Terapii de masaj

 Terapii de masaj

 

Sarah oftă în timp ce răsfoia cartea ei de anatomie. Era în vacanță de iarnă, dar chiar se luptase cu anatomia semestrul trecut și dorea să o devanseze pentru semestrul următor. După vara ei, ea decisese să se specializeze în kinetoterapie, dar era mai bună cu matematica și încerca să-și amintească diferiții mușchi, oase și nervi…

Din fericire, mama ei, Deb, era încă deschisă să lucreze aici în timpul pauzei. O făcuse pe fiica ei să promită că nu va face niciun „extra” cu masaje. Fără tragere de inimă, fusese de acord, dar totuși…

Ding!

Sarah ridică privirea și văzu o față cunoscută.

–  Sarah?

– Hei Doug! a zâmbit când și-a văzut prietenul. Și tu ai venit acasă în vacanță? Cum merge? Ești încă în echipă?

– Da, am intrat aseară, Doug clătină din cap. De fapt, de aceea sunt aici. Am avut probleme cu mușchii. Mama ta este disponibilă?

– Va fi plecată încă cel puțin patruzeci și cinci de minute… poate o oră, ezită ea. Vrei să lucrez eu la asta? Mi-am schimbat specializarea la kinetoterapie și am făcut niște cursuri de masaj.

Doug a ridicat din umeri. 

– Sigur, sună bine.

Sarah l-a condus în cameră înainte de a încuia ușa și de a se spăla pe mâini. Când a pășit în cameră, Doug era cu fața în jos și un prosop acoperit peste corp. Se întrebase pentru scurt timp dacă el mai venise la o ședință cu mama ei și dacă fusese unul dintre clienții ei „speciali”.

Ea clătină din cap. Sunt câteva lucruri pe care pur și simplu nu voia să le știe.

– O să lucrez mai întâi pe spatele tău. Când ajung la ischiogambierul tău, doar anunță-mă dacă merg prea tare.

– Mulțumesc.

Să-i lucreze spatele a fost un adevărat antrenament pentru Sarah. Cadrul lui atletic se umpluse încă de la liceu, iar tânăra de nouăsprezece ani a fost nevoită să-și înfigă degetele cu toată puterea în timp ce încerca să maseze mușchii încordați.

Când Doug s-a întors, Sarah și-a ferit privirea. Totuși, în timp ce a ajustat din nou prosopul, nu a putut să nu se uite la umflătura lui. Era clar încântat și a umplut frumos prosopul… destul de frumos. Bruneta a simțit o tolbă de emoție. Era o umflătură foarte frumoasă. În timp ce mâinile ei au început să lucreze la umerii și pieptul lui, ea a privit penisul acoperit îndreptându-se și crescând și mai mult. În timp ce mâna ei aluneca în jos, ea și-a imaginat cât de ușor ar fi… Să-și lase degetele să se cufunde sub prosop și să se învârtească în jurul penisului lui…

Ea clătină din cap. Controlează-te, se gândi ea.

În timp ce ea a continuat până la tălpi și apoi la picioare, umflătura nu s-a micșorat. Sarah a simțit că arde de emoție, dar a ținut-o sub control. Adolescenta a simțit că fața i se încinge și o strop de plăcere s-a încălzit între picioare.

În cele din urmă…

– Bine, am terminat. 

Adolescenta a deschis ușa. 

– Îmbracă-te în liniște. O să am apă pentru tine când vei fi gata.

– Mulțumesc, Sarah. A fost minunat.

Sarah mângâia sticla cu apă în timp ce aștepta. Încă roșea? Respiră adânc. Respiră adânc.

Adolescentul înalt și atletic de la facultate a ieșit din cameră. Era și el îmbujorat?

– Mulțumesc! spuse Doug luând sticla cu apă. 

El a ezitat și apoi: 

– Încă te vezi cu tipul ăla… cum îl cheamă? David?

– Nemernicul ăla? Nu.

Doug se uită în jos și apoi pe fereastră. 

– Vrei să ieșim într-o zi?

Sarah a zâmbit, simțind revenirea roșeții. 

– Categoric.

*** *** *** *** *** ***

– Îți amintești de Rick? Cred că a fost unul dintre primii cu care ai lucrat. Deb își ținu privirea departe de  Sarah.

– Uh… da.

– Ei bine… nu aveam de gând să vorbesc despre asta… 

Sarah era cu siguranță curioasă acum. Se întâmpla rar să o vadă pe mama ei tulburată, mama ei încă îi evita privirea în timp ce continuă. 

– A întrebat de tine și a întrebat despre un masaj cu patru mâini. I-am spus nu, dar cred că el crede că eram la negocieri sau așa ceva…

– Masaj cu patru mâini?

