Terapie prin masaj erotic

Terapie prin masaj erotic

M-am despărțit de iubitul meu, George, în urmă cu șase luni, când l-am surprins înșelându-mă cu o elevă drăguță de la cursul lui de psihologie din primul an. Ne-am întâlnit până în ultimul an de liceu și în primul an de facultate și am fost destul de devastată o perioadă. Din fericire, eram ocupată cu cursurile mele de terapie prin masaj și am reușit să-mi distrag atenția. Odată ce am început să lucrez la Vip Zone, am petrecut cât de mult timp am putut acolo, oferindu-mă voluntar să lucrez ore suplimentare, înlocuind pe oricine era nevoie. Întotdeauna am fost de părere că munca este cel mai bun remediu pentru depresie. 

Așa am reușit să cunosc pe cineva foarte special cu câteva săptămâni în urmă, după o zi deosebit de lungă și obositoare.

– Așteaptă să vezi cine este, zâmbi colega de la recepție în timp ce ieșea pe ușă.  Sunt sigură că îi vei oferi un tratament special.

Colega mea știa prin ce trecusem în ultimele luni și încerca mereu să îmi aranjeze întâlniri cu diverși clienți eligibili și atrăgători ai salonului de masaj erotic. M-am gândit că acesta era un alt truc al ei pentru a mă înveseli.

Inima a început să îmi bată mai tare când am citit numele de pe dosarul din afara ușii camerei mele. Era Florin, solistul unei trupe alternative locale după care eram înnebunită și pe care îl văzusem de două sau trei ori în ultimele luni în diferite locații. Nu numai că era foarte talentat și carismatic pe scenă, dar era și incredibil de arătos. Când am intrat în cameră, eram în modul girly-crush și nu știam la ce să mă aștept.

S-a dovedit că a avut și o zi lungă și obositoare. De fapt, câteva săptămâni lungi și obositoare, de când trupa lui punea la punct ultimele detalii a primului lor EP și lucrau în mod obișnuit până noaptea târziu. Era epuizat și într-o dispoziție destul de pasivă. Stătea acolo aproape gol, pe burtă, cu un prosop pe spate și în primele minute m-am întrebat dacă doarme.

Dar el mi-a răspuns într-un mod dulce, mulțumindu-mi că am stat atât de târziu și a fost foarte amabil când i-am spus ce mare fană sunt și ce a însemnat muzica lui pentru mine în ultimele luni. Când am început să lucrez la el, mi-a pus întrebări și m-am trezit vorbind despre despărțirea și depresia mea.

– Știu cum se simte, a spus el, ceva ce mi s-a părut cam greu de crezut. Dar iubitul tău trebuie să fi fost nebun să înșele pe cineva așa de frumos ca tine.

M-am bucurat că nu mă putea vedea roșind. M-am concentrat să-i pun ulei pe umeri și pe spate, nu puțin uimită de forma grozavă în care se afla. Muzicienii nu sunt tocmai cunoscuți pentru stilul lor de viață sănătos, dar era tonifiat și bronzat și fără tatuaje, ceea ce m-a surprins. Un cercel mic era singurul lui piercing. Pe măsură ce degetele mele i-au lucrat mușchii spatelui, apoi coapsele și gambele, m-am trezit excitată fizic. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată cu clienții mei obișnuiți, dar acest tip era atât de special pentru mine.

– Nu-mi uita fundul. Nu fi timidă, a spus el la un moment dat. Am foarte mare nevoie să îmi masezi fesierii. Habar nu ai ce antrenament fac pe scenă în unele nopți.

Din nou roșeam. Am sărit intenționat peste fundul lui ca să-i masez picioarele. Dar acum ideea de a lucra la fundul lui gol era prea tentant pentru a rezista. I-am scos timid prosopul și m-am confruntat cu unul dintre cei mai drăguți bărbați pe care i-am văzut vreodată.

– Ce zici? mormăi el, părând încă mai mult decât pe jumătate adormit. Accepti?

– Ești frumos…. fundul tău este frumos, am răspuns, fără să cred că spun asta cu voce tare.

I-am turnat ulei pe fese și am început să-l masez în carnea lui încordată și musculară.

– Mâinile tale sunt minunate. Ești foarte bună în ceea ce faci, a spus el. Asta este exact ceea ce aveam nevoie.

Am pierdut evidența cât timp am lucrat la fundul lui, devenind din ce în ce mai excitată. Știu că în scurt timp i-am tras un deget în jos de-a lungul crăpăturii fundului lui și la un moment dat, uitând de mine, am început să-i cercetez inelul strâns al anusului.

– Poți să faci asta dacă vrei, mormăi el somnoros. Eu nu mă supăr.

Nu știu ce a fost în capul meu. Nu m-am putut abține. De fapt, am băgat ușor un deget în fundul lui, de parcă i-aș fi făcut un examen de prostată. Am băgat mai adânc, mi-am învârtit degetul, apoi m-am retras repede, cu fața înroșită de jenă.

– Îmi pare rău. Nu ar trebui să fac asta, am bolborosit. Nu face parte din tratament.

– Mi-a plăcut. Îmi spune multe despre tine, a răspuns el. Te superi dacă mă întorc acum?

Fără să aștepte un răspuns, s-a rostogolit pe spate și am fost confruntată cu o altă priveliște uimitoare. Penisul lui nu era complet erect, dar era pregătit și era imens. O bucată mare și solidă de carne la fel de groasă ca antebrațul meu și poate de douazeci de centimetri lungime. Capul lui era violet deschis și strălucitor și o venă albastru închis pulsa pe o parte a lui. S-a rostogolit peste abdomenul lui inferior și s-a arcuit ușor în sus. Jur că îl simțeam palpitând în timp ce își continua creșterea constantă până la erecție.

