Terapie prin masaj

Terapie prin masaj

 

– Oh, iubitule, ai făcut-o din nou, îți spun când te văd intrând în casă mișcându-te țeapăn. Du-te la duș și între timp eu caut loțiunile pentru a-ți elimina durerile.”

Faci cum îți cer și intri la duș. Te ajut să te usuci și să te duci în dormitor și să te întinzi gol pe pat. Îmi adun lucrurile și te întâlnesc în dormitor exact când te așezi cu fața în jos pe pat. Ce priveliște am, îmi place aspectul unui fund drăguț, iar al tău cu siguranță se potrivește acestei descrieri.

Scap de haine deoarece îmi place senzația de piele pe piele atunci când te masez. Camera este puțin răcoroasă, dar știu că în curând nu voi observa frigul când încep să-ți lucrez mușchii dornici. Mă urc pe pat și mă călăresc pe fundul tău. Mă întind și iau loțiunea și o încălzesc în mâini înainte de a ajunge la umerii tăi.

Îmi mișc mâinile peste umerii tăi și în jurul omoplaților simțind orice puncte dure care necesită o atenție specială. Reușesc să găsesc câteva și să slăbesc nodurile în timp ce degetele mele te frământă adânc. Continui să-mi trec mâinile peste umerii tăi și partea superioară a spatelui timp de multe minute, permițându-ți să te bucuri de senzația plăcută.

Curând, mă duc în jos la spatele tău, mișcându-mi degetele în cercuri pentru a relaxa acei mușchi foarte încordați. Folosindu-mi degetele mari pentru a rezolva nodurile mai adânci. Folosesc apoi palmele mâinilor pentru a întinde mușchii din spatele tău, întinzând și trăgând în toate direcțiile, lucrând bine mușchii.

– MMMMMMMMMM știi întotdeauna exact unde sunt punctele dureroase.

 Te aud gemând în timp ce merg mai jos. În curând, degetele mele lucrează pe linia de deasupra fundului tău. Pur și simplu îmi doresc să simt fundul tău în mâinile mele, deoarece ai un fund atât de drăguț. Odată ce am terminat de întins și de calmat mușchii din spate, îmi alunec mâinile peste fundul tău, strângând ușor. Îmi strecor degetul în crăpătura fundului tău, învârtindu-mi degetul în punctul găurii tale strânse. Îți ridici șoldurile în sus încercând să-mi întâlnești degetul dorind mai mult decât această tachinare. Dar nu mă păcălești, am încă multe zone de masat.

Alunec astfel încât să nu mai stau călare pe tine, ci să îngenunchez lângă tine pe o parte. Întind mâna și încep să-ți frec partea din spate a coapsei, eliminând toată tensiunea și frământând carnea. Nu te poți abține să nu gemi. Ajung mai departe în interiorul coapsei tale și îți desfaci puțin picioarele. Văd vârful penisului între picioarele tale și îmi trec degetul peste capul sensibil. Îmi mut mâinile înapoi pentru a-ți lucra mai mult mușchii coapsei. În continuare, continui până la genunchi și gambe.

Odată ce am terminat cu mușchii gambei, mă deplasez în cealaltă parte a patului pentru a lucra celălalt picior. Pe măsură ce mă acomodez, te adaptezi astfel încât să fii mai confortabil. Mă întind și încep să lucrez mușchii piciorului tău, în timp ce-mi alunec mâinile în interiorul coapsei, îți desfaci din nou picioarele, astfel încât să pot ajunge mai ușor în toate punctele. Încă o dată văd capul penisului tău în timp ce se uită între picioarele tale. Numai eu pot vedea mai mult din el acum, pe măsură ce începi să te întărești. Pur și simplu nu pot rezista, așa că mă aplec, îmi plasez capul între picioarele tale și-ți ling capul penisului. Acest lucru mă face să vreau mai mult din el, așa că iau capul în gură, sug ușor. Mă opresc când ridici șoldurile din pat dorind mai mult de la mine, dar mai am mult de lucru.

Continui cu masajul lent în timp ce îți lucrez coapsa și apoi gambele. Când termin cu acest picior, mă ridic lângă pat, mă aplec și te mușc de fund, îi dau o palmă și-ți spun că e timpul să te întorci.

După ce te întorci, erecția ta stă acum înalt și mândru, în timp ce stai întins acolo, răspândit cu vultur, dorindu-mi atingerea. Mă duc la picioarele patului și mă așez între picioarele tale. Apuc fiecare picior pe rând și masez călcâiele, gleznele, între degetele de la picioare și deasupra, mișcându-mi mâinile încet, dar ferm, făcând ca durerile să se topească.