– Da, să îl facem amândouă. A oferit 600 de dolari…

– Șase sute?! 

Mintea lui Sarah s-a grăbit să se gândească la câte cărți aveau să acopere pentru semestrul următor.

– Da, știu că banii ar fi de ajutor… 

Zâmbetul mamei ei a dispărut când își strânse buzele. 

– Dar pentru banii ăștia, se va aștepta la un masaj foarte fericit.

– Mă bag! Sarah făcu cu ochiul și zâmbi. Dar nu uita că mă numesc Willow.

Mama ei a ezitat? Deb dădu din cap. 

– Următoarea lui programare este mâine. Îl voi anunța că amândouă vom avea grijă de el.

**** **** **** **** ****

Sarah era bucuroasă că masajele au început cu fața în jos. Energia nervoasă flutura prin corpul ei. Mama ei era pe o parte, ea pe cealaltă și frecau un bărbat gol. Rick fusese la fel de drăguț și relaxat pe cât își amintise. Pe baza glumelor dintre mama ei și el, el era un client al ei de ani de zile.

Atât mama, cât și fiica purtau fuste scurte și tricouri strâmte cu bretele spaghetti la cererea lui Rick. Sarah a fost din nou conștientă de cât de bine a umplut mama ei un astfel de tricou, în timp ce propriile ei cupe B abia erau o curbă. Mai ales că mama ei îi spusese să nu poarte sutien. Ea știa că sfarcurile îi puteau fi văzute cu ușurință.

Femeia de la facultate și-a urmărit îndeaproape mama, făcând tot posibilul să imite fiecare acțiune a lui Deb. S-au mișcat de-a lungul fiecărei părți a spatelui lui, în timp ce se deplasau mai departe până aproape de fundul lui, Rick a oftat de plăcere. Avea 30 de ani, dar evident încă făcea sport.

Sarah a întâlnit privirea mamei ei și și-au zâmbit una alteia. Femeia mai tânără abia își înăbuși un chicot.

Deb clătină din cap, deși avea și ea un zâmbet pe buze și spuse pe un ton scăzut, liniștitor: 

– Și acum să trecem la picioare.

În timp ce i-au sărit peste fund, ea a văzut urmele degetelor mamei ei de-a lungul fesei. Au început de la glezne și au mers în sus. Mirosul uleiului de masaj a început să umple camera. Aproape la semnal, Sarah a început să se simtă puțin emoționată și nervoasă.

Cum ar fi cu mama ei în cameră? Cine ar face handjob-ul?

Când au ajuns la coapsele lui Rick, acesta și-a desfășurat picioarele și a gemut din nou. Degetele ei se înfipseră adânc în coapsai stângă. Pe măsură ce mâinile lor se mișcau din ce în ce mai sus, el a început să-și ridice șoldurile.

Sarah se uită confuză la mama ei, dar degetele mamei ei s-au mutat până la fesa lui. Cu fiecare lovitură, ea apăsa din ce în ce mai sus. Fiica a copiat mișcarea. Cu fiecare lovitură, își ridica șoldurile.

După ce s-a întâmplat asta de nouă sau zece ori, a surprins-o pe Deb punând mâna sub șoldurile bărbatului. Din mișcare era clar că mama ei îi mângâia penisul. Dar apoi Sarah a primit un alt șoc când, cu cealaltă mână, a început să-i gâdile anusul!

S-a uitat la mama ei, care avea o privire perversă pe față. Ceva din expresia ei a făcut-o pe Sarah să se uite la mama ei într-o lumină nouă. Știa că mama ei era atrăgătoare, dar acum înțelegea de ce bărbații o consideră sexy. Exista o ticăloșie care lăsa să se înțeleagă o senzualitate mocnitoare.

Mama ei a rostit:

– Alătură-te mie.

Și s-a uitat în jos la fundul expus dintre ele. Ezitant, Sarah și-a mutat mâna pe cealaltă fesă. Din nou, ea a imitat acțiunile mamei sale. Ea i-a frământat fesa și apoi, când degetele mamei ei au părăsit fundul lui, l-a înlocuit cu degetul în timp ce mama ei i-a lucrat fundul.

Ea a simțit deschiderea strânsă sub degetul ei. Ar trebui doar să apese și să gâdile sau să-și strecoare degetul înăuntru?

Și-a privit îndeaproape mama și a gâdilat, așa că Sarah a făcut la fel. A treia oară prin acest ciclu, a fost mult lubrifiant și Rick și-a împins fundul înapoi. Degetul lui Sarah a alunecat înăuntru și Rick a gemut: 

– Da.

Sarah și-a simțit propria emoție trecând în timp ce își mișca degetul înăuntru și în afară, puțin mai adânc de fiecare dată. Ea nu a întâlnit privirea mamei sale, dar a văzut-o începând să-și accelereze mângâierile.