N-a spus un cuvânt. Nici eu. Făceam tot posibilul să păstrez un decor profesional, chiar și după ce i-am sondat anusul. Am început să-i masez picioarele, dintre toate, netezind uleiul de-a lungul gleznelor și între degetele de la picioare.

– De ce nu-ți dai jos topul? spuse el în cele din urmă. Mă privea acum, aparent pe deplin treaz, cu un zâmbet blând pe buze.

Și nu știu ce a fost, dar un impuls nebun punea stăpânire pe mine. Cererea lui nu mi s-a părut deloc scandaloasă. Mi-am descheiat bluza până la talie și mi-am desfăcut-o suficient de tare încât să-i permită să-mi vadă sânii prinși într-un sutien verde pal.

– Scoate-ți sutienul, spuse el încet. Trebuie să văd sânii aceia mari și frumoși.

Deja depășisem linia mângâindu-l cu degetul în fund. Eram singuri în clădire. Fără să mă gândesc de două ori, mi-am desfăcut închiderea din față a sutienului și l-am aruncat într-o parte. M-am întors să lucrez la el cu sânii goi rostogolindu-se în halatul deschis.

– Uimitor, a mormăit el, privindu-mi sânii goi. Absolut al naibii de uimitor. 85C, nu?

– Aproape, am răspuns, roșind din nou.

Eram pe deplin conștientă de jocul pe care îl jucăm și de unde vine asta, dar nu-mi păsa. Eram cu cineva de care eram îndrăgostită de săptămâni întregi, într-una dintre perioadele mai întunecate din viața mea. Și mă distram enorm.

Am continuat să-mi folosesc mâinile pe el, acoperindu-i partea superioară a coapselor cu ulei și masându-i ușor mușchii. Am rămas cu un ochi pe penisul lui, care acum se legăna spre stânga și continua să se îndrepte lent în sus. Și mi-am lăsat degetele să ajungă tot mai aproape de testiculele lui, care păreau să svâcnească ușor în curba coapselor.

– Știi ce-mi faci, desigur, mormăi el.

– Văd, am răspuns, continuându-mi munca lentă și tachinantă pe coapsele lui, de parcă toate acestea ar fi o parte perfect normală a rutinei mele de masaj.

Mi-am lăsat vârfurile degetelor să-i atingă umflăturile inferioare ale scrotului lui umflato dată, de două ori, de trei ori. Și apoi, ignorându-i complet penisul în creștere, i-am turnat ulei pe abdomenul inferior și i l-am întins până la părul pubian. Am evitat intenționat să-i ating penisul, purtându-mă ca și cum nu aș fi confruntată cu una dintre cele mai mari și mai delicioase înțepături pe care le-am văzut vreodată. Eram atât de tachinatoare. Dar știu că îi plăcea acest joc erotic la fel de mult ca și mie. Penisul i s-a zvâcnit în aer și s-a rostogolit înapoi pe burtă pentru a se ridica și mai sus.

– De ce nu vii aici ca să-mi masezi pieptul?, mi-a spus el. 

Mi-a luat una dintre mâini și m-a condus până la capul lui, care, pentru că masa era destul de joasă, era acum la nivelul picioarelor mele.

În timp ce i-am turnat ulei pe pieptul musculos și am început să-l întind pe trunchi, el a întins mâna și a deschis ultimii doi nasturi ai hainei mele. În afară de acest articol, tot ce purtam erau chiloții, iar fața și gura lui erau acum la câțiva centimetri distanță de picioarele mele.

Degetele mele au întins uleiul pe pieptul lui, pe abdomenul lui, până au ajuns direct sub cea mai mare parte a uriașei lui erecție. Deocamdată părea într-adevăr complet erect, un stâlp gros și strălucitor de carne de om care se îndrepta într-un unghi direct spre fața mea.

– Scoate-ți chiloții, mă instrui el încet. Vreau să văd păsărica ta drăguță.

Din nou, toate acestea păreau perfect naturale, o parte obișnuită a acestui joc extrem de erotic pe care îl jucam. M-am ridicat și mi-am dat rapid chiloții în jos. Apoi m-am întors la munca mea de masaj erotic de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic ieșit din comun.

– O păsărică rasă frumoasă și dulce, oftă el. Știam că va fi rasă. Pur și simplu știam.

Trecusem de faza de înroșire până acum. Stăteam acolo goală, doar în bluza mea descheiată, cu sânii umflați, picioarele desfăcute în timp ce lucram. M-am bucurat, dintr-o dată, că am continuat să-mi rad păsărica în toate aceste luni după despărțirea mea de George. M-am simțit dorită, vrută, de un tânăr foarte eligibil și atrăgător. 

Degetele mele erau atât de jos acum încât aproape că atingeam baza penisului lui. De fiecare dată când mă întindeam, înțepătura lui se ridica într-o parte sau alta. Mi-am lăsat vârfurile degetelor să se atingă de penisul lui o dată sau de două ori.

Apoi, mâna mea stângă i-a cuprins testiculele și i-a strâns și masat ușor scrotul umflat. Mâna mea dreaptă a prins baza penisului lui și a masat în sus și în jos.

Nu a durat mult, desigur. La naiba, ce explozie a fost! 

Penisul lui părea să se retragă în pumnul meu. O mână i-a strâns în continuare testiculele, cealaltă i-a smucit baza penisului într-o mișcare constantă. 

 

– La naiba, a fost uimitor! , a răsuflat el.