Mă mișc în jurul patului să mă așez pe o parte lângă șoldurile tale. Întind mâna și pun o mână pe fiecare șold și încep să le mișc într-o mișcare circulară. Penisul tău tare mă privește în față în timp ce-ți lucrez șoldurile. Îmi trec mâinile prin părul tău pubian. Sunt foarte atentă să mă apropii, dar să nu ating penisul. Îți ridici șoldurile încercând să mă faci să-l ating și să alin durerea instalată acolo. Îmi flutur degetul spre tine cu un zâmbet timid.

Mai alunec un pic pe marginea patului, așa că stau la pieptul tău. Brațele tale sunt următoarea țintă pe care o am în minte. Încep să mă ridic de la umăr și cobor până la mână. Odată ajunsă la mâna ta, îmi trasez ușor degetul peste palma ta, înainte de a apăsa ușor, lucrând pe mâinile dureroase.

Odată ce ambele brațe sunt terminate, îngenunchez lângă pieptul tău și mă întind spre ceafă și frec spatele și părțile laterale. Îmi mișc mâinile peste vârful umerilor tăi, întinzând mușchii dornici pe măsură ce merg. În josul pieptului tău, tachinandu-ți și ajustându-ți sfârcurile când trec peste ele. Te simți bine, dar departe de a fi relaxat, îți dorești mai mult decât un simplu masaj.

Te pun să cobori puțin pe pat și îți așez capul în poală cu fața în sus. Încep să-ți masez gâtul folosind o presiune fermă, eliminând toată tensiunea stocată acolo. O atingere ușoară și blândă peste capul tău te face să te simți minunat și apoi îmi trasez mâinile pe fața ta și de-a lungul liniei maxilarului, făcând stresul să dispară de pe față.

Mă întind în față și îmi trec mâinile pe pieptul tău și pe abdomenul tău. Sânii mei atârnă în fața ta, atât de tentanți! Întinzi mâna, cu gura prinzând un mamelon în dinți, începi ușor să ciugulești. Pot simți senzațiile prin tot corpul meu, adânc în centrul ființei mele. Îmi place să te joci cu sfârcurile mele, mai ales când ești puțin dur și apoi te liniștești. Știi cum să mă faci fierbinte pentru tine!

Mă ridic în genunchi și trec într-o poziție de 69, dorind să-ți simt limba alunecând peste clitorisul meu. Dorind să simt senzațiile care îmi curg prin corp în timp ce mă săruți și îmi lingipăsărica. Vreau să-ți simt penisul în timp ce-mi alunecă în gură. Vreau să te înnebunesc cu gura mea pe penis în timp ce sug, ling și te devorez.

În curând nu mai poți suporta asta și mă întorci pe spate, astfel încât să fim acum față în față, sărută-mă puternic și adânc, dorind să mă predau. Îmi desfac picioarele larg pentru tine și tu intri în mine într-o lovitură lină, tare, aproape făcându-mă să ajung instantaneu la orgasm. Cu păsărica mea strânsă în jurul penisului tău, începi să te miști, împingând înăuntru și afară. Este doar o chestiune de câteva secunde când simți că păsărica mea se strânge și mai mult și apoi pulsează cu orgasmul meu. Îmi apuci sfârcul și îl ciupești tare, știi cât de mult îmi place asta, deoarece nu face decât să-mi intensifice orgasmul. Sentimentul degetelor tale ciupind mamelonul trimite unde de șoc păsăricii mele, făcându-o și mai umedă și mai fierbinte pentru penisul tău. Acum nu te mai poți abține, deoarece simți că orgasmul începe în testicule și se ridică în sus. Pe măsură ce simți aceste senzații, îți scoți penisul din păsărica mea pentru a vedea sperma cum îți explodează din penis și îmi împușcă abdomenul și sânii.

Îmi trec degetele și apoi mâinile prin sperma ta, frecându-o pe tot corpul și apoi lingându-mi degetele. Privești asta cu ochii plini de poftă, nu îți vine să crezi că fac asta, pur și simplu nu este ceva ce credeai că mi-aș dori. Acum că vezi că îmi place, te gândești că poate va trebui să o facem din nou. Curând.

– Păi, se pare că spatele tău se simte mai bine, spun și îți fac cu ochiul, și acum am nevoie de un duș.