– Stai, stai, gâfâi Rick. Lasă-mă să mă întorc.

Degetul lui Sarah alunecă afară și ea s-a îndepărtat de masă pentru a-și șterge mâna pe un prosop. Când s-a întors, i-a văzut pe Rick și pe mama ei zâmbind unul altuia, mâna ei mișcându-se peste penisul lui tare. Penisul lui era gros și lung, mai mare decât majoritatea băieților cu care fusese.

– Știi ce îmi place Deb… îi zâmbi Rick.

– Oh, Rick, am crezut că nu vom face asta. 

Mama ei aruncă o privire în direcția lui Sarah. 

– M-am gândit…

– Hai, Deb, las o grămadă de bani aici. 

Rick zâmbi și mâna lui se întinse să-i maseze sânul. 

– Arată-mi fetele.

Deb se înroși, dar și-a apucat tricoul și l-a tras peste cap. Nu purta sutien și sânii ei mari se zguduiau. Rick și-a mutat mâna înapoi în sus și Sarah i-a văzut sfarcurile ridicându-se instantaneu. 

Lui Sarah îi stătu inima în gât când Rick se uită la ea. 

– Și tu, Willow.

Avea emoții, dar ea și-a scos și ea tricoul. Nervoasă, se apropie și îi simți mâna pe sânul ei. El i-a frecat blând, foarte ușor sfarcul între arătător și degetul mare.

Nesigură ce să facă, mâna lui Sarah s-a alăturat mamei ei și, instinctiv, degetele lor s-au împletit. Împreună s-au mișcat în sus și în jos pe penisul lui.

– Oh, da… este uimitor. 

Zâmbetul uriaș al lui Rick le-a atras pe amândouă. 

– Sunteți amândouă atât de frumoase!

Penisul se simțea ciudat cu o altă mână care i se alătură, dar asta era ceva cu care Sarah era familiarizată și a început să accelereze. Și a simțit mâna lui mișcându-se spre celălalt mamelon al ei.

– Mai încet, spuse Rick. Vreau ca asta să dureze. Deb, folosește ambele mâini. Willow joacă-te cu testiculele mele.

Sarah dădu din cap și se mișcă în jos. Picioarele lui s-au depărtat și ea le-a luat pe amândouă în mână. Și-a amintit că lui Rick îi plăcuse ultima dată și așa a început să le maseze foarte ușor și să le rostogolească cu degetele.

Tânăra își ridică privirea și i s-a tăiat respirația. Era foarte erotic să vadă mâinile mamei ei strălucind cu ulei în timp ce se mișcau în sus și în jos pe penis. Sânii mamei ei se mișcau în același ritm cu mângâierile, chiar dacă mâinile lui Rick îi masau. Sarah simți că se udă. Ea și-a strâns picioarele și a simțit un șoc de plăcere.

A fost greșit să mă entuziasmez uitându-mă la mama ei, dar la naiba! Arăta fierbinte!

Expresia lui Rick era de fericire și a oglindit gândurile lui Sarah: 

– Deb, ești cea mai sexy femeie pe care o cunosc!

Mama ei a zâmbit la compliment și apoi s-a aplecat înainte să-i lingă mamelonul! Gâfâi și zâmbetul lui devenea mai mare.

– Singurul lucru care ar face asta mai fierbinte… 

Rick se opri și se uită la Sarah. 

– Willow, de ce nu preiei controlul și le oferi sânilor lui Deb dragostea pe care o merită?

– Nu… nu am… niciodată, se bâlbâi Sarah.

– Este și mai tare, a răspuns Rick. Treci în spatele lui Deb și joacă-te cu ea în timp ce ea se joacă cu mine.

Sarah a aruncat o privire la mama ei, care i-a aruncat o privire prostească și a făcut cu ochiul. Ea a pășit în spatele mamei sale și și-a șerpuit brațele în jur.

Sânii se simțeau grei în mâinile ei și mult mai moi decât ai ei. Sânii ei lipiți de spatele gol al mamei ei, căldură pe căldurî. Ea a început să-i maseze sânii, sfârcurile umplându-i palmele.

– Oh, da, a respirat Rick. Joacă-te cu sfârcurile ei, Willow. 

Sarah le-a rostogolit în degete, așa cum îi plăcea să se joace cu propriile ei mameloane. 

– Trage de ele. 

Adolescenta a tras de sfârcurile mult mai lungi decât ale ei. Mama ei se apăsa de ea? Căldura trupurilor lor s-a intensificat când ea a simțit ritmul obișnuit de la mama ei care continuă să-l maseze pe bărbat.

