masaj și a început să maseze chiar deasupra șoldurilor lui Jenny. Și-a croit drum spre sâni. Ea a masat ușor, dar ferm, sânii lui Jenny, acordând o atenție deosebită sfarcurilor ei. Amber a început apoi să meargă în josul corpului lui Jenny, a sărit peste păsărică și a masat fiecare quad. Jenny a continuat să-și deschidă picioarele încet, încercând să invite o atingere de la Amber.

Amber trebuia să o atingă pe Jenny; și-a mutat mâinile la buzele umflate ale păsăricii lui Jenny. Le-a întins cu o mână și a început să se joace cu clitorisul cu cealaltă. Jenny gemu încet cu fiecare mișcare a degetului. Amber a masat încet clitorisul umflat al lui Jenny. Nu a durat mult pentru ca Jenny să ejaculeze. Îi era greu să nu plângă, deoarece atingerea lui Amber îi aducea plăcere. Când a terminat de ejaculat, s-a uitat la Amber și i-a spus: 

– Nu-mi vine să cred cât de bună ești să mă faci să am orgasm.

Amber se apropie de chiuvetă să se spele pe mâini. A privit cum Jenny se ridică de pe masă. Jenny se apropie de poșetă și scoase o bancnotă de o sută de dolari. I-a întins-o lui Amber și i-a spus: 

– Ai merita mai mult decât asta.

Amber și-a uscat mâinile și a luat banii, ea a spus: 

– Mulțumesc.

– Ar fi în regulă dacă aș împărtăși experiența mea cu una dintre prietenele mele? Cred că s-ar bucura foarte mult de unul dintre masajele tale, întrebă Jenny.

– Atâta timp cât poate fi discretă, atunci când intră în camera mea de masaj, spune-i să spună „Jenny te-a recomandat,” a răspuns Amber.

– Genial! Mă voi asigura că își amintește, a răspuns Jenny.

Amber se uită pe hol și nu văzu pe nimeni. A părăsit camera pentru a o lăsa pe Jenny să se îmbrace. A plătit la ghișeul din față și Jenny a plecat cu un zâmbet larg pe buze.

Amber a avut suficient timp să curețe camera înainte ca următorul ei client să apară. În noaptea aceea, când a ajuns acasă, aproape că l-a atacat pe Paul. El stătea pe canapea și se uita la o emisiune când ea a intrat. Ea s-a ridicat și s-a așezat în poala lui și a început să-l sărute. Îl simțea crescând sub ea. Ea a coborât din poala lui și și-a scos pantalonii. Îi plăcea să facă duș când ajungea acasă de la serviciu și se îmbrăca confortabil. Ea i-a văzut penisul ieșind afară și a început să-l sugă. I-a supt penisul pentru o vreme și apoi s-a ridicat. Și-a scos toate hainele și s-a întors în poala lui. S-a lăsat pe penisul lui tare ca piatra acoperit cu salivă.

Un fior a trecut prin ea când a simțit penisul lui Paul alunecând în ea. L-a călărit din greu și s-a mișcat mai repede decât văzuse Paul vreodată. Ea țipa în timp ce avea orgasm când l-a simțit împușcând în ea. Îi plăcea să simtă cum cum îi inunda păsărica. Când Paul a încetat să se zvâcnească, ea a coborât de pe penis. Ea a văzut că era încă dur. S-a pus din nou în genunchi și și-a înfipt penisul acoperit cu spermă înapoi în gură. Ea ridică privirea la Paul în timp ce îl lua complet în gură. Ea l-a muncit din greu și a fost în curând răsplătită cu o mică ejaculare. I-a înghițit cu bucurie încărcătura.

Ridicându-se, ea îl bătu pe obraz. Paul a întrebat: 

– Pentru ce a fost asta?

Nu i-a putut spune că a provocat un orgasm unei alte femei, așa că a spus: 

– M-am simțit excitată, este ziua ta norocoasă.

– Ai putea spune asta din nou, a comentat Paul.