Ea s-a lipit de mama ei și a început să se joace cu acei sâni uimitori, să-i tachineze sfârcurile cu unghiile, să le răsucească și să le frământe. Şocată, a auzit-o pe mama ei gemând încet.

– Îți place Deb aia? întrebă Rick.

Femeia în vârstă dădu din cap și o strălucire caldă de satisfacție o umplu pe Sarah. Aproape inconștient, ea a sărutat umărul mamei sale. Ochii i s-au fixat pe Rick și a continuat să sărute de-a lungul umărului, învăluită într-o ceață de sexualitate.

– Willow, îți place să simți sânii lui Deb? întrebă Rick și Sarah dădu din cap. Bine, vreau să-i ridici fusta lui Deb. 

Sarah a continuat să păstreze contactul vizual cu Rick în timp ce mâna ei se mișca de la sâni și cobora și asculta porunca lui. 

– Simte fundul ăla. 

Mama ei avea tanga! Îi permitea lui Sarah să stăpânească practic întregul fund. 

– Se simte grozav, nu-i așa? 

Sarah doar dădu din cap, mâinile ei mișcându-se pe ambele fese. Funcul era mai lat decât al ei, desigur, dar curba lui… putea vedea cu siguranță de ce bărbații (și femeile!) îl găseau atrăgător. 

– Desfă-i fundul în afară. 

Sarah o frământă cu mâinile, bucurându-se din plin de carnea caldă de sub degete. 

– Acum, bagă un deget în ea. Fă-i plăcere așa cum îmi face plăcere.

Privirea lui Sarah se ridică brusc. Făcuseră multe, dar asta ar depăși o limită. Spre surprinderea adolescentei, mama ei și-a scos fundul afară și l-a mișcat. S-a aplecat mai jos și aproape că părea că îi făcea lui Rick un bj.

– E în tine, Deb?

– O, da, Rick, spuse Deb.

Sarah și-a mușcat buza de jos, a respirat liniştit… Mâna ei a urmărit crăpătura fundului femeii mai în vârstă.

– Da, degetul ei se simte atât de bine – Oh!

Și femeia de la facultate și-a băgat un deget în mama ei!

Mama ei a început să se îndrepte, dar Rick a prins mâinile lui Deb și i-a poruncit: 

– Continuă să mă mângâi. Nu te opri!

Sarah a mutat cu ușurință degetul înăuntru și în afară, mama ei era foarte umedă! Ea și-a schimbat în timp atingerile. Adolescenta și-a amintit cum i-a plăcut, a introdus un deget suplimentar și și-a apăsat ferm degetul, căutând punctul G.

– Se simte bine Deb?

Mama ei a gemut și și-a accelerat ridicarea. Sarah a răspuns crescând propriul ritm. Mama ei și-a mișcat fundul înainte și înapoi înainte de a se împinge înapoi de mâna ei, fundul ei zvâcnind în timp ce degetele tinerei împingeau din ce în ce mai adânc – din ce în ce mai adânc, mai tare și mai repede.

– DA!! urlă Rick.

Sarah ridică privirea la timp pentru a vedea cinci sau șase stropi de spermă. Abia și-a dat seama că, pe măsură ce a continuat să-și trateze cu degetul mama, până când femeia mai în vârstă și-a lăsat un geamăt lung, tot corpul ei a început să tremure și s-a prăbușit pe masă.

Cu grijă, adolescenta și-a îndepărtat degetele, acestea picurau. S-a mutat discret la un prosop și și-a șters mâna înainte de a-și pune tricoul la loc.

Mama ei s-a ridicat, sperma lui Rick i-a întins sânii și și-au îndepărtat privirea una de la cealaltă.

Sarah mormăi ceva înainte de a ieși din cameră. Un vârtej haotic de emoții s-a învârtit în ea… nici măcar a ajutat-o ​​că se simțea incredibil de excitată și era singura care nu a primit o eliberare.

Ea s-a așezat în spatele biroului și a mișcat leneș lucrurile în jurul biroului. Ea și-a lipit din nou picioarele, stârnind mici explozii de plăcere. Descoperise acel truc la cursul de engleză în timp ce încerca să stea trează. În cele din urmă, Rick și mama ei au ieșit din cameră, râzând.

Rick i-a zâmbit larg lui Sarah și a făcut un pas înainte pentru o îmbrățișare. 

– Mulțumesc pentru o experiență minunată Willow. Tu și Deb faceți o echipă grozavă!

– Mulțumesc Rick, și mie mi-a plăcut.

Rick își potrivi ochelarii și se întoarse către Deb. 

– Vezi, poate o putem face din nou în curând.

– Pleacă de aici, nesătulule, a râs Deb și l-a împins pe uşă. 

În timp ce se îndepărta, le făcu salută pe amândouă și plecă.